A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Ragaszkodom ahhoz hogy amit elolvasok, azt meg is értsem...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
De hogy megértsem, elõfordul hogy többször is el kell olvasnom ugyanazt.
(A 2. válasz rosszul van leírva.)
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A sörös kérdést márka szerint tenném fel. Van 7-8 olyan sör,ami nagy közönség kedvenc,meg lehetne egy "egyéb,mégpedig" szavazat a végén. Már csak azért is érdekes a téma számomra,mert van egy presszóm (vagy kocsma,kinek mi tetszik. :)) és a legutóbbi energia italos kérdést is kíváncsian szemlélgettem. Persze messzemenõ következtetéseket nem vonok le az itteni szavazatokból,de mégis érdekes,hogy a netes társadalom egy részének milyen az ízlése. :)
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
vagy max peter meg carlos, de ne má jerichau meg calhoun, és ezeknek még a becézett formái <#nevetes1>#nevetes1><#idiota>#idiota>
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
viszont tényleg minden 3. szavazásnál elõjön ez, lehet nem ártana átgondolni a dolgot. és nem magamra gondolok, én tudom, h kell kijátszani egy dinamikus ip-t, vagy ha nem érdekel a kérdés, másnapig be se nézek. viszont sok rinyának nem lehetne semmi oka rinyálni!
ja, és tudok olvasni bazmeg! bár ha elképzelem magam elõtt (fõleg a hosszú leíró részeket), van h vissza kell lapoznom, csak h tudjam, mégis ki kivel van :D
archív szavazások -> rögtön az elsõ a mai szavazás. rákattintasz, megkapod az állását.
na mindegy, téma hanyagolva itt.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
pl ha dinamikus ip-m van, akkor hadd ne szavazzak már óránként, ha látni akarom az eredményt, vagy ha egész egyszerûen nem érdekel a téma
de nem tudom tényleg, h ezt mért ilyen kurva nehéz belerakni, ha az, akkor mondjad, és hagyjuk
átlagosan. Tudok gyorsan is, de leginkább kifejezetten nyugodtan és lassan, minden mondatot jól értelmezve olvasok. Ha meg nem köt le a szöveg, azt veszem észre hogy elolvastam úgy fél oldalt, hog yészre sem vettem, és nem emlékszek rá. Ilyenkor olvashatom az egészet elölrõl, aztán van, hogy akkor is elkalandozok, és nekifutok harmadszor is <#idiota>#idiota>
Ale Alonso! poppe fan club™
mellesleg úgy látom mégis hiába van ott, eddig még csak 1 ember nyomott rá...
Erre nyomtam, teljesen átlagosan jól érthetõen olvasok.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
nem tudok olvasni
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
<#nevetes1>#nevetes1>
1 nem szeretem
2 hagyományos világos sört, azok közül is a...
3 erõs (pl. ír, belga) barna sört, azok közül is a...
4 lightos sört (coronita, miller, citromos cuccok), azok közül is a...
asszem nem lenne ember aki az összes lehetõséget végigolvassa <#hehe>#hehe>
És igen, fenntartom / fenntartjuk a jogot, hogy átírjuk a kérdéseket olyanra, amilyenre kell. Lehet, hogy ti nem látjátok át, de amit átírunk, az úgy bizony nem jó, ahogy bekerült. Például ott van a laptop vs asztali számítógép kérdés, nézd meg. Túl sok válasz van, ha így betenném, az vicces lenne. Eredetileg azt akartam berakni ma, de nem volt idõm kitalálni normális válaszokat, amikbõl nincs se túl sok, se túl kevés, és lefed mindent. De ha végül bekerül, gyanítom abba is beleköt valaki.
Azért nem kapkodom el, a jó könyveket élvezni szoktam, a gyorsaság nem mindig jó.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
mondjuk hozzáteszem, hogyha elkezdek egy könyvet pl. és izgalmas, falom, még meló mellett is három nap max.viszont ha nem érdekel, rémesen nyögvenyelõsen megy:-)
pred