12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
#962 Ó Máj Gád!!!!
És én meg holnapra terveztem a pihenést.
Na, asszem lemondhatok a social life and/or sleep-ről megint
BTW: nekem 22:10-kor küldték Talán 10 perccel korábban jön meg akkor hozzám -
#961 A pénteki nap legjobb híre!!!!!!!!
22.20kor jött az E-mail!!!
Dear Customer of the EGOSOFT onlineshop,
We would like to confirm that your copy of X3:Terran Conflict is on its way already. All copies of the English version were sent out Oct. 15th and should arrive soon.
When you receive your copy, please have a look at the EGOSOFT.com website to check out the latest update to the game. We did release Update 1.2 today already together with a new mission and a number of improvements.
Thank you once again for your order. Enjoy the final installment of the X series!
-Bernd Lehahn, EGOSOFT
15.-én küldték el, holnap normál munkanap, kis szerencsével megjön!!! -
#960 Ámen! -
#959 Mindegy, elöször érkezzen meg a X3 TC, aztán jöhet az új keyboard :D -
Jammer #958 "itt még múlt hónapban volt kék annak ellenére, hogy a képen nem az van"
A képen mindig is piros volt már akkor is amikor az enyémet vettem pedig az kék... Láttam kirakva kéket olyan 5-6 hete amikor voltam benn. -
#957 A kék az a régi verziója de ezt le is írta.
Viszont amit belinkeltél szerintem ronda meg nagyon zavaró tud lenni ez az összezsúfolt billentyűhalmaz.
Csomó idő kell míg megszokja az ember. -
#956 btw lehet ez lesz -
#955 és ez hol kék? a képen piros :D -
Legend #954 Vote G15 Blue for X3! -
Jammer #953 G15 témához. Itt a bolt amit mondtam. Szerintem elég jó árakon dolgoznak és itt még múlt hónapban volt kék annak ellenére, hogy a képen nem az van...
http://ipon.hu/webshop/product/logitech_g15_angol/6933 -
tom36 #952 remélem ez semijen téren nem tartozik bele a lenteb emlitett tilalomba.
Az lene a kérdésem h a jövö hét szombatján megrendezésre kerülö game show-n nem tudja valaki h bemutatják e az x3 TC-t mer akor az egy külön élmény lene nekem adig is mig meg nem tom szerezni -
Ninju #951 Oksa, akkor én értettem félre.
Tuti tele lesz "elhagyott" cuccokkal, eddig mindben voltak ha jól tudom. -
tomonor #950 XDDDDDDDDDDDDD
bebolondult a számláló xD -
Lokids #949 Vajon a szabad hajók megtalálhatóak lesznek a TC-ben is? Mert a Starburstnek nagy hasznát tudtam venni a reunionba felderítésekhez. -
#948 A későbbi megelőzés miatt irtam :D
-
#947 Khmm...javasolhatom (ismét) azt, amely az X-Universe news #30-ban is volt? De nyitott vagyok az ötletekre. -
Ninju #946 Oksa, és még 1x bocsi.
Nem volt új infó, h nincs benne ezért mertem leírni. -
tomonor #945 ez csak teszt volt -
tomonor #944 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!test -
#943 Legyen 2 hét pls. -
#942 Támogatom!
Jó lenne ezt kiírni a topic címe alá, meg egy bannert is betenni végre. :) -
#941 Akkor szögezzük le itt és most, hogy SPOILERT a következő 1 hétig NEM TESZÜNK KÖZZÉ.
Mi számít SPOILERNEK:
- Történeti szál bárminemű konkrét vagy ráutaló vagy érintőleges felfedése
- Olyan titkos, secret, meglepetés, felfedezésre váró helyek/tárgyak/események, melyek bárki számára több-kevesebb játékélmény változást (csökkenést) von maga után.
OK?
-
#940 Nembaj. Így legalábbb tudom mostmár, hogy Terrán leszek -
Ninju #939 Bocsi, azt hittem arra írod, h kiről szól.
-
#938 MONDTAM HOGY NE MOND EL!!!!!!!!! -
Ninju #937 Nincs benne induló karakterként Julian. -
#936 Akkor kiről szól a történet? nemááááááá :(...
Ne, inkább ne mond meg: had legyen meglepi :D -
tomonor #935 nemhiszem hogy benne van julian... -
#934 Nem teljesen FIGHT video, de majdnem megfelel
link
Apropó: Julian milyen hajót kap az elején? -
Ninju #933 Nem biztos, h ez a jó megoldás!
Csak én úgyis kereskedéssel kezdeném, így ez a start számomra jobban fekszik.
Terranként katona vagy, így valszeg egy vadásszal indulsz. Ha alig várod, hogy vadászgass akkor inkább azzal kezdj.
(Szerintem) -
#932 aham hááát végülis hallgatok minden jo tanácsra :)
több pénz hamarabb lesz csatahajó :D
mondjuk én is jobban szeretek inkább a gyors vadásszal a sok nagy hajó között irtani az ellent :) jobb látvány
-
Ninju #931 Hülyének fogsz nézni, de az Argon kereskedővel kezdtem.
Írták, hogy ilyenkor meg kell majd csinálni pár átkötő küldit pluszban.
több küldi -> több pénz. Meg így gyorsabban lesz tőkém. -
#930 mennyivel kezdesz? szintén 100e cr? gondolom csak tátva van a szád folyamatosan :D
kezdek bedilizni :S -
#929 jeeeee asszem akkor már tudom kivel fogok kezdeni :DD
jaa hát csak ugy lehet pénzt keresni :P:P -
Ninju #928 Igazából az újításokkal ismerkedem. :)
Már el is kezdtem a jól bejáratott szilikon kereskedést az elején.
Közben meg rácsodálkozom az új dolgokra.
Mind a négy kezdő "karakterrel" végig lehet játszani a sztorit és van Terran kari is, -
#927 aham értem
és most csak ismerkedsz a játékkal?
gondolom itt is teljesen a nullárol indul az ember igaz???
lehetsz rögtön a sztory vonalon terran-okkal is?? -
Ninju #926 A DVD verzióval ellentétben itt sajna van egy on-line aktiválás. Ez annyiból áll, h amikor először elindítod bedob egy ablakot a seriallal és mondja, h a netes aktiváláshoz nyomj egy nextet. Aztán megpróbálja aktiválni. Itt beszólt a tűzfal, h a TAGES progi kommunikálni akar a nettel. Mondtam, h mehet. Aztán 2 sec és meg is volt.
Annyi meg, h ha megveszed, akkor 5 aktiválásod van, de egy év múlva leveszik a progiról a másolásvédelmet. (steam fórumon írnak róla, még az egyik fejlesztő is hozzászólt). -
#925 hmmm lehet h ott veszem meg akkor :D
akkkor kb 10mb-s nettel lejön 1-2 max 3 óra alatt, meggondolandó :D
tűzfalas engedélyezés? -
#924 Attól függ milyen gyors a neted, (7-8 Gigabyte körül van a játék), és hogy van-e tumultus a szervereken. -
Ninju #923 5,6 GB a játékkönyvtár amíg töltődik. A tempó egész jó, nem néztem az átlagot, de kb. 5-600 K volt a tempó amikor töltődött le. A netes aktiválás meg 3 gombnyomás volt a tűzfalas engedélyezéssel együtt.
Mondjuk reggel volt vagy fél óra amíg dekódolta magát a preload-ból. Azt hittem megőszülök.