26731
Battlefield Heroes
  • Richardix
    #3025 -.-
  • davis98
    nektek kb. mikorra jöttek meg a béta kulcsok?
    [gondolom egy pár hetet kellet várnotok]
  • davis98
    én m nagyon várom hogy megjöjjön a béta kulcsom
  • davis98
  • RAZOR27
    Áprilisra volt eddig kiírva... de én mindig le vagyok maradva, szóval... :)
  • davis98
    én is kb. arra vártam
  • davis98
    kösz az infót !!!
  • Richardix
    ha jól tudom 2009 3. negyedév de nem tuti
  • davis98
    mikor fog megjelenni az egész játék?
  • Alien69
    :-) Kivel, velem? Egy snipa azé nehogymá ne tudjon bemenni, másrészt, erre vannak a járművek. Az első nekifutás a zászló természetessen, az jó sok pontot hoz a konyhára. Aztán, megnézem a pont listát, hátha van full nullás. Múltkor kettő is volt. Igaz, komoly ellenállásba ütköztem, mert az volt az utolsó foglalható zászló. Ezért 2 emberke jelentősen megnehezítette a "feladatot" (Skirmish pályán volt ez), de erre voltak a tankok. Másrészt, ha kilőtték alólam, de sikerült ellógnom előlük, akkor mentem a következő tankért.
  • Cat 02 #3051
    Azért ha akadálytalanul eljutsz ellen kezdőjére ott komoly gondok vannak :)
  • Richardix
    Szerintema helyes kifejezés "vegye ki a részét a játékból" :)
  • Alien69
    Igenigen, lássuk a macit, izé, képet! :-)
    Ma én is arattam. Igaz, nem nézi senkise a statisztikát, me itt nincsen 8még), de azért pontokat ér, ha kinyiffantasz valakit. Namármost, vannak, akik ott vannak, de mégse. :-) Azaz, a karakterükkel belépnek "játszani", de nem mozdulnak. Ezek a karakterek ráadásul újra termelődnek, azaz, ugyan oda várhatóan megjönnek, és újra le lehet aratni őket. Nem a leg korrektebb, de ez most mellékes. Végtére is, hamár belép, akkor játszon is, ugyebár.
  • Cat 02 #3048
    Túl lehet, megadod mivel kell bejelentkezni az oldalán ^^
  • davis98
    hát az tényleg KÁR
  • sirpalee
    Persze ez személyes preferencia hogy kinek mi tetszik. Nekem azonnal az jutott eszembe.

Voltam már pár closed beta-ban, de azok gyakorlatilag már a végleges állapotot tükrözik. Sosem láttam nagyobb változást a final és a beta között.

Csak leírtam a tapasztalataimat, nem akarom nagyon lehúzni, nekem nem jött be. (kár hogy nem lehet túladni a béta kulcsomon :D )
  • davis98
    én má nagyon be vagyok sózva hogy meglegyen a béta
  • davis98
    és ha valaki odaadja a kulcsát? úgy jó lesz? vagy nem
  • Cat 02 #3043
    Hát mindenkinek más az igénye, nekem bejött, bár h jobb-e mint a TF2 az tényleg kérdéses (azzal csak free 7végén játszottam). De akár balról, akár jobbról nézem, ez csak béta :)
  • Richardix
    *TF2-vel
  • Richardix
    a lényeg nem változik: nem egy kategória a TF"-vel
  • sirpalee
    Várj, ez free to play. Ahhoz hogy komolyabb lehetőségeid legyenek fizetned kell.
  • davis98
    látva
  • davis98
    szerintem meg nagyon jó a játék igy videókon láttam.
  • davis98
    hát remélem holnap megjön mert ugylátom ma nemfog
  • Richardix
    a TF2-höz én nem hasonlítanám... ez ingyenes a TF2 meg nem -.-
  • sirpalee
    Hát én is bejutottam pár napja a bétába, de iszonyatos csalódás számomra. Egy nagyon gyenge tf2 utánzat, battlefield környezetbe átültetve. A grafikai rondaságát most nem számítom bele, inkább a játékmenet agyamentségét, és primitívségét. Nem játszottam túl sok meccset, de mind elég unalmas volt, és nem igazán változatos.

Egyetlen dolog tetszett benne a karakterek testreszabhatósága, de az meg nem nyújt annyi szórakozást hogy érdemes lenne hosszabtávon foglalkozni a játékkal. Bár néha, egy kis agyatlan hentelés hangulatos, de nekem csak ennyit tud nyújtani.
  • Gando
    én távolról kerülöm a járműveket, túl könnyen halok bennük :D
  • Cat 02 #3033
    Beülsz tankba és kész :P
  • davis98
    hát én nézem minden eggyes percben.
    hátha megjön valamelyik pillanatban [REMÉLEM]
  • Cat 02 #3031
    Nekem innen az ~amcsi kezdő a rekord :D Bár sniperrel könnyebb, de volt olyan h templomtorony mögötti részre felment egy rakétavetős, azt sniperrel legyengítettem és pisztollyal bemakkoltam :D
  • Gando
    amúgy van egy jó kis helyem foglalni seaside skirmishen, majd valamikor berakom képen :D
  • RAZOR27
    Megvan az új legtávolabbi kill-em. Tudom nem túl nagy teljesítmény, de amilyen láma vagyok nálam ez totál jó :)
  • Cat 02 #3028
    Teamwork és van heal :P

Ám én Gunner/Soldier-ben meg a stealth-et, fura anélkül pontot foglalni :D
  • Viktor99
    Megnéztem... Kommentátam! :D
  • RAZOR27
    ha az mérvadó akkor elárulom, hogy én 24(!) hete regiztem és még nem kaptam a regemre, szóval ne nagyon várd egy ideig...
  • Richardix
    hát figy.. van aki több mint 30 hete vár van akinek pár napon belül jött... nézd az e-mailedet naponta azt majd megjön...
  • davis98
    a p.......ba pedig asztem még ma játszhatok vele !!!!!!!!!!!
  • RAZOR27
    na igen, pont a heal-t meg a grenade spam-ot hiányoltam
  • Gando
    biztos nem ^^