12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
tomonor #882 ott hibádzik a dolog hogy X3-TC-hez még nem írtak olyan progit mint az X3:R-hez amivel kijelezné a játék adatait... -
Jammer #881 Nagyon jó! Cyrow g15 scriptjével használom, igazi csemege! :) A lényeget mindig látod szem előtt menüzés nélkül! :) Imádom! Nagyon-nagyon-nagyon megéri az árát. És persze itt is van 3x18 programozható gomb ami tényleg mindenre elég. -
#880 Mily igaz
Nyárra tervezem a megvételét. Hacsak nem találok jobbat :D -
Jammer #879 Hmm rengeteget repülök repülőszimulátorokkal ezért beruháztam úgy 2 éve egy HOTAS-ra amit meg kell, hogy mondjak prímán lehet használni Xhez is. Imádtam, hogy az összes gombját lehet programozni ami komplett billentyűkombinációkat jelent és van rajta egy profilváltó gomb ami a gombok számát megháromszorozza plusz van rajta egy SHIFT gomb, amit ha lenyomok akkor x2. :) Szó mi szó imádom. Csak az X miatt nem vettem volna de mivel szinte csak szimulátorokkal játszom így megérte beruháznom rá, mert hatványozza a játékélményt... Ha valaki esetleg gondolkodik ilyesmin akkor teljes szívvel csak ajánlani tudom. Jött már ki újabb verziója is ami persze valamivel jobb, mint ez de ezzel együtt ennek csökkent is az ára bár én még olyan 30 körül vettem és Belgiumból. Itthon sztem már 25nél olcsóbban is lehet kapni.
Én Saitekre esküszöm ha játékvezérlő. Ha billentyűzet vagy egér akkor pedig only Logitech G series! :)
Magyar link.
Gyártó honlapja. -
elötte ilyennel toltam, csak az javíthatatlanul tönkrement :( -
Hamár lúd, legyen kövér :D -
#876 Sztem egy kompresszorral megtod majd javítani. -
tomonor #875 aaaahaaa... szal ha használom és nem javul meg, akkor szeggyem szít és nézzem meg mit tehetek =P -
Legend #874 Nekem is olyanom van, mint a #866, ha sokáig hanyagolom, elkezd húzni de használattól megjavul. Már 2x szétszedtem egyébként, mert a használattól forgácsolódik (enyhén) a rúd és a keret, amihez hozzáér, meg a forgácsok beleragadnak a felhordott szilikonzsírra, és néha ki kell pucolnom. -
#873 Marokvastagság/dőlésszög/magasság/ujjtávolság beállítások. A felső fekete meg egy extra gomba: azt használom strafe-ra. -
tomonor #872 mik azok a csavarok rajta? :P -
tomonor #871 az enyémtől biztos nem marad el, ugyanis elromlott xD Esetleg vki tudja hogy kéne megjavitani hogy rendesen húzzon? Egyáltalán vmi ötlet? -
#870 Attól tartok az enyém a tietekhez képest elmarad:
Én már letöltötte, holnap hazaviszem a pendriveon -
tomonor #869 jah -
r4pt0r #868 Megviselte a sok csata a kalózokkal. :D -
tomonor #867
Enyém. Csak már nem teljesen húz jobbra -
#866 Letöltöm most, még a nagy roham előtt.
Drágaságom az X3 Reunion óta a polcon pihen és várja, hogy újra kézbe vegyem és leporoljam.
Remélem már nem sokáig kell várnia. -
r4pt0r #865 Ha érdekel valakit a teljes:
New Features and Improvements:
- Enabled mouse control in external view mode
- A whole new mission to scan for valuable asteroids
- When a target is lost, the nearest enemy is targeted automatically
- Added SETA button in the HUD
- Improved mouse support in menus, particularly in the sector menu
- Animated sector map rotation when changing axes, smoother zooming animation
- In Comms menu player choices are available immediately
- Updated graphics in universe map and messages
- New sound effect for Trans-Orbital Accelerators
- New sounds played when missions end
- Added notification when trying to collect something with full cargobay
- Improved boarding crew functionality
- Several new ingame tips
- Added various script commands to the script editor
Fixes:
- Argon Weapon Component Factory had redundant secondary resources
- Boron Recon Drone Construction Facility had redundant secondary resources
- Split Ore mine L and Teladi Teladianium Foundry L prices corrected
- Autopilot buttons in context menus now always refer to the player ship
- Autopilot commands did not work when docked in classic steering mode
- Jumpdrive commands to other ships could affect the player ship
- Comms options for manual docking was not available for player stations
- Wrong resource station jump range in player station menu
- Marines could be transferred to a ship which cannot carry them
- Terran sectors were shown as being within jump range
- Lensflares could shine through monitors and cutscenes
- Leader ships in Kha'ak clusters were decoupled incorrectly
- Fixed Argon mission actors with gender mismatched names
- Fixed several issues with invincible astronauts
- Made key name mapping more consistent
- Missions updated to handle boarding on mission ships
- Fixed several tutorial issues
- Fixed several corporation mission text messages
- Return ship mission now aborts correctly
- Minor improvements and bugfixes -
tomonor #864 máris? -
r4pt0r #863 Sajnos manapság már az előtt van patch hogy kijönne egy játék. Viszont ahogy olvasom van benne új küldi meg 1-2 hasznos dolog. Így egy tökéletes játék még tökéletesebb lesz. :D -
#862 Tom, sokan panaszkodtak miatta. Ezért is fogok egy scant nyomni. -
#861 Ez komoly:
[URL=http://www.egosoft.com/download/x3tc/patches_en.php]itt az 1.2-es "patch"[/URL] a TC-hez :O -
Lokids #860 Tényleg? Csak mert a website-n nem találtam lehetőséget rá, hogy megrendeljem, pedig általában előrendelési lehetőség mindíg van. -
#859 Igen, a CDGalaxisnál (hazaérek, scannt is csinálok már a bizonyítékról).
@ r4pt0r: speciel nekem eredeti. De tegyünk különbséget MS vagy Blizz s az Egosoft között: az előbbienek nem kottyan meg a warez, Egonak igen,
+általánosságban a warezolókra írtam. Még csak nem is kellet volna a sorok között olvasni ehhez.
De ejtsük a warez témát, minden oldalról (értsd: nem fog szóba kerülni a game letöltése ezentúl) -
Ninju #858 Én is attól tartok, hogy így alakul. :D -
Lokids #857 Magyarországon kapható lesz, vagy mint a Reunion ez is csak sokkal később jön be? -
r4pt0r #856 Szerintem ezen a héten hagyd ki az alvást. -
Ninju #855 Igen, addig nem játszható.
Most azon agyalok, h ma sokáig legyek fent vagy holnap korán keljek!
-
Ninju #854 "You are not exempt from being boarded (if you own the appropriate ship) and the above process may be
applied to you. There are, thankfully, some things you can do to make the boarder’s job more difficult. To
improve the defence of your ship, you might consider installing the following upgrades:
:: Hull Polarization Device: Increase protection against boarders trying to breach the hull.
:: Internal Sentries: Weapons that will kill any unauthorized persons on board your ship, such as boarding
parties.
:: Core Firewall Software: Increases the protection of your computer and makes hacking much more difficult."
Magyarul: A Te hajódat is elfoglalhatják, szerencsére van egy-két fejlesztés amivel megnehezítheted a dolgukat.
Bazzz!
-
r4pt0r #853 De egyébként steamen is csak holnap lesz aktiválva nem? -
r4pt0r #852 Több mint 80oldal az igen szép. Nem csodálom hogy késtek miatta. Manapság már nem szokás legalábbis itthon szép dobozt, terjedelmes könyvel kiadni. -
Ninju #851 "...Finally, your target ship must be boardable; these include M6, M7, M8, M1, M2, TL
and TM class ships. You can’t board a TS class ship, for example...."
Van 1-2 új osztály. -
Ninju #850 Na csorog lefelé Steamen keresztül és most nézem, hogy a manual már lent van!!!
Pár érdekesség a tartalomjegyzékből:
Say goodbye to a social life and/or sleep. 5 :D
The Corporations 8
Nividium Mining and Manufacturing
HOW TO FIGHT, CAPTURE AND BOARD 48
Why capture ships? 48
Weapons Under Development 80
Na asszem megyek olvasgatni. :D -
r4pt0r #849 Attól még hogy neked nem tetszik a SC2 szétdarabolása attól még másnak igen. ha 1 rész annyi lesz mint az SC1. És a Blizzt pont nem kell félteni mert az ő játékukat meg fogják venni.
Valami meg ráhúzni általánosságban az emberekre meg nem szokás. Ez olyan mint ha azt mondod minden kisebbségre hogy pénzért az anyját is eladná, amikor ez nem igazi. Itt is ugyan az ha én ilyen vagyok más is.
Ha meg már az eredeti/warez dolognál tartunk remélem mindenkinek eredeti Windows,Office, minden bizbasz progija van. Mert ha nem akkor minden felháborodás inkább csak képmutatás. Mert egy csapat nem érdemli meg csak azért hogy megvegyem mert kisebb. Max azért mert jó a játék, de akkor meg már megint ott vagyunk hogy vehetnék rengetek játékot de ha nincs pénz ez van.
Nah erről ennyit, Xenon írtásra fel. :D -
tomonor #848 dicsak, ezen a képen 2 nap van
http://1.bp.blogspot.com/_O0AA1Ch7LgE/SOzP69h7neI/AAAAAAAAAHg/O__QN2Gdwe0/s1600-h/Bild+3.jpg -
#847 A B.net maga, a tervek szerint nem lesz fizetős, csak pár tényleg extra szolgáltatásért akarnak pénzt kérni: karakter átvitele egy másik szerverre, karakter nevének megváltoztatása, stb. Ezek nélkül meg még tudok élni.
-
tomonor #846 Ja, azért a blizzard is egy kicsit eltúlozza a WoW havidíát+kiegek, stb... Amugy vitéz, mennyi az Eve Online havidíja? (csak kérdem) -
#845 ez a ki mit érdemel dolog egy olyan helyzet, hogy lehet érzelmi szemszögből megközelíteni (pl: szemetek mert rossz játékélményért kérnek sokat vagy túl sokat kérnek, nekem ennyit nem ér) illetve lehet racionális érvek szerint (pl: túl drága, mert fizetésem 10%) és lehet a készítő szemszögéből nézni (pl: dolgoztam rajta 50 fővel 1,5 évig, az cca 1 millió dollárba került, ezért hogy megtérüljön 500.000 példány eladással számolva minimum 2 dollárért kell eladnom darabját).
-
#844 Aha, De azt nem vetted észre, hogy általánosségban beszélt.
Amúgy a Blizz qrvára megérdemli a pénzt, miután a wow 2 hónap után visszahozta a fejlesztés árát, azóta profitot termel, és erre azt mondják, hogy "3 részben kell kiadni az sc2-t meg fizetős lesz a battle.net, hogy legyen egy kis profitunk".
Qrvára megérdemlik -
klb #843 Köszönöm a segítséget!
Ez kicsit megfoghatatlan számomra. Remélem idővel konkrét adatok is napvilágot látnak, kártya típusokról, és driver verziókról. Mentségemre szolgáljon, nem vagyok szagértő a témában.