A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)
Na, egyébként nekem a modern, minél egyszerûbb formájú, de szép arányú, igényes homlokzattal és anyagokkal, profin megtervezett házak jönnek be.
Az eddigi képek közül nekem tetszenek:
#52335 3. kép: Azt hozzáfûzném, h ahhoz nagyon bonyolult problémákat kell ám megoldani, h ez a ház így nézhessen ki. Nem Praktiker csináld magad, az 100%.
#52357: Frank Lloyd Wright-tól az ún. "Vízesésház", ha vki netán nem tudná a nevét. A mai napig az egyik leggyönyörûbb modern ház, példa értékû, ahogy viszonyul a környezetéhez.
#52372: Ezek a konzolszerkezetek (tehát, amik "kinyúlnak", mint ha nem lenne megtámasztva semmivel) merészséget adnak a háznak, ez nekem nagyon bejön.
#52376: Nem is maga a ház olyan nagy durranás, de így ez a kép nagyon megnyerõ.
Nagyjából ezek. #52360-hoz annyit fûznék, h ez nekem már túlságosan bonyolult; kicsit következetlennek tûnik, és emiatt szétesik a kompozíció.
Végül legyen egy
példa tõlem is. Érdemes böngészgetni amúgy ezt a honlapot, sok házikó (nemcsak lakó, hanem egyéb épületek) található rajta; rossz és jó példák egyaránt.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Ezen nagyon jót röhögtem. SÁTOR :))
Én különben nyitott vagyak az új dolgokra.
A tetõkertek nagyon tetszenek.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
http://www.tenke.hu
A vágyam egy olyan mint amit zsutyesz linkelt. csak kicsit világosabb, vagy esetleg színes. de a hegyvidéki ingatlanárak nagyon magasak :(
http://www.tenke.hu
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Jók a képek, nekem az összes stílus tetszik. Még, még :)
Kaufmann ház a neve, 2,3 milliárd Ft-ért bárki megveheti :D
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Ale Alonso! poppe fan club™
Az a jó :p
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Modern stílusúak, de összetettebbek (bonyolultabb formák, újszerû anyagok stb.)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Valami hasonlót elfogadnék itthon az északi hegyekben :)
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
All hail the double x!
"ha ropog a szotyi a talpad alatt megérkeztél"
én 1 hónapja lakok panelben, eddig bejön nekemis a hangulat:)))
(azért a kert hiányzik)
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!