1969
OFF topik
-
#47 NEM kellenek most predek, alien hangulat rulez, amúgy az avp2ben ha marine-al voltál, csak1x ha volt pred, szerencse, így ott is meg volt az alien hangulat..sőőőőőőt szerintem felseleges is volt aza feud a preddel....végre az ALIENSen alapuló játék, álmaim netovábbja, ez a lényeg!
KÉPEK-> UNDORÍTÓ hogy milyen valóságos, mintha a film lenne, a képek alapján jól eltalálták a szín és képvilágot, mondjuk tuti van rajta fotosopp deeee akkoris :) könnyem kicsordul és VÉGRE ismét hosszú idő után...várok egy játékot:D (arctámadó a legundorítóbb;]) -
haxoror #46 normál multiplayer is lesz benne vagy csak single és coperativ? -
#45 ujabb infok
ha volt, sry -
Gauge #44 Kicsit off topik, de Aliens versus Predator 2 gold-ot lehet még kapni valahol? -
W B #43 legalább valami utalás rá. mint a predátor2 filmben az alienekre -
gyuri12 #42 Pontosan. bár még ide is könnyen belehetne paszírozni egy predit,de az már igencsak erőszakos lenne -
gyuri12 #41 Én is szeretnék látni, sztem mindenki szeretne látni:D
-
#40 ígéretes. Nekem is azok az acratapadósok tűntek fel, hogy menynire jól meg vannak csinálva. -
#39 Remélem még a GDC-n mutatnak majd valami ingame szösszenetet is ! -
#38 Ez egy alien-es játék,mi a ráknak kéne bele predátor. Majd AVP3-ban -
gyuri12 #37 a arctámadók nagyon szépen meglettek csinálva -
#36 11 kép -
#35 nem biztos az, lehet kicsit bele szövik majd. -
W B #34 szóval nem lesznek predák :(
francba, a filmek elcseszet történetében fogjátszódni :( -
gyuri12 #33 Ejjha, mindig is kíváncsi voltam,hogy milyen a Sulaco többi része,mert ugye a filmben csak 3 része(konyha,"járműtartó" és a hibárnálós terem) volt. -
#32 Új infók -
#31 mondjuk jó ötletnek tartom, hogy a honlapon van egy fórum és így a fejlesztők figyelhetik a nép igényét, de ahogy említettem már 1 éve nincs kint új hír, legalább az új címet kirakhatták volna, de nem , ergo nem naon látogatják az oldalt, így nem is figyelik a fórumokat, de remélem nincs igazam
-
#30 ...fura azért h a honlapon semmi nincs...???
-
#29 már egy éve eldőlt h készül valami...de akkor most azt a kidobott játékot csinálják meg vagy mi? jó lenne több infó -
haxoror #28 Egy kis SG-s történelem :)
Ettől függetlenül remélem hogy a flamert nem szúják el. -
#27 A lágszóró az, amivel multiplayerben tudod megnehezíteni az ellenfeleid dolgát a netkapcsolatuk terhelésével?
/bocsi, tudom sz*r poén, de nem bírtam ki :D/ -
haxoror #26 A lényeg hogy legyen benne sentry gun meg lágszóró, akarok majd durrogtatni jól... -
#25 pff -
#24 hamár Hollywood nemtud többé egy épkézláb filmet csinálni a legendából,akkor marad a játék...Szerencsére Cameron filmje alapján,merhátugye a legütősebb dolgok mégiscsak abban voltak...
Remélem a készítők odateszik magukat hangban,látványban,animációban...Kell már egy fasza alienes játék ps3-ra...Jó lenne ha a fegyverek,katonák COD4 szintű tökéletességgel lennének megcsinálva... -
#23 Egyetértek. Bár azt hozzá kell tennem, hogy azért egy Predatortól is vigyázban áll a szar az embermben, nem feltétlen kell ahoz alien :) -
gyuri12 #22 A predatorral élvezetesen lehet elszórakozgatni vadászat közben,azért jó.
Az aliennel meg azért jó lenni,mert tök jó nézni,ahogy mindenki beszarik,meg elfut előlünk:)
Marineval meg azért,mert szimplán tök állat az m41-es impulzus puska:) -
#21 ittt van -
#20 Én ugyanezt szeretném Predatorral. Nem vagyok túlzottan Alien párti, jobban szeretem a nagy vadásszal osztani az áldást a jónépre. De remélem ez is jó jék lesz, várom. -
#19 Amúgy jó lenne valami jó grafikás paráztatós Alienes játék végre. -
gyuri12 #18 -
#17 Ha Ripley-vel kerülsz bármilyen viszonyba, az eredmény: Halál -
#16 A Gyarmat neve Halál. -
#15 ez nem is rossz:D -
haxoror #14 Halál: Gyarmati Tengerészek! -
#13 A katonák végzete a halál ;) -
#12 A Halál az űrbéli tengerészgyalogos katonák ellen -
#11 mi lehet a magyar címe? ... a halál -
W B #10 +fav
de azt sajnálom, hogy csak az alienre épül.
yautja nem lesz benne :( -
#9 most igen, de olyan 3 óra fele még jó volt -
#8 404es hiba