26731
Battlefield Heroes
-
#3431 Hát ember, Te mindent félre tudsz hordani. Ha BF2-ben is így lősz, akkor annak a klánnak meszeltek. Egyrészt, ki a rák beszél itt a CoD-ról. Arról beszéltem, hogy pl Battlefield 2142-ben lehet ilyet tenni, aki a BF2142-ben warozik, mint ahogyan a BF2-ben is van statisztika (nem feltétlenül lehet okoskodni csak a stat alapján, de ehhez is gondolkodni kell). Valszeg én hülye vagyok, mert Ti nem gondolkodtok (már a klánotok ezek szerint), akkor más se tegye. A BF2-ben én is waroztam nem keveset. Nem mondom, hogy nagyon nagy eredménnyel, de ez hótmindegy. Mi azért próbáltunk a warrokra készülni. Infókat szerezni a másik klánról, meg ilyenek (nem csak a napi klántréningekről beszélek). Ennyi.
A BF2142-ben is warroztam, Titán módban a ClanBase első-második helyén laviroztunk. A vezetőnk megfelelő diplomáciai érzékkel rendelkezett, és igenis, készültünk a másik klánokra, mint ahogyan miránk is készült az ellenfél. De, inkább nem beszélgetek Veled, mert ezek szerint tök felesleges. -
#3430 kliensben csatlakozhatsz akihez akarsz -
#3429 hogy kerülhetünk egy szerverre? -
#3428 thx, fél10 után megyek gamelni neeebaaants néven :D -
#3427 Már felvettelek :) -
#3426 Your application has been submitted and will be reviewed by the squad owner. -
Cat 02 #3425 http://www.xfire.com/clans/sgheroes/apply/ -
#3424 asszem csatlakoztam :D fel is rakom akkor -
#3423 nemlátomsemerre hogy csatlakozás vagy ilyesmi :S -
Cat 02 #3422 X klánba gyere ^^ Ám én este 8tól 10ig tuti tolom majd ^^ -
#3421 ma valamikor közös game?
ha kell azzal jövök amivel mondjátok, gunneer,solider,commando -
#3420 cat hogy lehet narancs az írás?
-
n003 #3419 hmm .. én 3 éve játszom bf2-vel klán szinten warokon de még soha senkitől nem hallottam hogy kiindulópontnak tartaná a statot egy másik klán elleni harchoz .. egy páblik és egy éles war között akkora a különbség mintha egy teljesen más játékkal játszanál .. te összehasonlítanád a bf2-t a cod4-l??? nemhinném
ja elfelejtettem hogy igen :(( -
Cat 02 #3418 Thnx ^^ -
#3417 Megtettelek másik adminnak, ötletgazda címszó alatt. -
#3416 persz :) -
#3415 Ha még nem kaptam bétás kulacsot akkor is beléphetek? :D -
#3414 óóó én támogatom a csapatjátékot, és mindíg megpróbálom kialakítani... csak sosem futok el :D -
#3413 Fogadjunk, Te lenni madjar! Azt nem érzed szánalomnak, hogy semmi konkrét dolgot nem írsz, csak fikázol, az tényleg jó vita alap. Én ezt érzem szánalomnak, SORRY!
Nem azt mondom, hogy tuti igazam van, de az tény, hogy lehet bizonyos dolgok mellé párhuzamot rakni. Ha én a fél életemet a statisztika szerint a gunship-ben töltöm, akkor vajh, miért lenne másképpen egy warron, főleg, ha a többi klántagnak a statjában a gunship meg alig-alig szerepel? Mondom, lehet rosszul gondolom, de erről az ilyen "okos" beszólásokkal nem fogsz meggyőzni senkit se ennek ellenkezőjéröl (szerintem). -
map végén ment az oltás xD -
Cat 02 #3411 Lépj ki 1ből... -
#3410 You are already in 5 clans and cannot join additional clans.
Szóval én ebből ki fogok maradni :D -
3-as killek -
#3408 Sg Heroes X-fire squad :) tessék csatlakozni, aztán majd megcsináljuk az event naptárt meg rangokat, meg minden szart :) -
n003 #3407 aham .. ez mekkora szánalom egy war és páblikteljesítmény közé párhuzamot állítani :O :| .. -
Cat 02 #3406 BFh sg ^^
Tatyla: dokumentumokban van egy bfh mappa. -
#3405 a játék saját képlopója hova menti a képeket amúgy? -
#3404 BF klán, vagy BFH klán? Mert nem mindegy... Nincs még béta kulacsom, de lehet, hogy kapok nemsokára. :P -
#3403 Nem emléxem, hogy aztatat írtam volna, hogy prof lennék. A war profil meg egy dolog. Főleg, mert a lockolás kérdése is ott volt, de ez mindegy. -
#3402 lol tudjuk hogy űrbéefpró vagy :D mindig ezzel jössz :D
a,ugy bf2ben a prok külon warprofilt csináltak maguknak amivel csak waroztak szóval abbol nem sokat olvastál ki xD -
#3401 jogos, valaki nyisson egyet...
(a címert bevállalom xD) -
#3400 tatyla74 az x név -
#3399 Ami a K/D-t illeti, igenis FONTOS! Csak tudni kell olvasni a sorok közt. A Bf2, és a BF2142-nél is sok-sok minden kiokoskodható (elvileg) belőle. Az enyémből pl (főleg a Bf2142-ből) az, hogy főleg engineer kasztot nyomom (javitás+páncéltörős cucc), de emellett erős snipa fegyverhasználatom van. Ezen felül, gunship használatom is jelentős (mondjuk, ez nem véletlen). Azaz, inflanty (gyalogos) pályán snipázgattam, Titán módba pedig gunship (heli szerü), és mellette azért a javitós kaszt, mert annak van jármű radarja. Emellett még jó pár dolog ki okoskodható belőle, még önmagamnak is. Warrok előtt pl megnézegettük az ellenfél statját is, pont ezen oknál fogva! Sőt, érdekes módon Ők is hasonló képpen készültek, mert néha olyan helielháritást próbáltak ellenem csinálni, hogy az eszméletlen volt. Mindegy volt merre mentem, csipogott alattam a gép (azaz folyamatosan befogtak légelháritós cuccal). Ennek persze meg az volt a hátránya, hogy máshonnan vonták el ezeket az embereket, meg is bosszulta magát. -
Cat 02 #3398 X klán nem lenne jobb ? -
#3397 Ha már X-nél tartunk akkor majd tologassatok címeket minél többen, jó lenne tolni néhány mogyoróval :)
(c0llect00r a nickem) -
Cat 02 #3396 Fele x-ről azt se tudom ki az, szal +1 nem oszt, nem szoroz :D Ám ha tolhatjuk 1ütt ha gondolod. -
#3395 Felvettelek x-re.. (Ha nem baj :P) -
Cat 02 #3394 Az a baj h emiatt hátrányba kerül a csapatod :)
Nekem mostanába v noobokal rak össze v sokat fejlődök, de 10 kill fölé simán el tok menni, 16-1 a rekord a talán :D Tipikus kancsó kommandó vagyok :p
ám tatyla: http://www.xfire.com/profile/viktorvector/ így vok 17-es most (meg 7es és 8as :D) -
#3393 sokat ölök,(killem is a legtöbb néha)és majdnem ugyan annyit halok is de tényleg sokat tekergetem a zászlókat -
Richardix #3392 Igen, csak te :)
Hej ha megjönne a key akkor kill/death, nemérdekelne csak játszahtok végreee :)