26731
Battlefield Heroes
  • Bogdogege
    De lehet , hogy nem is lesz.
  • n003
    sőt még mostsemvan ;))
  • nesto
    Ez a játék még mindig csak tesztüzemmódban fut? Beta? Eredetileg ha jól emlékszem tavaly másusra volt ígérve a megjelenés, de még nyár végén sem volt kész.
  • Alien69
    Ja, amúgy én se vagyok PRO a repkedésben, csak mondjuk jól elvagyok benne. Bár, naggyon nem szeretem, amikor hirtelen kinő a semmiből előttem egy oszlop, én meg bele halok.
  • Alien69
    Csak "poénból" vetkőztetik le a karikat. Bár, szerintem nem annyira poénos, de mindegy.
    Az ilyenféle "tömeg gyilkossághoz" nagy mák is kell ebben a játékba. Tehát, ha mind a 3 erősen le van gyengítve, és Te leszüreteled mások fáradtságos munkáját. De ez is benne van a pakilba. Pl a városi pályán (Victory ...) a rakéta vetővel nem sokra megyek, meg a hordó dobálással. De azért jelentős sérüléseket okozok az ellenfélnek, és mivel sokan azt hiszik, hogy golyó szóróval közelről lőnek rájuk, felfele nem is keresik az embert. Legalábbis, többnyire. De, van amikor megvárom, hogy más valaki elkezdje az illetőt lövöldözni, és ekkor szállok be. Még ha nem is én adom meg neki a kegyelemdöfést, relative, de sok XP-t kapok cserébe.
  • RAZOR27
    Gratz! Faja képek, ilyenkor sajnálom, hogy segglyuk vagyok a repüléshez :D
  • ToCsEk
    grat zsír képek :D
    az miért van hogy fullra le van vetkőztetve a kari és mégis ruhában van a játékban? nah mind1 is
    nekem délután volt egy 3as kill tankal belőtttem egyet a haroncsba és kifeküdt 3 :D
  • Alien69
    Most ennek minek csizma?

Játszik Chuck Norris is!

Jöjjön a repülős szakasz. Double wingclip!

Tataaa! Hármat egycsapásra!!! Természetesen, mázlival, egy repcsin utaztak, éppen a kalózhajót támadták "zuhanó repülésben", én meg hátulról lekaszáltam őket. Persze valószínűleg már relative sérült volt, de azért lőni kellett rendesen.

Végeredmény 11:1
  • Cat 02 #3543
    Robban ^^ Általában ha kempelős kedvemben vok, akkor felrakom "elrejtett" helyre (tehát ne látszódjon egyből), srác feljön, bumm, 20 méterrel arrébb földetér :D
  • Alien69
    Mi ez a "troop trap"? Már, mit is eredményez?
    ToCsEk, GRATT! Én is felrakok egy ilyen repcsis sorozatot.
  • Tatyla
    én még mindig nem tudok repülőt vezetni...
  • ToCsEk
    Duble Wingclip
  • Smithwarden
    Itt ugy nezem hogy szervert lehet berelni elore a vegleges BFH-hoz es ha befizeted a berleti dijat akkor kapsz bonusznak 16 darab beta kulcsot.
  • RAZOR27
    ...a bf heroes bétájával játszunk... szerintünk.
  • davis98
    de fizetős !!!!!!
  • davis98
    https://secure.branzone.com/modernbill/order/orderwiz.php?v=7&submit_domain=skip&type3_package=305&billing_cycle=1&c_code=hero
  • davis98
    aki tud angolul az nézze meg ezt az oldalt:[URL=https://secure.branzone.com/modernbill/order/orderwiz.php?v=7&submit_domain=skip&type3_package=305&billing_cycle=1&c_code=hero][/URL]
    ez a bf heroes bétája [szerintem] de nézzétek meg !!!!!!!!
  • Smithwarden
    En nem varok es vartam semmilyen balanszot most betaban.
    Letszam es mas okokbol sem.
    Pont ezert is irtam a valaszt hogy most szerintem nincs, arra hogy mas szerint most is jol mukodik.
  • n003
    bakker ne várj ott ballanszt ahol csak párezren játszanak :O majd ha párszázszor ennyien akkor tényleg azonos lvl-k fognak egymás ellen menni

volt hogy a lvl 9 gunnerem 15-s és 6-s szintűek ellen játszottam .. ráadásul sokszor sok-vs-kevés pléjer :|
  • Smithwarden
    Irtam hogy nagy kulonbsegek.
    Ne mond hogy balance van a szervereken ahol van eg 24es 20-1 -el es mellette ott van egy 5-os szintu 3-16 -as aranyu, akin latszik hogy alig tud menni is.
  • Cat 02 #3531
    Ezen mit csodálkozol ? Te mindig ugyanúgy játszol? Akkormeg... :)
  • Smithwarden
    Igen ilyesmi terv volt/van a jateknal, de hogy ez most nem letezik es nem mukodik normalisan abban is biztos vagyok.
    Tobbszor kerdeztem hogy hanyasok vannak a szerveren es osszevisza 1-tol 24-ig irkaltak a szinteket mindig, illetve soxor hatalmas frag es pontkulonbsegek vannak.
    Emellett hiaba nagy szintu valaki attol meg lehet full lama.
  • Cat 02 #3529
    Mindenkit skill lvl alapján rak be a game, vkit bénábbakhoz, valakiket nem, ezért jó, nem kell szerverkereséssel baxakodni ^^
  • Smithwarden
    Akkor ugy nez ki csak az a szerencse, hogy nem csak uberatomprok jatszanak ezzel a jatekkal.
  • RAZOR27
    Hát én ezeket a 12sec-es Forest Gumpokat is lazán leszedem, aligha 10ből 1szer :)
  • Smithwarden
    5/5 stealth 12 sec cooldown, 5 seces a futas, tehat 7 sec marad.
    Az en tapasztalatom, hogy csak kb 10%-ban nem tudok tulelni egy ilyen "elfutast".
  • Cat 02 #3525
    Hát azért nem így van, az a pár sec=10-13, ami alatt ha utánad megy egy társa simán megszorongathat, és mivel ugye elsprinteltél, oda a +shield is, szal könnyű préda vagy... Olyan apróságokról h közben rádbaxnak egy mark-ot, nem is beszélek :)
  • ToCsEk
    ma este 9től valaki game?
  • Smithwarden
    Hat szted a sprinttel mire gondoltam volna...johogy az elixirre...
    A sprint (vagy futas vagy elixir ha neked igy jobban tetszik) felfedi a kommandost, de kozben elszaladsz valami fedezekhez es par secen belul 5/5-os stealth-el es mar el is tuntel, igy szinte mindig meg lehet menekulni gond nelkul, az esetek kb 90%-aban.
    Jarmuvek tnt pakolasanal meg mire masra gondolhattam volna, mint a tnakra.
    Jeep nem egy "tamado" jarmu es a repcsit is minden kaszttal egy rarepules alatt a hpja nagy reszet le lehet szedni arrol nem is beszelve, hogy egyikre sem surun pakolunk ra tnt-ket.
  • Cat 02 #3522
    [URL=http://www.xfire.com/clans/sgheroes/]Xfire klán ^^[/URL]
  • Serpa
    pár óra játék után egész kis teccetős a játék, lehet a cartoon stílus miatt ^^

legjobban a repcsiből szeretek "agyaggalambokat" lőni :)

hogy találkozhatnék több magyarral a játékban?
    Tatylával már sikerült.
  • Cat 02 #3520
    Próbáld ki mind2-t, nagyon játékstílus függő a 2 :) Nekem már rég nincs piercing és megvok nélkül, bár néha jól jött volna, de a troop trap sztem sokkal jobb és szopatásban fej-fej mellett van a markkal, szal jó kis cucc :D
  • RAZOR27
    Hm... nagy dilemma előtt állok, a sztíltem már megvan 5-ös, szóval mást kéne most kitalentolnom... Pirszing vagy Troop trap?
  • Cat 02 #3518
    Nincs olyan h lockolva van, ha lakat van rajta akkor is tudsz rá rakni, van egy + jel arra fele, arra katt.
  • csstriker86
    KÖSZ
  • RAZOR27
    Más jelölte meg, a csapat összes tagja láthatja így.
  • csstriker86
    de nekem még ilyen tulajdonságom(ability) nincs lockolva van
  • Cat 02 #3514
    Ez nem bug, 6th sense/mark skill, de inkább mark...

A mondandód 2. fele viszont az, ma én is láttam h srácból csak úgy estek kifele a hordók =\
  • csstriker86
    Császtok nem tudom kinél jelentkezett még ez a hiba:

és még van egyolyan hiba pont tegnap volt egy srác csipa lopakodó eberkével és szó szerint ontotta magából az érzékelős aknát plusz a sima időre robbanós bombát de hogy az pasz..
  • RAZOR27
    Csak 3 magyart rakott össze Pre-game -be xD negatív diszkrimináció