26731
Battlefield Heroes
  • RAZOR27
    aww... nekem nem engedi a hiányos öltözéket a játék, ha fullra lecsupaszítom akkor is csak rárakja az alap göncöt.
  • Viktor99
    Mint a vadnyugaton... Csak itt nem a kalapját, hanem a gatyáját lőtték le! :D
  • Cat 02 #3187
    Márha van ellenfél =\
  • joebacsi
    sz*rd le a göncöket, csak tapaszra meg csavarkulcsra költs, az igazi katona egy szál boxerben is a végsőkig küzd!
  • Richardix
    nemigaz h nem lehet visszaolvasni... fene tudja mikor akpod meg, lehet pár nap, de van aki több mint 30 hete vár!!!!!
  • Viktor99
    Szia!
    Ez változó... Körülbelül egy oldallal visszább olvasol meglátod hogy van aki 23. hete sem kapta meg(arra amelyikre kérte, de azóta játszik :P). Szóval tényleg nem tudni. Lehet hogy nem is kapsz soha... :D Én ettől félek a legjobban :S :P
  • ChuckyHUN
    level7 commando:D
    mára elég volt, kezdek jó lenni:D
  • Wreck86
    nekem kb 1 hónapra küldték.de tök jó a gem:D:D:
  • EK1TEP
    Sziasztok!

Igényeltem vagyis legalábbis szerintem igényeltem béta kulcsot.
    Mikor fogom megkapni kb?Amúgy ezt írta ki:

"Well done, you have signed up for 1 Battlefield Heroes Beta Key!

You will receive an email with your Beta Key and further instructions as soon as a slot opens up."

• Wreck86
    hm,eddig csak a VP-sből tudtam venni:( vmit rosszul csináltam?
  • foxpal
    Mind a 2 pontért lehet a VP-BF-ből
  • Wreck86
    ja,nem úgy,hanem venni kell más ruházatot,mint az alap? és miért lehet venni,melyik pont számít?
  • Cat 02 #3177
    Másra tenni ? Mikor huzogatod akkor csak felpróbálod, ahhoz h megvedd kattolj a bevásárlókocsira, karit között meg nem lehet ruhát átadni.
  • Wreck86
    egy kérdés:már 4es szintű vagyok,de nem tudom a ruházatomat másra tenni :( mi kell hozzá,hogy meg tudjam változtatni?
  • Cat 02 #3175
    Lehet fület váltani ^^
  • ChuckyHUN
    LV 6 vagyok, de nincsenek missionjaim,.. wtf?
  • foxpal
    Kipróbáltam a soldiert és nagyon bejött:D a gunner az nagyon ratyimatyi.. bár sildierrel olyan pontok voltak hogy egyenlő halál és kill mert a commandosok mindig vagy hátbalöttek vagy hátulról fedeztek:D
  • Cat 02 #3172
    Én mind2, van egy 14 es national csipás, meg 7es royal gunner és 5 ös royal olyan tank kecie, soldier talán :D
  • RAZOR27
    áj em a nesönel szoldzsör levél 9

(c u at the betülfíd) :)
  • ChuckyHUN
    amerikánerek vagytok?:D
  • stevenson1988
    pontosan, meg annyi hogy a címben lehet variálni a pontokat is, tehát a belerakhatsz bárhova és el is vehetsz a @ előtti részből, tehát a jo.napom.van a gmailnek ugyanaz mint a jonapomvan vagy a j.o.napomv.an stb
    amúgy a plusszos dolog azért jó mert különböző oldalakra külön címmel tudsz regisztrálni és ha jön spam, akkor a címből ki tudod találni hogy melyik oldal 'adta ki' a címed, és küldheted nekik az anyucit emlegető mail-eket :)
  • Cat 02 #3168
    Hm, én is kaptam még1-eT :D
  • ChuckyHUN
    Nah ebbe estem bele énis:D
    csináltam 3 commandot meg 1 gunnert:D:DD
  • Cat 02 #3166
    Tehát ha [email protected] ot írom akkor a laci007-re jön ? Ez fasza :D
  • Cat 02 #3165
    Ez a leírás fail szagú :D

Ám karigenerálásnál vigyázzatok, mert picit bugos, szal miután a "kasztra" kattoltok, még lehet ott is választani, ahol már mutatja a krapekot, ott még nézzétek át...
  • joebacsi
    hmm, ezt a gmail-es fícsört nem is tudtam :)
  • stevenson1988
    vazz, abból akkor vagy 100-200 darab nekem fog jönni, mert anno csináltam egy scriptet ami enyhén szólva alázott (értsd, automatikusan regisztrált és hála a gmailnek aminél úgy van, hogy ha a @ előtt nyomsz egy plusszt és így a + és @ közé bármit írhatsz, megkapod, de mégis más a cím :)), de egy bizonyos számnál megálltam hogy ne legyen feltünő nekik :)
  • Zs0lt1
    kövi bf talin megkapod! :D
  • Smithwarden
    Miert?
    Csinaltal 4 kommandost vagy mi?
  • ChuckyHUN
    elbasztam, nem tudok soldiert pedig azt akartam:(
    Marad a commando
  • Wreck86
    köszi!
    honnan szedhetem le?
  • Smithwarden
    Nem lehet most meg karit torolni, 4et tudsz maximum csinalni.
  • ChuckyHUN
    Gánnerra mentem mégis csipám lett bazeg:D:D:D

Hol lehet karit törölni:
  • n003
    jahh ha gánner vagy LEGIT ;) legalább kettőt dobjál rá!! életet ment mert amúgy tetves lassan vánszorognak a karakterek ;)
  • n003
    nekemsem szívemcsücske a csípa (a véleményem az hogy a sok csípával basszák el az összes fps-multigémet) de legutóbb mikor játszottam volt egy csóka a másik oldalon és nagyon vágta a témát .. 2 lövés és feküdtem meg huhaanyáztam .. de közelről simán lőhető volt tehát nem csalt hanem csak szkilles volt
  • ChuckyHUN
    de melyik a beszteszt?-
    Snipa nagyon uncsi, vagy azért lehet darálni? gánner leszek szvsz.. amcis gánner:D
  • n003
    amúgymeg ja :D
  • n003
    amejjik neked szimpadikus :DD
    kómmandós: bujkálós-hátbatámadós
    sznájper: bujkálós-kibamesszírőlagyonlövős
    gánner: rámbózós-egymástkörbeugrálós-adrenalinfüledenkifojós
  • Bala10
    2sörlesz
  • ChuckyHUN
    Milyen karival érdemes kezdeni? És melyik népcsoportban?:D