12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • BuriP
    Az nagyon jó! Köszi!
  • rodzsi
    na már valaki tolja?:D
    a steam-en kb mennyi idő lenne mig lejön? mert lehet ott kéne gyorsan megvenni :)
    vagy nem ajánlatos?
  • Ninju
    Működnek a régi iránygombok mind. Az oldalazás is meg a forgás is.
  • Vitez77
    Na, nehéz szülés volt:
    a már sokat emlegetett CDGalaxisos rész:
    Link
  • tomonor
    menj fel a mindenkilapjára, regelj, irj be valami hüyeséget az oldaladra és voálá! 100 mb ingyen! :D
  • BuriP
    Nem tudom az új irányításnál élnek-e az oldalkormányok (ASWD), nekem hiányoznának mert a harcok élvezetesebbek voltak vele. Nekem jobban tetszik mikor vadásszal küzdhetek, mint egy nehézkes, lomha, nagy hajóval. Viszont oldalazás nélkül nehezebb lenne a harc és a manőverezés!
  • Vitez77
    Najó: mondjon vki egy jó, ingyenes képfeltöltős oldalt a kepfeltoltes.hu-n kívül, mert megölöm az előbb említett oldalt...
  • tomonor
    jah, 100%-ot életbe nem adtak még, ám nem is tudnának, mert olyan az értékelés rendszerük
  • Vitez77
    Német gamestar egy kalap sz@r: nem egy ütős játékot húztak le.
  • tomonor
    Darkstar One-os irányítás tapasztalatom szerint könnyebb volt mint az X3:R-é. Ám most azt is nézzük hogy ez a Darkstar One és az X3:R kombinációja
  • Ninju
    Van rá billentyűparancs is, de még nem próbáltam.
    Érzésem szerint könnyebb kezelni a mostanit, de én speciel nagyon megszoktam a régit. Már vakon vásároltam meg szinte minden ment fejből. Néha már reflexből nyúlok a nyilak felé. :D
  • mindero
    Gyönyörűen néz ki.

Nem értem amúgy mért olyan ember teszteli a játékot, aki utálja az űrszimulátorokat.
  • mindero
    Irányítás át lehet állítani a régire, nem?
    Legalábbis ezt ígérték.
  • Ninju
    Jaja, jó volt néha a hülyeségeket olvasni, jobban élt tőle a világ.
    Bár azért az sokat segít, hogy nem kell majd végigjárni az állomásokat xenon vagy fejvadász küldikért.

Mostmár néha hajók is adnak küldiket. Meg láttam, hogy egy borron egy Dolph. Sup. Freit.-et akart eladni ócsón.
  • tomonor
    azért a bbs hiányozni fog :{

A tunnelről meg annyit hogy ugyanaz mint az X2-ben... >.<
  • Ninju
    Kiszedték a Buletting Boardot. Most kis ikonok jelzik az állomások nevei mellett, h hol van valami feladat, vagy más érdekesség (pl. szektor térkép). A küldiket meg a kommunikációs csatin keresztül lehet elvállalni.
    Picit szokatlan volt az elején, de sztem jobb így. :)
  • BuriP
    Én hülye szép kényelmesen megrendeltem az Ego-tól a játékot, és most várhatok. Közben 3Km az osztrák határ, egy órán belül megfordulhatnák, a MM-ben vagy a Libroban biztos megvan már.
  • Ninju
    Ha kell készítek pár screenshotot.

Az irányítást egyébként nagyon meg kell szokni.
  • Ninju
    A tunel effekt ki/be kapcsolható ízlés szerint.
  • BuriP
    Az Ego mai képe se kutya.
  • BuriP
    A német gamestar oldalán van egy tesztvideó, 2:37-nél látni ahogy egy terrán M3-as scimitar(vagy hogy hívják megy egy ilyen alagútban. Eléggé lehúzzák a játékot, a menürendszert és az irányítást szídják.(62 pontot kapott a játék) Most látom letölthető a videó nagy felbontásban.

A link majdnem elmaradt.
  • Vitez77
    Linket, linket, linket (és egy üveg sört, de addig is ) linket!
  • tomonor
    MUTI! LINKEEEEET!!!!
  • BuriP
    Láttam az előbb egy tesztvideóban hogy a TC-ben újra látható lesz ahogy a szektorok közt a hipertér-alagútban megy a hajónk. Tudom hogy ez csak egy kis grafikai tuning, de unalmas volt a reunionban mindig a fekete képernyőt bámulni, amíg betöltötte a játék a következő szektort.
  • rodzsi
    áááááááááááá nem bírom már, valaki már játszik a gammel, nekünk meg még sehol sincs :S:S elolvastam vagyis átfutottam a manualt hááát már az megfogott basszus, és különösen a terran oldal érdekel és látom h szétvált egy cégra az AGI Task Force-ra ahol a reunion-os hajók találhatóak meg, kiváncsi leszek a saját hajóikra :D:D:D na már nemkell sokat várni :)
  • r4pt0r
    Ego fórumán meg látszik megint szopatják az embereket a másolásvédelemmel mert valakinek nem megy.
  • r4pt0r
    Steamen már tolják, irigykedve látom. :D Ha valaki esetleg el szeretné olvasni a manualt itt megteheti.
  • Legend
    Kék G15-öm van, remek billentyű. utolsó darab volt Győrben, még év elején. Direkt a régit vettem. Örök darabnak szánom, már átmatricáztam a billentyűket magyarra.
    Remélem, hamar lesz hozzá TC applet.
    Joystick: Logitech Extreme 3D Pro. Annyira bevált, hogy nem ájulok el más botkormányoktól.
    Egér: Logitech MX Revolution - ez egy kalap szar az árához képest. Fele annyiért király darab lenne, de nem éri meg az árát.
    Egéralátét: Razer eXactMat - szuper. (kár, hogy zöld rajta az irkafirka, és nem jön le).
  • Jammer
    Hmm egy helyen még tudok, csak nem jut eszembe az internetcím... :) Holnapra utánajárok!
  • BuriP
    Van egy térkép a TC-hez, német, kicsit kusza, de ez van. letölthető innen.
  • BuriP
    Patch-em már van, most már csak frissíteni kell. Mondjuk a játékkal!
  • Valen
    de kék G15-t már nem kapni :D
  • Jammer
    Nekem is a kék van. Minden kék nálam. Szobám, gépem, világítás, HOTAS billentyűzet. Minden ami lehetett az kék! :)
  • Valen
    A G15 BLUE még esetleg, de a piros nem illik a számítógép többi részéhez :

Desktop 1

Desktop 2

Desktop 3

Desktop 4

Desktop 5

Desktop 6
  • Jammer
    Nekem mióta kijött azóta G15 van és nagyon-nagyon megérte. Jó nagy, kényelmes és kellemes használni. Vagy ilyet vennék vagy az új Saitek Cyborgot. Mindkettő nagyon tetszik. Bár utóbbit nem ismerem csak egy expon láttam kiállítva de nagyon jól néz ki!
  • BuriP
    Most látom ez a te listádon is szerepel.
  • BuriP
    Nekem ez tetszik nagyon.:link
  • Valen
    Az alábbi új billentyűzeteken gondolkodok, csak nem tudom melyik érné meg :D

1. Roccat Valo

2. Razer Lycosa Mirror

3. Saitek Eclipse III

4. Saitek Cyborg Keyboard

Szerintetek?
  • Valen
    Néztem MédiaMark-ban, és aminősége nekem elsőre kicsit gagyinak tünt. a gombok mozogtak, a leütés is eléggé problémásnak tünt és az egész olyan ... kicsi.

Nagyobbra számítottam :D

Igaz, nekem csak egy

Logitech Cordless Freedom Optical van, de at egér már egy Razer Copperhead Blue
  • tomonor
    yet;