26731
Battlefield Heroes
-
#3631 köszi szépen a cimborám nevében ?:) -
#3630 oké bocs. többet nem lesz ilyen !!!! -
Cat 02 #3629 Az ám :p Piercing shottal néha sikerült 80as sebzést is kiosztanom vele. -
#3628 Nekem ugyanúgy megmaradt a csipám és jelentem, már nagyon is jól kezelem, kellet némi idő tényleg, hogy ráérezzek, hogy hogy tudom a visszarúgást a leggyorsabban ellensúlyozni, de megérte megvenni mégis csak.
-
#3627 te nem lehetsz ennyire ....
mondom 1200ért vettem nem pedig 200ért....
bár eanal kitudja mennyit ér az unlimited day xD -
#3626 Figy, az oké hogy én is átfutottam a regisztrációnál ilyen leírást vagy feltételeket vagy ilyesmit, de ez nem chat... Ez egy fórum! És nem nagyon díjjazzák az 5 hsz.-t egymás után... -
#3625 Én pl direkt megvettem a páncél törőt, mert sokat használom, elvileg megérte megvenni, de így, hogy "ellopták", már nagggyon nem érte meg az a kb 550 pleccsni. -
#3624 olyan velem is volt már és a szerver folyamatosan ujraindult
mindenki csak nézett hogy wtf -
Cat 02 #3623 Nem lehet h lejárt az ideje ? :D
Ám engem tegnap valahogy a game bedobott egy csoportos tutorialra :D -
#3622 jól van csak fölpörögtem mer be vook sózva hogy nincs játék!! má lenyugodtam -
#3621 Nem csak a TE fegyveredet "LOPTÁK" el, az én páncél törőmet is! Nyazsgem EA GAMES. -
#3620 4kari közül egyik sem jó...vmi matching error, piros kép és seggre esett katona...3opció :újrapróba,másik kari,új kari készítés. na mind1, alszok rá 1-2napot, csak megjavul..két 9es kari van, egy 4es, meg egy 1es...nem vágom másnak miért megy... -
#3619 Nekem csatlakozik (lvl 10es karikkal), csak néha kicsit laggzik, de az valszeg az osztott netem miatt. -
#3618 hihetetlen, hogy nem tudok csatlakozni sehova, basztattam már mindenhogy... :S mindig az a szar error szöveg... -
#3617 úgy tűnik túl sokat... -
#3616 mit vársz egy 10 évestől? -
#3615 Ket szintenkent (paros szinteken) kap a karakter 1 Hero Pontot, illetve alapbol van 1 darab az egyik ability-n.
(commando-lopakodas, soldier-gyogyitas, gunner-pajzs) -
#3614 légyszi -
#3613 fölös kulcs? má tényleg utoljára kérdem !!!!!! és ha van valakinek, vagyha máskor lesz akkor erre az e-mailra küldje: [email protected] -
#3612 igen ahogy olvasom -
#3611 nincs senkinek? -
#3610 Szerintem könnyen kivehető volt a #3593-4 hsz-ekből mi is lett vele... -
#3609 ha nincs valakinek fölös kulcsa akkor itt fogok FÖLFORDULNI !!!!!!! -
#3608 mindig lekések mindenről nekem sose jut semmi -
#3607 nincs meg ugye ? -
#3606 Erre már nem is mondanék semmit... -
#3605 elküldöd erre az e-mail ra [ha megvan] [email protected] nagyon hálás lennnnnnék !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#3604 akkor inkább azt nézzem hogy van e spam-om? -
Cat 02 #3603 Elvileg minden 2. / páros szinten kapsz. -
#3602 kb minden 5. szintlépésnél kapsz ilyen kiosztható pontot de leeht sűrűbben :) lvl6nál már 2 kiosztható pontod lesz ez 100% -
#3601 nekem sajnos 2/5 a max ezeken a szinteken.mi után kapok ilyenre felhasználható pontot? -
#3600 De.
Lehetseges, mivel nekem is a spambe rakta mindig a kulcsos maileket. -
#3599 hát ezaz :D remélem vasárnapra megjvaul az a foss :D -
Cat 02 #3598 Próbálgasd ^^ -
#3597 A büdös életbe! Miért nem tudok végigolvasni minden üzit? Már szétba... az ideg amiért nem jön! -
Neoncsoves #3596 gmail ugye nem SPAM-ba menti a kulcsot? -
#3595 nekem nem kapcsolódik most vmiért egyik szerverre se...azt írja, hogy nincs megfelelő szerver a karihoz. mind2 karinál ugyanazt írja...(gunner,commando) -
#3594 Mail sent :) Kellemes játékot :) -
#3593 [email protected] cimre küld el pls jó barátom és kollégám ezer éve vár a kulcsra!tyé... -
#3592 átgondoltam, itt írjon, itt látja a többi, hogy lekéste (nem akarom szétszpemmeltetni a saját levelesládám :D)
Ja és majd X-en írjon rám aki jönne gamelni, ma ráérek teljes mértékben.