26731
Battlefield Heroes
-
#2901 Na ha már mindenki kapott kulcsot valaki megszánhatna engem is eggyel :D -
#2900 és hogy lehet a többi abilityt megnyitni? mert nekem csak a heal van -
#2899 *el -
#2898 Amikor az elejen lvl1-eskent belecsoppensz a tobbiekhez akik mar most sokan lvl15-osok, es rutinosak, ugy nehez az elejen persze.
Amikor mar van kb 2-3 Hero pontod, es jo helyre osztod el oket, onnantol van eselyed kinyirni erosebbeket is konnyebben, ha jokor nyomod ez az ability-ket.
(De ha alapbol bena vagy akkor hiaba minden.) -
#2897 amúgy csak én vagyok béna, vagy télleg nehéz a játék egy kezdőnek? -
Cat 02 #2896 Chat :D
-
#2895 Nah kaptam egy kulcson egy nagyon jó szivű embertől és köszönöm hogy eltudtátok viselni a nyafimat :) -
Cat 02 #2894 http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=24960 -
#2893 Royalba sem egy szépség :) -
#2892 németeken -
#2891 néteken tök hülyén néz ki a gázmaszk,olyanok benne mint valami ló :D -
#2890 Ritkán van csapatmunka és igazából csak a heal az amit a körülötted lévők is megkapnak (meg a Leg it) viszont annál erösebb a heal minél többen vannak a hatósugarában. Multkor volt részem egy igazi zerg vonatban 6an 1 csomóban 3 Gunner 3 Soldier olyan hentelést rendeztünk, folyamatos heal szinte meg sem mozdult a hp-m brutális volt. Van lehetöség csapatmunkára könnyebb is úgy de mindenki inkább a maga kis mission-ével van elfoglalva tisztelet a kivételnek. -
Cat 02 #2889 Én láthatatlanságból sose késelek :P Szépen leszedek mindenkit. -
#2888 Nekem is meglepo a dolog, de kb 5-bol 3-4-szer ha medicet kerek es a kozelemben van soldier, akkor kapok healt, illetve en is szoktam tolni ha kernek.
Ha nem kernek es a kozelunkben nincs csata, akkor is el szoktam soxor tolni masnak, hatha nem full hp-s. -
#2887 A képek alapján gondolom mindenki szarik a másik fejére hogy medic-ezik:D
Itt van csapatmunka amúgy?^^ -
#2886 Oh...A 15 accommal egyikre se jelentkeztem a bétára XD szóval ezért nemjött mondjuk most sincs de remélem még küldeni fognak:P -
#2885 nemtom én kaszabolok összevissza késsel. először láthatatlanság, majd ha nem jön össze, és elkezd futni előlem, és úgy próbál lőni, akkor elixir, és rohangálok mint egy idióta, közbe késelem :) -
Cat 02 #2884 :P
Áldozatra várva
Ám ez a kés nem is olyan erős, néha ha makom van leszedek vele egy gunnert és annyi, általában megölnek ha azzal tolom. -
#2883 q -
Cat 02 #2882 Emote-okat h lehet ingame előcsalogatni ? NUM bill ? -
#2881 Büntess, te állat! :D -
#2880 forró a hangulat :d -
-
#2878 Nekem sincs kulcsom és nem picsogok érte, szépen kivárom a sorom szóval lehet kussolni és nem nyávogni ok? Fasz kivan de már tényleg, hogy az utóbbi napokban a kibaszott nyávogásoktól teli a topik. -
#2877 Nekem sincs! Ne légy magányos! -
n003 #2876 "sőt még olyanis aki még nemirt vagy esetleg meg se érdemelte.."
és ki az aki "megérdemli"? :O -
#2875 Smithwarden énis igényt tartanék de első a barátok (én) nmeszeretnék szenvedni hetek óta gameplay videókat nézek mert nincs egy rohadt kulcsom.. itt midnenki kapott kulcsot sőt még olyanis aki még nemirt vagy esetleg meg se érdemelte.. -
#2874 Az ucso plussz kulcsomat odaadtam 3 havernak, hogy probaljak ki mind, es most folyamatosan veszekednek TS-en, hogy ki mikor kerul mar ujra sorra, mert mindegyiknek tetszik... -
#2873 15 szint a max a mostani betaban.
Legalabbis nalam onnan mar nem megy tovabb az xp. -
#2872 Kicsit magányos vagyok és unatkozok..Már csak nekem nincs -
#2871 gondolom még nincs olyan sok szeró hogy nagyon válogathasson az játékosok közt -
#2870 amiért ilyen jó voltál núbhoz, elintéztem, hogy oda is kapj plecsnit :P -
Cat 02 #2869 Wtf, engem miért veled rak össze ha 13 as vagy ? :D -
#2868 mi ez a csillag a következő lv-n?
már a 13-ason is volt de semmit nem kaptam amikor elértem -
#2867 mókás ez a szárnyon üldögélés...
hamár embert nem tudok leszedni
-
n003 #2866 érdekes egyébként mert együtt sokkaljobban lehet játszani .. pl a legit-gyorsfutás a melletted állókra is érvényesül
csak sajnos a korosztálynak nem erénye a gondolkodás :(( -
Bala10 #2865 ! sajna hozzá kell szokni, nem hiszem, hogy ez hamar megváltozna.
-
Bala10 #2864 látom rend van, visszateszem favba. :) -
#2863 hát gyűjtögöthetsz az biztos :D nekem kb 400van, eddig csak raksivetőre költötten :D királyul lehet ám házakra rocket jumpolni vele :D -
Cat 02 #2862 Érdemes 1k pontot összeszedni ? V inkább "béreljek" wepet ?