26731
Battlefield Heroes
-
tréj #3471 sziasztok lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban. hogyan lehet kitörölni egy karakter mert csináltam egyet és véletlenül rossz kasztot adtam neki és ki szeretném törölni meg hogy hogyan lehet pénzt szerezni amivel tudok ruhákat venni?előre is köszi a választ -
#3470 év szerint csatlakozhatsz valakihez... -
Cat 02 #3469 Enter és fel/le gomb, vagy Z-vel alapból teamchat jön be.
Szervert még nem lehet bookmarkolni, csak berakták h teszteljék. -
#3468 felakarok venni szervert a bookmarkba, de nem láttom milyen bill kombóval tudnám.
mivel a scoreboardon csak a tabot láttom, utána a tab + * betűt nem láttom.
mi lenne az a betű? -
#3467 hogy lehet csapat meg sima chat között váltani? -
#3466 na gz :) -
#3465 számomra szerencsés a mai nap :)
kaptam egy beta kullcsot. -
#3464 Most hogy tobbet jatszottam kommandossal, egy dolog viszont biztos:
Ez egy UNDORITO (-an szemet) kaszt. -
Cat 02 #3463 Azt én is szoktam, 6-0-as statja van, azt szétkéselem az agyát :D -
#3462 még jó x) mondjuk utóbbi időbe megszerettem, jól van, legyen...
akkor szidom a gunnert kizárásos alapon xD -
#3461 En soldier-el tolom "main" karikent (18as most), de par napja elkezdtem egy kommandost is, es igy vegigprobalgatva a legjobban nekem a leglassabb sniper jon be (korabban azt hittem a leggyorsabb a legjobb).
A gyors sniper nagyon jo, de mikor 20-as alap sebzesek mellett a masik 40-50eseket lo, ez tul nagy kulonbseg hiaba nehezebb rahuzni az eros rantas miatt, 2 loves siman egy kommandos (piercing shot nelkul).
A legjobban azt szeretem amit gunnerral nem igazan lehet, es soldierrel is csak felig - az ellenfel legundoritobb kemper snipereit (kezdohely sziklairol, toronybol) leszedni.
"Antisniper sniper." -
#3460 alap,hogy soldier a commando-t szidja mindenki :D -
#3459 Betasok kozt szerveztek egy szavazast, ki milyen karakterrel tolja legszivesebben:
Commando 42.12%
Soldier 34.14%
Gunner 23.73%
Legjobbnak osszesegeben a soldiert tartjak, mert azzal lehet legjobban egyutt csapatban jatszani. (team heal, stb) -
Cat 02 #3458 Hja, valami lvl 1-est kéne követni h tudjunk arcoskodni :D -
#3457 Na most "jol" megvalaszolta. -
#3456 Titán mód, aki ismeri, az tudja, aki kevésbé, annak annyi, hogy a titán páncélját a silókkal lehet levarázsolni. Ez az elsődleges. Utána már több variáció van, vagy marad a siló megtartása, vagy fel a titánra, és megpróbálni berobbantani. Az elsődleges taktikai kérdés, milyen a gunshippesük. Igaz, akkor még csak 1 volt a pályán. Fontos volt, mert volt olyan, hogy az ellenfél szinte nem is repkedett. Ennek az volt a hátránya, hogy mi meg sokat építettünk erre. A többiek jelölgették az ellenfelet, arra mentem, és levadásztam a többi járművet. Volt, hogy war előtti napokban pl elmentem, és "meglestem", leteszteltem publicon is az ellenfél gunshippesét, mások pedig esetleg az ellenfél mozgását publikon (ez is lehet másoknak hülyeség, de mindegy). Statból látható esetleg, hogy van-e robbantgatósuk, több is, mert akkor készülhetünk erősebb közvetlen támadásra a titán ellen. Természetesen, volt, amikor semmi hasznosat nem véltünk felfedezni a statokban, mert egy átlagos mezei bakákkal álltunk szemben. Volt, amikor minket is meglepett az ellenfél, taktikai húzásaikkal, mert pl nem ismertük azt a taktikát, amit éppen alkalmaztak ellenünk. Volt egy komoly eset, szinte silót is alig tudtak behúzni a többiek. Szerencsére, sokszor mentett meg minket az, hogy az utcsó pillanatba felgangoltak a többiek az ellen titánjára, és felrobbantották, mert ebben ügyesek voltak (csak pontos időzítés volt szükséges hozzá).
Tehát, a statisztika csak egy dolog, természetesen, próbáltunk pl az előző meccseikről is infókat szerezni, mert segíthetett esetleg. És mondom, volt, amikor érezhetően, egyértelműen rám is készültek. Leblokkoltak, szinte semmit se tudtam elvileg tenni. Csak, mivel ebben a módban nem számít mennyiszer hal meg az ember, azt mondtam, amíg lefoglalok 2-3 embert, addig azok máshonnan hiányozhatnak.
Ennyi, nem kell túl lihegni azt, hogy valaki megnézi a statot. Lehet, hogy semmi értelme se volt a war kimenetelére nézve, de volt, amikor eleve sejthető volt, kb mire számíthatunk. -
#3455 jah volt a csapatunkba 3 csíkos pulcsis akik egyfelementek :D talán 1 gunner meg 2 commando, nah azokat télleg nehéz megölni. -
#3454 jó volt de elég kemény ha összeszokott ventrilos banda ellen játszunk... -
#3453 ma bfh est end :D -
#3452 Nyugi, "akkor" nekem sem lépett be. Valami gubanc volt az ikszfájörnél! -
#3451 Még mindig nem válaszoltál arra a kérdésre, hogy mit változtattok a taktikán, ha jó a statja :) -
#3450 Okéoké, vettem a lapot, le vagyok ugatva, ENNYI. Nem baj. Kinek a paplan, kinek más. Maradok csendben. Végül is, Nekem tökmindegy.
De, nem csak arról beszéltem, hogy a stat számít csak. Egy klánnál, warron természetesen ez egy tök mellékes dolog. A mi klánunk BF2-ben se húzta olyan sokáig (-=SoG=-), mert pár klántársunk nem bírta a warrokon a nyomást, és ha gáz volt, egymásnak ugrottak (de volt, amikor publikon se bírták mondjuk a JCSR-el szembe, akik lekempelték az alapbézt fullra egyszer).
Mellesleg, főleg Bf2142-ről beszéltem (titán mód), nem tudom, köztetek ott mennyien warroztatok. De, mondom, nem baj, dőljetek hátra, ennyi (felesleges is tovább rám vesztegetni a lehülyézést, nyulazást, mert idióta dolog a másikat sértegetni, ami szintén rossz szokás).
Mi voltunk a hülyék, az eredmények meg maguktól az ölünkbe pottyantak. -
Cat 02 #3449 Oki :p -
#3448 xfire nekem fos nem tudok belépni :S nem tud csatlakozni... mind1 nevet tudjátok #3428
gogo rám :D -
#3447 :DDDDDDDDDD -
#3446 ha küldök postán Minnie egeres képeslapot visszaküldöd aláírva? dicsekedni akarok a kislányomnak hogy ismerek egy ilyen kibaszott tehetséges játékost! -
#3445 Oda adom a felhasználót csináld már meg helyettem erepublikos szarodat :D -
#3444 Én önmagam vagyok egy pro most halálonként 2 embert nemhogy nelehessen leszedni:D -
Cat 02 #3443 Jelentkezz és erepezzz :p -
Cat 02 #3442 Te, most néztem h 12-6-os statja volt az arcnak. Úristen, akkor légelhárítókat viszünk a warra =\ -
#3441 Énis lehetek klántag?:) -
#3440 statpadingról gondolom hallottál, amit a gyíkok 80% művel...
Abból mit vonsz le, hogy 2 napot bassza a rezet egy pályán úgy, hogy közben ott sincs?
Haggyámá' nyúlbéla... -
#3439 Waron squadleaderként egy jól időzített suicide gyakran hasznosabb a csapatnak, mint egy végig kempelős 10-1 es kd.
Az meg, hogy páblikon ki mit kamuzik össze az unlock űrfegyverekkel, ugyancsak lényegtelen a warok szempontjából.
A statisztika egy olyan dolog, amivel mindent be lehet bizonyítani, és annak az ellenkezőjét is :)
A vezetőtök pedig abból a kurva nagy diplomáciai érzékéből pár dolgot taníthatott volna a tagoknak is, mert néhány meggondolatlan kifejezés után ("klánnak meszeltek", "Ti nem gondolkodtok (már a klánotok ezek szerint)") igencsak nyílik a bicska az ember zsebében.
Núb pedig igenis jól lő.
-
#3438 -
n003 #3437 b34 :DD -
Bala10 #3436 -
#3435 Te véletlenül nem Mckenny apukája vagy ? -
Bala10 #3434 pontosan. mert rambóként jó a statja publikon, az nem jelenti azt, hogy csapatban is jól játszik. nálunk volt ilyen példa:D egyesével viszonylag jól játszottunk/bf42/, de amikor borult a taktikánk szétestünk és majdnem minden meccset buktunk. :D -
#3433 Te most komolyan.Aruld mar el, hogy a waron a taktikakotokon mit valtoztata az, hogy valakinek jo a k/d-je? Vagy esetleg tegyuk fel, hogy egy klanban van 12 regisztralt tag, de a waron csak 8v8 lesz. Milyen algoritmus alapjan szuritek ki azt a 4et aki nem jatszik? Hogyan kuszobolitek ki azt, hogy igy ne hibasan merjetek fel az ellenfelet?
Szoval oke, hogy kiderul, hogy ki jatszik a jarmuvekbena stat alapjan, de ezen felul nem sok mindent lehet kiszurni a publicteljesitmenybol.Szoval vedd eszre mikor beszelsz, hulyesegeket... -
#3432 Meszeltek nekünk mi? Hát bocs de Bf42 óta él a klán úgyhogy ezt a részt elbuktad. A cod-t meg csak példának hozta fel és nem azt mondta hogy arról beszéltél. Az ellenfél játékosainak statjából meg sokat nem fogsz megtudni, mert azon mulik egy war hogy a te csapatod milyen taktikán van és miként tud együtt dolgozni és ruggalmasan kezelni a helyzetett.