26731
Battlefield Heroes
  • Beni521
    én is kérek egyet szépen
  • Neoncsoves
    Ki az aki azt mondta, hogy ha lesz kulcsom akkor szavamon fog, mert azt mondtam h ha lesz kulcsom odaadom neki :D
  • Me0w
  • Bartn73
    ment a privi:)
  • Me0w
    En kernek egyet, ha nem gond.
  • Bartn73
    Beszarás a másik emil cimemre is jött szóval má 2 tő van:)
  • Bartn73
    Emberek most kaptam kulcsot +ba akinek kell szóljon az első aki kéri megkapja:)
  • preti96
    énis
  • Neoncsoves
    Megkaptam a BF Heroes kulcsomat:DDD
    loll
  • Me0w
    play.battlefield-heroes.com...
  • buBa0
    De miután regeltem a kulcsot visszamentem a honlapra és nem volt ott semmilyen csík felül meg semmi.
  • ToCsEk
    hmm már használják is?
  • Viktor99
    Bf tali? Úgysem megyek!
  • Cat 02 #4503
    Ez , ez volt
  • davis98
    Ha valami nem tetszik szegda, akkor ne írj !!!!
  • Me0w
    En csak azt sajnalom, hogy az ilyen buzik kaptak beta kulcsot, a normalisak meg nem :(
  • Smithwarden
    Na meg egy emberke aki azt sem tudja mirol beszel...
    Meg ki sem adtak meg a jatekot baz...
  • szegda
    ez a játék is jól indult csak f.s lett. xd
  • nortsen
    Valaki tud valamit a megjelenésről? Meddig húzzák még? Sok a bug a game-ben (mondjuk ez nem ok a visszatartásra, mit már megszoktuk az EA-tól)?
  • Viktor99
    Ne bántsd már! :P
  • ChuckyHUN
    akkor légszi TAKARODJ a fórumról
  • davis98
    már 9 napja nincs új hír a battlefield heroes oldalán
  • Tatyla
    explorer és firefox alatt működik csak és ott is engedélyeztetni kell ha felugrik a csík felül...
  • buBa0
    Heló! Van béta kulcsom regisztráltam is de nemtom letölteni a játékot, mi a baj?
  • HappyHunter
    Gyűjtsd az XP-t.
  • moonster
    olyan sztem nem lehet.
    H kaphatunk hero pontokat?
  • Cat 02 #4490
    bud :p
  • HappyHunter
    Hát azt meg hogyan? :O
  • Cat 02 #4488
    Nekem 0-0 volt a legszorosabB :D
  • HappyHunter
    Kéép:

Szoros meccs volt :D
  • Cat 02 #4486
    Az a röhej h fórumban 1 hónapja le van írva h kell a greanade spamot meg hasonlókat csinálni, de még be se köszöntek h jólvan, rajta vagyunk...

hero pointok is hiányoznak... ami nekem is gáz, de most aki vett bf pontot az jobban megszívta...
  • Smithwarden
    Igen...irogatjak blogban hogy ilyen meg olyan szuper titkos uj dolgokat tesztelgetnek, jaj de jo...de a mostani egyre nagyobb bughalmazt kellene inkabb kurva gyorsan javitaniuk + valami anticheatet beloniuk, vagy legalabb amik foumba mennek videok es amire bizonyitekot mutatnak a jatekosok hogy valaki tuti cheater azokat bannolniuk.
  • Cat 02 #4484
    Xfire-re meg nem tolod fel a pofád ? :)
  • ToCsEk
    mekkora bugos fos lett ez a game :D
    ráadásul teli van cheaterrel is

csapattárs solider felmegy templom tetejére aztán másodpercenkét dobálja a spamot... xD :D ennyi...

aztán van egy redgun nevű solider aki bárhonnan kinyír :D stelthbe vagyok ott van előttem de még annyira távol hogy nem láthat azt elkezd lőni.... mondom grat ennyi és fal mögött sem voltam.... lazán kinyír.. nah mind1 is :D
  • Tatyla
    3 pontos heal azért elég mert már az is elég sokat gyógyít (25%-ot)a bandán meg mellé úgy is vesz mindenki tapaszt...
  • Smithwarden
    Tobb haver is soldier lett es nyomtam en is eleg sokat vele, az elozo betaban 18as voltam es healt talaltuk mind a legjobbnak / legfontosabbnak eloszor kirakni.
    De hat nem kell hogy egyezzen a velemenyunk.
    En leirtam hogy sztunk mi a jo.
  • Tatyla
    dehogy a healre
    felesleges én most vagyok 16 és csak 3 pont van még a healen és ez így is marad,burning bulett+granade spam felváltva huzza...

könnyű fejlődés már mint ilyen 16 körüli szinten kicsi karival beloggolni megnézni egy nevet,nagy karival arra rákeresni és már lehet is irtani a kiscsoportosokat,geci dolog de tuti siker
  • Smithwarden
    Heal-re tolj 5/5-ot eloszor sztem, nagyon tapos hogy 12 secenkent majdnem a fel hp-dat, 40%-ot gyogyitasz instant es nem csak magadon hanem a tarsakon is.
    1 nap alatt siman megvan lvl8-al.
    Utana ami szimpatikus.
    Mindenkinel mas, jatekstilustol fugg hogy mi jon be neked.
  • Cat 02 #4478
    Heal, Grenade Spam, Burning Bullets, lvl 30-ra ez mind meg is lesz + 1 blasting strike :D nem árt előre tervezni
  • Me0w
    Az osszes soldier a 'nade spamra tesz.