749
Ide linkeld azon konzolos topicokat, amik nyílt warezt tartalmaznak és kivizsgáljuk/zárjuk őket!
/>
A WAREZ téma kibeszélését itt (KATT) ejtsétek meg, ha nagyon szükségét érzitek!!!
/>
A WAREZ téma kibeszélését itt (KATT) ejtsétek meg, ha nagyon szükségét érzitek!!!
-
#348 plane hogy van moderator topik, ami ilyenekre valo..nyitni egy ilyet csak hergeles -
Bala10 #347 lehet nem is fog de azért a tudat, hogy bármikor linkelhetek, megnyugtat:D -
#346 ..van benne ráció:)
úgysem érkezett még egy "jelentés" sem.. -
Bala10 #345 vagy csak törölni az összes hszt és arra használni amire való. -
#344 Vicc és primitív a hsz-ok többsége. Warez mindig is lesz ennek ellenére lépéseket kell tenni ellene, mert a fizetős szoftverek ingyenes megszerzése lopás és a készítők beleölt óriási tudásának, munkájának meggyalázása. Valaki tengernyi időt és energiát valamint kreativitást ölt abba, hogy megalkosson egy olyan egyedi programkódot, amit te játéknak nevezel és mivel igényesség tekintetében igen kevés ilyen ember van, talán elvárható, hogy annyiért árulják a terméket amennyiért (hidd el nem drágább, mint amennyit a tényleges vásárló piac hajlandó kifizetni érte). Ha számodra szarnak ítéled a terméket, ne vedd meg, ne játsz vele. Ha hozzá tudsz jutni egy szoftverhez ingyen, akkor örülj neki, beszéld meg a szoftverrel kapcsolatos tapasztalataidat és légy tagja a program közösségének és végül fogd be a pofád, hogy te ingyen jutottál hozzá. -
#343 Szerintem be kellene zárni a topicot egy kis időre, hogy lecsillapodjanak az emberek...
-
Bala10 #342 QSS -
Zóanagyvarázsló #341 Írtam is, hogy az általánosító jelleg nem tetszett (lévén a hozzászólások egy széles skáláján alapból elbukna a kommented logikája), de ezek szerint egyáltalán nem vetted figyelembe a hozzászólásom tartalmát, legközelebb vastagon szedem a lényeges részeket. No problem.
Lassan tényleg fel kellene lépni az OFF ellen, ha egyelőre úgy is tűnik, hogy lecsillapodtak a kedélyek. -
#340 QGJ = kváj gon dzsin
amúgy tényleg nem kellene ez a flémelés.
Ide linkeld azon konzolos topicokat, amik nyílt warezt tartalmaz és kivizsgáljuk/zárjuk őket!
ez nem flémtopic, csak most hova irjanak a "radikális warezosok"
nyissatok egy "Az eredeti játékoknak leáldozott!" topicot és oda tereljétek a birkákat.
FIGHT!! -
#339 SQJ -
#338 Sajnálom, hogy magad ismered meg a hozzaszolasban.
-fav , engem nem erdekel mi lesz itt. bye -
#337 Egy javaslat a pécés vérpistáknak, hogy csönd:)
Meg egy QGJ-nak h vágja ki őket már innen, 3-4 ember után a többiek megggondolják h érdemes e flémelni arról ami pofon 1szerű, hózan paraszti ésszel fel lehet fogni. -
#336 en nem azt mondom hogy minden esetben lopas:) -
Zóanagyvarázsló #335 Alapvetően egyetértek, de midnezek ellenére lerhet vitatkozni a témáról, csak nem itt, mert ez a topik nem ezért született. Az álszentség pedig kissé általánosítóan lenéző mindenki számára, aki egy cvéleményt képvisel, attól függetlenül, hogy milyen érvet hozott fel. Az ilyemsit részemről nem tudom akceptálni, és nem azért reagáltam, mert magamra nézve érzem sértőnek, hanem a mindenkit leszúró, "zihermegmondó" tartalma miatt. (Te is zihermegmondó vagy, tehát csak álszenteskedsz itt ;) -
csgj #334 Nem is lesz, mert ez egy moderátor által nyitott topic. És olyan, mint mondjuk a "Moderátornak" topic. Csak szét lett offolva... (sztem nem ez ment itt: "Ide linkeld azon konzolos topicokat, amik nyílt warezt tartalmaz és kivizsgáljuk/zárjuk őket!") -
#333 még mindig nincs zárva ez a topik???? -
#332 Kíváncsi lennék hogy éreznéd magad, hogy dolgozol egy cégnél akik létrehoznak egy programot majd téged kirúgnak, mert a program kereskedelemben nem sikeres, majd szépen elmész haverhoz akinél látod, hogy lassan 9 hónapja az általad is írt programot használja ami megbukott kereskedelmileg és téged kirúgtak emiatt.
Akkor is csak közvetett kára származik az embernek belőle?? Dugd a fejed a homokba aztán böff. -
Ragnar360 #331 Én is mind ezeket irtam le, csak kicsit erősebben fellépve -
Bala10 #330 ezt magam is sokszor leírtam, de senki nem fogja fel. -
#329 "de most egy 9óra játékidős csili-vili FPS-ért nem fogok kiadni 10.000HUF-ot énsem, bár a konfigurációm kb. 4-6éves már..."
Lehet ebbe belekötni, de tényleg nagyon fontos a játékidő.
Boldogan és mosolyogva adtam a kiváló WITCHER kiadványért 7990 Ft-ot, az Oblivion game of the year-ért /összes kieg+alap!/ meg 6990-et, mert tudtam, hogy a Witcher 100 órát ad, az Obli meg ennél is többet, kiegekkel együtt, akár 300 óra is beletehető!
Sokszor mondtam már ismét leírom:
Megrendeltem anno a HL2: EP1-etm, Galaxistól 5k-ért.
Reggel kijött a wrz verzió, d.u. telefonáltam, hogy köszönöm nem kérem.
Miért? Mert d.u.-ra kényelmes laza tempóban végigjátszottam és del.
Igen, tudom konzolos topic. Anno egy kis üzletben 2 értékelhető cím volt az akkori konzolomra: Ariel és Lemmings. Na mondom lány unokatesóval megáldva legyen az Ariel. Megvettem, 3 órával később végigjátszottuk.
Tudjátok mit éreztünk? Mit amikor meglopnak, felment bennem a pumpa, hogy az akkoriban keservesen összekuporgatott súlyos ezrekért ezt kaptam?
Előkerestem a blokkot és visszavittem, majd kikönyörögtem, hogy Lemmings legyen.
Minek írtam le?
Azért mert a wrz néha nagyon hasznos!
Kismilliószor voltam már úgy, hogy wrz verzióval játszottam 1-2 napot és tudtam, hogy nekem ez kell!!!
NEM! A DEMÓ nem jó!
Sokszor a demó túl rövid, erősen bugos, béta ízű, túl sokan töltik így lassan jön, arról már nem is beszélve, hogy nem ad egy egész képet a végtermékről.
Még 1 konzol helyzet: Onimusha PS2.
Soha nem hallottam róla előtte, na mondom letölt, burn, megnéz.
Estére végigvittem. Sokkal később Onimusha 4. Letölt, szájtát, játszik, sokat, nincs vége, megvesz.
Tetszik érteni? :-) -
Ragnar360 #328 Nem értem miről beszélsz. Csak azt mond meg ,h mire vagy büszke ,amiért még mindig azon a kijelentésen "merengsz" -
#327 Na ez egy teljesen korekt összefoglalója ennek a #325 hsz-nek. Ugyhogy Nyugodttan lehet is zárni:D -
#326 Utolsó ponthoz hozza tennem, hogy ez a topik nem ezert keszult de ez lett belőle. -
#325 En azt szeretnem megkérdezni , hogy a sok okos ember aki ide velemenyeket ír, miért nem fogja fel, hogy :
-ez a téma mar 100x le volt beszelve
-ezen a teman soha de soha nem fog senki a masikkal egyet érteni
-ez a téma felesleges hisz tele van álszentekkel akik maguk is warezonal de itt nyomjak a sódert (igen tudod nagyon jól, hogy rólad van szó J)
-ennek a topinak absolut semmi mas értelme sincs minthogy unatkozó emberek egymás anyukajat szidjak es masok jól erezzek magukat mert ok "Megmondtak a zihert"
Barmok! -
#324 ez a Warez Mentesítés miért van írva piros fehér zöldel?
ez az magyar mentalitás kéremszépen? -
#323 Grand teft autot sokan pont a warez miatt vették meg psp-re és a Luminest is -
#322 Jó hogy káros a warez meg blabla, de ezeket a "kieséseket" azért a hardvergyártók kamatosan leverik rajtunk...szoktam olvasni a leáldozott topikot, és tényleg szánalmas amit az intel, ati és társai művelnek...
Szóval én nem sajnálom a "játékipar áldozatait", a PC-ben MÉG MINDÍG van üzlet
(Jó példa a diablo 2 : ha minden játék ilyen mestermunka lenne, mindenki venné mint a cukrot...de most egy 9óra játékidős csili-vili FPS-ért nem fogok kiadni 10.000HUF-ot énsem, bár a konfigurációm kb. 4-6éves már...)
Eredeti programjaim: diablo 2,warcraft 2-3, orange box (valve csomag), world of warcraft és rtc:wolfeinstein...
Ebből lelehet vonni a konklúziót:)
Amúgy egy dolog a warez, és más az ha hírdetik.A warezmentesítés nem feltétlenül a warez "megsemmisítéséről" szól, inkább csak moderálás kérdése az egész. (legyenek offtopicok és szigorú házigazdák!!) -
#321 nálam is egyedül psp-n a WRC a jó -
#320 half-life 2 portal team fortness 2
ezeket én is megvettem a kis pénzemből eredetibe
:D
Rally Master és Sports Car GT-t akarom megvenni
és a Live For Speed S2 és GTR2 is meg szeretném csak lenne 40%-al olcsóbb már venném is
remélem nem kell sokat várnom rá -
Bala10 #319 (jó az új flémelős rucim? :)) -
#318 Van. Én nekem most Pc-m van. Auto szimekkel versenyezgetek online. Próbáltam Ps2-n is egyedül egy autos játék fogott meg a WRC sorozat. A többi nagyon "játék" nem igazi szim. -
#317 ronaimate valószinű nemismeri még a forumozást ezért írt igy. vagy alsó korosztály. de tetves ország pl... ehh, nehari de az ilyenek miatt tetves mint amilyen tevagy. en nemakarok belemerülni ebbe mert csak kiragadtalak a sok közül, de megtaláltam szennyt már megint.. :/ -
Ragnar360 #316 Ha ezt ugymondod ,h van tapsztalatod különbözö platform ügyileg , akkor "elfogadom" a véleményed :DDD Vedd ugy ,h ezt kérdezem , mielött megsértödnél! -
Ragnar360 #315 Akik itt verték a nyálukat , a retorzió miatt, azok nem is érdemelnek mást! Egyáltalán nem voltam flegma , inkább csak az igazságot ,tényeket mondtam. -
#314 téged kéne felakasztani szvsz. bár engem nemérdekel a téma. csak igy olvasom a hozzászólásokat és eza személyeskedés, meg eza flegmatikus undoritó stilus ez szerintem nemkéne ide... bár nekem m1 ha jól érzed így magad.. -
#313 Mondjuk ez pont nem platform függö:D De elhiszem:D Szerintem meg pont az ellenkezője van. Aki komoly szimes mind pc-t használ. Aki meg szeret bunyozni lövöldözni játszani konzolt. Oda egy komoly szimluátor nem készül. Mind Arcad stilus game. Nem akarok bele menni ebbe a vitába csak mondom. -
Ragnar360 #312 ronaimate , nekem mar ennyi elég és mar bannolnalak!
Amugy meg egyszerü , PC-n a warez már leragott csott, bennt van a köztüdatba , réges-rég "éli a világát" , konzolon meg épp virágzik!
Ha azt akarják ,h az SG-n rend és fegyelem legyen ,akkor ban ban ban ban ban ban ban ban és BANN! Kezdésnek.
Érdemes megnézni még a korosztályt is , mert mig pc-n sok a tizenéves vérpistike , konzolon azért jelentösebb mértékben képviseli "magát" az idösebb korosztály. -
priluki #311 Ez a "warezreform" olyan mint széllel szembe pisálni amugy csatlakozom joebácsihoz,nekem is ez a véleményem,ami jo game énis megveszem.. -
ronaimate #310 w -
ronaimate #309 szerintem a varez jó