7285
Hivatalos oldal | TCM | NFS-Planet | CD Galaxis | Garázs Topik | OFF Topik
A játékot semmilyen korosztálynak nem ajánljuk....
-
#881 szarazegész:-| -
#880 Ha így folytatják a következő rész egy tökéletes mozdonyszimulátor lesz. (Nem bánnám ) -
megnéztem azt a videót ami jó minőségű... úgy megy a kocsi mintha sínen lenne és olyan a tömege mintha 1 vonat lenne :S -
#878 még nem néztem ,de mingyá,köszi a segítséget! -
#877 Próbáld meg total commanderben indítani, vagy jobb gomb->tul->kompabilitás. Hirtelen csak ezek a soha nem segítő verziók jutnak eszembe. Google nem dobott ki semmit? -
#876 megoldást nemtudod esetleg?vagy valaki nem tudja? -
mikiking #875 dehogy :D -
#874 Kis nosztalgia,baj?:) -
mikiking #873 ilyen gép.oszt olyan játék ??? -
#872 Sziasztok,az lenne a problémám,hogy a NFS 3 HP,nem akar elindulni XP-n,hiába telepítem föl és indítom el az exe fájlt,nem indul egyszerűen,mi lehet a gond?Eredeti a játék.Tudom,hogy nem ez a topicja,de ott már nem jár senki,légyszi segítsetek,előre is köszike! -
#871 Ez a fizika szörnyű. Annyira fosprimitív hogy borzalom. Nemhogy annak nem élvezhető, akinek van jogsija, hanem annak is, aki már látott autót mozogni utcán
Hogy lehet olyan ökörséget kitalálni, ahol még kézifékkel sem lehet megpördülni(MW & Carbon)???? -
#870 Mindegy... nem értitek a viccet. -
Szabi1991 #869 nem azt írtam hogy a játék szaggat.. szép is lenne,ha a sajtókonferencián szaggatna a játék..
én azt írtam hogy a videó sz*r minőségű, és szaggat a kép, ezért fölösleges belinkelni, de ti könyörögtétek ki -.- -
#868 jah biztosan kiállítanak egy olyan verziót ami 4fps-el megy... -
mikiking #867 az senkinek nem jut eszébe,hogy nem volt fény kapcsolva a teremben sok,és olyankor a telefon éjszakai üzemmódban kameráz,ami szaggat..nem a game rossz,hanem a telefon,amivelkamerzva volt...saját tapasztalat -
#866 gyönyörű:-| -
#865 Ezt még nézni is rossz, nem hogy hallani XD és ráadásul rossz az optimalizálása is. vegyíetek vagy 4 gigaramot meg egy 1 gb ram vga-t xdxd -
Szabi1991 #864 nesztek.. de előre szolok a hangszórót halkítsátok le.. -.-
[center] -
Szabi1991 #863 qva nehéz rákeresni jútúbon.. -
mikiking #862 honnan tudod ? -
Szabi1991 #861 fölösleges... kb 5 fpsel, telóval vették fel a videót, semmit nem lehet látni.. :D -
#860 aggyál inkább linket... -
Szabi1991 #859 látom nem sikerült "beágyazni" :D -
RYO21 #858 VAN új ingame video: Hemi cuda :
-
#857 legyen igazad. -
#856 Na mindegy, csak ne legeyen olyan monoton, ahogy haladunk előre fele mint a PS. Akkor kibékülök újra.
ui: Nfs MW a kedvenc részem! -
#855 *trick, bocsi -
mikiking #854 vonat nem jön a többi nem ellenfél igazad van :D lol -
#853 na mind1, kanyarodjunk vissza.
"az nfs-töl mindig nagyot várnak de mikor látnak róla valamit egyböl xar-nak kiáltják-ki"
ehez annyit hozzáfűznék, hogy igazából én nem várok nagyot az NFS-től, csak tákoljanak már össze egy normális fizikát :\ tricky ne mond azt hogy ez a kamion style fizika nem szar (vonat nem jön a többi nem ellenfél címen)? persze megjelenésig még változhat, de így első ránézésre megint csak a köret változik -
#852 Igen :)
de most 15-öt így is nehéz volt összehoznom fejből, szal sry :DD -
#851 a GTA IV-ről nem is beszélve :) -
#850 Azt direkt kihagytam :DD -
#849 és a spore hol marad?:D -
#848 Hát azért biztosra vehetem, h sokan vannak így, akiknek ez a lista fullra bejön. De te tudod :D -
#847 + a star wars. Amiket meg felsoroltál abbol kb 5 ami bejön.LOL -
#846 nov 18. usa-ban -
#845 Kicsit nagyon nem vagy képben, íme, 2008 Q4 évi megjelenések:
nfsu-val együtt
1. Clear Sky
2. Mercenaries 2
3. BiAH'H
4. Men of War
5. Crysis Warhead
6. Rise of Argonauts
7. Fallout 3
8. Dead Space
9. Far Cry 2
10. Quantum of Solace
11. Left 4Dead
12. Tr: Underworld
13. Damnation
14. Prince of Persia Prodigy
15. Bionic Commando -
#844 barm:-| -
#843 le vagy azért itt a megjelenésekkel kapcsolatban maradva pár emelettel. -
#842 én csak azt irtam le hogy az nfs-töl mindig nagyot várnak de mikor látnak róla valamit egyböl xar-nak kiáltják-ki.De én az nfs-t ugyis megveszem mert azon kivül más game ugyse naon lesz nov-dec-ben se pc-se konzolra ,ja de konzolra igen de az megvár.