12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
#682 Elovastam pár cikket az oldalról.
Összeesküvés elmélet van benne (szerintem is létezik, bár én csak fantáziálok róla), és kézzel fogható tények amiket csak megfelelöen kell "értelmezni", akkor megismerhetjük az igazságot (ami speciel nem odaát van, hanem itt az orrunk elött).
Az állítások szerint már jövöre vizuálisan is megfigyelhetjük. -
#681 Tomonor:
abban nem hogy világ vége lesz, sőt abban sem hogy 2012-ben lesz valami.
De ha figyelmesen elolvasod azt az oldalt amit belinkeltem, akkor lehet elkezdesz te is azon gondolkodni, hogy nem biztos hogy az amit official tanítottak/tanítanak/mondanak az úgy is van.
Nem állítom, hogy úgy van ahogy a link alatti oldal szerzője leírja, de az biztos, hogy amit ma hivatalosan "tanítanak" nekünk az nem a valóság. -
tomonor #680 >.< ez olyasmi mint az LHC... -
#679 Hé, és subscriboltam a jútúbon az egyikre, szal nem hülyeség XDXD -
tomonor #678 ti hisztek ebbe a hülyeségbe? >.<egész youtube tele van vele -
#677 I want to believe. -
#676 akkor már inkább itt nézzetek körbe -
#675 Van még ennél is cifrább,ezzel, hogy fog megküzdeni az ego ?
A tizedik bolygó,egy halvány remény az X3 folytatására? Persze ha lesz rá idönk.
Magyar leírás.
-
#674 Ha megtörténik, akkor lemegyek német honba, és saját kezemmel írom meg a használati utasítást -
#673 Csak nehogy eltalálja a gyártosort az egyik darabja, mert megint eltolják a megjelenést! -
#672 Biztos az Egosoft csinálta. Náluk van CBJ, náluk van az erő -
#671 Csak egy érdekesség. Figyeljétek a kisbolygó elnevezését! Ez is egy Terran Conflict! -
#670 Én nekem tökéletes, semmi bajom nem volt vele, habár a ha Prohardvare oldalán eléggé lehúzták.
Igaz össze engedték pár +30%-l drágább monitorral, igy csoda hogy azokat nem érte utól? :)
Full grafikán én semmi hibát nem láttam, még a színei is megfelelőek nekem, nem húz után, nem csíkosodik, stb.
Persze lehet, hogy az én szemem már ennyire tönkrement, nem tudom, pedig csak nagyon enyhe szemüveget hordok. -
Legend #669 Van vele bármilyen problémád? Próbáltad már full grafikával is az X3mat? -
Legend #668 Köszönöm kérdésedet, a köv. játékokkal foglalkozom mostanság:
Aeronutica Imperialis (googli)
Battlefleet Gothic (googli)
Warhammer 40000 link
Nomeg X3... -
tomonor #667 és Half Life-ozol? -
Legend #666 Mellesleg full grafikán az XTM gyorstesztet jól bírta, annyi a negatívum, hogy a fényes bolygók gyors mozgásnál csíkosodnak-szeletelődnek egy kicsit. Vanilla biztos jobban menne. Az igazi teszt a TC lesz, örülök hogy késik, mert csak tegnap tudtam megrendelni így nem leszek (annyira) sereghajtó ... -
Legend #665 Igen, csak meg kellett várnom a hétfői nyitást mert szombaton mire kicsomagoltam már zárva voltak ezért volt a para - telefonon egyáltalán nem akadékoskodtak holnap viszem vissza.
Mentségemre azért vettem ekkorát, mert régi monitorom felett eljárt az idő, és tévét is vennem kellett így kettőt ütök egy csapásra (monitor+tv-tuner). -
Legend #664 Sajnálom, mellényúltál. Faszi vagyok, és Hetero. -
tomonor #663 kitalálom.... lány vagy és half life-ozol is.
-
#662 hoppá a linket kicsit elqrtam. Itt van jól -
#661 A Gamestar mintha kicsit el lenne maradva a világhoz képest! Most közölték a URL=http://www.gamestar.hu/kesik-az-x3terran-conflict.html]Gs-onlie-on[/URL], hogy a TC megjelenését eltolták Okt 10-re!!![ -
#660 ASUS 3 napon belüli reklamáció esetén 1 pixelnél is cseréli a monitort, vita nélkül. Az oda-vissza szállítás költségét viszont a kisker nyeli le, tehát nem szokták ezt nagyon reklámozni, plusz ha nem hivatalos forrásból vették (szürke import, akkor rajtuk ragad - ne hagyd magad, ha azt állítják, nincs garancia. -
#659 nekem ilyen van
szerencsére ennek nem volt pixel hibája, lassan 1 éve megvan és nagyon szépen muzsikál. -
Legend #658 Ráment a gatyám is. (majdnem)
Átlagemberek nem játszanak X3-mal. -
tomonor #657 O_O -
#656 Egy teljes kiégett vagy színhibás pixel 2000000-ból? Agyon kellene őket lőni nem? Mondjuk jó, ennyi pénzért idegesítő, és elvárja a hibátlant az ember. -
#655 Egy átlagembernek az egész gépe kerül ennyibe -_- -
Legend #654 KB. ennyibe.. Amaro volt oly kedves, és ajánlott egy jobbat, ezen a listán az első helyezettet. Az Asus mellett döntöttem, mert ez a modell régebb óta van a piaon, tehát olcsóbb (és ami lehet Asusból van a gépemben).
Viszont van benne kereken 1 darab halott pixel, izgulhatok, hogy kicserélik-e, mert a garanciális esetek 3 halott pixel fölött (!!!) kezdődnek. Holnap telcsi a boltnak. Azért rohadjon meg minden, ennyiért nem ezt várnám úgy, hogy első bekapcsolásnál ott virít (alíg észrevehetően) egyik sarokban. Nem igaz, hogy a minőségellenőr nem látta (vagy gondolta ez majd mehet a Balkánra).
Jelenleg folyik az oprendszer újrarakása alíg várom, hogy X3maazzak . 1-2 hónapja hanyagolom ugyanis, a TC-t várom, de egy új monitor remek apropó... -
#653 mibe fájt, ha nem titok? -
Legend #652 Na végre megjött a 24"-os monitorom, egy Asus. Tegnap kalózokat kergettem, és Xenonok elől menekültem új kedvenc hajómmal, az Otas Reaper 12 Mass Driverrel . Egészen jól bírta a strapát, némi csíkosodást tapasztaltam gyors mozgásnál, de olyan türelmetlen voltam, még a drivereket sem raktam fel. Már csak aTC kell hozzá.
(Kösz Amaro a Vásárlási tanácsot, amit ajánlottál jobb de ez olcsóbb volt, több szolgáltatással)
Most már csak valami rendes ruhát kell vennem .... -
tomonor #651 banner-gyártó cégeknek? (pont most volt a discovery-n, szal művelődök xD ) -
#650 Amúgy kinek van akkora nyomtatója, hogy ezt megcsinálja? -
tomonor #649 Hátul: Boron Fregatt
Előlrébb: valszeg az egy Teladi Bat
Alulközépső kép: Nova Extended
Jobb-alsó kép: Terran Solar Power plant és egy Terran Defense station hátrébb
Bal alsó kép: PTNI HQ station
Bal felső kép: Terran station az X univerzumban
Nos ezeket természetesen csak tippeltem -
#648 Jah, bocs, félreolvastam XD
Ja, az inkább egy Teladira hasonlít. -
#647 Nem azt kétlem hogy boron lenne, inkább egy falconra, illetve talán egy buzzardra hasonlít. Az eleje, és még a hajtómű fúvókája is olyan, de mintha nagyobb lenne egy vadásznál. Az a baj hogy nincs mihez viszonyítani a méretét, mert a Boron jóval távolabb van hátul. -
#646 Sztem az a Boron rakétahajó vagy mi.
Engem inkább az a Nova-szerű, ám vékonyabb kialakítású hajó izgat alul középen -
#645 Szeretne valaki egy posztert a Tc-ről?
Tessék.
valakinek, valami elképzelése milyen hajó lehet a boron mellett a jobb felső kis képen? Még valami logó is van a szárnyvégein. -
#644 Afrikában éheznek a gyerekek, te meg gyakorlatilag HDTV-n játszol egy rakásnyi adathalmazzal......
Én is ezt tenném :^D
Haverom faterja dolgozott anno egyik autógyárnál (asszem Suzuki), s minden évben kapott annyi prémiumot vagy mit, hogy két új, high-end gépet vettek (meg volt kötve, hogy a kapott zsét csak számitástechnikai dolgokra költhetik).
Ez van. -
tomonor #643 na igen, nekem a muterom hozta a munkahelyéről, szal gondolhatod mily megviselt lehet xD (leárazás)