1969
OFF topik
-
gyuri12 #128 én úgy tudom,hogy egy darab ilyen atmoszféra csináló izé állomás volt, és az meg felrobbant. -
#127 Egészen biztos vagyok benne, hogy WY már küldött a mi kis csapatunk előtt még egyet, csupa tudósokból és őrültekből, akik szerették volna közelebről megvizsgálni az Idegeneket. Na belőlük szép számmal lesz gazdatest :) -
#126 nekem nincs meg a 3kötetes alien4 első része:( de abban úgy volt h az a fennsík ahol a roncs volt nem tűnt el??? biztos ez? akkor miért ment a WY ripley után a fiorinára?
...amúgy én is úgy tudom h az volt az egytlen kolónia, de a zoxigént:) az atmoszféraprocessorok csinálták abból meg több volt a bolygón és nem mind a kolónia közelében, asszem ott csak 1 volt ahol a királynő tanyázott...és akkor lehet h nem is semmisült meg mind hanem néhányban még kialakultak fészkek(ez is elég meredek sztori lenne, de még elviselhető, kivéve azt h nincsenek gazdatestek) -
gyuri12 #125 le vagyok maradva,vagy mi,de a HH az volt az a kolónia,ami az első,és egyben egyedüli kolónia volt a bolygón. ez csinálta a zoxigént,meg az atmoszférát. -
W B #124 másik kolónia épült, közvetlenül az idegen hajó mellé! mert az épségben maradt az eredeti történet szerint. (ugyebár az ALien4 nem eredeti...) -
#123 könyv szerint robbant, film szerint nem, úgy hogy az okés(bár akkor baromság a 4. rész mivel ott voltak a tojások a sulacon és akkor minek klónozták ripleyt...na de majd most kiderül mi lett a hajóval és miért nem jött szóba), a kolónia biztos felrobbant és szerintem csak 1. volt a bolygón, de másik kolónia is épülhet ugyanarra a sémára...de szerintem nagy badarság lenne ha a felrobbantott helyen játszódna a sztori:S -
gyuri12 #122 ugyanott fog játszódni,mint az Aliens. azon a bolygón(uhh,elfelejtettem a nevét,talán LV426?) és azon csak egy darab kolónia volt(ugye HH).A képeken meg tisztán kivehető,hogy egy kolóniában járnak...
A sulaco sem robbant fel,az teljesen rendben is maradt,csak kilőtte a kis komppal Ripley-éket. -
#121 nem fog a hadley-n játszódni a sztori mivel a 2 és a 3 között játszódik , ahol már nincs meg a kolónia, bár a sulaco-nak se kéne meg lennie de azt a filmben nem mutatták h felrobban, kíváncsi leszek mit hoznak ki ebből sztori-üyileg -
chooselee #120 Szerintem is a legjobb a 2!Brutál lesz... :D -
gyuri12 #119 (töltsd le) -
#118 nem még nem volt ez , köszönjük;) apropó a cikk után lévő részlet...ezt a fajta szinkronos változatot honnan tudnám beszerezni???imádom:(de nincs már meg mer kazin volt és elszakadt a szalag a nagy buzgóságban:(:(:( -
csoola #117 hát jah föleg mivel ez alien univerzum... de kurva jo pont a bolygo neve halál a kedvenc részem (a 3.-at még nem láttam) iszonyatosan hangulatos :D
most néztem pár napja megint..."...rácsapsz egyet, aztán indulhat a buli" :D -
gyuri12 #116 pedig kutyák voltak a handley's hope-on...úgyhogy lesznek kedves kis runnerek is:) -
haxoror #115 A predalien a predátorból kel ki, ha nincs predátor akkor nincs predalien sem, ilyen rohadt egyszerű.
Remélem kutya sem lesz a játékban mert a kibszott runnerekből is elegem van :P -
#114 sry ha volt már, az is lehet én linkeltem be, de most nem olvasok vissza, az hótziher -
W B #113 ez nem Gothic -
#112 W B: és a lovak nem fognak hiányozni? ;) -
gyuri12 #111 de a predalienhez kell predator, az meg nem lesz a játékban -
W B #110 honnan veszed? ne gyere azzal, hogy a predalien nem alien... -
haxoror #109 nem lesz. -
#108 Trükkös, mert mégis 8 lábuk van
Csak a képen tűnik olyan furcsának, mintha csak 6 lába lenne
-
#107 Egyébként észrevettétek, hogy az arctámadóknak csak 6 lábuk van 8 helyett?? Egyébként a képek tényleg odab@sznak, de gondolom gépigénye is lesz. A predatorról meg annyit, hogy úgy kéne hozzáadni, hogy kiadnak egy külön kiegészítőt amiben benne van, és aki akarja megveszi, aki nem az nem. -
W B #106 ha lenne simán predalien az már jó lenne. nekem annyi elég. (össze lenne kötve a két világ)
meg nem azért: ha csak feltűnik egy predátor? annyi is elég lenne. (Predatoros játék, nem tudom a nevét, csak melékszál voltak az Alienek ezért nem kapta meg az AvP nevet) -
#105 Ja, szeirntem is a predalien csak predatorral együtt lenne jó, ez meg nem az a játék. Kéne egy új normális Predator játék. -
#104 há nemtom, nem kéne hozzá predator(ami nem lesz jeeeeeeeee) is? -
W B #103 nem azt mondták, hogy az eddigi összes alien típus benne lesz?
akkor lesz predalien is! -
#102 észre sem vettem. Akkor így utólag is:
TÉK! -
gyuri12 #101 na,ezt jól elcseszted...
de azért...SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ték -
#100 Pedig szívesen írtam volna még 14,7...14,8...stb...15,5645644846462.... -
#99 Tied. -
gyuri12 #98 20!
(most már fejezzük abba, bár 100-ig elmehetnénk...) -
#97 14,6! -
gyuri12 #96 14,5! -
#95 13 xD -
gyuri12 #94 akkor én 12-t, most még pénzem is van rá:) -
#93 ha neked oda adják 10-ért akkor én 11-et adok érte :) -
MuldR #92 Szerinted ideadjak 10 000 ert? :) -
#91 nowar pff... :P -
#90 hehe, alkud le a nowar-ból a kiállítási példányt :) -
MuldR #89 En azert epuletben is kihuzom kicsit, mert amugy abszolut kenyelmetlen.
Rajzolhattak volna ugy, hogy legalabb 1-2 kattintasnyira kint van.
Ezzel meg nem merek majd jatszani, mert utana tuti ossze kellene szednem 700 USD-t egy M41A-ra :)