26731
Battlefield Heroes
-
#3271 "Stop speakin german." -
#3270 És akkor kapz egy legális radart amiért nemkell fizetned és a pb engedi:D -
#3269 a piros nyíl az solider skill, az a 6. érzék amikor benyomjáék akkor átlátszi ka falakon a körvonalad. -
Cat 02 #3268 A piros nyíl a marking... -
#3267 Használati utasítást kérnék a commando snipázáshoz. Van ez az izé, a "pearcing shot". Alkalmazni szokták rajtam, piros nyíl megjelenik, és készülhetek a temetésemre. :-D Kivéve, ha időbe be tudok ugrani fedezékbe. Próbálom használni, de még nem jöttem rá, hogy a rákba kellene. -
#3266 háháh ottvagyok a 2. képen xD -
RichieV #3265 A chat se semmi :P
"Stop speakin german" xD -
#3264 Na mondjátok csak mikor szidtatok ti engem? -
Cat 02 #3263 Pár kép ^^ Ám auto balance nagyon rosszul sikerült =\
Invisible powA
He ?
Valahogy felrobbantam ide
:p
-
#3262 Engem jobban szidtatok mint Viktor99-t pedig ő már nagybetűt is alkalmaz:D -
#3261 hwsw fórumon már tuti gizdul, ott szeretik :) -
#3260 Az a kedves fórumozó, aki nem olvassa el, meg lesz b*szva :)
A reményben nem hiszek... -
#3259 Nem is mondtam bazzeg láttam godspeedet vmelyik nap fent egy szerveren. A buzija is kapott kulcsot D -
#3258 Joe, örök hálám! :) Oké, most már csak reménykedni kell hogy a kedves fórumozók el is olvassák... :P -
#3257 Értékelek minden építő jellegű hozzászólást a topikkal kapcsolatban ;) -
#3256 Ez sz*r is lesz. Bár vannak rá elvi megoldások, mint pl, egy bizonyos távolságon belül el kezd csökkenni az életerő, meg mittomén. Ráadásul, itt nem is választhatsz, és ha meghalsz, képes 20x ugyan oda berakni. De, az igazi jó megoldás CSAK a BF2142-ben van. Ott van esélyed lélegzethez jutnod a Titán módban. :-D Nem is lehet kempelni a hagyományos módokon, és ebbe felülmúlhatatlan az ÖSSZES Bf rész közül. Még, ha másban nem biztos, mert az egyéni izlés, mert ugyebár, sok BF2-s emberke nem szeresse a 2142-t. Ez meg egyéni szoc problem. Amúgy, efektive én is szoktam kempelni, de, nem az a fajta vagyok, hogy megjelenik, és meghal. Múltkor is, ott voltam a feléledő pontoknál, de inkább kergetőztem az ellenfelekkel, és nem is irkáltak semmi anyázóst, pedig, ha igazi kempelés folyik, akkor azért repkednek a szövegek. -
#3255 Elismerem, nem rég járok a topikba, de már tényleg ideje lenne ekkora betűvel kiírni, hogy a bétakulcs kiküldési ideje mindeninél változó... -.- -
#3254 nem hát. -
#3253 na fasza:S
Karit még mindig nem lehet törölni, ugye? -
RichieV #3252 Persze, hogy igényeltem -
Cat 02 #3251 Pedig commando-t eléggé legyengítették. -
#3250 nekem egy valami nem tetszik a sok KÖCSÖG KEMPER.... -
#3249 Ehh.... egész jó lett ez az update.
Most már bárki lehet Royal vagy National-ba beosztva, kicsit még fura, de jót tesz a szeróknak + a magas ping miatt már kickel a szeró.A vége képernyő meg már rendesen működik. -
#3248 De igényeltél is?
volt aki azon sírt nekem xfiren hogy őőő már regelt de nem kapott kulcsot... Igényelted? HÁT NEM AZT HOGYKELL /facepalm -
RichieV #3247 Ez hihetetlen! Az elsők között regeltem 3 mail címmel is és még mindig nincs kulcsom :'( -
#3246 Sztem nincs fix idonkenti kulcsosztas.
Nezik a szerverek terheltseget es valoszinu egyre surubben kuldenek kulcsokat, ha latjak hogy minden rendben megy.
Ami fix, hogy nemreg olyan 2-3 naponkent voltak tobb ezres kulcsosztasok. -
Cat 02 #3245 Végre nincs gomb fix, jeee :D Mindig benyaltam :S -
#3244 7-8 órnként asszem . vagy nem? -
RichieV #3243 Hali minden kedves BF-esnek. A kulcsokat milyen időközönként küldik, naponta?
Üdv. -
#3242 az a gomb az jó, 3 nap alatt rájöttem h a sarok aljába kell kattintani:D:D
-
#3241 nah úgy látom volt béta update.
mindenki kapot 4k pontot megint.
So, what’s new?
* You can now reach level 30!
* We’ve added new items into the Store.
* We’ve made the tooltips in the menus make a lot more sense.
* We’ve adjusted several weapons and abilities.
* We’ve fixed that pesky button on the End-of-Round screen (you know the one I mean).
* And lots of other behind-the-scenes fixes…
-
Bala10 #3240 vagyis, szar az egész -
#3239 A csipás kasztnál sem nagyon. Vagy neked jön egy késsel láthatatlan módban vagy kibaszott messziről lelő ráadásul 2-3 golyóból. Szóval szánalom mind2. -
#3238 a hentelős nénikéjét már! annál a kasztnál nem kell sok ész,ahol egy rohadt nagy kaliber van az emberke kezében:) -
#3237 Oké, oké... Reménykedjünk! :D -
#3236 Viktor99 nyugalom már ^^ van még kulcs, jut mindenkinek...vagy nem -
#3235 :) Ja pont tegnap jutott eszembe hogy oda a fórumra csak regiztem kb 4 hete de kulcsot nemkértem és tegnap kértem és ma jött:) -
Richardix #3234 én má óránként nézem e-mailjeimet hátha... hát ha mostanában ennyien kapnak engem se hagyjanak mán ki! -
#3233 AZT A BÜDÖS...!!! De mostmá aztán hogy egyesek ilyen szerencsések! -
#3232 Huh hát ezt nemmondommeg mert ugyis hihetetlen:) (tegnap 19:25 kor kértem)