749
Ide linkeld azon konzolos topicokat, amik nyílt warezt tartalmaznak és kivizsgáljuk/zárjuk őket!

/>

A WAREZ téma kibeszélését itt (KATT) ejtsétek meg, ha nagyon szükségét érzitek!!!
  • ronaimate
    Hello
  • ronaimate
    Hello
  • Ragnar360
    Hát igen , de minek erről beszélni basszus , baromira nem érdekel senkit (engem biztos nem) Online közösségbe rohadtul nem szokás a napi problémákat felhozni , a politikát meg pláne ...bármilyen gondja is legyen az embernek , itt sztem kikapcsol és mégha egy kis időre is de felejtheti az élet ügyes-bajos dolgait (nem feltétlen saját tapasztalat , de tudom ,h igyvan)

A warez mástészta , olyan szempontból és ezáltal köthető az életbeli problémához az emlitett keresethet. Ez ellen meg a büdöséletbe se tudunk MI , (MÁSOK meg lehet nem is akarnak) tenni ellene vmit is.

• joebacsi
  • do2
    Amúgy ha minőúségi játékot csinálnak azt az emberek megveszik a fizetésekből több példát is irok!: diablo2,cod4, half life 2
    ezeket magyarországon a mai napig kapkodják a polcokról!
    Diablo2 már 10 éves játék, és még ma is elfogynak a boltokban hiánycikk. Tehát warezt kipróbálják és ha megtetszik a játék akkor megveszik. Én is igy vagyok vele.
  • Ragnar360
  • Ragnar360
    Na hadd nevezzem már ezt az országot annak aminek akarom , kedves honfitársam Crassus!
  • Zóanagyvarázsló
    A mondataidban si ott szerepel a 'ha'. Ezzel szemben itt az SG-n is neme ygszer előfordult már, hogy egyesek nem bírván kivárni a warezverzió kikerülséét, megvették eredetiben a játékot. Akad tehát ellenpélda is. Részemről a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1203199873&no=237]#237[/URL]-ben is megpróbáltam fejtegetni az egész logikáját. Az nyilván badarság, ha valaki egy az egyben a letöltések számából állapítja meg a kárt.

bardocz: Ezt részben igaz is, elvégre milyen gyakran olvashatunk panaszt, ha egy játék csak később érkezik PC-re - vagy egyáltalán meg sem jelenik. Ennek oka elsősorban pont a warez, de egyszerűbb szidni a "PC-t elhanyagoló" kiadókat, akik aljas módon pénzt szeretnének viszontlátni egy-egy több millió dolláros projektből.
  • Ragnar360
    Nem érted látom , nem fogod mi ?

Itt a kár nem csak anyagira vonatkozik már , hanem jogi hatáskörbe is tartozik.
  • Sephi
    SQJ gratula az új spam topikhoz!

• james69holden
    márpedig egyre kevesebb exkluzív játék készül PC-re, pont a warez miatt
    nézd csak meg a tavalyi PC-s összeladási listát, nevekkel számokkal együtt...
    szerinted megéri nekik? a warez szép lassan kinyírta a PC-s játékipart
  • MaSzKa
  • do2
    minek ez a topik ? Régebben az sg volt a legnagyobb illegális warez termelő weblap... Még emléxem mennyi yó móka volt itt fent... azóta már csak ilyen túlbuzgó moderátorok tanyája alett.
    Amúgy nem a progik a drágák, a fizetéseink gyengék...
  • MaSzKa
    abból hogyan származna káruk ha az illető pénzért megse venné?

de ingyért esetleg megnézi de pénzt nem adna érte

én most megvenném eredetibe a Rally Masters című játékot de sehol se kapni :-( és a Sports Car GT is kellene azt se kapni sehol :-(
  • bardocz
    ha akkora káruk lenne a warezből,akkor nem csinálnák a játékokat
  • grizzly21
    hat ezaz, keves a kereslet es ahhoz kepest dragak a jatekok, ez az oka, akkor pedig minek ilyen szanalmas topikokat nyitni?:)

Hogyha en egy olyan jatekos vagyok, aki hogyha nem lenne warez verzio akkor nem venne meg az adott jatekot, akkor abbol milyen kara szarmazik a kiadonak? lopasnak lopas, de kara nem szarmazik belole.
  • Sadist
    "DE IGENIS VKINEK EBBÖL KÁRA SZARMAZIK"

Legfeljebb, ismétlem, LEGFELJEBB közvetett kára származHAT belőle, amit meg bizonyítani nem egyszerű, sőt, mondhatni lehetetlen. Kicsit olyan ez, mintha ellopnának tőled 500 forintot, és azt mondanád, hogy neked 2 milliárd forint károd származott belőle, mert lottószelvényt vettél volna belőle, így elestél a főnyereménytől.
  • donatus13
    Valahogy én is igy vagyok vele :)
  • Sas6
    sztem se :D
  • Hedgehunter #289
    Jo topik,,,, semmi ertelme nincs...
  • gordon 24
    Jó de tiszta legalább a kép mindenkinek:D Nekem nagyon fontos ez az ország! egyszerüen utálom ha valaki szapulja! Komolyan olyan mintha szíven döfnének. Nem tudom miért de ezen nagyon ki tudodk akadni!! Imádok itt élni! Ezért vannak az aláirásomban ezek a mondatok. Tudom hogy Skinheadek irják ezeket a szövegeket nem értek 100%-osan egyet velük, de ezekben a részekben minden képpen!!
  • Alexease
    Nem hinnem, hogy eppen neked kellene errol irkalni (politika, Magyarorszag), foleg hogy az alairasoddal eleve "lekorlatozod" magad:)
  • gordon 24
    A tetves ország legalább akkora bün mint letölteni 10000000 db játékot! Haverkodj a .... jól meglenétek! Neki Kurva neked tetves. Szerintem huzzatok mind2-en! (politikát melözve persze )
  • [HUN]Crassus
    Szerintem nem illdomos "tetves országnak" nevezni a saját hazádat édesöcsém!!!
  • Molnibalage
    ABS-t biztos nem, mert drága és feleslegesen jók a mechanikai tulajdonságai...
  • Ragnar360
    Tegnap kicsit sokaig voltam fennt , szvsz hajnali 3 utan mentem aludni , ugyhogy most volt itt bőven olvasni valóm.

Balumann ,annyira nevetségesen próbálod bizonygatni a warezt ,h az már fáj ...ugy fogalmaznek ,h gyerek fejjel gondolkozol , a WRZ IGENIS LOPÁS , nemtom miért nem vagy képes ezt felfogni.
    Jöttél itt oldalakon keresztul a süket dumával ,h attól mert te letöltöd nem lesz kára senkinek , DE IGENIS VKINEK EBBÖL KÁRA SZARMAZIK!
    Szvsz megkérnélek ,h tudatlanul ne okoskod kkthxbb.
    Ja és ne csodálkozz ha a GoW ezen a gépen szarul ment!

Egyébként is ez a topic krvara de nem arrol szól ,h miért jó vagy rossz a wrz ...mert ez sztem egy lerágott csont.
    Fölösleges firtatni az egészet ...ebbe a tetves orszagba ugyis jelentös mértékben jelen lesz a warez (már a szót is rühellem leirni , mert leszarom) ,normális ember tudja ennek az okait (drága a videójáték,kereset ehhez képes minimális) , FÖLÖSLEGES EZEN CSÁMCSOGNI!
  • Rundstedt17
    Igazad van teljes mértékben.Az élet nem könnyű munkát nehéz találni,vagy ha találni is lehet minimálbérért és olyat ami hosszabb távon tönkretesz...
  • donatus13
    Én úgy érzem itt egy hatalmas nagy vita vette kezdetét aminek egyhamar nem lesz vége:) inkább soha ...:)
  • BaliBoy
    Na ok. De akkor honnan tudja meg? (ha már annyi esze nincs, hogy megnézze az nfo-t) Pont egyébként a v-raynak voltak olyan verziói amiket egyáltalán nem volt 1xü crackelni.
  • tihs
    ha jól tudom nem lehet az aláírásodba reklám
    hamár elárulod a warezt
  • tihs
    abs műanyag ha jól tudom 500évig nem bomlik le
    és 70% ba ezt használják az elektrinaki iparba is
  • tihs
    ugy kéne megoldani faq a bannerba

a gumiszobába amit reg nélkül nem lát senki 1 spam topicot nyitni ezeknek az oda írhatnak amit akarnak
  • Molnibalage
    "müanyag 1000év után se bomlik le szennyezi a környezetet"

Ez nem igaz. Ma már lebombló műanyagokkal dolgoznak sok helyen és a hagyományos műanyag sem bírja addig...
  • ffxi
    Mért csak konzol? Ezzel virágozni fog a pc warez :)
  • Bala10
    mindenki érdemel büntipontot az off miatt. :)
  • bakvarnyu
    de szar ez a fórum
  • Alexease
    Ahoz kepest, hogy Konzolosok Foruma, eleg nagy a szoras a hozzaszolasokban:)
    Raadasul a bannerben ott egy bazinagy KATT felirat, ahol ertekezni kellene ezekrol...

Es vegul, az emberek nagyresze felreerti a dolgokat. NEM a warezt akarjak kiirtani, hanem a warezzel kapcsolatos verpistike jellegu, folyamatos, ismetlodo, felesleges, es mar pofatlan hozzaszolasokat.

Senkinek NEM KELL megmagyaraznia miert nem akarja, tudja megvenni a programokat. Maganugy. A lenyeg, hogy tegyen is erte valamit, hasznalja a net-et, a gepet, a fejet, es ne irkaljon azonnal badarsagokat.

Altalaban csak azokkal van gond, akiknek a szamitogep csak jatekgep, download manager, torrent cliens, es ezeknel rendszeresen nem mukodik semmi, nem talalnak semmit, mindig van valami gondjuk... Pedig tobben warezeznek mint ahanyan lazadnak. Csak valahogy a nagyresze megis megoldja onaloan, es nem csinal segget a szajabol;)
  • Bala10
    kb. :D
  • Bala10
    mindegy, aki megértette az megértette az elején is, aki meg most sem érti, az már nem is fogja sose. :)
  • havercsotány
    akinek nincs pénze az lopjon csak ne az sg-n punktum