26731
Battlefield Heroes
-
#3189 aww... nekem nem engedi a hiányos öltözéket a játék, ha fullra lecsupaszítom akkor is csak rárakja az alap göncöt. -
#3188 Mint a vadnyugaton... Csak itt nem a kalapját, hanem a gatyáját lőtték le! :D -
Cat 02 #3187 Márha van ellenfél =\ -
#3186 sz*rd le a göncöket, csak tapaszra meg csavarkulcsra költs, az igazi katona egy szál boxerben is a végsőkig küzd!
-
Richardix #3185 nemigaz h nem lehet visszaolvasni... fene tudja mikor akpod meg, lehet pár nap, de van aki több mint 30 hete vár!!!!! -
#3184 Szia!
Ez változó... Körülbelül egy oldallal visszább olvasol meglátod hogy van aki 23. hete sem kapta meg(arra amelyikre kérte, de azóta játszik :P). Szóval tényleg nem tudni. Lehet hogy nem is kapsz soha... :D Én ettől félek a legjobban :S :P -
#3183 level7 commando:D
mára elég volt, kezdek jó lenni:D -
#3182 nekem kb 1 hónapra küldték.de tök jó a gem:D:D: -
EK1TEP #3181 Sziasztok!
Igényeltem vagyis legalábbis szerintem igényeltem béta kulcsot.
Mikor fogom megkapni kb?Amúgy ezt írta ki:
"Well done, you have signed up for 1 Battlefield Heroes Beta Key!
You will receive an email with your Beta Key and further instructions as soon as a slot opens up."
-
#3180 hm,eddig csak a VP-sből tudtam venni:( vmit rosszul csináltam? -
#3179 Mind a 2 pontért lehet a VP-BF-ből -
#3178 ja,nem úgy,hanem venni kell más ruházatot,mint az alap? és miért lehet venni,melyik pont számít?
-
Cat 02 #3177 Másra tenni ? Mikor huzogatod akkor csak felpróbálod, ahhoz h megvedd kattolj a bevásárlókocsira, karit között meg nem lehet ruhát átadni. -
#3176 egy kérdés:már 4es szintű vagyok,de nem tudom a ruházatomat másra tenni :( mi kell hozzá,hogy meg tudjam változtatni? -
Cat 02 #3175 Lehet fület váltani ^^ -
#3174 LV 6 vagyok, de nincsenek missionjaim,.. wtf? -
#3173 Kipróbáltam a soldiert és nagyon bejött:D a gunner az nagyon ratyimatyi.. bár sildierrel olyan pontok voltak hogy egyenlő halál és kill mert a commandosok mindig vagy hátbalöttek vagy hátulról fedeztek:D -
Cat 02 #3172 Én mind2, van egy 14 es national csipás, meg 7es royal gunner és 5 ös royal olyan tank kecie, soldier talán :D -
#3171 áj em a nesönel szoldzsör levél 9
(c u at the betülfíd) :)
-
#3170 amerikánerek vagytok?:D -
#3169 pontosan, meg annyi hogy a címben lehet variálni a pontokat is, tehát a belerakhatsz bárhova és el is vehetsz a @ előtti részből, tehát a jo.napom.van a gmailnek ugyanaz mint a jonapomvan vagy a j.o.napomv.an stb
amúgy a plusszos dolog azért jó mert különböző oldalakra külön címmel tudsz regisztrálni és ha jön spam, akkor a címből ki tudod találni hogy melyik oldal 'adta ki' a címed, és küldheted nekik az anyucit emlegető mail-eket :) -
Cat 02 #3168 Hm, én is kaptam még1-eT :D -
#3167 Nah ebbe estem bele énis:D
csináltam 3 commandot meg 1 gunnert:D:DD -
Cat 02 #3166 Tehát ha [email protected] ot írom akkor a laci007-re jön ? Ez fasza :D -
Cat 02 #3165 Ez a leírás fail szagú :D
Ám karigenerálásnál vigyázzatok, mert picit bugos, szal miután a "kasztra" kattoltok, még lehet ott is választani, ahol már mutatja a krapekot, ott még nézzétek át... -
#3164 hmm, ezt a gmail-es fícsört nem is tudtam :) -
#3163 vazz, abból akkor vagy 100-200 darab nekem fog jönni, mert anno csináltam egy scriptet ami enyhén szólva alázott (értsd, automatikusan regisztrált és hála a gmailnek aminél úgy van, hogy ha a @ előtt nyomsz egy plusszt és így a + és @ közé bármit írhatsz, megkapod, de mégis más a cím :)), de egy bizonyos számnál megálltam hogy ne legyen feltünő nekik :) -
#3162 kövi bf talin megkapod! :D -
#3161 Miert?
Csinaltal 4 kommandost vagy mi? -
#3160 elbasztam, nem tudok soldiert pedig azt akartam:(
Marad a commando -
#3159 köszi!
honnan szedhetem le? -
#3158 Nem lehet most meg karit torolni, 4et tudsz maximum csinalni. -
#3157 Gánnerra mentem mégis csipám lett bazeg:D:D:D
Hol lehet karit törölni: -
n003 #3156 jahh ha gánner vagy LEGIT ;) legalább kettőt dobjál rá!! életet ment mert amúgy tetves lassan vánszorognak a karakterek ;) -
n003 #3155 nekemsem szívemcsücske a csípa (a véleményem az hogy a sok csípával basszák el az összes fps-multigémet) de legutóbb mikor játszottam volt egy csóka a másik oldalon és nagyon vágta a témát .. 2 lövés és feküdtem meg huhaanyáztam .. de közelről simán lőhető volt tehát nem csalt hanem csak szkilles volt -
#3154 de melyik a beszteszt?-
Snipa nagyon uncsi, vagy azért lehet darálni? gánner leszek szvsz.. amcis gánner:D -
n003 #3153 amúgymeg ja :D -
n003 #3152 amejjik neked szimpadikus :DD
kómmandós: bujkálós-hátbatámadós
sznájper: bujkálós-kibamesszírőlagyonlövős
gánner: rámbózós-egymástkörbeugrálós-adrenalinfüledenkifojós -
Bala10 #3151 2sörlesz -
#3150 Milyen karival érdemes kezdeni? És melyik népcsoportban?:D