A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg leszarom, gyomorrákot nem kapok tõle, meg nem vakulok. finom oszt csõ <#idiota>#idiota>
na ma megyek hipermárketkedni, maj próbálgatunk :D
Igazi keserû Cseh sör, és még finom is.
Mondjuk van egy jó oldala is. Szinte "bárhol" ihatsz szûretlen sört, mert vannak szakaszai a gyárnak, ahol csapoló van kb 5 méterenként a folyosón, poharakkal, meg minden. Volt olyan mûszak, hogy reggel 8kor már aludtunk, mert nem voltunk hajlandóak, úgy végig sétálni a folyosón, hogy ne kóstoljuk végig az összes csapot. :D
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Spread De Love!
(balaton világos - 55Ft <#idiota>#idiota>)
bár, a mézsört szeretem (és eddig még senki sem említette), pár éve ittam, nagyon finom cucc:) de azóta magyar boltban még nem láttam
Egyébként a búzasört részesítem elõnyben.
Viszont ami nagyon gáz a a Buckler alkohol mentes...na aki azt meg tudja inni az bármire képes már.
<#szomoru1>#szomoru1>
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
De félreértés ne essék semmi bajom nincs azzal hogy nem szereted a sört, csak merész kijelenteni hogy borzalmas és megkérdõjelezni a férfiak nagy részét, hogy fizetnek érte
Spread De Love!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
olyan édeskés szart még nem ittam mint a hejneken....
másik szar amit ittam az a "szõke ciklon"....pf én fél évig éltem gyógyteákon (nyírfalevél, cickafarkfû, csalán stb.) és nagyon arra emlékeztetett az íze...
hideg kiráz ha rágondolok
\"Heroes never die. They just reload.\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Fõleg a búzasört nagyon szeretem, de ugyanúgy szeretem a kukoricasört is... Coronita rulz!
kövezzetek meg, de nekem a borsodi a kedvencem :D
De most pillanatnyilag ,ha ra gondolok akkor bekonnyezek :D fujjjjjjjj
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
nem tartom alkesznek magam
de napi szinten esténként egy, vagy kettõ sört legurítani fennséges érzés :)
ja és dreher a best
u dont have to listen anybody else but me
Ez nem teljesen igaz, csak kis mennyiségben, és ritkán. Akkor is általában egy citromos megoldást. Nem vagyok alkohol fixált, megmaradok a kóstolás szintjén.
Írországban tetszettek a gyümölcssörök, remélem itthon is szép lassan bekúsznak a boltok polcaira.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
.: mobilize.hu :.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com