26731
Battlefield Heroes
-
#2941 Te félre értettél engem. Ha bekerülnék a bétába akkor nem keresgélnék leírást... :) Akkor ott tapasztalnám ki, hogy mi-hogy van... -
#2940 Járműfizika látom jobb, mint a bf2be -
#2939 tessék :)
-
#2938 Beta jatekokrol nem igazan szokott leiras keszulni, mivel barmelyik pillanatban varialhatnak barmit a fejlesztok.
Maradnak a kepek, youtube videok, forumok es persze a varakozas sajnos ha nem kaptal meg kulcsot eddig. -
#2937 Sziasztok, már egy ideje olvasom a topikot de még mindig nincs olyan ténylegesen átfogó ismeretem erről a játékról. Nincs valami leírás? Vagy várjak a béta kulcsra amíg megjön vagy várjam meg míg kijön teljesbe? :)
Mert nagyon tetszik ez a játék :B -
Cat 02 #2936 Hja, az lehet, viszont sok ruhát lehet venni sima olyan "ezüst pontért". -
#2935 fú 2 napja nem játszottam ezzel,talán majd holnap :D -
#2934 és tényleg a legjobb kaszt ez a sniper :)
-
#2933 Jön valaki partizni?^^ -
#2932 Ne légy korlátolt. :-D Neked lehet, mindegy, hogy nézel ki, de lesznek, akiknek nem. Lehet, egy klánon belül is lesznek ehez "követelmények", és azért vannak sokkal jobb ruhák az alapnál is, melyek segítenek jobban elrejtőzni! Vannak ott terep ruhák is ám (és számít). :-D -
Cat 02 #2931 Hm, az érdekes lesz, minden skill maxon ? -
#2930 fullban 30 -
Cat 02 #2929 *helyett <.> -
Cat 02 #2928 És annak mi értelme van ? lvl 15 a max lvl, 1 hét alatt 3 nap alatt éred el ? :) -
#2927 és a +150% xp? -.- -
Cat 02 #2926 Aham, az se rossz, bár nem tom ki vesz szebb ruha, meg faszábban kinéző emote-ok miatt, de ők tudják :D -
#2925 nem lesz dobozos verzió
battlefoundért valószínűleg fizetni kell majd -
Cat 02 #2924 Gondolom majd élesben, hátha kiadnak dobozos verziót amihez kapsz ilyent ^^
Ám jah, skilleknek általában nő az ereje és cooldown csökken/időtartam nő ^^
Valami olyasmi van h 1m mekkora ingame ? Kíváncsi vok mennyi is az a 6 méter. -
#2923 úgy tűnik még nem :S -
#2922 Lóvét nemis lehet szerezni? BF-t -
#2921 mind2 de ha rákattintasz kiír mindent :) -
#2920 Vannak a skillek,nah és ha level upponként rakunk egyre akkor gyorsabban fog betöltödni vagy tovább fog tartani ?^^ -
Cat 02 #2919 Hja, 7 nap múlva én is visszaváltok alapra ^^ -
#2918 Az en kommandosom kicsi, de a legjobb sniperek azt vettem eszre, hogy a leggyorsabb fegyverrel szoktak menni, gondolom mivel szinte semmi recoilja nincs, es igy kb egy "sorozatot" tudnak vele loni. -
Cat 02 #2917 Hm, vettem 7 napos fegyvereket, de a legerősebb csipa 1 fosch, lövök vele és a célkereszt az egekbe, a fegyvert meg élesbe még nem próbáltam, de kés jobbnak tűnik =\ -
#2916 rakok be pár képet:
-Há szevasz Józsi!
-Szevasz Béla!
-Szépnapunk van nem?
Asszem lefulladt a verda :(
Hoppá...Ez kellemetlen
Helló háború!!! Megjöttem!
A véreskezű (gecijó ez a beállás hozzá :D)
Így jár az aki az életemre tör (jobbik esetben), de azért meglepett egy kicsit
-
#2915 Amugy lehet kb 2 szintenkent kapunk egy HP-t, nem figyeltem meg pontosan.
Ami fix, hogy nekem 15-os szinten 7 eloszthato HP-m van.
Tehat egy ability-t ki tudok rakni a legerosebbre 5/5, es meg jut valahova par. -
#2914 6 asszem
Cat 02 akkor a lakat azt jelenti hogy még nem tettem rá pontot... -
Cat 02 #2913 Edit: a "+" jelre kattints, mind1 h lakat van-e rajta -
#2912 De hanyas szintu vagy most? -
Cat 02 #2911 Mert nincs pontod nem ? =] -
#2910 hát igen denekem lakat van mindegyiken és nem tudok rá pontot tenni... -
Cat 02 #2909 Akkor lvl 10 után már csak 1 lesz ? :s
-
#2908 Kb 3-4 szintenkent kapsz 1 HP-t, es azt el tudod osztani a sajat abilityknel, ott van az ikonok aljan egy "+" jel.
Ja es persze rakd at oket a gombjaidhoz, lehetoleg kezre essenek amiket surun hasznalsz.
Soldiernel en eloszor raknek egyet a tuzes lovesre, utana egyet a grenade spamre es a 3. pontot mondjuk a hatodik erzekre.
Ezeket igy meg is ismered, es rajossz a te stilusodnak melyik jon be.
Barmikor lehet resetelni az ability-ket es ujra eloszthatoak ingyen, mindent probalj ki. -
#2907 És ha jön valaki akkor a nevem:foxpal
-
#2906 lol én az első menetben 6-0 :D
szerintem nagyon jo lett a game:D -
Cat 02 #2905 Én is 0-7 stattal kezdtem, és néha most is többet halok mint ölök, de viszont sokat szoktam foglalni, láthatatlanul lehet faszán =] -
#2904 Ha az oldalon regizel akkor az Ea accountnak minősül. -
sadi57 #2903 ez elég off lesz de a procid (az amd) eddig hogy bírta a játékokat ?:) majd privátba küld el a tapasztalataidat. -
sadi57 #2902 az lenne a kérdésem, hogy a ahhoz hogy kapjak béta kulcsot, elég-e az , hogy csak regisztrálok az oldalon és ennyi. nem kell fórumba írni,vagy máshol regelni? pl ea?