26731
Battlefield Heroes
  • Gando
    én kb 3szor olyan régen jelentkeztem és még mindíg nem jött :D
  • davis98
    remélem a következő héten már megjön a kulcsom [3 hete várok]
  • RAZOR27
    De legalább rálehet hajtani a népszerűbb nevekre, mert egyszerre indulunk :)
    (Hirako névre vadászok xD)
  • Tatyla
    ez már biztos?
  • Cat 02 #3507
    Olyan rossz h mikor megnyílik a game rendesen, törlik a karikat =\
  • Wreck86
    soldier:)
  • Cat 02 #3505
    Commandonak sincs sprintje, elixir meg felfedi... arról nem is beszélve h repcsi ellen a sniper az egyik legjobb fegyver, illetve autóvezetőt is kis gyakorlattal simán ki lehet lőni, ha mákod van akár még repülővezetőt is :D
  • Smithwarden
    Ertem.
    Nem egyezik a velemenyunk akkor, sztem nagyon jol el lehet lenni lathatatlan sniper nelkul is (ahogy rengeteg eddigi jatek bizonyitja), nem lesz unalmasabb a jatek.
    Jarmuvek ellen pedig nem rossz a kommandos, mert stealth-bol siman meg tudja kozeliteni es sprinttel rarakni a tnt-t.
    Soldierrel szarabb jarmuvek ellen, mert granatok nem sokat sebeznek rajta, az utes ability-hez pedig kozel kell menni hozza es nincs sprintje, igy soxor nem sikerul a dolog.
  • Alien69
    kb annyi, hogy a snipákat mindig hátrányba rakják, hogy az agy nélkül, tér közepén korzózó, ész nélkül rohangászó emberkék ne unják meg 2 perc alatt az állandó haláltusát. Ha hasonlítana a "valóságra", akkor kb olyan lenne a játék, mint Sztálingrád-nál. A fritzek lapultak, mert ha kilógott a cipő fűzőjük, azt is ellőtte egy snipa. Viszont, ezekben a játékokban "pörögni" kell az eseményeknek, ehhez szükséges volt, hogy ezt a kasztot legyengítsék. Igaz, a másik fele meg az, hogy járművek ellen kevésbé hatásosan tudnak fellépni. Kivéve, ha van robbanó szerük (BF2142).
  • Viktor99
    lol :D
  • RAZOR27
    Igen az, de nagyot ránt lövésnél, nekem nem áll kézre, de még azért gyakorolgatok vele hátha rákapok...
    (meg ha már megvettem ilyen pofátlanul drágán akkor már kihasználom kicsit xD)
  • Cat 02 #3500
    Az az erős ugye ? Mert az eléggé jó pedig :D

• RAZOR27
    Na, hát megvettem eztet a Stefan's Sharpshoter-t és hát... kalapfos.Egyedül commando ellen hatásos, az megvan simán, ha nem vesz észre elég gyorsan, a többi ellen csak ha mákom van, borzasztó kaki, maradok az alapnál, talán majd ha kitalentolom a pirszing sátot...

Ja meg találni azért magyarokat véletlen is xD Cheat:

Cat forródrót- Roadblock!
    (2mp szünet) -paff paff-
    én- killed :)
    Akit lelőttem- anyád!

xD beszarás
  • Cat 02 #3498
    Olyasmi cucc mint a tapasz, ára is annyi.
  • Tatyla
    tankot hogy javítom mert látom hogy néhányan javítják?
  • RAZOR27
    away from keybord - elvoltam menve, amint visszajöttem benyögtem egy hsz-t, most meg vége lett a Bleach-nek, szóval most be is lépek kommandóval.
  • Cat 02 #3495
    Hm, neked nem el kellett menned ? :D

Snexi, onnan már meglátod, leugrassz a kis sziklára alul, vagy elvileg oldalt is a kerítésen túl van egy hely ahol nem leszel megbüntetve.
  • Smithwarden
  • Snexi
    oda hogy mentél fel(2. kép)?odáig vágom hogy gyorsan kocsival el kell menni a kis házid de azt nem tudom hogy hol kell leugrani
  • RAZOR27
    Ha már megalapítottam, minimum benne vagyok, de tudom, hogy tárgytalan :)

(am afk-nak vége, még megnézem a Bleach-et aztán megyek vissza)
  • Smithwarden
    Es most akkor ezzel az eleg "tomeny" szoveggel mit is akartal irni?
    Csak a lenyeget pls amire ki akarsz lyukadni.
  • Cat 02 #3490
    Pár képecske

nem gyenge quest :D tök véletlen lett kész, előtte csomót összpontosítottam rá, de nem sikerült, most meg kb tök véletlen...
  • Cat 02 #3489
    Benne vagy x klánban ?
  • Alien69
    De, te mióta BF-ezel? Sokat játszottál a többi verzióban snipát? Ugyanis, totál nem reális. Még ha nem is headshot-ot nyomok, hanem komoly lövést (két csíkra megy az élete), nehogy má ennek ellenére egy ilyen katona a pálya másik végéről lazán leszed csak azért, mert sz*rul van megírva a játék. Nem is beszélve arról, hogy a mesterlövész puska (a BF2-ben M95), igaziból megölne, ha mondjuk úgy talál el a lövedék, de csak a fejlövést fogadja el annak, pedig ez LOL. Há nehogymá, mondjuk fekszik a baka, a fejével feléd, de a feje melett hatol be a lövedék, ami ebben az esetbe legalábbis a fél testén átmenne. Még se döglik bele??? Ráadásul, ebben a részben (Heroes) is megmutatja halálod után, honnan lőttek le. Na, EZ az igazi szenyaság! Mire föl??? Ha ahhoz "tudás", vagy "skill" kell, hogy fejlövést nyomok, akkor ahhoz nem, hogy ésszel "közlekedj" a játékban?
  • Smithwarden
    Haverjaim kozt vannak nagyon jo jatekosok es atlagos "koca-gamerek" is persze.

A lathatatlansagot nem is annyora BFH-ra irtam, hanem altalanosan a tobbire jatekra foleg, mivel ugye meg keves ismerosenk van beta kulcsa.
    Nem magamra ertem, hogy kommandossal a legkonnyebb most, hanem a legjobb jatekosokat nezem a szervereken es abbol a legjobbak statban es pontban is nagyreszt kommandosok, en eddig ezt vettem eszre.
    Es most a jatekosok kb 5-10%-rol beszelek, nem pedig a legtobbrol aki kb 1-10es szintu es fogalma sincs a karaktererol, csak kiprobalni lepett be jatszogatni.
    Ezeket persze, hogy konnyu elintezni.
  • RAZOR27
    Hát akkor az a "sok haverod" nem lehet túl nagy játékos ezek szerint, már megbocsáss.Még soldierrel is könnyedén lehet egyenrangúként játszani egy commandoval, a gunnerről már nem is beszélve, pedig nem vagyok nagy kocka.
    (jut eszembe, már majdnem egy hete nem játszottam, na most fel is megyek, x-fire-en lekövethettek.)
  • Smithwarden
    Persze hogy jatszok vele, ahogy a tobbi kaszttal is, azert is irok rola velemenyt, 15 a kommandosom, soldier 18, gunner 14.
    Legjobb statokat kommandossal lehet osszehozni, pontban es killben is, lathatalansag hatalmas fegyver, hiaba keves a hpd. (35 VP-s bandage-bol persze mindig be van raktarozva sok.)
  • Cat 02 #3484
    Játszottál már vele ?
    Mindenki szidja, a commandot de ki kéne próbálni, gyengített sniper, 80 hp, ha olyannal kerülsz össze aki jó vele akkor persze h meghalsz... A fejlövéshez meg nagyrészt mák kell, ebben a játékban meg semmi, kb minden 2. lövésem az, pedig csak ritkán lövök direkt fejre...
  • Smithwarden
    Az ujabb multis jatekokban megjeleno "lathatalan" karakterek szerintem egyre jobban frusztralobbak.

Peldaul - BFH-commando, TF2-spy, Crysis-cloak mod, stb.
    Sok haverom ezek miatt nem jatszik ezekkel a jatekokkal, valamennyire sztem jogosan.
    Eloszor jo poennak tunik, de utana mikor a "semmibol" meghalsz eselytelenul es kivedhetetlenul, mert a hatad mogott (vagy a palya masik felen sniperrel) van egy "lathatatlan", az nem valik a jatekok elonyere, hanem mindenkinek csak egyre idegesitobb.
    Ehhez nem kell semmmi tudas vagy skill.
    De pl egy fejloveshez mar kell.
    Ja hogy a 12 eves verpistikeknek talaltak ki, hogy o is tudjon olni neha, ne menjen el a kedve a jatektol 5 perc halal utan?
    Igen lehet, de sztem tobb embert veszitenek a gamek, mint nyernek.

• Tatyla
    joinolhatsz is itteni nevekhez és akkor találkozhatsz sg-sekkel...
  • Morphin
    de érted, legalább lehetne törölni...mert most van két kari is feleslegesen. mind1 gyorsan regeltem egy másik mail címmel, talán küldenek arra is egyet...addig meg gyúrom a "gunner"-emet...(Morphin a neve,hátha találkozok innen valakivel...)
  • Cat 02 #3480
    Picit bugos az a rész =\
    Ám jah, neki
  • Morphin
    100+os golyószóró...de emlékszem 100%, hogy soldier-re mentem két karinál is, és mind2nek nagy táras szarja van...és már van 4 kari :(
    ettől függetlenül akkor a soldier-nek van gyógyító skillje??
  • Tatyla
    átmentem Darth Vader-esbe...

• Cat 02 #3477
    Ám tapaszokat VP pontokból lehet venni.
  • Cat 02 #3476
    Akkor bizony Gunner lettél :D
    Tomid/mp44 féleséged + shotid van ? Vagy egy 100+ töltényes golyószóród ?
  • Morphin
    én elvileg soldier vagyok, de csak a BF pontokból vett tapasszal tudom gyógyítani magam. skillek között nem találtam gyógyítót...vagy ezt csak adott szinttől lehet megkapni? most 8as a kari...
  • Tatyla
    level 15 után mintha bekeményített volna a játék olyan háborúkban vagyok néha hogy folyamatos tűzharc percekig,még jó hogy sok soldier van és felváltva jön a heal...
  • Smithwarden
    Ha kicsit visszaolvastal volna a forumban, megtalaltad volna a valaszokat, de azert leirom oket:

Mostani betaban nem lehet torolni karaktert.
    Osszesen 4 karit csinalhatsz.
    Valor Pontokat folyamatosan kapod a harcokert es a teljesitett kuldeteseidert.
    Ebbol tudod a fegyvereket / emote-okat / es a ruhak egy reszet megvenni.
    A masik fajta "penz" az a Battle Funds amiert masfajta ruhakat es 1-2 extra dolgot tudsz venni (XP-boost, VP-boost).
    Ezt nem tudsz jatekkal szerezni, a beta jatekosok alapbol kapnak par ezret probakent es a vegleges jatekban valoszinu ezt csak igazi penzert lehet majd venni.
  • tréj
    és mire jó a VP(Valor points)?