1969
OFF topik
-
#168 ...jó pofa dolog, viszont újrajátszásnál más naon sablonos tud lenni -
#167 vagy a shenmueban, sőt a smackdown vs raw valamelyik részében is volt ilyen a meccsek előtt(ha az nevezhető ennek)
amúgy pl: shenmue
resident evil 4 -
#166 Sajnos semelyik említett géjmmel nem játszottam, de okés, thanks a választ. -
#165 Quick Time Event, amikor vmi scriptelt esemény megy neked meg nyomni(vagy gyorsan nyomkodni) kell vmi gombot, pl mint Jericho-ban vagy legutóbb a Turokban -
#164 Amúgy miaza QTE? -
#163 Ja, ne mjött... akko addig veszek1új gépet :DD. -
#162 Ez kijött má? :S -
#161 nem játszottam vele...de ha tudnak egy jó túlélőhorror hangulatot teremteni fpsben + jó sztorival, akkor örülnék, nem is tom mintha a resident evil4et nyomnám fpsben ...kb -
W B #160 egy jó Wolfenstein szintű színvonalra gondolsz?
-
#159 hmmm, lesz benne QTE? EGy FPSben? Érdekes, nem rossz , érdekes. Remélem nagy hangsúly lesz a sztorin és a hangulaton, nem csak hentelés, ezt úgy értem h jobbnak kell lennie mint a halonak v a doomnak, hogy nálam átütő sikert arasson. -
#158 Bocs, a link lemaradt :D
Aliens Colonial Marines -
#157 Az új Artworkok ütősek :)
Főleg a jövőbeli "gettó" néz ki frankón. El tudnám képzelni, hogy elterjednek az alienek és ott kell őket lőni :D
Viszont van egy oldal, ahol rengeteg infót gyűjtöttek, ez csak angolosoknak. Rengeteg interjú van a készítőkkel. A játék az új Unreal 3 engint használja majd, ami nem rossz hír, mert a gépigénye nem lesz annyira vészes, és a fizikája is egész jó. Szívesen nézném ahogy fizikával esnek össze az alienek :D -
W B #156 ezek nem földi városok???
Mert ha igen, akkor az eredeti történet vonalat követi? az szupi lenne. -
#155 Város(ok)??? Ha ilyen sok képet adtak ki, akkor tuti nem csak a bevezető videóban, meg a training részben lesz...remélem, érdekes mindenesetre. -
#154 némi ujabb info, nem tul sok. -
#153 Hát ez nem sok, remélem e3on lesz valami videó is. -
gyuri12 #152 Annyira utálom a hardwiredet, ez a hülye fogalmazás mód... -
#151 Némi info -
#150 2008 vége?
NEKEM MOST KELL! -
chooselee #149 Pedig azok :P....azok vagy csirkék!! Kettő közül valamelyik az biztos! :) -
#148 olvasgattam a sega fórumait és több helyen láttam hogy a sztori nem követi az aliens-t v alien-t, csak a sulaco lesz az egyetlen közös pont -
#147 mik azok a nyeszlett izék hátul? mert hogy nem alien-ek az biztos -
#146 Nos, asszem megvan minden: 2 fénypont retusálva, A betű világosítva. Ha kell még valami, szóljatok
-
#145 Valamint az A betűn egy kicsit világosítanál?:D -
#144 őőő... azt még megtennéd, hogy a N után kiretusálod azt a két fénypöttyöt, mer így olyan, mint egy aposztróf. Alien's... Már bocs, hogy kötekedek:) -
zbundy #143 Helló! Ez az első kép tényleg nagyon jó lett! :D
Nem tudja valaki, hogy esetleg, hol lehetne megvenni, vagyis hol kapható még AvsP2 vagy a Gold kiadás? Nagyon bejött nekem a 2. rész, és már várom a Colonial Marines-t! -
#142 első, -
haxoror #141 első! -
W B #140 elsőre adom voksom -
#139 Na ez már szerintem is perfekt (1.)
A 2. az tényleg szolíd, az elsöröl viszont sugárzik a hangulat -
#138 2. az tökéletes -
#137 Bocsi elrontottam:
és
-
#136 Nah csak nem bírtam magammal, alkottam még kettőt.
1.
2.
Ezek. Egyébként nem ragaszkodom, hogy az enyémek legyenek kint, nekem az is jó ami most van. Csak unatkoztam.. -
#135 az i-t kihagytad. ColonIal -
#134 Nem akarom a munkád leszólni, de a mostani banner naon jó,szolíd , lényegretörő inkább arra kéne valahogy bepréselni az alcímet. -
#133 Iszonyat magas, ha a szöveg lejjebb (akár rá az APC-re) kerül és lehet belöle levágni, akkor viszont nagyon jó -
gyuri12 #132 ez maradjon így, ez most kurva jó. -
#131 Próbálgatok vmi bannerféleséget összerakni, eddig itt tartok:
Véleményeket várok -
gyuri12 #130 én neten egy oldalon aztat olvastam,hogy ez volt egyedül.
(asszem a régi aliensonline-on) -
W B #129 a regényben több volt (ha jól tudom) a filmben nem tudjuk. lehet hogy azaz egy, vagy még másik jó pár darabb