7285
Hivatalos oldal | TCM | NFS-Planet | CD Galaxis | Garázs Topik | OFF Topik
A játékot semmilyen korosztálynak nem ajánljuk....
-
#1083 Ennek semmilyen színvonalhoz nem lesz köze.. -
bgabor #1082 "Ha a helyzet netán kiélezetté fajulna, csak nyomjuk le a Speed Breakert, azaz az időlassítást, s máris hajmeresztő manővereket hajthatunk végre a külvilág lelassításával."
"A törésmodell a Pro Streetben debütált formát fogja követni, egyetlen eltéréssel – az elszenvedett sérülés semmilyen formában nem lesz befolyással a verdánk menetteljesítményére, így csupán vizuális adalék lesz"
"Az irányítás a hangzatos Heroic Driving Engine alapjain nyugszik, ami annyit tesz, hogy elkésztenek egy olyan akciókkal és mutatványokkal teli vezetési modellt, ami egyaránt magán viseli az arcade és a szimulátorok elemeit. Ezért könnyedén tudunk levezényelni látványos kunsztokat, oly módon, mintha a verda ismerné a játékos következő gondolatát."
Azt hiszem ez a három idézet mindent elmond.
Megint tönkretették az irányítást a kis gagyi tizenéves végpistikék kedvéért. Na ennek aztán semmi köze nem lesz a régi, kasszikus NFS-színvonalhoz.
-
#1081 Azért volt nehéz, mert a "kecs up" rendszer eléggé odatette magát. -
mikiking #1080 én végigtoltam egy éve kb legnehezebb fokozaton , max grafikán...de a játékmenet ott valami bomba jo volt...és valami nagyon nehéz volt nyerni az utolsó 20 pályán (kb) ha jol emléxem...de marha jo volt -
#1079 cerbon -
#1078 mikor először próbáltam az nfsu1t:)
RX7 amit lehetett ráraktam, hogy remegett a kép váváváváááá lehet felrakom úja.,,, -
mikiking #1077 ez nagyon igaz -
#1076 Nekem a sebességérzet hiányzik a legjobban! AZt pedig az NFS Underground-ban lehetett a legjobban élvezni. -
#1075 Jó.. de am. nem gyengén PS a képek.. :D -
#1074 Az nem tetszik ebbe a cikkben leginkább, hogy hazudnak: mi az, hogy visszatérés a gyökerekhez? Azzal, hogy mozdonyszimulátort csinálnak filmbe illő sztorival? Visszatérésről akkor beszélhetnénk, ha ismét visszaköszönnének a fasza techno, dnb muzsikák, egzotikus tájak, utcai autókat mellőzve valamilyen szinten, a rendőrökre meg nem úgy néznék út torlaszt állva, mint megsemmisítendő célpont (MW), hanem mint kikerülendő akadály (NFS 3). Mert a régi NFS-ekbe bizony ilyenkor nagy valószínűséggel elkaptak, nem pedig mozgó sziklaként elrepíteni a picsába csóró rendőrt, miközben nem hogy lassulsz szinte, hanem inkább gyorsulsz. Ha nem Need for Speed-nek neveznék, akkor ezeket mind nem írtam volna le, és előszeretettel várnám. Csak ez idegesít engem, a név. De majd azért csak kipróbálom, de nem várok sokat. -
#1073 Cikk -
High end PC #1072 Kár, hogy nem lesz túl sok időm nyolulni az Undercover-el, na majd jövő nyáron talán :D -
#1071 alig:| -
bgabor #1070 Izé, novemberben. Elírtam. -
#1069 talán inkább novemberben, de mind1. -
bgabor #1068 Talán szeptemberben, mint minden egyes NFS játékot az utóbbi 5 évben? -
#1067 alig várom már! egy kérdés! mikor adják ki? -
#1066 CERBON PROSTRAAT -
#1065 Az a lényeg hogy a CERBON-nál és a PROSTREET-nél csak jobb lehet!
Vagyis "legyen"! -
#1064 MW2.ennyi:-| -
#1063 Sajnos el kell, hogy keserítselek, immáron lassan 4 éve van jogsim, és két éve autóm.. -
#1062 a főhős az a te karaktered lesz ,az akire célzol az a mellékszereplö vagy másodfőszereplő XD. -
bgabor #1061 Ez az undi ferdeszmű a palackon ugye nem a játék főhőse? -
#1060 Tudom, de ezeken a képeken jobban látni a lámpáját, etc. -
#1059 kössz :D :D
SM4-hez túl ronda a áték nem gondolod? :)
Ezt sztem max csak Shader 3.0-s és a legjobb amivel futni fog az a Geeforce 9600-os kártya lesz.Én nekem ez a tippem rá :) -
#1058 sztem mehetne SM4-el meg DX10 -
#1057 ez is csak Shader 3.0-sal megy majd...a tököm kivan már azzal a szar shader modellel :D -
bgabor #1056 Legalább a neont kihagyták az utóbbi részekből. Ez is haladás. -
#1055 optika -
#1054 Nem is feltétlen baj ha elhagyják valamennyire az optikát, eddigi nfsekben szörnyű dolgokat lehetett kreálni... -
#1053 értelmesen tedd már fel azt a kurva kérdést, ha már bejössz ide, ujrek. -
Loufee #1052 lesz annyi mint az underground 2-ben? -
#1051 hogyérted ?? teljesítmény vagy optikai ?? , vagy mind a 2??:) -
#1050 én úgy látom hogy sok tuning opció nem lesz.... -
#1049 XD Igyál mielöt vezetsz feltölt feeling-el LoL!! -
mikiking #1048 én imádom az audikat,és ez a 3 audi,ez hihetetlen örömet okoz most nekem -
Szabi1991 #1047 lol
-
mikiking #1046 hát ez tényleg gáz -
#1045 Hát ja XD -
#1044 (dodge challenger 2008) valahogy erre hajaz