26731
Battlefield Heroes
  • Gando
    jóvan megkellett kérdeznem, hogy csak én vagyok-e ilyen állat :D
  • Smithwarden
  • Snexi
    engem általában csak annyira érdekel hogy ne menjen 1 alá (pl 1/1)
    inkább csak az xp érdekel
  • Gando
    Titeket mennyire érdekel a Kill/Death arány? Mert én mindíg elmondom magamnak, hogy csak a kill érdekel, mert általában a deathem sokkal több :D, de ez a játékstílusomból ered (sosem megyek fedezékbe csak lövöm lövöm míg mozog :D, általában bejön csak sokszor szednek le). De mingíg zavar ha sokszor halok meg XD
  • Smithwarden
    Azert lehetsz elso ha nem is durva a K/D aranyod, mert zaszlokra mesz es foglalsz sokat, sokan nem foglalkoznak a zaszlokkal, inkabb oldosni akarnak, probalgatjak a fegyvereiket vagy valamelyik kuldetesuket csinaljak eppen.
    Ha valakinel legtobb a kill es a pontszam is, azok a tenyleg eros jatekosok.
  • Smithwarden
    Sztem nem eri meg semmi fix cuccot venni a beta miatt, mert aranylag dragak a vegleges cuccok es igy tobb penzed marad minden mast probalgatni vagy nagyobb sebtapaszokat es javito keszeleteket is tudsz venni amibol ugy sosem art az utanpotlas.
    Ja es ha uj karit csinalsz, akkor annal is felhasznalhatod a VP-det, mert kozos a "kassza".
  • Tatyla
    jó akkor n00b vagyok mert én ezt a kifejezést nem ismertem...
  • Snexi
    "soldier vagyok ezért nem tudtam"
    nem csak a bf-ekben hívják csipának
  • Tatyla
    ja értem,soldier vagyok ezért nem tudtam :D
    egyébként gondolkozok a smg és a shoti unlimited vásárban de még nem tudom melyiket (stat szerint)érdemes?
  • RAZOR27
    ami a szemedbe szokott lenni reggelente, de amúgy a mesterlövész puskák nickneve :)
  • Tatyla
    csipa az mi?
  • RAZOR27
    Érdemes unlimitedre megvenni valamelyik csipát?
    (Sebzésre megyek, sebesség mind1, pontosság közepes)
  • Tatyla
    nem nem dicsekvés mert tényleg nem vagyok a legjobb de akkor tényleg bambáskodnak sokan,mondjuk csapatjátékot is ritkán látni,otthagyják egymást mindenki külön autóval,külön tankkal meg szaladgálnak összevissza mint a mérgezett egér,minden pályának megvan a legjobb zászlófoglalós taktikai sorrendje de nem mindenki például a hajóroncsba és rotty,de vannak még sok hasonló baromság,nem beszélve az esztelen kempelésekröl...
  • Snexi
    jah hogy ez most ilyen burkolt dicsekedés volt,értem
  • Richardix
    1 kérdés: miért baj az,h a te vagy a legjobb? XD
  • Tatyla
    de mindig?
  • Snexi
    azt értem de azt nem értem hogy mért kérdezed
    bénákkal rak össze,ennyi
  • Tatyla
    mármint minden csata végén...
  • Snexi
    ?
  • Tatyla
    12-es vagyok de az esetek többségében első vagy második vagyok ez miért van?
  • Tatyla
    két napot hogy érted? hány órát tolod egy nap?
  • Tatyla
    az a lényeg ha csúnya ,amúgy meg van még másik két kari azokat is öltöztettem...
  • RAZOR27
    költhetnéd a Bf pontokat értelmesebb dolgokra is xD (vagy szebbekre x)
  • Viktor99
    PFEJJ!
  • Tatyla
    jelenlegi fő karakter:
  • Cat 02 #3366
    Eddig tartható így 15 felett a 2 nap/lvl, remélem 20 felett nem durvul be nagyon.
  • Cat 02 #3365
    Vagy poénból csinálja mert azt hiszi vitces -.^
  • Viktor99
    Alreg, és? Attól még a mainrregjével is suttyó az biztos...
  • Cat 02 #3363
    10-11 éves :D Ám tuti alreg...
  • Viktor99
    Hát hallod, én már fel sem idegelem magam ezen a szánalmas hülyén, mivel semmit értelme... Már az adatlapja is elárulja, hogy csak egy kis 6 éves chaten nevelkedett plázapicsaemesenes idióta, aki még fórumozni sem tud! Így hát csak meg kell tapsolni és mondani neki, hogy : "Gratulálunk hülye gyerek, megint alakítottál!"
    (mellesleg leszarom hogy mit fog erre visszaírni... Már ha rájön, hogy kinek írtam)
  • Cat 02 #3361
    Narancssárga írás :p

Ám torony tényleg vitces, de főleg ha a párkányra mész fel :D
  • Alien69
    Hmmmm....
    Szépen felment oda! Mondjuk azon a pályán én is a toronyba mászok fel, és onnan dobálom a robbanós hordókat. Mire leér, az ellenfél már nem tud kitérni előle, ráadásul soxor a sok láma csak forog, honnan lőnek rá. Ha pedig éppen egy másik társ elvonja a figyelmét, jól be tudok segíteni neki. Ráadásul, a templom alatt van egy másik zászló, ott még jobban be lehet kempelni hordóval, plusz golyó szóróval.
    Az első képen mi az érdekes? Éppen kaszálni akarsz, csak kést hoztál magaddal?
  • Cat 02 #3359
    Mostanában úgy van h csak akkor tölti be mikor épp meghalsz/spawmolsz, game közben rosszabb volt :)

Ám szintek között alig van különbség, sztem nem zavaró
    Sniperest meg épp h most gyengítették le... késsel meg távolról ugyan eltalál, de kb 3 hp-t visz le, 50-60-as sebzésekért az ipsében kell álnod kb :p
  • Wreck86
    amúgy van még mit fejleszteni.
    1:8as szintű voltam és volt 15ös szintű is bent.na azokat pályatöltésnél más szerverre raknám.erősebbre.
    2:sniperes kaszt sztem túl erős.puska még oké.de hogy 3 m-ről késsel leszúr az nem túl nice.
    3:mindig mikor vkinek a karakterét tölti be,megakad picit.idegesítő,mikor meghalsz.
  • Gando
    action bar!!!! :D

amúgy meg benyomod és van kb 2 másodperced hogy eltalálj vele valakit, ha sikerül akkor lángbaborul az ipse és 20+ hp-t leszed tőle. Én szeretem :D
  • Cat 02 #3356
    Berakod oda alulra, a számok alá (kajak nem ugrik be a neve :D) és akkor ingame is azt kell megnyomnod.
  • Snexi
    tettél?nem nagyon értem a kérdést
  • Tatyla
    ha tettem a tüzes lőszerre az hogy aktiválódik?
  • Snexi
    szerintem ez a funkció még nem működik (vagy a mostani határ 1-15-ig amit kétlek)
  • Tatyla
    a szerve hányastól hányasig rakja össze a játékosokat?