A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrioN the S
megszakad a szivem vazze...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

ChuckyHUN
Mostanában nagyon tetszenek a minimal stílusóú kérók, bár a szobám pont cáfolja ezt... piros ágy õpiros+sárga fal, piros hangulatfény, füstölõk, satöbbi.. hangulatos..:)

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Ez úgy elég tetszetõs :

A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)

Lacee86
Nagyon örülök, h ilyen nagy az érdeklõdés a mai téma iránt. :) Szerény személyemtõl származik a kérdés és az opciók, kivéve az uccsó; az át lett variálva. Mosolyt csalt az arcomra, h ezekszerint a panelház nem lakóház? :)
Na, egyébként nekem a modern, minél egyszerûbb formájú, de szép arányú, igényes homlokzattal és anyagokkal, profin megtervezett házak jönnek be.

Az eddigi képek közül nekem tetszenek:

#52335 3. kép: Azt hozzáfûzném, h ahhoz nagyon bonyolult problémákat kell ám megoldani, h ez a ház így nézhessen ki. Nem Praktiker csináld magad, az 100%.

#52357: Frank Lloyd Wright-tól az ún. "Vízesésház", ha vki netán nem tudná a nevét. A mai napig az egyik leggyönyörûbb modern ház, példa értékû, ahogy viszonyul a környezetéhez.

#52372: Ezek a konzolszerkezetek (tehát, amik "kinyúlnak", mint ha nem lenne megtámasztva semmivel) merészséget adnak a háznak, ez nekem nagyon bejön.

#52376: Nem is maga a ház olyan nagy durranás, de így ez a kép nagyon megnyerõ.

Nagyjából ezek. #52360-hoz annyit fûznék, h ez nekem már túlságosan bonyolult; kicsit következetlennek tûnik, és emiatt szétesik a kompozíció.

Végül legyen egy
példa tõlem is. Érdemes böngészgetni amúgy ezt a honlapot, sok házikó (nemcsak lakó, hanem egyéb épületek) található rajta; rossz és jó példák egyaránt.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

CopyKing92
sátorban lakok. így sátor.

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

zsutyesz
az csak ilyen messzirõl tûnik kicsinek... :D

Ale Alonso! poppe fan club™

SötétBarom
Szép modern, ahol most lakom, az például tetszik :)

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
Milyen tróger TV van ott lol :D

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

bardocz
Mindegy, ne ázzon be, legyen jól szigetelve, és a belseje legyen jó.
milk4
Hagyományos, de kissé összetettebb.+nagy garázs:)

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

ezeket eltudnam viselni :D

kovacsgellert
Nem tetszenek a lakóházak, más jön be. (panel, sátor, stb)

Ezen nagyon jót röhögtem. SÁTOR :))

Én különben nyitott vagyak az új dolgokra.

chhaya
Nyitott vagyok új dolgokra, de a régiekkel sincs semmi problémám.
A tetõkertek nagyon tetszenek.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

tenkenorman
Toronyóra lánc nélkül - Penthouse 4,8 Milliárdért
Bátorkodtam beszúrni pár képet.

http://www.tenke.hu

tenkenorman
Az elõttem linkelõk nagyon szép házakat linkeltek, vagy szúrtak be. én is nagyon szeretem õket. de sajnos nem olyanban élünk :(. Mondjuk sok panaszom nem lehet mert kertesházunk van és az is jó. Nincs is jobb annál amikor reggel suli, vagy meló elõtt kiül az ember a teraszra és nézelõdik. kutyázik, madarak, hüvös, napkelte és további szép dolgok. amit persze elront a tatabányai I. erõmû hatalmas kéménye. bár ez már nem ide tartozik.
A vágyam egy olyan mint amit zsutyesz linkelt. csak kicsit világosabb, vagy esetleg színes. de a hegyvidéki ingatlanárak nagyon magasak :(

http://www.tenke.hu

PesSim
De nekem furcsa, én biztos kivágnám :D

Carlos
Nyitott vagyok az új dolgokra, a szép arányú egyszerû modern házak.

Þór vígi þessi rúnar

LordVenom
A kettõ nem zárja ki egymást. :)))

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Californiában van.

Jók a képek, nekem az összes stílus tetszik. Még, még :)

PesSim
Ezt nem értem, ha egy sziklás/hegyvidéki helyen van ,akkor miért van a háttérben pálmafák?

JohnnyNapalm
panel jön be
de ha pl hawaiion élnék akkor egyszerû modern házak

GregSB
ja az a kép lemaradt, amint a ház látszik rendesen :D

Kaufmann ház a neve, 2,3 milliárd Ft-ért bárki megveheti :D

OrioN the S
a kilatas is szar :D

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

GregSB
"Ez itt a kert"

Molnibalage
Nem rossz!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsutyesz

DJ Skyline
nekem a Hitchcock féle Észak-Északnyugat címû film ugrott be, abban is egy hasonló elképzelésû ház van, képek

Molnibalage
Egy városnak nem otikailag kell szépnek lenni, élhetõnek kell lennie. Legyen normális közlekedése, legyen lélegezhetõ levegõ és nagyobb zöld terület. Ezek közül egyiket sem sem teljesíti a dolog sajnos.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

poppe
kéne pár hónap, mire aludni tudnék attól a vízeséstõl :DDD

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Heffi
Látom nem csak nekem ugrott be róla :D

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

zsutyesz
ez pont úgy néz ki, mint a Twilight-ból a vámpírok háza :)

Molnibalage
A környezete jól takarja, hogy kicsit téglap és kocka az egész. Ez is egy módszer a sikerhez. Tesóm építészmérnök, be kelle zavarni ma ide. :)

Molnibalage
Szín és környezet nem rossz, de én idegenkedek az ilyen szögletes formáktól.

Heffi
Tök mindegy csak nagy legyen és legyen fapadlós végig az egész ház :D
Az a jó :p

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

kas123
Nyitott vagyok az új dolgokra, a szép arányú egyszerû modern házak.
Modern stílusúak, de összetettebbek (bonyolultabb formák, újszerû anyagok stb.)

popzu
nemtom neten találtam, google kidobta de nekem akkor is bejön

poppe
miez? sims3? :)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

popzu
Nekem az ilyen jönne be, most nézegettem az interneten:

immovable
Én sem, de ha beleszületsz, vagy nincs más, gondolom meg lehet szokni. Én szerintem megkattannék. (5000 m2-en élek)
BaliBoy
Nem itt forgatták a Twilight-ot? :D

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

GregSB
Nekem ez a kedvenc házam. 1937-ben épült, de még ma is hihetetlenül szép és modern.

Valami hasonlót elfogadnék itthon az északi hegyekben :)

LordVenom
Igen,hasonló okokra gondoltam,de lusta voltam kifejteni... :)))

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

pxxl
"Szükség törvényt bont" szokták mondani. ha nincs más választásod akkor ott élsz ennyi.

All hail the double x!

poppe
vagy pl. beleszületsz? :)

LordVenom
Soha nem élnék kert,és udvar nélküli házban...nem is értem hogy lehet azt megszokni...bár,lehet,hogy csak idõ kérdése? :)

poppe

Sickness
vegyél telket :D

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

tigeroo
ez mennyire telepi? XD

"ha ropog a szotyi a talpad alatt megérkeztél"

én 1 hónapja lakok panelben, eddig bejön nekemis a hangulat:)))

(azért a kert hiányzik)
Sickness
Nem tetszenek a lakóházak, más jön be. (panel, sátor, stb)

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

tigeroo
hosszú idõ óta...

ne kezdd a flamet <#mf1>