1969
OFF topik
-
#208 Új sekikem teaser -
#207 Én amit kivettem belőle: fickó kinyír egy alient aztán elkezd lőni egy másikat de az felszalad a plafonra mielőtt egy újabb sorozatba bele nem pusztul. -
#206 Kezdetnek nem rossz
az első mozgóképek -
#205 nem elég dárk
amúgy meg ja, semmit nem látni :/ -
#204 tul rovid, vagy tul darkos? -
#203 ez mi? semmit nem látni :/ -
#202 Jól néz ki. Alienek animációja szintén jónak tűnik már amennyire látszódnak.
Mondjuk így hang nélkül nem nagyon jön át azaz "Úristen ÁÁÁÁÁÁ dögölj meg dögölj meg te rohadék" érzés. -
#201 Jó lesz! -
gyuri12 #200 Na vééégre!:) -
#199 pár másodperces betekintés, ingame -
#198 Hááj!
Nem tom voltak-e már ezek a képek... -
#197 Abban a játékban minden lénnyel alig pár küldetést tolhatsz végig. Direkt ilyen rövid a Primal Hunt... -
sztanko15 #196 Hello, lehet h nemebben a topicban kéne ezt megkiérdeznem, de ti hátha tudtok rá válaszolni, az AvP 2 Primal huntban a Predaliennel csak 3 küldetést lehet menni??:Sválaszotokat kösziii:D -
W B #195 lesz valami RPG -
#194 lesz asszem 2 féle alienes játék lesz -
#193 körökreosztott jóság :D -
#192 Állítólag lesz valami körökreosztott jóság is ebben a világban, az mire jön? Vagy én tudom rosszul? -
#191 http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=5691&news&Megvannak%20az%20Aliens%20%EDr%F3i
sry ha már volt. -
#190 Interjú
Ha jól értettem, akkor marketing okokból nem volt kinn az E3on. -
#189 hát itt már nem lesz semmi, talán ma.. -
#188 na már csak pár nap, e3 juli. 15-17. -
#187 e3ig semmmire ne számítsunk szerintem.. -
#186 zZz :D -
#185 valami hír? -
gyuri12 #184 Én videókat hiányolok... Mint a Fallout3-ból... -
#183 hát ja, hideg téli éjszakákon... mind1, csak ne kúrják el. -
#182 ezen a pár hónapon nem múlik már, csak jó legyen...bár fless lett volna karira -
#181 "Szomorúan közlöm a hírt, hogy szép csendben átsiklottak a 2009. esztendő első negyedévére. Ez azt jelenti, hogy az év első három hónapjában olyan címeket várhatunk a kiadótól, mint a már említett Aliens: Colonial Marines, az Empire: Total War, az Alpha Protocol"
info: Gamestar -
#180 ? -
W B #179 Igen keteske :) -
#178 :D, örülj, h lesz pcre ilyen ász géjm :). Mindenben a negatívat látod mi? :D -
W B #177 mi? csak ennyi?! te ez a sovány alap! Minigun? RG6? Mesterlövész stukker? SADAR?!
ennyire azért elrugaszkodhatnánk a filmektől. -
#176 örülj, h van ennyi -
#175 Fegyverekből csak ennyi. Tudtommal.
Nem mondtam hogy linuxon akarom játszani :P Sőt! Windowson akarom! De akkor is, legalább legyen rendes doboza :D -
W B #174 csak ennyi? most nem azért, de ez félfogra sem elég. -
#173 mert? min akarod játszani? linuxon? -
#172 Igen, ez egy rohadt lényeges szempont.... :) -
#171 Egyébként tudjátok mit remélek?
Hogy nem Games for Windows-os kiadásban jön ki :) Kifejezetten örülnék, ha a borító kb 1/3adán nem a microsoftot látnám... -
#170 sirály :), de várom má. -
#169 Egyébként jól hangzik a QTE. Azt írják, akkor jön elő, amikor egy arctámadó akar a fejünkre tapadni. A teljes fegyverlistát is leírták.
M41A Pulse Rifle
M240 Flame Thrower
M56 Smart Gun
Shotgun (nem mondták, hogy milyen fajta pl Hicks Itacha shotgunja:)
VP70 Semi-Automatic Pistol
M40 High Explosive Fragmentation Grenade
UA 571-C Remote Sentry Weapons System (robotágyú)
+valami robbanószer
Egyeb cuccok: 4ről tudni (egyenlőre)
Mozgásdetektor
Hack eszköz
Hegesztő
Medikit
De ezeket gondolom már kiszúrtátok az oldalon
Valamint a SEGA megígérte, hogy az E3-on kintlesznek, ez valószínű videót jelent a játékról