749
Ide linkeld azon konzolos topicokat, amik nyílt warezt tartalmaznak és kivizsgáljuk/zárjuk őket!
/>
A WAREZ téma kibeszélését itt (KATT) ejtsétek meg, ha nagyon szükségét érzitek!!!
/>
A WAREZ téma kibeszélését itt (KATT) ejtsétek meg, ha nagyon szükségét érzitek!!!
-
#108 másrészt. nem a warez ellenzéséről. hanem annak a hangoztatásáról, nyílvánosságáról... -_-
de hát magyar embernek muszály belekötnie a másikba. -
#107 Ez azert van gondolom, hogy a fórum ne legyen bajban nemde? -
#106 Látom egyesek nem értették meg a topik lényegét, jó poén meg minden... Jött egy szegény vagyok, de atom pécére, meg netre meg kockulásra van pénzem ám emberke... pécés színvonalat letükrözte ez a 70 hsz ami tegnap éjfék óta itt teremtődött...
konzekvencia = a pécések még nem állnak rá készen, mi konzolosok pedig mutassunk nekik példát, ez nem szégyen. -
#105 Húúú, te biztos valami bölcs, nagyöreg' lehetsz...
Taníts mester. -
#104 "Ide megadhatjátok mindazon topic-ok linkjeit a konzolosból, amik nyílt, esetleg burkolt warez-t tartalmaznak."
USA\EU hivatalos megjelenés előtti játékbeszámolók egyértelműek szerintem, mostanában dmc4 topik, lost odyssey topik pl. /utóbbiak eleje, ezekből megvolt a hivatalos megjelenés már/ -
#103 igencsak meglepődnék..... -
#102 Akkor még nem láttál sokat a világból, élj sokáig, és ismerkedj vele! -
Bala10 #101 -
#100 Én meg... -
#99 :-D -
#98 Meglepődnél, ha kiderülne, hogy vannak ilyen emberek is? -
Bala10 #97 ha jól értem, akkor itt a fórumról van szó, nem magánemberről -
#96 Ha körülnézne nálad a BSA bizonyára minden CD,DVD,játék és felhasználói szoftver jogtiszta állapotban lenne ugye? -
#95 érdekes topik.......................... -
#94 miért baj az? -
#93 Nekem jobb ötletem van az összes konzolos topikot zárjátok be, mert a konzol a sátán terméke! -
#92 Húúú de megb@sz majd pár s@gget az FBI,csak igy tovább nagyhatalmú urak!:D -
Ragnar360 #91 :DDDDDD
Legalabb pitbull kutyáid vannak ugye ? :) -
#90 Helyes, jelezni kéne a felsőbb hatóságnál ez ügyben.
-
#89 Jah, azt hiszem gz8-at megin aktiválni kéne! Mostanában alvóügynök Lujziánában nem?! -
#88 Különben már alszik csak a riasztó bejelzett neki -
#87 -
#86 nincs itt a góré
mehet a warez :)))))) -
#85 Nyugi ,szemünk éber ;) -
#84 Vazeg, mindig elmászkálnak, ha nem figyelek rájuk! -
#83 -
#82 Figyelj már rájuk egy kicsit, míg bevágom az unalmast! Kösziek! -
#81 Nah, kutyáim már itt horkolnak a fülembe, szal. én meg elteszem magam, mer meló! Legyetek jóak! Akit eddig még nem banoltam, az ne aggódjon, majd reggel megejtem... [mer rendes] -
#80 Látom nem veszitek komolyan, pedig már fegyverkezünk! -
#79 -
#78 -
#77 "Akkor most a Static-X nevű banda War című számát kérném és ajánlanám a WAREZ mentesítés! topik lakóinak!" -
#76 Majd máskor , mert nem akarok tovább offolni -
#75 Jah, arról már azért csak nem én tehetek?! :D Milyen buli? Akarsz róla beszélni? -
#74 Csak egyszerűen rossz kedvem van , hamar vége volt a bulinak -
#73 hmmm -
#72 Ha simán csak kötözködni szeretnél, akkor máris befejezheted szvsz! Elég ha bevallod őszintén, hogy szeretnél egy időre pihenni menni és voilá! Gyorsabb, 1xűbb, szárazabb érzés. :DDD -
#71 Milyen kemény csávó vagy , mindenféle konzol , csúcs pc , erre vagy büszke ? -
A "Rendszer hangja" érdemrend vörös fokozata
nemhiába -
#69 mindkettő, vélhetőleg...