26731
Battlefield Heroes
-
Beni521 #4516 én is kérek egyet szépen -
Neoncsoves #4515 Ki az aki azt mondta, hogy ha lesz kulcsom akkor szavamon fog, mert azt mondtam h ha lesz kulcsom odaadom neki :D -
#4514 -
#4513 ment a privi:) -
#4512 En kernek egyet, ha nem gond. -
#4511 Beszarás a másik emil cimemre is jött szóval má 2 tő van:) -
#4510 Emberek most kaptam kulcsot +ba akinek kell szóljon az első aki kéri megkapja:) -
preti96 #4509 énis
-
Neoncsoves #4508 Megkaptam a BF Heroes kulcsomat:DDD
loll -
#4507 play.battlefield-heroes.com... -
buBa0 #4506 De miután regeltem a kulcsot visszamentem a honlapra és nem volt ott semmilyen csík felül meg semmi. -
#4505 hmm már használják is? -
#4504 Bf tali? Úgysem megyek! -
Cat 02 #4503 Ez , ez volt -
#4502 Ha valami nem tetszik szegda, akkor ne írj !!!! -
#4501 En csak azt sajnalom, hogy az ilyen buzik kaptak beta kulcsot, a normalisak meg nem :( -
#4500 Na meg egy emberke aki azt sem tudja mirol beszel...
Meg ki sem adtak meg a jatekot baz... -
szegda #4499 ez a játék is jól indult csak f.s lett. xd -
nortsen #4498 Valaki tud valamit a megjelenésről? Meddig húzzák még? Sok a bug a game-ben (mondjuk ez nem ok a visszatartásra, mit már megszoktuk az EA-tól)? -
#4497 Ne bántsd már! :P -
#4496 akkor légszi TAKARODJ a fórumról -
#4495 már 9 napja nincs új hír a battlefield heroes oldalán -
#4494 explorer és firefox alatt működik csak és ott is engedélyeztetni kell ha felugrik a csík felül... -
buBa0 #4493 Heló! Van béta kulcsom regisztráltam is de nemtom letölteni a játékot, mi a baj? -
#4492 Gyűjtsd az XP-t. -
#4491 olyan sztem nem lehet.
H kaphatunk hero pontokat? -
Cat 02 #4490 bud :p -
#4489 Hát azt meg hogyan? :O -
Cat 02 #4488 Nekem 0-0 volt a legszorosabB :D -
#4487 Kéép:
Szoros meccs volt :D -
Cat 02 #4486 Az a röhej h fórumban 1 hónapja le van írva h kell a greanade spamot meg hasonlókat csinálni, de még be se köszöntek h jólvan, rajta vagyunk...
hero pointok is hiányoznak... ami nekem is gáz, de most aki vett bf pontot az jobban megszívta... -
#4485 Igen...irogatjak blogban hogy ilyen meg olyan szuper titkos uj dolgokat tesztelgetnek, jaj de jo...de a mostani egyre nagyobb bughalmazt kellene inkabb kurva gyorsan javitaniuk + valami anticheatet beloniuk, vagy legalabb amik foumba mennek videok es amire bizonyitekot mutatnak a jatekosok hogy valaki tuti cheater azokat bannolniuk. -
Cat 02 #4484 Xfire-re meg nem tolod fel a pofád ? :) -
#4483 mekkora bugos fos lett ez a game :D
ráadásul teli van cheaterrel is
csapattárs solider felmegy templom tetejére aztán másodpercenkét dobálja a spamot... xD :D ennyi...
aztán van egy redgun nevű solider aki bárhonnan kinyír :D stelthbe vagyok ott van előttem de még annyira távol hogy nem láthat azt elkezd lőni.... mondom grat ennyi és fal mögött sem voltam.... lazán kinyír.. nah mind1 is :D -
#4482 3 pontos heal azért elég mert már az is elég sokat gyógyít (25%-ot)a bandán meg mellé úgy is vesz mindenki tapaszt... -
#4481 Tobb haver is soldier lett es nyomtam en is eleg sokat vele, az elozo betaban 18as voltam es healt talaltuk mind a legjobbnak / legfontosabbnak eloszor kirakni.
De hat nem kell hogy egyezzen a velemenyunk.
En leirtam hogy sztunk mi a jo. -
#4480 dehogy a healre
felesleges én most vagyok 16 és csak 3 pont van még a healen és ez így is marad,burning bulett+granade spam felváltva huzza...
könnyű fejlődés már mint ilyen 16 körüli szinten kicsi karival beloggolni megnézni egy nevet,nagy karival arra rákeresni és már lehet is irtani a kiscsoportosokat,geci dolog de tuti siker -
#4479 Heal-re tolj 5/5-ot eloszor sztem, nagyon tapos hogy 12 secenkent majdnem a fel hp-dat, 40%-ot gyogyitasz instant es nem csak magadon hanem a tarsakon is.
1 nap alatt siman megvan lvl8-al.
Utana ami szimpatikus.
Mindenkinel mas, jatekstilustol fugg hogy mi jon be neked. -
Cat 02 #4478 Heal, Grenade Spam, Burning Bullets, lvl 30-ra ez mind meg is lesz + 1 blasting strike :D nem árt előre tervezni -
#4477 Az osszes soldier a 'nade spamra tesz.