A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CopyKing92
háhhá különcvagyok:) 1#

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Alapavetõen jól, és viszonylag gyorsan.

Ragaszkodom ahhoz hogy amit elolvasok, azt meg is értsem...
LordVenom
Nem vagyok itt minden nap...lemaradtam sajna. :(

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Sickness
tik buzik vagytok de KAJAKRA

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

FZoleee
Gyorsan, szinte falom az oldalakat, mindent megértek.
Ability
Csuwwi írta, tõle el tudod kérni az eredetit. Amit itt használunk az itt van, ebbe belenyúltam, hogy szöveget és szövegszínt is lehessen hozzáadni.
OrioN the S
fejlec(Y) :D beszarok

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

RS
Alapvetõen jól, és viszonylag gyorsan.
De hogy megértsem, elõfordul hogy többször is el kell olvasnom ugyanazt.
(A 2. válasz rosszul van leírva.)

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Heffi
OFF: ba32107 vannak ezek a "kitüntetések" mint pl nálad az hogy Házigazda, Adminisztrátor. Szóval ezt a scriptet hol lehet megtalálni?

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Ability
Hát csak dinamikus IP-t nézve, hiába változik, rohadtul nem kell újra szavaznod. Amúgy nem lenne nagy munka betenni, bár a többiek meg tudják mondani, hogy az admin oldalon is van egy jó nagy, irritáló, friss bug, amit még múltkor építettem bele -.-" és azóta nem volt idõm megcsinálni. Amiért én nem feltétlen tartom jó ötletnek az az, hogy néha igenis jó dolog, hogy bele tudod kényszeríteni a népet, hogy muszáj legyen választania valamit. A legnagyobb gond az az, hogy az emberek nem látnak a kérdés és az opciók mögé, nem kell ezeket szószerint értelmezni, ezek csak a fokozatokat jellemzik. Az persze egy dolog, hogy nem mindig tökéletesen van átmenet a fokozatok között, de nem az a lényeg, hogy ami oda van írva az szó szerint igaz rád, hanem csak egyfajta példa, amivel megpróbáljuk leírni az adott fokozat, szint "erõsségét". Egyébként az a baj ezzel, hogy ha betenném, akkor külön adminisztrálni kéne a lehetõséget, mert ha mindig megjelenik az nem jó, lesz olyan, amikor direkt ki akarjuk majd szedni. Ugyan ez az egyébbel is, a legtöbb kérdéshez nem kell egyéb, szinte már csak azért van ott olyan gyakran, mert az emberek képtelenek behatárolni magukat. Viszont nem feltétlen lenne rossz, ha lenne egy kimondott "Üres szavazás" opció, és az bele sem számítana az eredménybe.
balee4
Igen nálam meló mellett egy hét volt az elsõ két kötet, én is a 3.-at olvasom, de ezzel most elég lassan haladok, igaz mellette más könyvet (Star Wars: A gonosz útvesztõje) is olvasok, meg képregényt is. (most éppen a Watchmen-t)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

OrioN the S
tegnap meg szerettem a sort. ma mar utalom :\

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Az egyéb gomb nem sokat változtatna, úgyis jönne egy-egy "idióta kérdés -.-" stílusú válasz. Szombaton felmérjük, ki mit szeretne. Ha nem fog nyerni az elsõ opció, akkor marad így. Az én személyes véleményem az, hogy nem kell, és igenis zavaró.

legalább 2 szer

poppe
sörös is vótmá

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

LordVenom

A sörös kérdést márka szerint tenném fel. Van 7-8 olyan sör,ami nagy közönség kedvenc,meg lehetne egy "egyéb,mégpedig" szavazat a végén. Már csak azért is érdekes a téma számomra,mert van egy presszóm (vagy kocsma,kinek mi tetszik. :)) és a legutóbbi energia italos kérdést is kíváncsian szemlélgettem. Persze messzemenõ következtetéseket nem vonok le az itteni szavazatokból,de mégis érdekes,hogy a netes társadalom egy részének milyen az ízlése. :)

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

poppe
még azt utálom, ha sok név van egy regényben... nekem ötnél több szereplõ ne legyen! :D
vagy max peter meg carlos, de ne má jerichau meg calhoun, és ezeknek még a becézett formái <#nevetes1><#idiota>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

poppe
részemrõl is lezárva:)
viszont tényleg minden 3. szavazásnál elõjön ez, lehet nem ártana átgondolni a dolgot. és nem magamra gondolok, én tudom, h kell kijátszani egy dinamikus ip-t, vagy ha nem érdekel a kérdés, másnapig be se nézek. viszont sok rinyának nem lehetne semmi oka rinyálni!

ja, és tudok olvasni bazmeg! bár ha elképzelem magam elõtt (fõleg a hosszú leíró részeket), van h vissza kell lapoznom, csak h tudjam, mégis ki kivel van :D

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

megoldjátok dinamikus ip-vel, sok itt a tehetséges ember.
archív szavazások -> rögtön az elsõ a mai szavazás. rákattintasz, megkapod az állását.
na mindegy, téma hanyagolva itt.
immovable
kb
QuippeR
ha Martin esetén a Jég és Tûz dalára gondolsz, én azt például úgy olvasom (éppen most), hogy egy hétvége volt az elsõ könyv, a második egy hét, és most tartok a harmadiknál. ez lehet nem fog beleférni egy hétbe, mert ez nem 900, hanem 1100 oldalas.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

poppe
pont azért kell az egyéb gomb, h a sok hülye rinyapina befogja végre... csak épp egyéb/üres szavazás/nem érdekel/csak az eredményt mutasd legyen a neve, h minden más is beleférjen
pl ha dinamikus ip-m van, akkor hadd ne szavazzak már óránként, ha látni akarom az eredményt, vagy ha egész egyszerûen nem érdekel a téma
de nem tudom tényleg, h ezt mért ilyen kurva nehéz belerakni, ha az, akkor mondjad, és hagyjuk

a kérdésre meg:
átlagosan. Tudok gyorsan is, de leginkább kifejezetten nyugodtan és lassan, minden mondatot jól értelmezve olvasok. Ha meg nem köt le a szöveg, azt veszem észre hogy elolvastam úgy fél oldalt, hog yészre sem vettem, és nem emlékszek rá. Ilyenkor olvashatom az egészet elölrõl, aztán van, hogy akkor is elkalandozok, és nekifutok harmadszor is <#idiota>
zsutyesz
Sztem kár ezen agyalni, mindig lesz olyan, akinek valami nem tetszik...

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

mindegy, ha nem rakjuk bele az ilyen kérdéseknél az egyebet, úgyis mindig reklamáció lesz. Netán valaki nem tudja magát kategorizálni, vagy ilyesmi.
mellesleg úgy látom mégis hiába van ott, eddig még csak 1 ember nyomott rá...
Bruk
Nem tudom, egyszerûen jó.

A legtöbb esetben felesleges az egyéb. Szinte mindegyik kérdés olyan, hogy mindenki tud valamire nyomni. Most nehogy már ne tudja valaki eldönteni, hogy milyen sört szeret például.... a komolyabb, esetleg elvontabb kérdéseknél szokott lenni olyan opció, hogy "Más a véleményem" esetleg "Nem tudom / nem értek hozzá". Aki a normális, egyszerû kérdésekre sem akar válaszolni, az meg ne szavazzon. Minek legyen egyéb az ilyen kérdéseknél, amikor az arra nyomó 15-20 ember (aki adott esetben pl. lusta volt végiggondolni a választ, és csak azért nyomott az egyébre) tovább befolyásolhatná a többi válasz eredményét, ezáltal is pontosabb szavazást eredményezve.

Bruk
"Átlagosan. Nem gyorsan, de azért nem is olyan lassan."

Erre nyomtam, teljesen átlagosan jól érthetõen olvasok.

zsutyesz
mit szeretsz a lakótelepen meg a panelban? <#csodalk>

Bruk
Mi nem kényszerbõl élünk itt. Ha tehettük volna költözés után akkor sem vettünk volna kertes házat. Egyedül, kutya miatt szeretnék kertes házban élni. Bár, nagyimék olyanban laknak nem olyan messze szóval ezt is megoldhatom. :)

milk4

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

poppe
kár h van kezed/hangfelismerõ szoftvered :D

balee4
Majd küldünk neked hangkazettákat, mint Hannah Schmitz-nek xD (The Reader)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

MR ME
egyéb
nem tudok olvasni

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

balee4
Alapvetõen jól, és viszonylag gyorsan. De szvsz könyvfüggõ (mondjuk George Martin-nal hiába próbálok gyorsan haladni :D) és a képregények megint más lapra tartoznak.:)

Átlagosan. Nem gyorsan, de azért nem is olyan lassan.

kösz az ötletet, fel lesz használva
immovable
Mivan, mivan, mivan?!<#vigyor1>
NEOreg3
átlagos szöveget kurvagyorsan, mást meg nem nagyon olvasok

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

poppe
5 egyéb
<#nevetes1>

poppe
ezt minden 3. szavazásnál leírjuk neki, de úgy látszik "Többszõr is el kell olvassam ugyanazt a szöveget, hogy megértsem" <#mf1>

immovable
Szerintem minden kérdéshez be kell tenni egy Egyéb. Leírom. lehetõséget. Akinek nem tetszenek a lehetõségek, ott leírhatja a véleményét, ahogy neki tetszik. :)
poppe
sörös kérdést így kéne:
1 nem szeretem
2 hagyományos világos sört, azok közül is a...
3 erõs (pl. ír, belga) barna sört, azok közül is a...
4 lightos sört (coronita, miller, citromos cuccok), azok közül is a...

zsutyesz
megnéztem, hát igen, az tényleg vicces.
asszem nem lenne ember aki az összes lehetõséget végigolvassa <#hehe>

A panasztopik link nem dísznek van. Tessék használni ha van valami problémád. Utólag biztos könnyû rinyálni, de arra persze lusta vagy, hogy még azelõtt megoldd a problémát, hogy felmerülne.

Saját szájíz szerint, persze... ebben a kérdésben volt négy extra teljesen felesleges lehetõség. Nem emlékszem mik voltak, de nem hiányoznak, az biztos.

És igen, fenntartom / fenntartjuk a jogot, hogy átírjuk a kérdéseket olyanra, amilyenre kell. Lehet, hogy ti nem látjátok át, de amit átírunk, az úgy bizony nem jó, ahogy bekerült. Például ott van a laptop vs asztali számítógép kérdés, nézd meg. Túl sok válasz van, ha így betenném, az vicces lenne. Eredetileg azt akartam berakni ma, de nem volt idõm kitalálni normális válaszokat, amikbõl nincs se túl sok, se túl kevés, és lefed mindent. De ha végül bekerül, gyanítom abba is beleköt valaki.

Dick Riddick
Gyorsan, szinte falom az oldalakat, mindent megértek.
Azért nem kapkodom el, a jó könyveket élvezni szoktam, a gyorsaság nem mindig jó.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Motoroj
Egyéb: (fel)olvasni iszonyat gyorsan tudok, ellenben viszonylag lassan értelmezem a szöveget. De amit megjegyzek, azt legalább egy örök életre.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

predator1982
alapvetõen jól, és viszonylag gyorsan.

mondjuk hozzáteszem, hogyha elkezdek egy könyvet pl. és izgalmas, falom, még meló mellett is három nap max.viszont ha nem érdekel, rémesen nyögvenyelõsen megy:-)

pred

ez mindent ellensúlyoz