Tomb Raider: Underworld

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evin
Csak a magyar?! Annak semmi értelme, akkor már érdemesebb a magyar verziót beszerezni, ami 70-100MB-al több a telepítõvel és miegymással. Minek megtartani egy 7G-s angol és egy 7G-s magyar verziót a fájlokból? Mert ha nem esett volna le NEM lehet kiszedni csak a magyar anyagot, és NEM megy a magyar fájlokkal az angol exe/dll!
Másrészrõl nekem nem kell.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Szia jutottál a filekkel valamire.Mindkettõtöknek köszi a válaszokat.
Szia ha csak a magyar file kellene arra is van meg felelõ hely.
Egyenlõre a tanító pálya utáni, elsõ hajónál vagyok. Van egy sziget+ a hajó ahonnan indulok. majd írok hol vagyok.
rage
Ha már másodszor indulsz a hajóról, s a nagy hajóra kell feljutnod, akkor ugorj a láncra, s mássz fel.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Amúgy arra a szigetre kéne mennem?
?(mennyi van még a játékból)?
rage
Tényleg elég hamar elakadtál
Merülj le jó mélyre, ott ússz, aztán majd úgyis meglátod.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

SIKERÜLT! Jó a játék, de máris elakadtam! Amikor hajóról udulok hova kell menni? Nem akárhányszor lemerülök visszasodor a víz a hajóhoz.
Evin
Meg lehet próbálni.
Egyébként nem arra értettem a rendszert, hogy nem elég a játék alá, hanem hogy tele van szeméttel, kártevõvel a Win, ilyesmi.

Minden van sztem!
Cpu: 2 magos 2,2 Ghz
ram: 2 Gb
v.kártya: Gforce 8600 Gt 256 mb

amúgy amikor elõször elindítom akkor tovább megy az edios kírásnál, mert felkínál ilyen mentési izét, elfogadom kilkép, utána mert a mentési krákérdezésig se enged. Elutasítsam és akkor továbbmegy?
Evin
Ha az nem jó, amit adtak hozzá, akkor a géppel/rendszerrel van a gond. Valami hiányzik, vagy valaminek nem kellene fent lennie.

Felraktam 3x! Most nem csinálok semit vele! Leírod hogy indítsam el?
Akkor, hogy crackaljam?
Evin
Azért, mert a magyarban alapból benne van a javítás. Fölösleges felrakni, ráadásul szerintem nem is jó hozzá, mivel ebben lényegében nincs is benne az angol anyag. Vagyis az indító exe olyan adatokra hivatkozna a nagy fájlokban, amik ott sincsenek, vagy máshol vannak.

Nem jó! Újratelepítettem, nem tettem rá semmit, csak megkrekkeltem és amikor elindítja bejön azeidos aztán kilép.
Magyr! De miért kár felrakni a javítást?
Evin
Ö, megvenni?
1.Ha magyar verzió, kár felrakni a javítást.
2.Ha angol, rossz a crack.

Hali! Feltettem a játékot, 1.1 patch, 1.1 crack, de kilép a játék indtása után, hogy xy hibát észlelt ezért keállt: Mit kell csinálni?
bogyoka
vissza kell menni az egyik romhoz, ott van valahol, mennyél be mindegyik romhoz és ott kell lenni valahol.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

A szoborfej hiányzik.Hol találom??A koponya már megvan!
bogyoka
Olvass vissza, hiányzik esetleg középrõl egy szoborfej, meg a szélsõrõl egy koponya, ha ott jársz amire én gondolok. Állj középre, és nézd meg, hogy odatesz-e valamit Lara.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

HY!Segítsen valaki!Mexico-i pályán vagyok.Egy nagy sportpályán maja vagy aszték,az egyik oldalon egyirányba fordítottam a fogaskerekeket,( a pályán az egyik sziklasor elcsúszott),de a pálya másik oldalán lévõ fogaskereketek nem engedi forgatni.Mi lehet a baj??
köszönöm
rage

Sziasztok!
Azon a pályán járok amelyiken a bazi nagy lengõ kalapácsok eltörik a jég hídat és a pálya vége felé meg kell ölni egy nagy szörnyet (yeti szerû szörny). Na itt a szörny után fel kell jutni egy felsõ peremre a föl-le mozgó kövek és a mozgó lánc segítségével. Sajnos sehogy sem jövök rá, hogy hogyan kellene, mert a pálya többi ilyen termében a mozgó lánc a perem felé mozog, de itt a peremmel ellentétes irányba és mindig leesek, mert hiába csimpaszkodok a láncon a perem felé, nem mászik Lara elég gyorsan. Remélem nagyjából érthetõen fogalmaztam és tud valaki segíteni. Elõre is köszönöm.
Sziasztok!
Nõi szemmel nézve sem volt rossz eddig Lara néni, szerintem. Sajnos én is attól tartok, hogy még jobban el fogják cseszni. Nekem az elsõ része is nagyon tetszett, nem zavart, hogy a cickói erõsem 3szög alakúak voltak, a történet volt a lényeg, meg a rejtvények-fejtörõk. az irányításán az Underworld-nél is addig erölködtek, míg jól elbarmolták. De nagyon várom a következõt, ezt már 2szer kipörgettem. 1-szer angol, 1-szer magyar változatban...MEGÉRTE! <#eljen>

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

Sziasztok! Egy kis segitség kellene.
A kalapácsnál vagyok és nem tudok át ugrani a két görgõ sor között.
Elõre is köszönöm.
Istencsászár
Meg kellett volna venni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

KlinikaHUN
értem,kösz

Hát sajnálattal olvasom ezt a hírt,szerintem jó volt így a kis Lara.Meg az egész játék is,remélem nem arra jutnak a végén,hogy majd kiölik belõle a kalandot,mert ez az lényege.

Evin
Arra válaszoltam, amit kérdeztél. A magyar fájlok 7GB méretûek! És nincs olyan módszer, amivel kisebb lenne, és fel lehetne rakni az angolra.

KlinikaHUN
kicsit félreértettél,nem a játék kell,csak a magyar fájlok,ha egyáltalán kilehet szedni valahogy.A magyar felirat miatt nem szedem újra az egészet,akkor marad angol,csak kérdeztem hátha...

Evin
7GB-t? Álmodj csak. Egyébként a megfelelõ helyen fent a magyar kiadás.

KlinikaHUN
Sziasztok.

Feltudná-e valaki tölteni a Tomb Raider Underworld magyar nyelvi file-kat?
köszi

elite
Faszom beléjük! El fogják kúrni, pedig jó volt ez.

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

A gyenge értékesítési mutatókkal rendelkezõ Tomb Raider: Underworld megmaradt fejlesztõbrigádja megkísérli újraéleszteni az évek során lemorzsálódott szériát. A Times Online terjedelmes írásban foglalkozik Lara kisasszony fényõzû múltjával, megtépázott jelenével és leendõ jövõjével. Az Underworld értékesített kópiái messze alulmúlták az elõzetes várakozásokat, ennek folytán drasztikus lépésekre kényszerültek a fejlesztõvállalat vezetõi: megváltak harminc munkatársuktól. Hibáztathatnák a vásárlókat, kritikusokat vagy a világot sújtó gazdasági válságot, de nem tették. Problémáik forrása magára Lara Croft kisasszonyra vezethetõ vissza, vagy legalábbis Crystal Dynamics grafikusaira. A publikált írásban felszólalt az Eidos vezetõ pénzügyi tanácsadója, Robert Brent, aki elmondta, hogy következõ játékuk fejlesztésekor alaposan meg kell vizsgálniuk minden egyes tényezõt. Példaként felhozta az elmúlt évek folyamán jelentõs megváltozott Batman filmek hangulatát és képi világát. Elsõ lépésként az Eidos munkatársai elgondolkodnak Lara Croft karakterének megváltoztatásán, egy hölgyek számára „barátságosabb" (elfogadhatóbb) fõhõsnõt kívánnak létrehozni. Sõt, számítani lehet a széria teljes újraértelmezésére, könnyen megeshet, hogy felülbírálnak minden eddig bevezetett és megismert Tomb Raider elemet.

Forrás: GameStar

(Már elõre félek. Szerintem jó úton haladt.)

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Nekem ugyan ez a hiba volt!
Tomb Raider: Underworld v1.1 No-DVD/Fixed EXE
ez +oldotta.
okok.Próbálom thanx!
A "híd" mindkét szélén van karika, amirõl le tudsz lógni. Ha jobbra-ballra himbálod magad átérsz a szemközti fal alsóbb szintjére. Itt kell újra megfognod a kék követ és addig húzni-tolni, amig a "híd" a másik járathoz nem ér.

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

A képen balra melletted fel tudsz ugrálni egy felsõbb szintre.

Hy!Kellene egy kis segítség!Bent vagyok egy teremben,itt van az a nagy isten szobor ,középen van 1 kis kör alakú placc, fa meg egy kis oszlopocska van rajta,az intróban lara rájött h a faterja véste bele a szöveget.A kezemen van az a karkötõ szerû ki akármi.Kéken világítanak a kövek amikhez hozzáérek. el kellene valahogy fordítani az egész placcot amin a kis fa meg az oszlop van.Lemásztam a kis fa mellett,egy kicsit tudom forgatni az egész platformot,de nem érek vele semmit.SEGÍTSÉÉÉÉGG!
rage
Savegame

A mentés ott készült, ahol Lara beront a motorral az alvilág kapuján.
A rámpa lent lesz.

pls küldjön vki egy mentést....nem akarok vele újra szívni...

FENE!!! Még a javítás sem oldotta meg

elite
Ez bug. Én is megszívtam. Vissza kell töltened a pálya elejét...

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Üdv. Én most azon a pályán vagyok, amikor motorral kell az egyik tekerõs vmitõl a másikig menni esõben a dzsungelben. Sztem egy bugba akadtam, mert eltekertem mind2-t, ki is nyílt a kijárat, de nem értem vissza idõben, és visszazáródott, de a 2 tekerõt már nemtom tekerni. Vki mondja meg, h ez most bug-e, vagy lehet ilyenkor még ezzel vmit kezdeni. Ha bug volt, akkor meg pls töltse fel vki az ezutáni nyitott úti mentést.(közvetlenül a bejáratánál)Kösz.

Kösz
Most itt akadtam el valaki tudna segiteni
Azért köszi! 😊

Evin
Hú, tényleg. (ezt miért nem tudták normális gombra rakni)

Ja, ok. 😊