749
Ide linkeld azon konzolos topicokat, amik nyílt warezt tartalmaznak és kivizsgáljuk/zárjuk őket!
/>
A WAREZ téma kibeszélését itt (KATT) ejtsétek meg, ha nagyon szükségét érzitek!!!
/>
A WAREZ téma kibeszélését itt (KATT) ejtsétek meg, ha nagyon szükségét érzitek!!!
-
#148 Magyarázd már meg, hogy mi az, hogy nyílt? Netalán vannak olyan topikok amikhez külön regisztráció kell? Csak mert sztem egy fórum az mindenképpen nyílt. Mégha a gumiban van a topik akkor is. -
#147 Sőt, nekem csak az van. :-D -
Bala10 #146 Szerintem, mindenki leszarja kinek mi warez otthon. Ennek a topiknak nem is ez a lényege, hanem az, hogy az SG-fórumról tünjön el.(legalábbis ne legyen nyílt)
Ezt miért olyan nehéz felfogni? -
Zóanagyvarázsló #145 Csak azért, emrt így webben a formában a "jujj, lefoglalják a szervereket" szintű hisztéria ugrott be. Nyilván nem arról van szó, hogy az összes topikot egyből bezárogatják, ez csak az út eleje.
Részemről nagyon örülnék, ha nem a warezspam árasztaná el a topikokat - és most a PC-s részlegre is gondolok, a konzolos részlegben nem vagyok járatos. -
#144 -
#143 Linkeljünk?
Tessék, kezdjük ezzel:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1099438354
2315 hozzászólás.
-
#142 Ez ilyen 3/3-as topik. Minden besúgó szarházit ide várunk.Ennek kellett volna a cimnek lenni4 Jobban is hangzik:D -
#141 Riszpekt SQJ-nek, mert alapvetően jó az amit csinál, de az Internet szabadsága és viszonylagos névtelensége miatt előbb-utóbb felbukkannak mindenhol olyan témák amik a kiskapukról szólnak.
Magyarok vagyunk nem túl fényes gazdasági körülmények között élünk, ez egy szükséges rossz.
A jatekaim.hu-n látható, hogy tetemes mennyiségű EREDETI játékom van, SŐT EREDETI XP-m is van, de nekem is van, neked is van, SQJ-nek is van, igen, a rendőrhaveromnak is van, a rendőrleány ismerősömnek is van, az ügyvédnek is van, mindenkinek van... komolyan nem is értem az egészet. -
#140 na linkeljetek már valamit, kivizsgálást akarok -
#139 de tényleg vicc az egész :) a warez aranykorát éljük -
#138 Az adataid alapján 14 év alatti gyerek vagy. Na amíg apuci megveszi a játékokat neked, nincs gondod. De eljön az idő amikor majd neked kell megvenned a gyerekeidnek ezeket, és akkor fogsz csodálkozni. Akkor már lehet, hogy nem leszel tiszta Te sem. -
#137 Jó, hát nem lett átgondolva a topik nyitása. Sztem csak SQJ szeretett volna egy kis melót megspórolni, hogy maradjon ideje a nagymamis poreszra. :-DD -
#136 szerintem ezt te se hiszed el:D de legyen! -
#135 én tiszta vagyok -
#134 Nyugi. Még a topicnyitónak sem mindene jogtiszta, meg az összes konzolos/PC-snek van valami kicsi vagy nagy vaj a füle mögött.
Ez egy ilyen nem is tudom milyen topic.
Unatkoztatok vagy mi van? -
#133 Te tényleg nem látsz.
Nézd már meg mennyi PS2/XBOX/PS3/Wii/NDS topic van, melyben a hsz-k 90%-a arról, szól, hogy: chippelés, wrzkártya, hogyan másoljunk stb. -
#132 Szerintem ha bemmenék hozád 110% hogy találnék warezt! Vagy megvetted az xp 38000ft-ért? tehát csak az irjon ide akinek mindene jogtiszta! Na most akár ki mit mond ilen ember nincs! -
#131 Ellenben éppen azt töltök le a zinternetről, amit akarok, nem törvénysértés.
Megosztani, tárolni illegális. -
#130 nem világos hogy lopni nem szabad? ha már lopsz nem kéne reklámozni! -
#129 Lopás , persze ...
Te nem vagy tisztában a lopás fogalmával.
-
#128 Nekem nincs konzolom, és nem is érdekel ki warezol és ki nem. Én maga a gennyes "ügynöki munkára" való felkérés miatt írtam ide. SQJ csinálja csendben fű alatt, de másokat ne keverjen bele! Mert így olyan érzést vált ki a egyesekből mint annó a bilincses BSA plakát. Ennyi! -
#127 Te beteg vagy b+. :-D -
#126 Hát szerintem is egy marhaság ez:D Méghozzá azért, mert nagyon sok ember nem teheti meg hogy eredeti gamékat vegyen. Abba gondoljatok bele hogy egy számitógép 150000ft minimum egy konzol 100000ft körül van. Ezeket az emberek zöme 2-3 éves hitelre veszik meg. Pont annyi időre hogy amikor kifizeti vehet ujjat. E mellé nem fér bele havonta +10000ft egy gamére. Én támogatom a warezt! Mivel igenis szükség van rá. Nekem is van sok eredeti játékom (mert neten csak ezek müködnek) de egy átlag otthon ülő embernek aki soha nem akar neten játszani teljesen felesleges elköteni 10000ft egy dvd-re.
Ezt egy képpen lehet megoldani. Nem szigorítással és az emberek baszogatásával henem olyan körülmények megteremtésével,hogy ne legyen értelme az illegális utat választani. -
#125 Nem értem ezt miért nekem címezted, nem érdekelnek a serverek, egyszerűen közöltem, hogy lehet zárni az ÖSSZES játékkal kapcsolatos fórumot az SG-n, mert mindben hemzseg a wrz. Tömegek járnak ide emiatt... -
Zóanagyvarázsló #124 Eddig is voltak spiclitopikok az SG-n csak valamiért nem zavartak senkit. (Nem mintha szoktam volna beléjük írni.)
A bannerba pedig mehetne a lényeg, ami az [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1203199873&no=55]#55-ös hozzászólásban[/URL] le is van írva.
Tinman: A fórumon dívó warezolásról van szó, nem szervereket akar itt senki sem lefgolalni ;) Jobb, ha magad is elolvasod az inkriminált hozzászólást. A warezről való vélemények pedig nem ide, hanem a 'nagy piros (KATT)' topikba valók. -
lokissrác #123 Ájem warez boy -
#122 Tudom h egyese3kben az ütő megáll mikor olvassák ezt a topikcímet "ajjaj most mi lesz velem" címszón, de talán olvasd el még1szer.
"Ide linkeld azon konzolos topicokat, amik nyílt warezt tartalmaz és kivizsgáljuk/zárjuk őket!"
KONZOL, a PÉCÉ hulladék és tőtelék részleg annyira elkorcsosult h azon segíteni nem lehet, ti csak temessétek tovább a pécét a mérhetetlen warezzal , meg lesz annak az eredménye ( bár már észbe kaphatnának páran h hoppá van is eredménye:) )
A warez lopás, ami rossz, amig mások nem tudnak róla addig nincs gond, amikor mindenki ész nélkül csinálja s a füle mellett elmegy minden az már gáz. -
#121 Ja és a linkek:
Az összes játékkal kapcsolatos topicban van wrz.
/kill all sg forum [enter] -
#120 Hosszú érvelést írtam ide, de csak annyit, hogy wrz egészen addig lesz amíg, 17.000-be kerül egy konzolos játék idehaza. Vagyunk páran akik megtehetjük, hogy külföldről rendelünk feleáron, de sokkal többen vannak azok, akiknek még hitelkártyájuk sincs.
Ránézésre az ide járók 70%-nak van otthon wrz játéka, majd elmennek máshová.
Nagyon helyes SQJ, tessék kiírtani az ÖSSZES wrz topicot, majd bezárni az SG-t, mert leszünk kb. 50-en, akik tisztának mondhatók. IP és örökbant az összes wrz-t szóbahozónak! Vágjátok magatok alatt bátran a fát. -
#119 Ennek a topicnak sincs értelme. Ez a "jelentsetek, jelezztek, dobjátok fel a másikat" engem a BSA, ASVA, ÁVO módszereire emlékeztetnek. Ha az alapgondolattal, a fizetős warez felszámolásával egyet is értek, szerintem, keresgélj a topikok között Te magad, ne másokat bíztass erre az aljas munkára! -
#118 Pont ez jutott nekem is az eszembe. Tiszta átkos korszakot idéz az #1. hsz. -
Cat 02 #117 Lehet [warez][/warez] parancs =) -
#116 Aki egyeseknek terrorista, az másoknak nemzeti hős. Így van ez a spiclikkel is! :D -
#115 Én nemtom de szerintem semmi értelme sincsen. -
#114 most ez amolyan spiclitápik? -
#113 Nekem mindegy hogy képzeled el a dolgot:) akár ezis lehet. -
#112 Le a warezzel! Éljen a torrent ^^ -
#111 Felőlem letölthetitek az egész internetet a pendrive-otokra. Mondtam én, hogy ne?! :D -
#110 muszáj hát... :-DD
-
#109 :-D
Szted kétféle ember létezik, a konzolosok és a pcsek?
A jók és a rosszak?
...és akkor még te kockázol le mást. :-)