Tomb Raider: Underworld
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Konfig:
AMD Sepmron 2500+
1 gb memória
Fx 7300 GT GDDR3 256 mb
Elvileg elég kell, h legyen... meg a játék legelején megy szépen, aztán jön a szaggatás:S Ha valaki tud, segítsen lécci!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehet crack, régi driver stb miatt.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
a kérdésem volt " Kidob az 1. kép után.
megkérdezi,h csináljon-e automata mentést és bármire nyomok,hibaüzivel kirak az asztalra. Felraktam az 1.1-et és nélküle is próbáltam, sajnos így sem indul. Tud valaki segíteni ?? " volt aknek hasonló hibája volt, és megtudta oldani.
A kincsvadászatba belemész, és azon belül PDA. Ott kell lennie a helyszín újralátogatásának. Nem random módon rak be, a pályát te választod. Amúgy a mentésnél hibaüzi a magyar verzió problémája. Szerencsére van már patch, nekem segített. 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Elég neki a kártyád?
ha valaki tud segíteni , azt nagyon +köszönném .
X-bow Apollo
Érdekes a helyzet, hiszen az "E"-t csak akkor jelezte nekem a játék, amikor már teljesen fent voltam a karikánál, addig csak a space világított fel.. Tehát ha jól értem, bárhol megállhatok, lõjem ki a kötelet és próbáljam húzni? Este kipróbálom 😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A két követ nem emlékszem hova kell tenni, azok súlyt szolgálnak, vagy középre kell a kettõ nem tudom már, vagy két oldalra.😊
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Ilyen nem szokott velem elõfordulni, de most már a játék elején szükségem lenne segítségre (nem röhögni!) 😄 Szóval még csak ott járok, ahol két kocka hever a földön, a falon szemben két sárkány, mindegyik elé le tudom pakolni a köveket, és középen meghúzni a kart. Ha a jobb oldali elé teszem a kockákat, és úgy húzom a kart, akkor füstöt okád a fej. Gondolom baszkurálni kell a piercinget az orrában, de nem jutok elõrébb, hiába mászok fel a kötélen és nyomkodom az "E"-t, nem történik semmi. Fogalmam sincs mit rontok el!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
megkérdezi,h csináljon-e automata mentést és bármire nyomok,hibaüzivel kirak az asztalra. Felraktam az 1.1-et és nélküle is próbáltam, sajnos így sem indul. Tud valaki segíteni ??
"És akkor betesz egy üres pályára" - ezt úgy érted, hogy még itt se választhatjuk ki a pályát, hanem random módon válogat, hogy melyik pálya jöjjön?
Az meg egyértelmû, hogy semmi ellenség, hisz már mindenhol kipucoltuk egyszer a környéket. Csak a kincsen várnak, elvégre erre utal a "Kincsvadászat" mód. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Komolyan most az van, hogyha nekem pl a legutolsó pályán nem lett felvéve egy relics, akkor elõtte az összes pályát végig kell tolnom megint? 😮 Nemár.
Nem igazán tudom eldönteni, hogy most hosszú lett-e a játék vagy rövid, mert ugyan kevés pálya van, de azok elég nagyok. Meg nem is egyfolytában játszottam vele, 1 hétig kivitte nekem a játék. Az a baj, hogy nem nagyon érzek késztetést, hogy újrakezdjem a pályákat a többi kincs megtalálásáért, mert a nagy pályák miatt sokkal nagyobb nyílt terek vannak, ami nehezíti a kincskeresést.
Maga a menü is elég érdekesre sikeredett, nem igazán kellett volna hozzányúlni, a Legend-nél tökéletesebb menü nem is kellett volna. Nagy hiba volt továbbá, hogy nem lehet újranyomni a pályákat Trial módban, így végigvittem volna a pályákat újra, versenyezve az idõvel.
A másik már nem kekeckedés, de mégsem tetszett annyira: értem én, hogy ha már Lara kinézete megváltozott, akkor már illõ a többi elõzõ részbõl visszaköszönõ karaktert is megváltoztatni, de pl Amandára rá sem ismertem. A Legendbe annyira aranyos feje volt. Viszont Zip nagyon kemény lett. Az az igazi füves, kemény néger xD.
Mindenesetre meg fogom venni, mert megérdemli, úgyis kevés fogyott belõle. 😊
#2242: ezekkel nem lehet bónuszokat feloldani
Nothing is True, Everything is Permitted
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Itt próbáld meg
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Visca El Barça!