12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • rodzsi
    milyenek a hajók?? hááát már most utálom ezeketi a pici szarokat gyorsak meg alattomosak...pfujjj....
  • rodzsi
    asszem kötelezővé tették a folyamatos mentést az állomásokon :D mert ha lelőnek akkor kb 5-6 szektorral előrébb kezded ujra ahol felvetted a küldit :S
  • BuriP
    Pedig amit biztosan be akarok szerezni minél előbb az egy Xenon LX! Nem tudom milyenek az új vadászok a TC-ben, de a Reunionban imádtam azt a hajót, jóformán ki sem szálltam belőle.
  • rodzsi
    hát igen
  • tomonor
    hát igen.... khaakok helyett most xenonok a főellenségek. :)
  • rodzsi
    bakker már egy xenon-t se tok lelőni... olyan rohadt gyorsak meg marha jo pajzsuk van h az hihetetlen...
  • BuriP
    Találkoztam egy órája a "levélhordó" postással, azt mondta normál munkanap van a Magyar Postánál, és ha megjött a csomag ma kihozzák.
  • Vitez77
    Szemét posta. Még mindig semmi. Most már csak max. szerdán tudok vele játszani. De akkor látástól vakuláson túlig :D
  • tomonor
    mondjuk, X3 Reunion-ba is volt egy lézer amit ugy hivtak hogy Repair Laser ám egyik hajó sem mountolta, eredetileg Repair Drone-okba tervezték, amelyek megjavították volna a hajókat... Nos hogy most az van a kezedbe, nem tudom :P
  • BuriP
    LOL!!!
  • tomonor
    :D zsír
  • rodzsi
    ja de itt is fogy az energia ami elég hamar bekövetkezik, szal... hosszadalmas folyamat
  • rodzsi
    egy kérdés, amikor kiszálltál a hajóból az xtm-ben akkor lehetett javitani a hajódat ugy mint egy kis autoszerelő?:D de komolyan kiszálltam és nézem h nyomom a tűz gombot azt valami kis piros sugár, na mondom fény kard :D azt kiderült h lehet igy javitani a hajót praktikus az elején :)
  • rodzsi
    hááát meg ugy a rendszerek is legalább 10x nagyobbak, gondolom az űrállomások miatt :D
  • tomonor
    így is átlagon aluli a gépem
  • tomonor
    hmmm... na mind1, majd meglátom :/
  • rodzsi
    nekem csak akkor laggol a zene amikor ugrások között tölt ennyi egyébként semikor. Ja meg szívósabbak az ellenfelek, nagyon nehéz őket lelőni, és mégcsak a 2ik küldetésen vagyok túl
  • tomonor
    aha. kb mennyire laggol a sima X3-hoz képest?
  • rodzsi
    háááát sztem egy kicsivel jobb gép kell hozzá, márcsak az űrállomáűsokat is figyelembe véve, ahogy kivannak dolgozva meg persze a méreteik..
    a zenék nemrosszak a harc zenéja tényleg olyan mint az x3-é, de vannak uj zene részletek is pörgösebbek. Bár a terrán hajók meg űrállomások nekem kicsit furcsák, nem erre számitottam az xtm-hez képest
  • tomonor
    Itt az új blogspot bejegyzés (CBJ-től) amikor már learatják a munka gyümölcsét és kikapcsolódnak... Paintballoznak! O_O

Na mind1, itt a link:
    http://x3tc.blogspot.com/
  • tomonor
    azt mond meg hogy a zenék milyenek? vannak régiek? mer mintha hallottam volna az egyik vidibe hogy a harci videókat nem cserélték le. És teljesítményileg az X3:R-hez képest milyen? mintha XTM lenne a sima X3-on vagy még jobb gép kell hozzá? >.<
  • rodzsi
    na most kezdtem el a gamet terran- defenderrel :D
    hááát nagyon hozzá kell szokni az előző irányításhoz képest mégha majdnem minden gomb ott is van mint a reunionba.
  • BuriP
    Légipostával küldik. Bízzunk a posta logisztikájában, bár ha a nálunk a gyárban lévőt veszem alapul, előbb játszom a duke nukem forever-rel!
  • Vitez77
    És így lesz ebből is trilógia, ala SC2
  • Valen
    Reméltem, hogy valami DHL vagy hasonló céggel küldik ki. De így hogy Magyar Királyi Posta, lehet 2 hét múlva talán kihozzák a csomagot 3 részben.
  • r4pt0r
    És még mindig vársz, és vársz ..... 1 hónap várás után kiderül hogy egy X fanatikus postás kölcsön vette a példányod. :P
  • BuriP
    De ma államilag elrendelt munkanap van -gondolom a postán is-, és ha 15-én elküldték (szállítás 2-4 nap), akkor ma talán megjön. Mindenesetre itthon ülök és várok, és várok, és várok.....
  • Vitez77
    Igaz: belátható időn belül az Egoshop és a steam a jó, de CDGalaxisban is lesz elméletileg.
  • rodzsi
    ja egy kérdés majd, ki lehet írni a gamet dvd-re esetleg? biztos ami biztos
  • rodzsi
    na most megvettem steam-en a gamet :D márcsak megnézek pár filmet és utána indulhat is az űr felfedezése :D
  • Legend
    Nekem ez a hét volt az éjjeles.
    Pénteken nem örülök egy ilyen mailnek, tudván, hogy szombat-vasárnap nem foglalkoznak a postán küldeményekkel . Meg reméltem, hogy a garanciás cseremonitorom előbb jön meg, mint a játék, most egy kölcsön monitorom van (örülj, hogy van egyáltalán kategória).

Antigua: ha belátható időn belül szeretnéd, akkor az Egosoft Webshopját javaslom...
  • antigua
    Látom kellően izzik már a levegő a TC miatt,
    most már csak azt lenne jó tudni mikor, és hol lehet megvenni a
    kicsikét ? CD Galaxis?
  • tomonor
    D: Gonoszok!
  • Vitez77

Munkamegosztás: mi kipihenjük amit ő dolgozik. Nekem tetszik
  • BuriP
    Az előbb értem haza, alig bírtam felvánszorogni a lépcsőn. Minek néztem meg az E-mail-t, most meg kiverte az álmot a szememből.
  • BuriP
    Osztozzunk tomonoron!
  • Vitez77
    Viccelsz? 100 oldalnyi Samuelson-Nordhaus Közgazdaságtant kellene megtanulnom. Ha éjjel játszom, és napközben is játszom, akkor ki fog majd tanulni?
  • tomonor
    én
  • BuriP
    Nekem gyerekkori haverom a postás, és a postahivatal csak 200 méter!
  • BuriP
    Jövő héten, éjjeles műszak. Ha éjjel dolgozom, és nappal az űrt járom, ki fog helyettem aludni?