26731
Battlefield Heroes
-
#3101 -
Bala10 #3100 -
#3099 na bekapcsoltam a gépet...msn-re fel, és 1 új üzenet a mail címemen. megjött végre ez a xar kulcs. felrakom,de sztem csak délután próbálom ki mert el kell mennem itthonról -
#3098 köszi szépen itt is -
#3097 elkelt :D
TDC Geronimo-nak jó tesztelést :)
szeritnem 1-2hét és újra kapok kulcsot :D vagy nem -
#3096 hát nem is kicsit :D
egyet használok ugye én, másikat odadtam már szszteee-nak, most meg van 1 fölös újra, akinek kell pm és odaadom szívesen :D úgyis küldenek újat majd xD -
n003 #3095 lol :D -
#3094 jaja elég durca volt :D laggharc xD
tudjátok mi a lol? :D most kaptam meg a 3. bátakulcsomat, ráadásul ugyan arra a mailra :D
engem nagyon szeretnek :D
kép -
#3093 Én is tárt karokkal várok bárkitől egy fölös kulcsot... :D -
Cat 02 #3092 Fél 11-ig toltam tocsek-el. Sikerült neki egy full lagos szeróra felmásznia =] -
#3091 ha sehogy nem megy szívesen átveszem a kulcsot :D -
#3090 Cat te nem játszol vagy más néven nyomod? -
#3089 3.5 kell neki -
#3088 firefoxban még a verziót sem ellenőrzi,csak IE-ben,de onnan se emyg tovább:( -
#3087 microsoft net framework 2.0 van fenn -
Cat 02 #3086 net framework? -
#3085 kaptam kulcsot:)
mégsem indul el,pedig felrakta:(
play nowra kattintva sem:(
help! -
#3084 Hát igen énis úgy kaptam Cat-tól mert csak:D -
#3083 MÁZLI? Pofátlanság! -
Richardix #3082 Nemmondom, mázli... :P -
#3081 Na basszus... Nézem xfire-n, haver mivel játszik? BFH! Kérdem tőle kaptál kulcsot vagy csak kölcsönbe van? Azt mondja kapott mert haverja 2 e-mailre regizett és mindkettőre kapott... Na erre szétb*sz az ideg h hogy lehet valaki ennyire szerencsés!! -
Cat 02 #3080 Mégis, nemrég csatiztam angolhoz, biztos nem játszol :D -
Cat 02 #3079 Hm, mégse :) -
Cat 02 #3078 Hm, attól még tud National is joinolni asszem :P -
#3077 jön gémezni valaki? :D megtaláltok angoloknál neeebaaants néven :D -
Cat 02 #3076 Ezé' adtam kulcsot kancsóarC ? :D -
#3075 Már 3 napja nemvoltam fent ideje lesz ledolgozni az exp gyorsítót:S -
#3074 igazi statpadder szerverek.... hmmm királyak lesznek :D -
Cat 02 #3073 Ha csinálsz saját szerót, ott te leszel az uralkodó
- Be tudod állítani milyen mapok legyenek
- Be tudod állítani hányszor legyen 1 map (kb előző... :D)
- Bármikor bezárhatod a Királyságot kapuját, szal csak te és a spanok tolhatják
- Nem muszáj Fair playnek lennei, tolhatod 1v8-al ha überpowner vagy/szerzel 8 afk-t.
- Gyökér a hadsereg ? Nincs skillje ? No Problem, királyként meghosszabbíthatod a csatákat (bár ez így mission-ök szempontjából érdekes lesz). -
#3072 felvanmászvaamcsakaafáraéslevanlógvaafarkakb
webfordítás powaa -
Cat 02 #3071 Hamarosan lesz képes uralkodni saját Királyság, lehet, hogy a királyi vagy a nemzeti, a tulajdonos saját játék szerveren keresztül ezek az új Heroes csapat tagjai.
A király akkor külön hatalmukat a lakosság!
* Dönti el, melyik Battlefield te és a hadsereg úgy dönt, hogy harcolni, azáltal, saját playlist térképen.
* A szerelem egy térkép különösen? A király úgy dönt, hogy hányszor you play egy térképen.
* Egy Királyságban minden magad? Csukja be az ajtót, hogy a Királyságot, hogy csak te és a barátaid is csatát együtt.
* A saját Királyságban nincs olyan, hogy tisztességes. Fight 1 játékos vs 8 Ha gondolja. Ez akár az Ön számára.
* Több időre van szükségük hone Szakértelmek a hadsereg? A király a harcok utolsó ameddig akarsz.
sztem érthető :D -
Cat 02 #3070 Ne is mond baze, így nem lesz troop trap-om :D Amivel a legnagyobb szopatásokat lehet csinálni :) -
#3069 sounds good :) -
Bala10 #3068 o.O
borzalom -
Cat 02 #3067 Wtf bug, upolok 14 re, kiírja h kapok pontot, erre kilépek menübe és nem o.O -
#3066 Megjelenes legutolso hirek szerint aprilis vege, majus eleje, akkor lovik le a beta szervereket is. -
#3065 magyarul pls -
Cat 02 #3064 Soon you’ll be able to rule over your own Kingdom, be that Royal or National, by owning your own game server through these new Heroes team members.
As a King you will have special powers over your population!
* Decide which Battlefield you and your Army choose to fight on, by setting your own map playlist.
* Love one map in particular? As a King you decide how many times you play on one map.
* Want a Kingdom all to yourself? Close the doors to your Kingdom, so just you and your friends can battle together.
* In your own Kingdom nothing has to be fair. Fight 1 player versus 8 if you’d like. It’s up to the you.
* Need more time to hone the skills of your Army? As a King the fights last as long as you choose.
érdekes. -
#3063 -
Richardix #3062 jah, nekem az a gondom lenne h 2 e-mailem közül nemtom melyikkel regeltem.. megtom ezt vhogy nézni?