749
Ide linkeld azon konzolos topicokat, amik nyílt warezt tartalmaznak és kivizsgáljuk/zárjuk őket!
/>
A WAREZ téma kibeszélését itt (KATT) ejtsétek meg, ha nagyon szükségét érzitek!!!
/>
A WAREZ téma kibeszélését itt (KATT) ejtsétek meg, ha nagyon szükségét érzitek!!!
-
#68 De kemény vagy , gratulálok hozzá .
Igy születtél , vagy a a nevelés hatása ? -
#67 senki nem vitatta -
#66 Rendi vagy. Majd ha esetleg ott is megindul a hadművelet, beveszünk! :D -
#65 PCWAREZ MINDÖRÖKKÉ MUAHAHAH!!!4NÉGYNÉGY -
#64 Majd ha konzolra is kijön. -
#63 Nanananaaa. Nem vok sajna, de ezért van kis közösségünk, ahol mindenki jóakul feljelent majd mindenkit. Eddig is így működött, ezért vannak a moderátornak topic-ok. Mindenhol nem lehetünk ott, de ott vannak mindenhol a tisztelt júzerek és ŐK mindig is szorgosan jelentik a felbukkanó underground és egyben illegális tevékenységet! :DDD Tiszta várost csak tiszta emberekkel lehet építeni! :DDDD -
#62 A Vista topikban warezolnak , töröljed a topikot -
#61 megamugy is, Jedi, ha ennyire időmilliomos vagy akkor jó tisztogatást kívánok :D -
#60 há' jóvanmá, nah, csak már volt szó a pécéről is gondoltam le kéne tisztázni előre is az alapokat -
#59 Figyi, ez nem a pécés szekció! :D -
#58 szerintem fasság amig nem b@szogatja az SG-t a yard... fölösleges erőfeszítések, a max nagyon warez újtopikokat bezárjátok, és ez bőven elég... de pl a tört Lineage2 és WoW mmoknak hagyhatnátok 1-1 topikot, hogy ne rombolják az officialt, hanem legyenek el ott magukban :\ -
#57 A pécés küön állatfaj (részben én is az vagyok, mer pécés is volnék civilben), így rájuk külön módszereket kell mindig is kidolgozni. -
haxoror #56 Pc-n évek óta a warez=játékdemo móka megy, túl sok szar játék jön ki és túl drágán ahhoz hogy az ember csak úgy zsákbamacskát vegyen anélkül hogy látta volkna a full verziót.
btw Pc részlegben eddig is kezelve volt ez, jópárszor megjelenéskor zároltak ideiglenesen topikokat hogy a vérpisti hullám elüljön, később meg a banner alatt egy link mutat egy külső oldalra a leírással, aki a topikban ezután warezre kérdez azt elküldik a faqba, szerintem(!) ez a Pc-s részlegben teljesen korrekt és maradhat így. -
#55 Még1x és utoljára! NEM ÉRDEKEL MINKET, HOGY WAREZOLTOK, AVAGY SEM! Sőt, nem is ítélünk el senkit érte (kik vagyuk mi ahhoz)! Magánügy.
DE IDE, EBBE A FÓRUMSZEKCIÓBA, NE TÖMJÖN SEKI, SEMMILYEN WAREZ TÉMÁT!!!
Ennyi! Tömör, 1xű, biztos. -
#54 Én is egyetértek, viszont szerintem a PC játékok topikokban mindigis sokkal elviselhetetlenebb volt a helyzet, hiszen rengetegen jönnek ezzel a "hova másoljam a cracket" szintű kérdésekkel/kijelentésekkel...Meg amikor jön egy játék, akkor attól kerül TOP10 dobogós helyére a játék topicja, mert a sok hülye beírkálja, hogy hány %-on áll a töltés, torrentfile-okat linkelget, stb...szánalom.
A konzolos topicokban viszont elfogadható volt a helyzet én szerintem (bár mostanság az X360 topic kicsit "elfajult" tényleg, de ennyire nem kéne komolyan venni...) Meghát PC-n azért jóval tágabb is a warez fogalma, mint a konzolon, ahova csak kiírsz egy játékot és szevasz.. -
haxoror #53 Gondolom itt most nem a bannerból linkelt warez-leírásokról van szó, az szerintem még belefér. -
#52 Ki tudja?! Belső infókat szeretnél ingyé?!??!?!? -
#51 ha egy fizetéssel rendelkező embernek nincsen pénze arra,hogy megvegyen mindent amivel játsuik,akkor én 16 éves vérpistike mit mondjak:D inkább baszom el a pénzem biciklire,ahoz nem tudok letölteni tárcsaféket,meg teleszkópot -
haxoror #50 (egy próbát megért, késő van, hátha benézed ) -
haxoror #49 btw ez valami önálló akció vagy a vezér szólt le hogy reformálás legyen? -
#48 Jó poén, de kaphatsz érte pihenőt is, ha szeretnél! :D -
haxoror #47 warez megy éjjel-nappal végleges törlés helyrerakja majd őket htx -
#46 cod4-el nem játszok:) -
#45 Hát én spec. nem iszom egy kortyot sem, és még ilyen szar szórakozóhelyekre sem járok, viszont én is azt mondom, hogy megfizethetetlenek a játékok (főként konzolon), főleg ilyen árak mellett itthon...Nah meg ki az a hülye, aki 16k-t elbasz piára..? Az tényleg megérdemli..
Mellesleg ez az egész hajcihő egy kalap szart nem ér, egyszerűen felesleges ezzel erősködni, úgysem fogja senki sem betartani...ezt a "warezmentesítést" már pár évvel ezelőtt el kellett volna kezdeni itt, most így igen nehézkes lesz én szerintem...Sokan azért szerettek/szeretnek idejárni, mert tényleg ez (volt?) minden témára a legnyitottabb fórum, akár még a warezról is szóbaeshetettek dolgok (persze itt-ott elég extrémen, ami tényleg nem jó - gondolok itt a PC-s játék topicokra...), viszont ezt megszüntetni szvsz lehetetlen. Max. annyit értek el vele, hogy most majd nagyon résen lesz mindenki, aztán pár hét/hónap múlva újra a régi kerékvágás lép életbe. Ha nem így lesz, akkor meg valószínűleg a fórum látogatottsága is megcsappan kurvára...mert minek is írjon hsz-t bárki (most a tipikus "ex"-főwarez topicokra gondolok), akinek megvan kötve a keze, ráadásul lehet, hogy még törlik is a hozzászólását + kapja a warnokat... -
#44 Szavazókra csak áldemokráciákban van szükség.
Az úgynevezett "jogvédő szervezeteket" pedig szívesen látnám a tenger fenekén (valamennyit) magam is.
Egyéb?! -
#43 inkább teszteljed a ps4 emut az ilyen elcseszett álszenteskedés helyett :)
warez az pont annyival macerásabb, mint amennyivel olcsóbb, nem is beszélve a plusz kockázatról (elfüstölt csippelt boxra ugye nincs gari)
netes játszogatáshoz meg mindenképp eredeti köll, szal ha nem kapsz valami jutalékot valamelyik tetves jogvédő szervezettől, akkor inkább hanyagojjad ezt a mozgalmat, mer sok szavazót veszíthetsz vele :) -
#42 -
#41 Egyetértek. -
Dodo55 #40 Én úgy vagyok vele, hogy támogatom, igaz nem igazán járok ide a konzolos részbe, de most úgy globálisan mondom.
Szerintem a warez nem elítélendő dolog ebben az országban, ilyen alacsony fizetések, és magas árak mellett, DE nem nyilvánosan kell csinálni.
Aki úgy dönt, hogy nem vesz meg egy játékot, így megspórol sok pénzt, attól szerintem elvárható, hogy tanuljon meg 1-2 alapvető dolgot, amiknek az ismeretében önállóan, segítségkérés nélkül tudja csinálni a dolgot. Egyrészt a warez nyilvános gyakorlása kockázatos mind a "tartalomszolgáltatók"-ra nézve, mint a segítséget kérő, és adó felhasználóra nézve. Másrészt pedig a fórumozók nagy részét a játék érdekli, és nem a "letöltöttem a játékot de hova kell másolni a cracket?" és hasonló hozzászólások. Főleg mivel akik ilyet kérdeznek, általában vissza sem olvasnak, pedig a kérdésükre pár hozzászólással lejjebb ott a válasz. Ezt tapasztalatból mondom, mint topic házigazda.
Tehát a warezt nem lehet kiírtani, ez tény, de egyetértek azzal, hogy nem nyilvános fórumokon van a helye. Vannak bizonyos határok. Egy dolog illegálisan használni egy játékot, és egy másik dolog elvárni, hogy a segítség a beszerzéséhez és használatához csak úgy az ölünkbe hulljon.
Akinek nincs pénze, az vegye a fáradtságot, és tanulja meg amit kell, hogy elboldoguljon önállóan a warez ügyeivel. Úgy gondolom ez így igazságos. -
#39 jah, de ez nem az én gondom... :D -
G_ArchAngel #38 arra van eszed, hogy a CoD4 árát elidd hétvégén a pubban?:) -
#37 Az...van,volt és lesz... -
#36 mostmár igen :) -
#35 Szélmalom harc. :) -
#34 sajnos amíg ilyen árak vannak,addig lesz warez:( igaz nekem most csak 2 warez játék van gépen,de a 3-ból...mondjuk ha valakinek nagyon tetszik valami azt úgyis megveszi,remélem ez a kettő is a gépen lassan jogtiszta lesz:) -
Ragnar360 #33 LOL A TOPIK :DD
SQJ grat!
baszki , a wrz igy vagy ugy de elérte a célját , lásd topik , foglalkozunk vele ,helyes! -
#32 Nos ha folyton nyaggatnátok a PC-s fórumok modijait éjjel-nappal ezzel a topic-jukban, talán megunják és nekiállnak tisztogatni ott is! :D (de nem tőlem hallottad)
Meg aztán másképp fest, ha szimpatizáns júzerek hada áll a néhány magányos pisztolyhős mögött, mikor szembeszállnak Mad Dog embereivel! -
Lyan Kyj #31 Díjazom az ötletet, sok sikert az úton, én is támogatom a pc-s részleg tisztítását! -
#30 Szerinted az hivatalos és be van linkelve a keresőmotorokba?! Hmmmm?! -
blackgamer #29 lol, egész fórumrész van/volt a témának itt sgn, kiadók rászálltak? vagy minek ez?