12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
tomonor #1082 naja... nyíregyről felmegye vonattal pestre a játékért :DD
A postában meg nem bízok >.< -
#1081 Le is lehet foglalni 8olyankor olcsóbb), és BP-n átvenni majd, amikor ott vagy, és helyben kifizetni.
Bankkártya se kell, mert háthoz is viszik (+1000 ft) 3-4 munkanapon belül, és ott, a csomagküldő szolgálatnak kell fizetni. -
tomonor #1080 én. ám a polcokon szeretném megtenni mer nincs se bankkártyám, és CD galaxis sincs a városomban. -
#1079 Na, kezeket fel: aki KOMOLYAN gondolja, hogy megveszui hazánkban a TC-t, annak (lássátok milyen cukipofa vagyok) megkérdem a CDGalaxist, úgyis ott lesz dolgom. -
#1078 Na ez most kellett. Köszönöm, Emese!
@Tomonor: Muszály volt azt az uccsó 2 sort leírni? :S
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mindennek megvan az ára. ha te meg akarod venni a Clear sky-t meg a TC-t, de csak 1-re van pénzed, akkor a TC ára hogy nem játszhatsz Clear Sky-t. ez egy döntés gazdasági költsége. Ha egyikre sincs pénzed, akkor olvasd el az 1070. hsz 6. és 7. sorát, ahol kifejtem, hogy ha havonta egy kis összeget félretesz vki, akkor ma megvehetné a TC-t. De vita lezárva, mindkét (warez és antiwarez) oldalról is -
tomonor #1077 Hát... Pest az tuti. Sajnos nekünk vidékieknek nincs sok esélye hogy behozzák, ugyanis még nem is hallottak róla. (Iksz három Törrán Konflek'? ) -
raider27 #1076 Remélem hamarosan lehet kapni X3 TERRAN-t a boltokban. Most nem találom csak külföldi oldalakon.(amazon stb...) -
tomonor #1075 WAREZ TÉMA LEZÁRVA, VÉGE!!!!! >_< -
tomonor #1074 Amúgy az is igaz, hogy az X játékszériában ha nincs türelmed, nem tudod játszani a játékot sem. Az hogy te most warezzel szerzed meg, csak is rád tartozik, csak is a te felelősséged, nem kell mások orrára kötni. A warez gonosz, a warez mások nehéz munkáját veszi semmibe, a warez illegális. Ám ha valóban nincs pénzed, munkanélküli vagy, vagy esélyed sincs most arra hogy kifizesd, ezekben az esetekben a warez jó. Ennyi. Vita lezárva, most már ha lehet koncentráljunk a játékra, pl0x. ;-) -
raider27 #1073 Hm.. Te le tudsz otthon másolni egy Lincoln-t? Én sajna csak a fényképét. Sztem ez a különbség. -
#1072 És az mióta akadály?
-
tomonor #1071 Macskapárti vagyok :)
-
#1070 Belegondolok. Apuci kicsi fiait utálom én is, mivel nem dolgoztak meg azért, amilyük van.
Mellesleg 19 vagyok, és apuci 1 eredeti játékomat/gépújításomat nem fizette. Elmentem nyári munkába, diákmunka (egyetem miatt most nem), és magam kerestem meg a pénzt. Azelőtt meg félretettem minden egyes forintot (mert tudtam, hogy később nagyobb haszna lesz), nem pedig elittam/buliztam, mint sajnos a mai fiatalság (heh, pont én mondom, a 19es kispöcs XD) javarésze. Adták volna a pénzt, de inkább nem magam szereztem meg. Nem azt mondom, hogy most uzsgyi árkot ásni, vagy hogy mától fogva ne egyél kaját, és annak az árából vedd meg a TC-t, hanem hogy attól, hogy vki 16 éves, még képes megkeresni a pénzt arra, amit nagyon akar.
Főleg, hogy már hónapok óta tudjuk, hogy lesz TC.
Dicséretes dolog az, hogy meg fogod venni, de most gondold végig: ellopsz egy Lincolnt, azzal az indokkal, hogy itthon nem kapni, de amint lehet, megveszed (még mielőtt bárki szólna: a 2nke ugyanaz a lényege!).
Most nem leszidlak, csak az egy meglehetősen gyenge érv volt, hogy 16 éves vagy.
Az igazi indok a warezolásra (ha utólag tényleg megveszed), hogy türelmetlen vagy.
Ismétlem, ez nem egy leb@szás és nem is kioltatás.
De azért egy kis képecske:
-
crossy104 #1069 Bocs, de gondoltam egy halvány célzás beleférhet mivel túl sokan és túl régóta várják.Mellesleg én abban a pillanatban megveszem, amikor meglátom a boltban. Elvből nem rendelek.A másik is megvan.De egy pillanatra gondoljunk azokra akik nem 38 évesek mint én, hanem 16 ,és apuci nem ad pénzt ilyen "hülyeségre".Sajnos nekik nincs más alternativa.Nekik szerettem volna kis örömet szerezni. És bocs az off-ért. -
#1068 jaa ninju akkor ezekszerint nem jött be a kereskedelem mi? -
#1067 minél elöbb kell egy térkép :D -
tomonor #1066 természetesen ki lesz >.< meg lesz banner, lesz link a manualhoz, link az egóhoz, link a "4 magyar X-web"-oldalhoz, letöltések (ezt még átgondolom :D ), FAQ-hoz (nos ha vki gyorsan összedob vmit amig nincs játékom azt megköszönném), és miegyéb... Na meg nagy betükkel ki lesz irva hogy WAREZ CSAK PRIVIBEN :P Egyéb ötlet/tanács/kérelem? -
r4pt0r #1065 Valóban a jön le az nem kell. És igen én se szeretné napi 1000x postot hogy van e már törés vagy honnan lehet leszedni. Ennyiből szerencsésebb hogy nem olyan kedvelt játék és nem jön ide minden 10 éves nethuszár szenvedni. -
tomonor #1064 -
#1063 "és jön le"
Ez nem hinném hogy a " ő csak mondta az embereknek akik nem veszik meg hogy kezdhetnek keresni" kategóriába esne.
Én sem akarok ebből rendszert csinálni (vki warezt emleget, én meg vagy figyelmeztetek, vagy kitérek a hitemből), de olyan házigazdát sem akarok, aki tolerálja ezt (igen, ez egy célzás volt). Nem tehetek róla, szívemen viselem az Egot.
Úgyhogy warezt pls priviben (ezt, ha házogazda leszel, írd ki, Tomonor), és akkor mindenki písz. -
r4pt0r #1062 Ohh nicsak egy politikus aki betartja a szavát már ott is a béka az nevében. :D -
tomonor #1061 Enjoy! -
r4pt0r #1060 Ez nem kivétel erősíti a szabályt, ő csak mondta az embereknek akik nem veszik meg hogy kezdhetnek keresni ennyi. Nagyon szép dolog hogy megveszed de nem kell attól még magadból kifordulni. 1 ilyen komment minimum mindenhol van. Én is azt mondom ne legyen rendszer belőle. -
#1059 Na, azért ne térjünk át "kivétel erősíti a szabályt"-ba -
tomonor #1058 Te se kérdezd tőlem, honnan tudom... -
r4pt0r #1057 1 ilyen komment belefér, link, oldal nélkül. -
tomonor #1056 Warez privibe pls (tudom ez még annyira nem volt warez :P ) Mindenesetre, cracket még nem csináltak hozzá, a biztonsági rendszer meg... Új. -
r4pt0r #1055 Ha kintről szedsz mindig olvasd el a kommenteket mert kinti oldalakra ami ingyenes rengeteg fake kerül ki. Szóval csak óvatosan. -
crossy104 #1054 Tudom ezért irgum-burgum lesz, DE külföldi "kalózon" már fent van, és jön le!!! -
#1053 nekem térkép kéne :D de nem németül :) -
#1052 nem nem kezdtem ujra, terran küldiket nyomom ezerrel, egy patrol küldihez kaptam 3scout-ot el is adtam öket nyomban azt most van 1millám :D, feltuningoltam a sabre-t de kéne egy másik hajó aminek olyan 200-250körül van a raktere a további küldizéshez -
r4pt0r #1051 De itt van még 1x manual -
r4pt0r #1050 Már belinkeltem 1x. :D -
szopimalac93 #1049 Hogyne volna igény!!!
Ha majd ezzel játszom, kívülről akarom fújni az egész manualt!!
Csak gép kérdése az egész! -
szopimalac93 #1048 Idézet: TC-vel addig várok amíg meg me, tudom venni a polcokról vagy valahonnan megszerzem. Ám már nem maradok ebbe a topikba. Idézet bezárva.
Remélem csak egy nagyon rossz poén akart lenni. Mert vannak sokan akik még az X3-Reuniont favorizálják. Főleg az alap játékot.
De bocs ez nem is az a topic!
Én mind a kettőt olvasom egyszerre! -
Ninju #1047 Ha valaki ad tárhelyet belinkelhetnénk a TC manualt.
Persze csak ha van rá igény. :) -
Ninju #1046 Te újrakezdted? -
Ninju #1045 Nehézbombázó.
-
tomonor #1044 M8 az milyen típusú hajóosztály? -
Ninju #1043 Eladtam a teherhajót és vettem egy M-es Buster. Azzal elkezdtem intenzíven küldizni. Sikerült elkapnom egy Split Vipert (M8). Most azt próbálom megjavítani, de sokáig fog tartani. :)
Tényleg spoiler: (legalábbis küldetés infó)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A patrol küldik nagyon fizetnek, de nekem egyszer nem utaltak pénzt, szerintem valami BUG lehet, mert írták, h annak ellenére, h nem löttem le hajót azért fizetnek. Amikor meg leszedtem jópárat adták a bónuszt ezerrel. :D