26731
Battlefield Heroes
-
#2861 Ez negatív hozzá állás. Amikor felfordulunk, egyből írok egy "SORRY"-t. Még ha tudja is az illető, hogy mondjuk nem én vagyok a hibás. :-D Ritkán is panaszkodnak rám, speciel eddig talán senkise. Valszeg azért, mert ha jól összejön egy BF2142-s kör, és minden klappol, azért egy 30:2-s K/D mindkettőnknek persze külön-külön, belefér az a két megnyekkenés. Még, ha konkrétan én is bénázgatok természetessen.
Na jó, ez a K/D arány nem annyira minden nap, minden körre igaz, de ez most mellékes. -
#2860 nem -
Cat 02 #2859 Hm, béta kulcsot csak ahhoz a mail címhez lehet kötni, amire jött ? -
#2858 C:\Documents and Settings\user\Dokumentumok\Battlefield Heroes\Screenshots -
#2857 amúgy ez elrakja valahová a képeket, vagy csak vágólapra teszi? -
#2856 Hát akkor biztos nem lépnék be egy klánba se... Legalább azt had én döntsem el hogy hogy nézek ki :D -
#2855 én ezért nem használtam sohasem bfekben járművet(kivétel bf2, mert ott partraszállítottam helivel), :P mertha meghalunk, akkor én vagyok a hibás úgyhogy inkább nem ülök gépekbe :D -
#2854 Amúgy, már találkoztam igazi csapattal. Igaz, pl csak ketten néztek teljessen ugyan úgy. De látszott, hogy előre megfontolt szándékkal néznek ki azonossan, és a nevük is hasonló volt. :-D
Valszeg, ez lesz késöbb a klánok védjegye, lesznek kalózok, matrózok, meg mittoménmik. -
#2853 Nem feltétlenül rossz a statrendszer. Mi tesszük olyanná. :-D De szerintem, akkor is ilyen lenne, ha bármi más félét próbálnának kitalálni. Emléxem, BF2-benis, meg BF2142-ben is, nem egyszer kellett saját társamat lelőni, mert gyökérbéna egy heli vezetéshez, de erőlteti, hogy Ő majd megmutatja. A láma meg utána mondjuk oda ment egyenesen mondjuk a titánhoz (bf2142) lelövetni magunkat, és ezt folyamatosan. Hiába rakom prefixnek oda nevem elé már azt, hogy FLYBOY, vagy mittomén, mégis, sokat kell küzdjek, hogy egyáltalán beszálhassak abba a nyomoronc járműbe. Nem azt mondom, hogy minden áron én akarom vezetni, végtére is nyitott vagyok ilyen téren is. Hiszen, nem én vagyok a legjobb pilóta, én is sokat tanulok, tanulhatok másoktól, tehát, erre nyitott vagyok. De, hogy valaki szétcsessze a játékomat lámaságaival...
Van, aki még az üzijeimet se érti, tehát pl hiába ordítok, hogy menjünk javítani, nem, még fordul egy kört füstölő géppel (lehet, még azt se tudja, hogy javítható a gép). Persze, hogy egy arra tévedt galambfos is kinyír minket. Sajnos, ezt nem tudják kiszűrni. -
#2852 visszavonom jóez, de azért van mit javítani
Mondjuk ez a matchmaker szerverkeresés úgy sz*r ahogy van, nameg valamit kéne belevinni, hogy legyen kicsit jobb a csapatjáték -
sadi57 #2851 már veszem elő a berettát hogy fejbe lőjjem magam, még most sem jött beta key ... -
n003 #2850 kábé ugyanaz a problémám mint a bf2-vel is a statrendszer szétbassza a normális játékot nincs csapatjáték :( -
n003 #2849 és téényleg .. ugyanannyit ad csak ugye ha 3an húzzátok hamarabb megvan így látszólag több potot ad a végeredmény ugyanannyi -
#2848 de azért még nyúzom kicsit... -
#2847 hát aztkell, hogy mondjam, ez eddig egy kalap szar... -
#2846 Na azt hogy eltolták ott. Régebbi bfekbe ment az anyázás mindig meg a flém a chaten, de bf2be még azt se lehet -
Cat 02 #2845 Aham, akkor kiszúrta a szemem azért nem láttam ^^
Még annyi h később, szintlépéssel kapok majd újabb fegyvereket, vagy ez a 2 sniper van össz és vissz ? -
#2844 oda van írva hogy melyiket kell egy kör alatt teljesítened
-
Cat 02 #2843 Ezek a mission-ök h vannak ? Néhány átmegy a másik körre, néhány nem ? -
#2842 szerintem nem jön több pont
akárhányan foglaljuk a zászlót ugyanúgy 400-at kapok -
n003 #2841 meg ugyebár mi teamspeak-t használunk amúgyis -
n003 #2840 bocs :( bf2-ben leszoktam a beírogatásokat elolvasni
.. most voltam fenn és kitalálták a többiek hogy kipróbálják a flagpaddingolást .. ugyibár minnél többen húzzák a zászlót annál több pont jön .. kör végére volt vagy 25k pontom meg 2 szintlépésem :(( akárhányszor léptem ki és vissza mindig erre a szerverre rakott :( -
Dizson #2839 Épp azért kell a Royalba állni h. egyenlőek legyenek az erőviszonyok! :p -
#2838 De ezt sehol se írták. :-( Igaz, lehet, addigra vége is a béta tesztnek. :-D Amúgy, ha jól vettem észre, az összes karakter közössen használja ezeket a plecsniket? A BF pénz megértem, de a másik, amiért cserébe mondjuk fegyvert tudok venni, már nem annyira. -
#2837 No fair... -
#2836 Farmolásra fel! :) -
#2835 Oké akkor lassan megdobhattok kulcsal mert ellenőriztem 15 fiókom amin nemvolt bfh kulcs :D -
#2834 ;) én 1 magyarral találkoztam német oldalon de irtam neki aztán tök fölöslegesen mert nem írt vissza :D ha jól emlékszem Hun03 volt a neve -
#2833 akkor veled szerintem már játszottam,az sghutocsek ismerős -
#2832 kezdünk gyűlni :D
én vagy gunner vagyok német oldalon sghutocsek néven vagy angol sniper neeebaaants néven :D -
#2831 -
#2830 Mi altalaban kb 70-80%-ban nyerunk, de az biztos hogy a "nemeteknel" rengeteg a genyo "hatbakocsog" kommandos. -
#2829 Szinten "szovetseges" vagyok, es nehany haverom is aki kapott kulcsot.
Itt sg forumban foleg a masik oldalon vannak tobben, de vegulis tok mind1, mindket oldalra lehet csinalni karit. -
#2828 általában szarabbak a játékosok a royalban -
Dizson #2827 Miért olyan jó az a national army ? :D A royal army sokkal szimpatikusabb. -
#2826 mindenképpen -
Cat 02 #2825 Na megjött =]
Akkor national army ? -
#2824 a 11-es gunneremmel én is német vagyok,csak azért vagyok a commandoval royal mert azt hittem hogy nem fog tetszeni a kaszt -
n003 #2823 köszi ;)
én naci vagyok :D
amúgy meg is kaptad a külön plecsnidet érte ;)) :DD -
#2822 gondolom akkor te kaptad a kulcsom :)
egyébként nagyon bánom hogy a commandommal a royal armyhoz áltam,esetek 80-90%-ban nagyon gyér a csapatunk