26731
Battlefield Heroes
-
#2981 De aki kapott az legyen szíves elmondani hogy szerzett róla tudomást :) -
#2980 a játék se tudja hogy mivel nyírtak ki :D -
Cat 02 #2979 Pár kép ^^
Pro-knak kéz nélkül is megy ^^
Ez kívülről faszán néz ki :D
Ez meg wtf
-
#2978 Én majdnem 36 hete vagyok regelve és nemjött email de kaptam egyet valamelyiktől.. -
#2977 Ezt igazából nem értem... Akkor honnan tudom hogy kaptam? -
#2976 az "kettő a harmadikon", csak nem tudta felsőindexbe tenni a hármast :) -
#2975 #2974 :) -
#2974 de annyi -
#2973 Most ez "2 hete" vagy "3 hete"? De ugye nem 23 HETE??? -
Cat 02 #2972 Nekem az a vicc h regiztem egyet 1 hete és jött rá... aztán arra is amivel ~ 1 éve fent vok :D -
#2971 Érdekes, én 2 emilről is rendeltem, nem egy időpontban, volt kb 2-3 nap eltérés. Az elsőre nagyon hamar megkaptam, a másodikra azótase. Valszeg, mázli. -
#2970 Én 23hete és 6napja és nem kaptam :)
(legalábbis nem saját regemmel) -
#2969 senki nem tudja
lehet 1 nap de lehet (ami valószínűbb) hogy soha sem kapsz) -
Richardix #2968 Hello!
Pár napja regeltem béta kulcsért... meg tudjátok mondani KB mennyi idő míg megkapom? -
#2967 akarom mondani 1 szórásból 2öt :D -
barmi #2966 Köszi! Akkor én a második fázisban vagyok ha minden igaz. Vagy ez már a 3. fázis ami jelenleg folyik?? Ha jól értem amit lefordítottál akár 2 hónapot is várt valaki mire megkapja a kulcsot mailben? Akkor én kb április végén május elején fogom megkapni legrosszabb esetbe -
#2965 Ja jó, akkor bocs. Ez van ha az embörnek csekély angol tudása van. -
#2964 Nem.
"Today we sent the last Beta Key out to the people on the waiting list from the first Beta phase."
Tehat azoknak a beta kulcsok kikuldesevel vegeztek, amikre az emberek az elso beta fazisban feliratkoztak, a QA Boss oldalon, mult evben.
Igy mostmar osztjak a 2. beta fazisban feliratkozottaknak is. -
#2963 nekem a rekordom késeléssel az volt amikor 3sniper húzta láthatattlanban a zászlót én meg 6késszúrással kinyírtam kb 10sec alatt mind3at :D
de volt olyan is hogy 2 szúrással 2öt öltem meg az volt a lol luck :D -
#2962 EZ nem azt jelenti h nincs több? -
#2961 csak kulcsot fogsz kapni,megerősítő e-mailt nem -
barmi #2960 Sziasztok! Ma jelendkeztem beta kulcsért de eddig még nem kaptam mailt hogy mik a további lépések. Mikor várható újabb beta kulcs osztás? Egyáltalán várható még? -
Cat 02 #2959 Elvannak :DD
hmhm, most rakok fel 1-et xre =] -
#2958 régebben leszedték őket -
#2957 amit láttál videó az majdnem 1 éves... -
Cat 02 #2956 Videót lehet feltölteni róla netre ? Mert csináltam egy ilyen alap vidit :) -
#2955 nah továbbra nincs senkinek egy szabad kulcsa? :D -
Dizson #2954 Itt nem az a lényeg. -
#2953 Vissza szívom, snipával se voltam olyan rossz. Vagy, lámákkal találkoztam. Pl ketten korzóznak a Fő utcán. Látják messze, hogy szééép színes zászlót lenget a szél, gondolták, megnézik, hátha kisebbségi felvonulás van arra felé. Én meg hátulról jól lekaszaboltam mindkettőt. Főleg a második volt láma, vagy süket, végtére is nem hangtalanul döftem le az elsőt, az még lövöldözött is, kellett volna hallania, de, korzózott tovább. Volt, amikor egyedül begangoltam az ellenfél alap bázisára, pontosabban, az utcsó zászlós bázisra, ami még lehúzható, ott kergetőztem vagy 3 lámicskuval, és biza, nem tudtak kinyiffantani. Ha tankal mentem, akkor próbáltak C4-zni, de nem sikerült. Soha se vártam meg, amíg teljessen elfogy alólam a tank, hanem inkább kiugrottam, és fel a nyúlcipőt. Irány a másik tank. -
#2952 Akkor kell várni 2-3 évet, addigra nagy része átmegy máshova, ami igazi kihívás lesz. :-D De, kár ezen rágódni. El kell fogadni, úgy se tehetsz mást. -
#2951 A videó az kb a tavaly ilyenkori állapotot mutatja. -
n003 #2950 mivel ingyé lesz a játék így nincs jelentősége a lebukásnak mert csinál egy új acc-t és tolja tovább .. bf2-2142nél viszont vehette meg újra a játékot .. ezért prognosztizálható az hogy sokan fognak csítelni :( -
#2949 küld el a képet az egyik devnek vagy hivatalos forumra hátha kezdenek vele valamit -
#2948 Hüleség! :-) Az összes fps-be kb ugyan annyi csíter van. Ugyanis, ezekért fizetni kell. Csak, vannak, akik agy nélkül csalnak. Tegnap néztem meg egy csomó BF2142-s videjót erről. Ha pl nem használja az összes funkciót, akkor lazán észre se vehető, hogy csal. Jó K/D-t nem feltétlenül csak csalással lehet elérni. De pl. én gunship-s vagyok (helis), és snipa (BF2-2142), de közelharcba kb núdli (de legalábbis, nem elég erős). Érdekes, itt meg aránylag eredményes vagyok, sokkal jobban, mint snipával. -
n003 #2947 ez lesz az a játék ahol kúrvasokan lesznek csítesek :(( -
Cat 02 #2946 Tűrhető ^^ Bár néha tényleg vannak fura bugok. -
#2945 Hallod bazzeg ez nagyon durva :D
Ezen még nem kicsit kell dolgozni, bár lehet, hogy igy is kiadják, nem csodűlkoznék, mert a bf2-t is milyen állapotban adták ki :D -
#2944 nah élljenek a csalók
victor village map volt vagy hogy hívják, az a városi map no tank, középen templom, nah beállt kezdő dombra sniperral, én beszülettem kezdőmre 2 golyó kill, beszületek még1x láthatalanság benyom ugyan úgy 2 golyó... mindenkivel ezt csinálta :D de utána letakarodott -
#2943 Sztem nem ertettelek felre, ugyanigy ertelmeztem amit irtal (ha..). -
#2942 Amúgy neked meg köszönöm :)