26731
Battlefield Heroes
-
Richardix #3061 #3025 -.- -
#3060 nektek kb. mikorra jöttek meg a béta kulcsok?
[gondolom egy pár hetet kellet várnotok] -
#3059 én m nagyon várom hogy megjöjjön a béta kulcsom -
#3058 -
#3057 Áprilisra volt eddig kiírva... de én mindig le vagyok maradva, szóval... :) -
#3056 én is kb. arra vártam -
#3055 kösz az infót !!! -
Richardix #3054 ha jól tudom 2009 3. negyedév de nem tuti -
#3053 mikor fog megjelenni az egész játék? -
#3052 :-) Kivel, velem? Egy snipa azé nehogymá ne tudjon bemenni, másrészt, erre vannak a járművek. Az első nekifutás a zászló természetessen, az jó sok pontot hoz a konyhára. Aztán, megnézem a pont listát, hátha van full nullás. Múltkor kettő is volt. Igaz, komoly ellenállásba ütköztem, mert az volt az utolsó foglalható zászló. Ezért 2 emberke jelentősen megnehezítette a "feladatot" (Skirmish pályán volt ez), de erre voltak a tankok. Másrészt, ha kilőtték alólam, de sikerült ellógnom előlük, akkor mentem a következő tankért. -
Cat 02 #3051 Azért ha akadálytalanul eljutsz ellen kezdőjére ott komoly gondok vannak :) -
Richardix #3050 Szerintema helyes kifejezés "vegye ki a részét a játékból" :) -
#3049 Igenigen, lássuk a macit, izé, képet! :-)
Ma én is arattam. Igaz, nem nézi senkise a statisztikát, me itt nincsen 8még), de azért pontokat ér, ha kinyiffantasz valakit. Namármost, vannak, akik ott vannak, de mégse. :-) Azaz, a karakterükkel belépnek "játszani", de nem mozdulnak. Ezek a karakterek ráadásul újra termelődnek, azaz, ugyan oda várhatóan megjönnek, és újra le lehet aratni őket. Nem a leg korrektebb, de ez most mellékes. Végtére is, hamár belép, akkor játszon is, ugyebár. -
Cat 02 #3048 Túl lehet, megadod mivel kell bejelentkezni az oldalán ^^ -
#3047 hát az tényleg KÁR -
sirpalee #3046 Persze ez személyes preferencia hogy kinek mi tetszik. Nekem azonnal az jutott eszembe.
Voltam már pár closed beta-ban, de azok gyakorlatilag már a végleges állapotot tükrözik. Sosem láttam nagyobb változást a final és a beta között.
Csak leírtam a tapasztalataimat, nem akarom nagyon lehúzni, nekem nem jött be. (kár hogy nem lehet túladni a béta kulcsomon :D ) -
#3045 én má nagyon be vagyok sózva hogy meglegyen a béta -
#3044 és ha valaki odaadja a kulcsát? úgy jó lesz? vagy nem -
Cat 02 #3043 Hát mindenkinek más az igénye, nekem bejött, bár h jobb-e mint a TF2 az tényleg kérdéses (azzal csak free 7végén játszottam). De akár balról, akár jobbról nézem, ez csak béta :) -
Richardix #3042 *TF2-vel -
Richardix #3041 a lényeg nem változik: nem egy kategória a TF"-vel -
sirpalee #3040 Várj, ez free to play. Ahhoz hogy komolyabb lehetőségeid legyenek fizetned kell. -
#3039 látva -
#3038 szerintem meg nagyon jó a játék igy videókon láttam. -
#3037 hát remélem holnap megjön mert ugylátom ma nemfog -
Richardix #3036 a TF2-höz én nem hasonlítanám... ez ingyenes a TF2 meg nem -.- -
sirpalee #3035 Hát én is bejutottam pár napja a bétába, de iszonyatos csalódás számomra. Egy nagyon gyenge tf2 utánzat, battlefield környezetbe átültetve. A grafikai rondaságát most nem számítom bele, inkább a játékmenet agyamentségét, és primitívségét. Nem játszottam túl sok meccset, de mind elég unalmas volt, és nem igazán változatos.
Egyetlen dolog tetszett benne a karakterek testreszabhatósága, de az meg nem nyújt annyi szórakozást hogy érdemes lenne hosszabtávon foglalkozni a játékkal. Bár néha, egy kis agyatlan hentelés hangulatos, de nekem csak ennyit tud nyújtani. -
#3034 én távolról kerülöm a járműveket, túl könnyen halok bennük :D -
Cat 02 #3033 Beülsz tankba és kész :P -
#3032 hát én nézem minden eggyes percben.
hátha megjön valamelyik pillanatban [REMÉLEM] -
Cat 02 #3031 Nekem innen az ~amcsi kezdő a rekord :D Bár sniperrel könnyebb, de volt olyan h templomtorony mögötti részre felment egy rakétavetős, azt sniperrel legyengítettem és pisztollyal bemakkoltam :D -
#3030 amúgy van egy jó kis helyem foglalni seaside skirmishen, majd valamikor berakom képen :D -
#3029 Megvan az új legtávolabbi kill-em. Tudom nem túl nagy teljesítmény, de amilyen láma vagyok nálam ez totál jó :)
-
Cat 02 #3028 Teamwork és van heal :P
Ám én Gunner/Soldier-ben meg a stealth-et, fura anélkül pontot foglalni :D -
#3027 Megnéztem... Kommentátam! :D -
#3026 ha az mérvadó akkor elárulom, hogy én 24(!) hete regiztem és még nem kaptam a regemre, szóval ne nagyon várd egy ideig... -
Richardix #3025 hát figy.. van aki több mint 30 hete vár van akinek pár napon belül jött... nézd az e-mailedet naponta azt majd megjön... -
#3024 a p.......ba pedig asztem még ma játszhatok vele !!!!!!!!!!! -
#3023 na igen, pont a heal-t meg a grenade spam-ot hiányoltam -
#3022 biztos nem ^^