749
Ide linkeld azon konzolos topicokat, amik nyílt warezt tartalmaznak és kivizsgáljuk/zárjuk őket!

/>

A WAREZ téma kibeszélését itt (KATT) ejtsétek meg, ha nagyon szükségét érzitek!!!
  • MaSzKa
    ezt tényleg így lehet

a vírusírtó cég megbíz 1 csapatot hogy írjanak vírusokat

tiszta üzlet tiszta haszon
  • tyrant71
    "Azt válaszolta, hogy ez bele van kalkulálva"

és ha nem lenne belekalkulálva esetleg olcsóbb lenne?
  • Tinman #386
    Megint csak bólogatni tudok.

Anno volt szerencsém beszélni a DR főhadiszállásán a DR egyik alapító fejével és rákérdeztem a warezra.
    Egy picit úgy nézett rám, mintha azt kérdeztem volna tőle, hogy szokott-e fogat mosni, ugyanis annyira természetesnek vette, hogy wrz van.

Azt válaszolta, hogy ez bele van kalkulálva, és nem fél egy picit sem a wareztól. Ő is pontosan arról beszélt, hogyha csak a letöltögetések mennek, akkor elrontottak valamit.
    És milyen igaza van!

Eszembe sem jutna a Final Fantasy akármelyik részét letölni... nem érdekel, hogy már kijött, vagy nem jött ki.
    Megjelenik, megveszem akármennyibe is kerüljön és kész... és nagyon sok címmel vagyok még így, persze ennyire nem fanatikusan :-)
  • Istencsászár
    Gondoljunk bele, ha most van egy vírus, ami simán szétterjedhet, károkat okozhat, ahhoz nem 1-2 pillanat ellenszert kreálni, de ott tartunk h hamarabb van meg a vírus ellenszere mint maga a vírus:))
  • joebacsi
    arra gondolnék, hogy a marketingesek szarul lőtték be a célpiacot, esetleg rosszul időzítették a megjelenést az erős konkurencia miatt, etc, etc, kismillió oka lehet egy program sikertelenségének, és a warez az utolsó helyen kullog...ha arra fogják a sikertelenséget, már tuti máshol is szar van a palacsintába

ettől függetlenül a warez nagyon csúnya, rossz, és elítélendő dolog :)
  • donatus13
    Szintén ugyan így vagyok vele :)
  • Tinman #382
    Ezt én is így látom... sajnos :-/
  • joebacsi
    óó a vírusírtók az nagy nyalánkság, ugye vannak akik vírusokat írnak, valakik meg pénzért vírusírtókat...zseniális partnerprogram :)
  • guardian hero
    Ezért van szinte minden ilyen programnak student licenszes verziója. Csak sajnos az ilyesmivel nagyon könnyű visszaélni.
  • Tinman #379
    Ez egy példa volt, ha nem értetted sajnálom... ezt a példát lazán rá lehet húzni minden 5. diákra ^^

Ha otthon wrz officeal tanul meg táblázatot kezelni, akkor szerinted a munkahelyén milyet javasol majd ha rákérdeznek?
    Ha otthon bevált neki a TC, akkor szerinted milyen fájlkezelőt vetet majd meg?

Egy cég/intézmény a legtöbb esetben hallgat a beosztottak igényeire. Ha mindenki a Nodot isteníti az irodában, akkor nem NAV-ot vesz a főnök. Tetszik érteni?

Szerk.:
    Ha belegondolok, hogy csak nekem köszönhetően mennyi Nod32 fogyott részesedést kéne kérnem az "Eset"-től ^^
  • Bala10
    ez egy mindennapos történet. ^^
  • Tinman #377
    Te se látsz az orrodnál tovább.
    Pistike később egyetemre megy, ahol már tanítják is neki a Photoshop titkait, Pistike eztán egy jól menő designer csapathoz keveredik, ahol a döntés az ő kezében van, hogy a concept artokat miben piszkálja.
    Pistike nem ellensége magának ezért a céggel megveteti a Photoshopot és ontják magukból a jobbnál jobb rajzokat.

És így van ez még kismillió programmal.
    Ha lewarezolod az xy vírusírtót, meg a z-t, meg a k-t, aztán kipróbálva rájössz, hogy xy a nyerő, akkor szinte biztos, hogy később vállalati döntéshelyzetben nem a gagyit veteted meg.

De ennek aztán már tényleg semmi köze a konzolwarezhoz. Totál off.
  • tyrant71
    pistike ne a fhotoshop-al játszon, ha nem fizet érte...
  • Sadist
    Igen, az is közvetett kár.
    Attól, hogy vérpistike letölti a fotosoppot, és ökörködik vele, vagy néha csinál magának egy új logót, attól a programozókat nem fogják elbocsátani Adobe-ék. Ha meg pistike úgy gondolja, hogy ő a fotosoppal pénzt akar keresni, mert ő olyan király grafikuscsávó, akkor úgyis meg kell vennie, vagy szereznie kell valahonnan legális licenszet.

Ha meg egy program csak azért bukik meg, mert sokan lewarezolják netről, akkor az egy elég elcseszett projekt. Ugyebár vagy nem ér annyit, hogy megvegyék, vagy amúgy sem vennék meg.
  • Bala10
    ja, értem. szarügy.^^
  • bertino
    "Ide linkeld azon konzolos topicokat, amik nyílt warezt tartalmaz és kivizsgáljuk/zárjuk őket!"

lehet mondták már, de ez ugy nézne ki helyesen, hogy "...tartalmaznak..."
    vagy "...ami..."

nah de űzzük ki a warezt inkább :PP
  • JAG1
    Sok embernek ez nem fórum, hanem a társasága. :-)
  • bertino
    warez mentesítés a fórumokon ?

jó vicc volt...
  • Balumann
    Az olyanoktól kellene inkább megtisztítani a forumot, akik nem képesek úgy írni, hogy ne tegyenek sértő jelzőket (ne parasztozzon, ne gyerekesezzen le, stb.) csak azért mert más helyzetből más véleményen vagyok (és esetleg a másik oldalt tudom megérteni).
    Bár sztem nem igazán sikerült megérteni, hogy mit akarok mondani.
    Én PC-s részlegben továbbra is segíteni fogom azokat, akiknek nincs lehetőségük megvenni a játékokat (FAQ írás, stb.).
  • Bala10
    ez egy fórum, nem kéne minden olyan komolyan venni.
  • Barpi
    Nem érted a lényeget. A legtöbben azért háborogtak, mert gerinctelen aljas dologra kérted a fórumok olvasóit. Hogy neked jelentsenek! A való életbe kiváncsi vagyok hogy ugyan így jelentgetésre szólítod fel az ismerőseidet? Ez az alatvalós duma meg nem kellene.
  • Mersant
    ennyi alszent embert...
  • Bala10
    előfordul a hipertérben, hogy egy nagyobb energiaimpulzus eltérít...
  • aabyssx
    W4r3z mentesítés?!?
    Lehet, hogy rossz idősíkba jöttem vissza?

...

De nem baj, jó így!
  • autoszimulator
    De te figyeljél már, mi az hogy beépíteni a konzol árába?? Tegyük fel, hogy a PS3 most 120 ezer forint. Azt tervezik, hogy erre jópárszáz játék ki fog jönni, azt megveszi X ember, plusz számolnak egy körülbelüli konzol eladási számmal, és ebből kikalkulálnak egy árat, amitől jó mindenkinek? Ez így azért kicsit vicces :) Hát kérlek inkább veszek 120 ezerért egy konzolt, és rá azt a játékot, AMI NEKEM TETSZIK, mondjuk 15 ezer forintért.. És ha meguntam a játékot, elcserélem egy másikra, ami szintén tetszik, és így már vehetjük is úgy, hogy 7500 forintért vettem egy játékot. Továbbcserélve harmadolódik a 15ezer, stb stb.. Szóval jó ez így ahogy van, nem szeretnék én olyan játékok fejlesztésébe/hasznába beszállni anyagilag, amivel életemben nem fogok játszani...
  • tihs
  • Alexease
    Nem nyelvtani, hanem tartalmi problemak voltak a hozzaszolassal;)
  • RIZLA
    ez csalás..... minnyá jelentem a minisztériumban! :)

[kösz már tudunk róla]
  • RIZLA
    feltételes mód......tutdod..... "a mindjárt kirabolok egy bankot" szöveg miatt még nem akasztottak fel senkit....
  • Sir Quno Jedi
    Ugyan-ugyan! Azért dolgozunk, hogy kellemesebb és kultúráltabb játszóteret biztosítsunk a RENDES embereknek (valamennyinek). Lényeg az, hogy itt legyenek rendesek, a többihez vajmi kevés közünk van. Ha itt jó fiú vagy, minket az sem zavar, ha odakint tömeggyilkosként tengeted hátralévő napjaidat. (vagy neadjisten adóellenőr vagy, avagy ilyesmi...úúúú, dúúúrva)
  • Alexease
    Ebbol banan lesz...
  • RIZLA
    Mocskos a pofám, de ha továbbra is így viselkedek, megyek majd pihenni a banamákra! Elnézést kérek! Bocsássatok meg...
  • Bala10
    engem megvesszőzhetsz:)
  • Sir Quno Jedi
    Szervusztok lojális alatvalók! :D

Most persze mindenkit megbüntethetnék az offtopic miatt, még azon kedves versenyzőinket is, akik direkte már előzőleg zárt warez topicokat linkeltek. ÁMDE tudjuk, hogy kezdetben mindig nagy a felbuzdulás, így míg megszokjátok a rendet, addig átmenetileg lazábban tartjuk a gyeplőt. Minden csoda három napig tart és remélhetőleg visszatérhetünk a lényegi munkához.

Köszönöm mindenkinek a szellemes hozzáböfögéseket (főleg az idetévedt PC-sekét), bár ha visszaolvastak volna, bölcsebbek lettek volna! :D

FIGHT!
  • RIZLA
    Bele lenne építve a játékok ára a konzolok árába(kicsit felmenne az áruk....:D) de konzolt sztem keveset "másolnának". Letölteni is körülményesebb egy konzolt ........... asszem.........:D
  • Alexease
    Lehetne ingyen jatekot kesziteni, de ott meg rosszabb lenne az eredmeny:)

Mondjuk fognanak nehany 10 millio dollart, 150-200 embert es 1,5-2 ev munkaval - szokas szerint - osszeraknanak egy jatekot. Azt megkapnad ingyen, annyi lenne a "negativum", hogy minden inditaskor vegig kellene nezni 1-2 perc online reklamfilmet - hogy ki tudjak fizetni az emberek munkajat. Barmibe lefogadom, hogy ez az 1-2 perc reklamfilm lenne az, amit legeloszor kipiszkalnanak a felhasznalok jatekbol...:)
  • Skynet85
    Legalább annyira mint te, hogy ne személyeskedjek...
  • Ragnar360
    Amíg ilyen hülye felfogása van az embereknek addig semmi nem fog változni
    Meg kell tiszitani az elméket :D Ekvlilibrium :)
  • Oldern the 1st
    Ingyen EZEKa játékok vannak. Használd egészséggel.
  • RIZLA
    adják ingyen a játékokat,és meghalt a warez.......ugye mennyire egyszerü