749
Ide linkeld azon konzolos topicokat, amik nyílt warezt tartalmaznak és kivizsgáljuk/zárjuk őket!
/>
A WAREZ téma kibeszélését itt (KATT) ejtsétek meg, ha nagyon szükségét érzitek!!!
/>
A WAREZ téma kibeszélését itt (KATT) ejtsétek meg, ha nagyon szükségét érzitek!!!
-
#428 Tőlem ugyan nem. Én vagy kivágom, vagy se. -
timantes #427 akarom mondani WARN-t kapsz -
timantes #426 vigyázz mert reklámért war-t kapsz -
#425 Hát érdekes módon konzolos játék nincs a gépemen lewarezolva o.o -
Rena11 #424 ajaj -
#423 aki ma kezdené a warezmentes életet :D
pár akció:
1.
2. -
#422 Itt mindenki "netcigány", ez nem volt titok. Mindenki gépén vannak illegális tartalmak. -
#421 jah, hogy ez csak az SG-röl szól. -
#420 ...aztán meg jössz a DS topikba warezolni. álszent spicli szánalom. -
#419 Mert a törvény bünteti, az SG meg szeretne ettől elhatárolódni. -
#418 Én csak az nem értem, hogy az a warez menteítés miért fontos? -
#417 Nem is vitatom, hogy mennyire fontosak a konzolos fejlesztések, ezt én is így látom.
De az is biztos, hogy a PC-s piac is kinyitja a pénztárcát, ha van miért.
Távol álljon tőlem, hogy a DR termékpalettáját szapuljam, de már 5 éve is a múltnak fejlesztettek. PC-n jelenleg csak akkor lehet nagyot dobbantani RTS fronton, ha valami merőben más újdonsággal rukkolnak elő.
Túl sok a gagyi, főleg c kategóriás FPS-ekből van túlkínálat.
-
#416 Én inkább azt mondanám, hogy NEM CSAK a warez miatt. De hogy a pécés piac nem tud eltartani ennyi fejlesztőcéget, abban a wareznak elsődleges szerepe van. Aki meg akar élni ebben a szakmában, az konzolra (IS) fejleszt. Sok-sok ex-DRes srácot ismerek, akik konzolos vagy multiplatform cégeknél helyezkedtek el azóta.
A LOL meg az, hogy nem egy olyan ember véleményét kéne mérvadónak tekinteni, akinek a cége ilyen helyzetbe jutott. -
#415 Igen, én is hallottam negatív híreket.
Mondtam én már akkor is, hogy tele van a piac a 2. VH-s szarokkal, nem menő már a tycoon style sem /anno volt róla szó/, de furán néztek rám.
Azt azért ugye tudod, hogy nem a wrz miatt állnak úgy ahogy?
Hogy ebbe mi a LOL azt csak te tudod, ez picit sem vicces. -
#414 LOL, ugye tudod, hogy azóta a DR kb. csődbe ment? Tudod, hány embernek tartoznak sok havi fizuval a mai napig? Biztos az is be volt kalkulálva... -
#413 PC-s játéktopic-ok 99%-át zárni/állandó "gyomlálás alatt tartani" lehetne ennyi erővel. Főleg ha valami új játék jön ki (no meg, ha valami nagyobb név), akkor az első párszáz hsz. tuti hogy az, hogy honnan lehet letölteni, milyen crack kell hozzá, stb... -
#412 Nagyon-nagyon rendik vagytok! DE EZ KONZOLOS szekció! Ergó nem izgat máshol mi megy (egyelőre). -
vidu01 #411 Nagyon szorgalmas kis besugo vagy. -
#410 az se rossz ha mindezt egy hsz-ben tolod be (no offense) -
timantes #409 egyenlőre ennyi , majd máskor még bemásolok pár száz topicot , lehet gyomlálni az illetékeseknek... -
timantes #408 City Life ( PC ) , warez
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1119109588 -
timantes #407 PDC World Championship Darts 2008 ( PC ) , warez
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1200654608 -
timantes #406 Ratatouille ( PC ) , lehet olvasni a hozzászólásokat
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1182594134 -
timantes #405 The Golden Compass ( PC ), már az első hozzászólás elárul mindent
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1197659166 -
timantes #404 VIVA PINATA (PC), warez légkör
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1194632079 -
timantes #403 Knight Rider TV fórumban megy a warez...
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1098186898 -
#402 "Ha belegondolok, hogy csak nekem köszönhetően mennyi Nod32 fogyott részesedést kéne kérnem az "Eset"-től ^^"
omg detto :D en voltam a hulye, hogy nem erolkodtem anno a "viszonteladoi" styleon :C -
#401 Ha észre veszem, vagy tudomást szerzek "valahogy" róla akkor igen. -
amúgy egy kérdés. be is lesz tartva? :D -
#399 Bannert kukk meg! -
#398 Amíg szükséges. -
#397 Sir!
a reformterveid közé felvehetnéd a Vicctopikok vótmázásának megjutalmazását is -
#396 Akkor meddig folyik ez a meddő vita itt? -
#395 Így kellett volna lennie... -
#394 Én ezt nem értem. Eddig is nem így volt? Sztem a nyavajgós warezes hsz-eket törölni szokták a házigazdák, vagy ti. -
#393 SENKI nem üldöz SENKIT! :D Azt csináltok ami jólesik (otthon). Viszont ha ITT teleszpemetelitek a topicokat warezkuncsorgó nyavajgással, akkor el lesztek takarítva. Komprende?! -
#392 kell ez a fil nekem:D
negatív reklám is reklám csak jó kell használni -
#391 Ezzel mélységesen egyetértek. Számtalanszor volt már, hogy saját warezos tapasztalatok alapján ajánlottam vállalkozóknak, cégeknek progamokat megvételre. Ha nem lenne warez nem tudtam volna kipróbálni az adott típusú programot többféle gyártótól, hiszen kinek van arra pénze - ne menjünk messze a vírusoktól - például a NAV-ot, Nod-ot, Kaspersky-t......
Egyéként nagyon nagy hülyeség ez a boszorkány üldözés. A lehető legjobb példa erre a Zuhanórepülés c. film. Gondolom sok mindenki emlékszik rá, hogy a rendezője nagy elánnal, tele pofával hírdette, hogy feltették a torrentre ők maguk a filmet csak vírusosan. Ennek köszönhetően elég szép nagy bukás lett a film. És nem azért mert annyian bevették ezt a hülyeséget, hogy filmhez vírust csatoltak, hanem egyrészt azért amiért ilyen hozzáállással kezdte hírdetni a filmjét és ez unszimpátiát váltott ki sokakból, másrészt - ami egyébként kapcsolódik az előbbihez tulajdonképpen -, hogy a neten sem terjedt el. Egy terméknek nem lehet annál jobb reklámot kitalálni mint amikor az emberek beszélnek róla és ajánlgatják egymásnak. Namármost mivel nem terjedt annyira warezen, nem látták az emberek, nem beszéltek róla ----> BUKÁS! Pedig egyébként azt mondják, hogy nem egy rossz film. Szerintem ez elég tanulságos. -
Zóanagyvarázsló #390 Viszont az már nehezen tartható állítás lenne, hogy a PC-s piac beszűkülésében nem játszik szerepet az erős túlzás warez terén. Az pedig tény, hogy az ettől való félelem miatt nem is adnak ki egyes címeket, másokat pedig csúszással.
A wareznak lehet úgymond jó oldala is, de a többség számára inkább azt jelenti, hogy ingyen jut ahhoz, ami "jár neki". Ez a mentalitás tényleg káros, ha valaki tényleg demóként használja fel ezeket, az nyilván más eset, de mondjuk azt sem kell egy fórumon erőltetni.
(Ejj, azt hittem, hoyg ez a másik - bannerban szereplő - topik, de akkor már elküldöm, ha begépeltem.) -
#389 kizárt