26731
Battlefield Heroes
  • n003
    jaaa :O höhö akkor egy hét alatt össze kell hentelnem amit lehet .. basszameg jólkitalálták :DD
  • 0Fritz0
    Az olcsóbbak 7 napig, a drágábbak végtelen ideig használhatóak.
  • n003
    amúgy a megásárolható fegyvereknél a géppityuk között van 4db de ebből 2-2 a statjaik alapján semmi különbség csak az áruk .. miért is van ez?? :O
  • n003
    1óra játék után alapfegyverrel néha nekem is volt szerencsém :))

• ToCsEk
    skillek fejlesztéséhez hp-pont kell amit szint lépéskor kapsz, de nem minden szintlépésnél. Aztán van vp-pont amit küldetések elvégzése után kapsz, azt költheted drágább ruhákra fegyverekre,tapaszra kulcsra stb.
    Aztán van a bf pont ami ha minden igaz mindenki kapott 4k pontot amiből ruhát meg xp növelőt tudsz venni.
    #2692 itt nézd meg az 5.képet. Ott vannak középen a pontok, első a hp, második a vp pont harmadik a bf pont.
  • Viktor99
    Én pl. nem játszottam vele, de mint MMO rajongó sejtettem h valami ilyen kell a fejlődéshez.
  • Cat 02 #2815
    De most komolyan, szted mi kell hozzá ?
  • Viktor99
    Én ennyi büntivel nem pattognék... -.-
  • Cat 02 #2812
    Ölni ? ^.-
  • szszteee
    a skillek fejlesztéséhez milyen pontokra van szükségem és mit kell érte csinálnom _?:D
  • Jeffjohnson
    .Net Framework -öt telepítsél
  • Viktor99
    OMG! Végig néztem a listát és mit találok? MAGYARORSZÁG! :D De okos vagyok...
  • planktone
    Segitsetek! Miután felraktam a gamet, csináltam egy karaktert aztán megnyomom a play now gombot végig megy gyorsan aztán semi...
  • Alien69
    A gogl majd a végén dolgozik is helyettem, bemegy a munkahelyemre. Vagy, mondjuk aztatat mondom az ügyfeleimnek, amikor valamit kérdezek, ott a google. Asszem kb 2 percig maradhatnék a cégnél.
    Azé THX!
  • szszteee
    kaptam keyt :) egy kedves forumozol tocsektöl nagyonszépen köszönöm neki nagyon jó gém .)
  • foxpal
    Team Fortress 2
    De Google^^ vagy youtube
  • Alien69
    Melyik játék a tf2?
  • foxpal
    Még csak béta szóval remélhetőleg kijavitják a hibákat ha jelentitek a bug repotba akkor
  • n003
    hát engem így elsőre nemfogott meg a játék .. a tf2 jobbnak tűnik

az normális hogy játék közben nyomok esc-t és kilépni nem lehet csak vissza a játékba esc-l?? :O
  • foxpal
    Gondolom elolvastad amit snexi vagy melyik irt ha kapsz kulcsot 5 percenként irod milyen jó a gém
  • joebacsi
    Látja ő magától is, hogy kapot privát üzit, nem kell pluszba ide beírni. Kicsit csitulj el.
  • szszteee
    jo kis gém .)
  • REPS0L
    írja a tököm xd
  • foxpal
    Óóó..
    Amúgy ha keresgélitek egymást és a másik épp játzik de nem nézi az sg-t akkor a nevetek alá irhatjátok hogy (in-game-name)[IGN]:******
  • REPS0L
    én a régi logint használom, az új kulcsot amit küldtek még azt meg odaadtam másnak...
  • foxpal
    Alien most nézz körül itt egy rakás liba ami csak arra vár hogy partizzanak egyet ^^
  • Alien69
    Én meg pont azt nem szeretem támadni se, bevédeni se. Igaz, ez ellenféltől függ. Ha láma, akkor mindegy, ugyebár. Ha viszont nagyon is jók, és csapatban játszanak, akkor meg ezen az oldalon van gáz. Soxor hiába ordibálok, hogy Medic, semmi. Ott kergetem a libákat, hogy nyomjon már egy kis sallangot, de nem. Ilyenkor kicsit sajnálom, hogy nincsen TK, és nem lehet elkobozni a halott felszerelését, mert akko nem érdekelne a sok kecseglami falábú. Amúgy, csípem a tankosdit, de butus módon, megoldhatnák végre, hogy választhassak spawn pontot. Ez szeintem oriási baki.
  • Wreck86
    random :D
  • foxpal
    Én régabb óta nyavajgok egy kulcsért de akkor miért azok kapnak hamarabb akik később regeltek?:D
  • Cat 02 #2789
    "Hungary" van sztem.
  • Viktor99
    Lehet hogy kérdezték már de most rossz helyen regizek vagy tényleg nincs magyarország az "ország"-os litában? :o
  • Wreck86
    írígykedem:D én még nem kaptam,de lehet nem is fogok,szóval fifty-fifty:)
  • joebacsi
    Ja én kaptam automatikusan újat...mér?
  • joebacsi
    Semmi extra, csak mindig úgy intéztem, hogy a hajóroncs maradjon nekik, mert azt szemét módon be lehet kempelni (bár mondjuk ezek lámák is voltak hozzá, azért 5 gyalognak illet volna egy idő után kiszednie :))

Meg volt még pár dolog, de nem akarok a vérpistikéknek tippeket adni :)
  • Wreck86
    Bá'! Neked ez a régi kulcsod?
  • Wreck86
    vazze.nem nézek föl 1 napja,és 204 olvasatlan üzi :D:D
  • Alien69
    Mesélj, hogyan lehet "genyóskodni"? :-D
    Most is, volt egy gyök ér. Bomberman4 a neve, de szerintem bomberman1 is Ő lehetett. Na, tegnap elött bejöttek spawn kempelni. Beírtam nekik, erre nooboztak. Mondtam, mother. Ma érdekes módon vele szembe történt ilyen, és mennyit ugatott utánna. Kár, hogy nem tudok angolul, ilyenkor jól beirogatnék neki.
  • foxpal
    Na paprikajancsik ellenörizni a cimeket hátha ment a rokának csak véletlen másnak küldték ^^
  • Cat 02 #2780
    19 killel majdnem utolérted a 0 killest :D
  • planktone
    Majd német tiszt leszek aki titeket vezet a halálba hahahaha :)