26731
Battlefield Heroes
  • Viktor99
    Mennyi idő alatt jött meg neked a kulcs?
  • Smithwarden
    Nem tetszik a "csikozas" es az a tetko sem amit most lehet kapni.
    Regi betaban voltak jobb es normalisabb tetkok.
  • Bartn73
    Köszönet
  • n003
    http://play.battlefield-heroes.com/
  • Cat 02 #3227
    Play Now gombra kattintassz <.>
  • Bartn73
    Hali nemtudnátok 1 linket adni hogy a klienst honnan tölthetem le? mert megjött a kulcsom, kb 40 perce telepitettem regiztem is de azóta volt 1 vista ujratelepitésem és most sehogyse tudom megtalálni hogy holvan ez az oldal Megköszönöm ha vlaki segitt:)
  • Cat 02 #3225
    Valamit valamiért... futás/+sebzés ikonja is látszik a fejed felett ha láthatatlan vagy, így is nagyon imba a commando...
  • Alien69
    Amúgy, ez a need medic egy nagy sz*r. Persze, nem mindig, de van, amikor a fél pályát átrohangálom, vagy mittomén, és senki se szán meg, még az se, aki elvileg erre hivatott lenne. Van, amikor meg akkor is kapok, mikor nem kérek. Az utóbbi elvileg jó lenne. Csakhogy, ha snipával vagyok, és éppen láthatatlanságot gyakorlok, akkor ebben az esetben ha sérült is vagyok, elárulja hollétemet. Pontosabban, már lőttem le snipát így, mert járt körülötte a soksok medic jel. Úgy lenne értelme, ahogyan mondjuk a BF2-2142-ben van, ahol azért a térképen látni is a társakat mondjuk. Legalább azt, aki ordibál. Sajna, nagyon hasonlít a BF1942-re minden téren, ami nem annyira baj, ha mondjuk 10 évvel ezelött jön ki ingyé.
  • Alien69
    Soxor, és rengetegszer. Főleg a délutáni időszak elött. :-D Akkor mondjuk váltani kell karaktert, és aztatat berakja. Vagy, elmész pipilni, és mire vissza jössz, lehet, akkor se megy. na bumm.
  • sadi57
    32 hete és 4 napja regeltem. kicsit unfair hogy valaki 2 hete regelt és már kapott kulcsot :D
  • TDC Geronimo
    Mondtam vegyél magadra rendes öltözéket...így nem mutatkozok veled :d
  • Cat 02 #3220
    Előfordul, bár inkább ez mint berak egy 5v0 kellős közepébe, ahol álltok és vártok...
  • Zs0lt1
    stfu, jó! :P
  • Viktor99
    Ha nem tetszik én szívesen átveszem a kulcsod! :P
  • Zs0lt1
    a kép lemaradt :D
  • Zs0lt1
    Ilyen volt már valakinek, vagy mindennapos eset? :D
  • foxpal
    Gondolom tevagy aki 23 hete regelt de azért ez nemolyan sok mert van aki 36 hete:D
  • foxpal
    Amúgy az 512-s az a minimum ram:D
  • RAZOR27
    és milyen gyorsan el is kelt :)
  • RAZOR27
    Ekkora szart :) a 24 hetes accomra nem kaptam kulcsot, bezzeg amit még egy hónapja se csináltam...
  • ChuckyHUN
    visszaiolvasol, leírtam mivanm
    be kell rakni a címedet outlookba és jó elsz
  • RAZOR27
    a cuccaidba be kell pakolni az emontionokat, még a my stuff menübe (szerintem véletlen kivehetted) utána cask q és rámész.
    Alapból van az "i need a medic nyöszörgős" meg az "integetéses fütyülős" van :)
  • chooselee
    Mekkora sz*r,kaptam emailt azzal a tárggyal hogy: Your Battlefield Heroes Beta Key!
    Feladó: The Battlefield Heroes Team <[email protected]>

És a levél csont üres! :P Lehet pechem van.. :D
  • Wreck86
    Az ilyen "I need medic" stb kéréseket hogy lehet előhozni? Apropó,hiába vettem meg ilyen megynyílvánulásokat,megnyomom a "q"-t és semmire nem tudok kattintani,mert nincs :(
  • Morphin
    jobb ha van 1gb,vagy több...amúgy is egy 1gb-os modul 3-4ezer ft...nem olyan nagy tétel az!
  • davis98
    1 gb ?????BAZZ
    512 nem? pedig azt irják hogy 512 mb on is megy
  • Zs0lt1
    még azon sem. go 1gb!
  • davis98
    csak nem olyan bisztos
  • davis98
    de pár hét mulva lesz egy 512-es
  • davis98
    szerintetek menni fog a 256 mb-os ram-on?
    mernekem MOST csak az van .
  • Zs0lt1
    Bazzeg ez a sniper kaszt vagy mi a rák mekkora gáz. 2-3 találat már halálos nem beszélve, hogy minden buzi láthatatlan faszsággal megy, hogy ne lehessen észrevenni. Kibaszott faszság.
  • davis98
    BÉTA KULCSOK ???
  • n003
    :D
  • Zs0lt1
    Tessék itt vannak béta kulcsok a hozzád hasonlóknak:
    http://piv.pivpiv.dk/
  • Zs0lt1
    Nah némi kép aztán a szöveg :D

Mindenki mondja h mekkora kurvajó gém meg minden, de szerintem ez szar. Kb 2-3 órát játszottam, addig a szerveren mindig a németek voltak többen és itt ugye olyan, hogy autobalance nem létezik :D
    Ezáltal mindig a németek nyernek. Ami végülis nekem jó, mert német vagyok, de a fairplaynek meg kurvára nem jó. A fegyverek sebzésérpl nem is beszélve, mert ugye azt itt már mondták, hogy ezerrel kell lőni a másikat, hogy meghaljon. Az eddigi bf-ekhez hasonlóan itt is geci idegesítőek a csipák, mondjuk a poén az, hogy cod4-ben meg szeretek csipázni :D
    Tulajdonképpen ha még kicsit fényezgetik a dolgokat ki lehet ebből hozni jó gémet, de a mostani állapotában ez még nem az szerintem!
  • Cat 02 #3194
    Rakj magadra csíkozást :p
  • Viktor99
    OMG... Ugye ezt nem mondod komolyan? (Volt aki 23 hete nem kap... -.- Visszaolvasni én fogok?)
  • Smithwarden
    Felig-meddig mukodik a hianyos oltozet.
    Neha csak ugy auton visszakerul zubbony, de altalaban marad igy ahogy levettem.
    Mondjuk ami a regi betaban volt az tulzas kicsit, az egy szal alsogatyaban rohangalok csak 1 mapig voltak viccesek, utana mar csak idegesitoek.

• DrKotasz
    Picsába, hogy öt perce regeltem és még nem kaptam meg a bétakulcsomat :S
  • joebacsi
    tudom, nekem is, a screenshot még a régi bétából van...ez a legnagyobb bug az új bétában