26731
Battlefield Heroes
  • joebacsi
  • Bala10
  • Morphin
    na bekapcsoltam a gépet...msn-re fel, és 1 új üzenet a mail címemen. megjött végre ez a xar kulcs. felrakom,de sztem csak délután próbálom ki mert el kell mennem itthonról
  • TDC Geronimo
    köszi szépen itt is
  • ToCsEk
    elkelt :D
    TDC Geronimo-nak jó tesztelést :)
    szeritnem 1-2hét és újra kapok kulcsot :D vagy nem
  • ToCsEk
    hát nem is kicsit :D
    egyet használok ugye én, másikat odadtam már szszteee-nak, most meg van 1 fölös újra, akinek kell pm és odaadom szívesen :D úgyis küldenek újat majd xD
  • n003
    lol :D
  • ToCsEk
    jaja elég durca volt :D laggharc xD

tudjátok mi a lol? :D most kaptam meg a 3. bátakulcsomat, ráadásul ugyan arra a mailra :D
    engem nagyon szeretnek :D
    kép
  • Viktor99
    Én is tárt karokkal várok bárkitől egy fölös kulcsot... :D
  • Cat 02 #3092
    Fél 11-ig toltam tocsek-el. Sikerült neki egy full lagos szeróra felmásznia =]
  • Zs0lt1
    ha sehogy nem megy szívesen átveszem a kulcsot :D
  • foxpal
    Cat te nem játszol vagy más néven nyomod?
  • ToCsEk
    3.5 kell neki
  • Wreck86
    firefoxban még a verziót sem ellenőrzi,csak IE-ben,de onnan se emyg tovább:(
  • Wreck86
    microsoft net framework 2.0 van fenn
  • Cat 02 #3086
    net framework?
  • Wreck86
    kaptam kulcsot:)
    mégsem indul el,pedig felrakta:(
    play nowra kattintva sem:(
    help!
  • foxpal
    Hát igen énis úgy kaptam Cat-tól mert csak:D
  • Viktor99
    MÁZLI? Pofátlanság!
  • Richardix
    Nemmondom, mázli... :P
  • Viktor99
    Na basszus... Nézem xfire-n, haver mivel játszik? BFH! Kérdem tőle kaptál kulcsot vagy csak kölcsönbe van? Azt mondja kapott mert haverja 2 e-mailre regizett és mindkettőre kapott... Na erre szétb*sz az ideg h hogy lehet valaki ennyire szerencsés!!
  • Cat 02 #3080
    Mégis, nemrég csatiztam angolhoz, biztos nem játszol :D
  • Cat 02 #3079
    Hm, mégse :)
  • Cat 02 #3078
    Hm, attól még tud National is joinolni asszem :P
  • ToCsEk
    jön gémezni valaki? :D megtaláltok angoloknál neeebaaants néven :D
  • Cat 02 #3076
    Ezé' adtam kulcsot kancsóarC ? :D
  • foxpal
    Már 3 napja nemvoltam fent ideje lesz ledolgozni az exp gyorsítót:S
  • ToCsEk
    igazi statpadder szerverek.... hmmm királyak lesznek :D
  • Cat 02 #3073
    Ha csinálsz saját szerót, ott te leszel az uralkodó

- Be tudod állítani milyen mapok legyenek
    - Be tudod állítani hányszor legyen 1 map (kb előző... :D)
    - Bármikor bezárhatod a Királyságot kapuját, szal csak te és a spanok tolhatják
    - Nem muszáj Fair playnek lennei, tolhatod 1v8-al ha überpowner vagy/szerzel 8 afk-t.
    - Gyökér a hadsereg ? Nincs skillje ? No Problem, királyként meghosszabbíthatod a csatákat (bár ez így mission-ök szempontjából érdekes lesz).
  • ToCsEk
    felvanmászvaamcsakaafáraéslevanlógvaafarkakb
    webfordítás powaa
  • Cat 02 #3071
    Hamarosan lesz képes uralkodni saját Királyság, lehet, hogy a királyi vagy a nemzeti, a tulajdonos saját játék szerveren keresztül ezek az új Heroes csapat tagjai.

A király akkor külön hatalmukat a lakosság!

* Dönti el, melyik Battlefield te és a hadsereg úgy dönt, hogy harcolni, azáltal, saját playlist térképen.
    * A szerelem egy térkép különösen? A király úgy dönt, hogy hányszor you play egy térképen.
    * Egy Királyságban minden magad? Csukja be az ajtót, hogy a Királyságot, hogy csak te és a barátaid is csatát együtt.
    * A saját Királyságban nincs olyan, hogy tisztességes. Fight 1 játékos vs 8 Ha gondolja. Ez akár az Ön számára.
    * Több időre van szükségük hone Szakértelmek a hadsereg? A király a harcok utolsó ameddig akarsz.

sztem érthető :D
  • Cat 02 #3070
    Ne is mond baze, így nem lesz troop trap-om :D Amivel a legnagyobb szopatásokat lehet csinálni :)
  • RAZOR27
    sounds good :)
  • Bala10
    o.O

borzalom
  • Cat 02 #3067
    Wtf bug, upolok 14 re, kiírja h kapok pontot, erre kilépek menübe és nem o.O
  • Smithwarden
    Megjelenes legutolso hirek szerint aprilis vege, majus eleje, akkor lovik le a beta szervereket is.
  • ToCsEk
    magyarul pls
  • Cat 02 #3064
    Soon you’ll be able to rule over your own Kingdom, be that Royal or National, by owning your own game server through these new Heroes team members.

As a King you will have special powers over your population!

* Decide which Battlefield you and your Army choose to fight on, by setting your own map playlist.
    * Love one map in particular? As a King you decide how many times you play on one map.
    * Want a Kingdom all to yourself? Close the doors to your Kingdom, so just you and your friends can battle together.
    * In your own Kingdom nothing has to be fair. Fight 1 player versus 8 if you’d like. It’s up to the you.
    * Need more time to hone the skills of your Army? As a King the fights last as long as you choose.

érdekes.
  • davis98
  • Richardix
    jah, nekem az a gondom lenne h 2 e-mailem közül nemtom melyikkel regeltem.. megtom ezt vhogy nézni?