A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
háát sztem ez máshol is így megy :)
meg leszarom, gyomorrákot nem kapok tõle, meg nem vakulok. finom oszt csõ <#idiota>
tigeroo
Zlatý Ba¾an - ha ittál még finomat :)

na ma megyek hipermárketkedni, maj próbálgatunk :D
Ha a keserût szereted akkor próbáld ki a Budweiser-t! ;)

Igazi keserû Cseh sör, és még finom is.
immovable
Hát, ha hányni akarsz mindenképpen látogass el egy sörgyárba. Az ott terjengõ szagok vetekszenek egy gyógyszergyárral. Annyi sav tartályt tán még egy "rakéta gyárban" sincs. :D De azt inkább látni kell.
Mondjuk van egy jó oldala is. Szinte "bárhol" ihatsz szûretlen sört, mert vannak szakaszai a gyárnak, ahol csapoló van kb 5 méterenként a folyosón, poharakkal, meg minden. Volt olyan mûszak, hogy reggel 8kor már aludtunk, mert nem voltunk hajlandóak, úgy végig sétálni a folyosón, hogy ne kóstoljuk végig az összes csapot. :D
Azért mindennek van határa <#vigyor2>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

N1ggA
Én is a Soproni-Borsodi-Arany Ászok trióból választok, ha van a boltban. Tényleg ezek a legjobbak a kategóriájukban.

Spread De Love!

tigeroo
jah, mondjuk én vagyok olyan igénytelen hogy még a kõbányait is megiszom meg a hasonló munkássöröket :D

(balaton világos - 55Ft <#idiota>)
Magánvélemény,de tényleg érthetetlen mert nem egy jó ízélmény<#whatever>

tigeroo
áh! én úgy vagyok vele, hogy a sör legyen keserû!!!

bár, a mézsört szeretem (és eddig még senki sem említette), pár éve ittam, nagyon finom cucc:) de azóta magyar boltban még nem láttam
<#eljen>

A Borsodi jó sör. És a többi Magyar is. Én Arany Ászok párti vagyok, de a Soproni is jöhet ha világos söröknél vagyunk.
Egyébként a búzasört részesítem elõnyben.

Viszont ami nagyon gáz a a Buckler alkohol mentes...na aki azt meg tudja inni az bármire képes már.
<#szomoru1>

Nekem ízlik a Soproni szõke ciklon. Bár ha citromos sör akkor már inkább Gösser...
immovable
Németeknél külön italboltok vannak, sima boltban alig kapsz 2-3 fajta sört. Na azok a boltok a sörkedvelõk Mekkája. Bár gyümölcsös sört nem láttam, de azon kívül szinte mindenféle sört megtalálni. Külön le vannak kategorizálva, búza, kukorica, barna, félbarna, fekete, export, különlegességek, ízesített (citromos pl), stb. Bármikor ha betévedek ilyen helyre kb 2 órát bámészkodom, s a végén egy talicska sörrel jövök ki. Addigra asszony általában már alszik a kocsiban. :D
BaliBoy
Pár éve jártam Németországban. Ott akkor volt sláger a dízel vagyis a sör+kóla. Hááát....<#vomit>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

N1ggA
Az SG-n nem a legjobb kutatni a közvéleményt :)
De félreértés ne essék semmi bajom nincs azzal hogy nem szereted a sört, csak merész kijelenteni hogy borzalmas és megkérdõjelezni a férfiak nagy részét, hogy fizetnek érte

Spread De Love!

Nyilván oka van,ha egyszer rossz az íze akkor rossz.

tigeroo
wat??? mesélj :D
balee4
Nah azt nagyon kipróbálnám... :)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

tigeroo
nah jogos....énis beakartam írni elõször hogy nuku hejneken, de a borsodis kijelentésem mellé lehet sok lett volna:D

olyan édeskés szart még nem ittam mint a hejneken....

másik szar amit ittam az a "szõke ciklon"....pf én fél évig éltem gyógyteákon (nyírfalevél, cickafarkfû, csalán stb.) és nagyon arra emlékeztetett az íze...
hideg kiráz ha rágondolok
tigeroo
LOL valahogy nem lep meg
immovable
Értem. Vagy legalább is el tudom képzelni. :) Thx. Amint lesz alkalmam kipróbálom õket.
Dick Riddick
Gyümölcsbõl fõzik, kicsit édeskés, a sör ízébe szépen belevegyül a gyümölcs íze. Szinte itatja magát. Ittam afrikai banánsört is, az volt a csúcs. Meg is kérték az árát.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Majd az arányok megmutatják,bár már rajtam kivül van vagy 5 "problémás" férfi

OrioN the S

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Csak Heineken ne legyen az valami borzalom.

immovable
Don't feed the troll. ;)
Bulykin
Becks^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

N1ggA
a férfiak 90%-a nem tévedhet. a probléma valószínûleg nálad van

Spread De Love!

BaliBoy
Mindenféle sört szeretek

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

tommygear
nem szeretem
balee4
Nem szeretem a sört, a citromost még úgyahogy megiszom. A gyümölcsöseket viszont kipróbálnám.:D

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Mindenféle sört szeretek.

Fõleg a búzasört nagyon szeretem, de ugyanúgy szeretem a kukoricasört is... Coronita rulz!
immovable
...hetet...
immovable
Nekem azóta nem mióta dolgoztam 3 hete a borsodi sörgyárban villanyszerelõkkel. :(
tigeroo
Igen, a hagyományos világos sört szeretem.

kövezzetek meg, de nekem a borsodi a kedvencem :D
immovable
Uhh, gyümölcssör? Még sosem ittam olyat. Édeskés vagy milyen?<#beka2>
OrioN the S
Igen, a hagyományos világos sört szeretem.

De most pillanatnyilag ,ha ra gondolok akkor bekonnyezek :D fujjjjjjjj

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

VRSDM
világos sör rulez
nem tartom alkesznek magam
de napi szinten esténként egy, vagy kettõ sört legurítani fennséges érzés :)
ja és dreher a best

u dont have to listen anybody else but me

Dick Riddick
Nekem például a barna sör jobban bejött mint a világos. A Guinness pedig tényleg isteni nedû.

Dick Riddick
Nem szeretem a sört.
Ez nem teljesen igaz, csak kis mennyiségben, és ritkán. Akkor is általában egy citromos megoldást. Nem vagyok alkohol fixált, megmaradok a kóstolás szintjén.
Írországban tetszettek a gyümölcssörök, remélem itthon is szép lassan bekúsznak a boltok polcaira.

búza sör minden mennyiségben és a hagyományos világos sör is jöhet.

Nem szeretem a sört.Vannak akik fizetnek azért a borzalomért?<#levele>

Mersant
vilagos es buza....barna sorbol csak 1-2 fajtat, tobbi szar.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

autoszimulator
válogatós vagyok, de nem jelenti hogy a legdrágábbakat iszom, van ami bejön, van ami nem. De ha tehetem Becks vagy Heineken.

.: mobilize.hu :.

immovable
...meg is iszom. :)
immovable
Mindenféle sört szeretek. Napi 1-2-öt meg iszom. :)
Soproni-t szeretem, többit nem nagyon iszom, ha lehet.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Molnibalage
Világos és néha búzasör. A barnasör nem bejeövõs.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Heffi
Fujj sör <#levele>

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

zsutyesz
Nem szeretem a sört. <#levele>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;