Tomb Raider: Underworld

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
pc verzióban vannak achivmentek?(mint boxon, mert games for windowsos, mint gta4)

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

fery02
Üdv a jelenben! <#wave>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

elég szarul néz ki, élõben biztos nem kellene egy ilyen pipaszárlábú csontkollekció..

Na erre elõjött még 1 probléma... Alapvetõen menne a játék közepes grafikán, de aztán egy idõ után kb 5 mp-enként szaggat egyet... aztán kipurcan a gép, kék ablakot kapok, amiben leírja, h a számítógép védelmében leáll... és újraindul... és akármikor elkezdem a játékot, ezt csinálja... Ez miért lehet?
Konfig:
AMD Sepmron 2500+
1 gb memória
Fx 7300 GT GDDR3 256 mb
Elvileg elég kell, h legyen... meg a játék legelején megy szépen, aztán jön a szaggatás:S Ha valaki tud, segítsen lécci!
fery02
😄 Nincs mit tõled se! 😊

Köszönöm, Feri, rendes volt tõled hogy megosztottad a titkot.
fery02
Nincs mit! 😊

Én is ugyanezzel a problémával küzdöttem, de a megoldásod segített! Örök hála neked!!!<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
fery02
Jól van na, elárulom a titkomat és segítek a warez jellegû kérdésedben:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szedd le a gamecopyworld.com-ról ezt: Tomb Raider: Underworld v1.1 No-DVD/Fixed EXE, perzse elõtte tedd fel a patch-et is.

Evin
Ez nem titkolózás kérdése. Ha senki sem találkozott ilyennel, a megoldását sem tudhatjuk.
Lehet crack, régi driver stb miatt.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

úgy látom, jó titok tartók vannak közöttünk, akik nem merik megosztani, hogy hasonló hiba esetén mi a tenedõ

a kérdésem volt " Kidob az 1. kép után.
megkérdezi,h csináljon-e automata mentést és bármire nyomok,hibaüzivel kirak az asztalra. Felraktam az 1.1-et és nélküle is próbáltam, sajnos így sem indul. Tud valaki segíteni ?? " volt aknek hasonló hibája volt, és megtudta oldani.
fery02
"Nálam ez a "helyszín újralátogatása" menü nem aktív a PDA-ban a Földközi tenger pályán"

Kongy
Nem hinném. Shader Model 3.0 a minimum. az alatt nem indul. Egy Radeon X1600-zal ár indul.

A kincsvadászatba belemész, és azon belül PDA. Ott kell lennie a helyszín újralátogatásának. Nem random módon rak be, a pályát te választod. Amúgy a mentésnél hibaüzi a magyar verzió problémája. Szerencsére van már patch, nekem segített. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Demila

x700 radeon kártya, az elég ?

256 mb rammal

X-bow Apollo

Evin
Driver+DX9 frissítés.
Elég neki a kártyád?

Demila
sziasztok nem megy a játék. Indítás elött kijön a setup , azt leokézom és kijön egy Failed to initialize Direct3D with current settings hibaüzenet 😞

ha valaki tud segíteni , azt nagyon +köszönném .

X-bow Apollo

fery02
Húzd, de vigyázz! Elõször én úgy jártam, hogy elkezdtem rá mászni rá, de nem bírta el a súlyomat, és rám esett. 😊

Köszönöm a válaszaitok!

Érdekes a helyzet, hiszen az "E"-t csak akkor jelezte nekem a játék, amikor már teljesen fent voltam a karikánál, addig csak a space világított fel.. Tehát ha jól értem, bárhol megállhatok, lõjem ki a kötelet és próbáljam húzni? Este kipróbálom 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

fery02
A kettõ kõ az bal oldalra kell, a jobb-ra meg elég lesz a sárkányfej súlya, önmagában.

bogyoka
A karikába belövöd a köteledet, és húzni kell, hogy leessen a sárkányfej, nem kell mászni, de az E-vel tudod húzni.
A két követ nem emlékszem hova kell tenni, azok súlyt szolgálnak, vagy középre kell a kettõ nem tudom már, vagy két oldalra.😊

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Sziasztok!

Ilyen nem szokott velem elõfordulni, de most már a játék elején szükségem lenne segítségre (nem röhögni!) 😄 Szóval még csak ott járok, ahol két kocka hever a földön, a falon szemben két sárkány, mindegyik elé le tudom pakolni a köveket, és középen meghúzni a kart. Ha a jobb oldali elé teszem a kockákat, és úgy húzom a kart, akkor füstöt okád a fej. Gondolom baszkurálni kell a piercinget az orrában, de nem jutok elõrébb, hiába mászok fel a kötélen és nyomkodom az "E"-t, nem történik semmi. Fogalmam sincs mit rontok el!

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

CroftManor
Már kijött xboxra

Nothing is True, Everything is Permitted

nekem is az a problémám, mint skampinak.Kidob az 1. kép után.
megkérdezi,h csináljon-e automata mentést és bármire nyomok,hibaüzivel kirak az asztalra. Felraktam az 1.1-et és nélküle is próbáltam, sajnos így sem indul. Tud valaki segíteni ??
fery02
Nálam ez a "helyszín újralátogatása" menü nem aktív a PDA-ban a Földközi tenger pályán. Lehet, hogy elõtte legalább egy pályát (esetemben ezt) végig kéne vinnem, hogy aktív legyen?
"És akkor betesz egy üres pályára" - ezt úgy érted, hogy még itt se választhatjuk ki a pályát, hanem random módon válogat, hogy melyik pálya jöjjön?
Az meg egyértelmû, hogy semmi ellenség, hisz már mindenhol kipucoltuk egyszer a környéket. Csak a kincsen várnak, elvégre erre utal a "Kincsvadászat" mód. 😊

DarkSector
dlc lesz?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
Neem, azért ennyire nem durva a helyzet. a PDA-ba kell belemenni és azon belül helyszín újralátogatása. És akkor betesz egy üres pályára, ahol semmi ellenség, semmi izgalom, csak menj elõre, ha meg télleg játszani akarsz akkor kezdd újra...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

fery02
Szóval nem kell csodálkoznom, miután végigjátszva a játékot, a "Kincsvadászat" menüre rákattintva nem pályaválasztási lehetõség fogadott, hanem egybõl elkezdte tölteni a legelsõ pályát? 😮
Komolyan most az van, hogyha nekem pl a legutolsó pályán nem lett felvéve egy relics, akkor elõtte az összes pályát végig kell tolnom megint? 😮 Nemár.

Kongy
Szó mi szó Amandának elég debil feje lett. Sokkal jobban tetszett a Legendben. Lara szexisebb lett, és jobban néz ki, de Alister.... hát no comment xD Amúgy teljesen egyetértek veled. A pályák újbóli végigtolása tényleg rettentõen hiányzik, mert én viszont szívesen nekiülnék újra egy-két pályának, de ahhoz az elõtte lévõket is meg kell csinálni, és azt meg pont nem akarom... szal nagyon gáz ez így, és ezért nem nagyon fogom elõvenni a gamet a jövõben...

fery02
Eléggé darkosra sikeredett ez a játék. Szvsz a Legend sokkal hangulatosabb volt.
Nem igazán tudom eldönteni, hogy most hosszú lett-e a játék vagy rövid, mert ugyan kevés pálya van, de azok elég nagyok. Meg nem is egyfolytában játszottam vele, 1 hétig kivitte nekem a játék. Az a baj, hogy nem nagyon érzek késztetést, hogy újrakezdjem a pályákat a többi kincs megtalálásáért, mert a nagy pályák miatt sokkal nagyobb nyílt terek vannak, ami nehezíti a kincskeresést.
Maga a menü is elég érdekesre sikeredett, nem igazán kellett volna hozzányúlni, a Legend-nél tökéletesebb menü nem is kellett volna. Nagy hiba volt továbbá, hogy nem lehet újranyomni a pályákat Trial módban, így végigvittem volna a pályákat újra, versenyezve az idõvel.
A másik már nem kekeckedés, de mégsem tetszett annyira: értem én, hogy ha már Lara kinézete megváltozott, akkor már illõ a többi elõzõ részbõl visszaköszönõ karaktert is megváltoztatni, de pl Amandára rá sem ismertem. A Legendbe annyira aranyos feje volt. Viszont Zip nagyon kemény lett. Az az igazi füves, kemény néger xD.

Mindenesetre meg fogom venni, mert megérdemli, úgyis kevés fogyott belõle. 😊

fery02
Az igen, érdekesen van akkor megoldva. Nekem pályák végén így is marad mindíg vagy 4-5 medipack, de akkor plusz életszerzési lehetõség is van a játékban.
#2242: ezekkel nem lehet bónuszokat feloldani

CroftManor
nem tévedsz

Maxtreme
asszem amibe folyadék van az az élet 😊
De lehet tévedek,

Evin
Nem a bónusz dolgokat lehet vele feloldani?

Maxtreme
vizelet xD

Amúgy asszem' élet.

fery02
Nem tudjátok, hogy a pályákon mi célt szolgálnak azok a felvehetõ kelyhek, amikben általában van valami sárga folyadék?

CroftManor

Köszi
Evin
CSAK 1oldallal van visszább: #2114

Nekem se sikerül a láncon tovább jutni h kéne?<#help>
Victor1103
Megoldva bár az is egy bugnak köszönhetõen<#vigyor3>Ahogy mászott a láncon a kamera hírtelen kiakadt a fél képernyõ fehér lett és valahogy átdobott a másik oldalra és végre nem esett le ötszázezredszerre.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Victor1103
Szeleb neked sikerült ott továbbjutni?Én is 360-on játszom és egyszerûen képtelen vagyok átjutni a túloldalra.Szörnyû hogy ekkora buggal megjelenjen egy játék😞

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Evin

Victor1103
Valaki segítsen pls!Ott tartok hogy vannak a kalapácsok amik himbálóznak oda-vissza azokon kell elugrálni a folyosó végére meg vannak ilyen kötömbõk amikre ráugorva fel és le emelkednek.Vannak ilyen láncok fent magasba és nem is volt velük gönd mert mind jó irányba mozgott de az utolsó teremben a láncok ellentétes irányba mozognak és nem tudok olyan gyorsan mászi rajtuk és mindig leesek...

oké.megleltem viszzább is már ezt a linket.koszi szépen

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

bogyoka
itt át tudod nézni szerintem, hogy hol tartottál, és van savegame letöltés is. Bal oldalt keresd meg az Underworldöt a végigjátszásban van.
Itt próbáld meg

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Sziasztok...tegnap elmentem nagyon sokat a játékban.... de átinstaláltam a gépet, a saveket elfelejtettem kivenni... Valaki nem tud valami megoldást ?? ha a 100 % savet letoltom akkor nem tudom kiválasztani melyik pálya kell nekem.

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Én kivképpen ráküldtem az 1.1-et a magyarra, mert a programok menüben 1.0 szerepelt, pedig a readme 1.1-et írt. Semmi változást nem tapasztaltam, ugyanúgy ment tovább a game, csak már a programoknál is 1.1 szerepelt.

Visca El Barça!

Evin
Az meg, az 1.0-hoz, 1.1-hez, és a magyar kiadáshoz mind különbözõ crack kell. (A magyart meg nem szabad patch-elni!)

jaa!értelek,hát igen,tört...kövezzetek meg...
crackeltem is és patch után is.