2374
-
#2294 Milyen jó ez a progi, egészen művészi alkotásokat lehet vele csinálni XD
kép1
kép2
kép3
(nagyító) -
#2293 Igy van, csak xboxra jött ki a DLC sajnos
Egyedül a Mirrors Edge DLC-je jött ki PCre is -
#2292 Hát ez meg loál -
#2291 Ő a DLC-re gondol, ami PC-re nincs. -
bgabor #2290 November eleje óta kint van a PC-s warez verzió... Majd fél éves a cucc. -
#2289 Nem csak konzolra adták ki? -
#2288 Aha. Kb két hete
Akhesiva XD -
#2287 ez már kijött? -
#2286 Ti nem foglalkoztok a DLCvel?
tök király -
AtKing #2285 jó, leszedem. Biztos király a többi is! -
simi1018 #2284 Köszönöm Bogyó----- Igazad van nem játszottam a korábbiakat végig.
-
#2283 Játszd le a többit is nagyon jók:) -
#2282 Ok, akkor most jöhet időrendben visszafelé az összes rész, egészen a legelsőig. -
AtKing #2281 Hello!
Én már kiakasztottam a játékot, pedig ez az első tomb raider játékom! Szerintem nagyon jó játék. Jó a grafika is, kalanddús! -
#2280 Hát igen, aki nem játszott az előző részekkel az honnan is tudhatná... -
#2279 gyorsan nyomogasd az E betüt. -
simi1018 #2278 Üdv. Elakadtam annál a helynél, ahol a nagy szörny megölése után a láncon kell átmászni a másik oldalra azonban a lánc pont az ellenkező irányba halad, mint amerre nekem kellene, és íyg mindig lelök a láncról, hogyan tudok átjutni a túl oldalra ? Tud valaki segíteni ? Előr is köszi
-
#2277 Ezen én is elgondolkodtam már. Biztos azért, mert azok biztos elindulnak Windows-on. :D -
#2276 hát akkor meg miért azok?:D fail. -
#2275 Itt nincsenek. Am láttam már több games for windows játékot, amiben nincsenek acsívok. -
#2274 pc verzióban vannak achivmentek?(mint boxon, mert games for windowsos, mint gta4) -
#2273 Üdv a jelenben! -
Anteris #2272 elég szarul néz ki, élőben biztos nem kellene egy ilyen pipaszárlábú csontkollekció.. -
Sörmókus #2271 Na erre előjött még 1 probléma... Alapvetően menne a játék közepes grafikán, de aztán egy idő után kb 5 mp-enként szaggat egyet... aztán kipurcan a gép, kék ablakot kapok, amiben leírja, h a számítógép védelmében leáll... és újraindul... és akármikor elkezdem a játékot, ezt csinálja... Ez miért lehet?
Konfig:
AMD Sepmron 2500+
1 gb memória
Fx 7300 GT GDDR3 256 mb
Elvileg elég kell, h legyen... meg a játék legelején megy szépen, aztán jön a szaggatás:S Ha valaki tud, segítsen lécci! -
#2270 :D Nincs mit tőled se! :) -
simi1018 #2269 Köszönöm, Feri, rendes volt tőled hogy megosztottad a titkot. -
#2268 Nincs mit! :) -
Sörmókus #2267 Én is ugyanezzel a problémával küzdöttem, de a megoldásod segített! Örök hála neked!!! -
#2266 Jól van na, elárulom a titkomat és segítek a warez jellegű kérdésedben:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szedd le a gamecopyworld.com-ról ezt: Tomb Raider: Underworld v1.1 [RUSSIAN] No-DVD/Fixed EXE, perzse előtte tedd fel a patch-et is. -
#2265 Ez nem titkolózás kérdése. Ha senki sem találkozott ilyennel, a megoldását sem tudhatjuk.
Lehet crack, régi driver stb miatt. -
simi1018 #2264 úgy látom, jó titok tartók vannak közöttünk, akik nem merik megosztani, hogy hasonló hiba esetén mi a tenedő
a kérdésem volt " Kidob az 1. kép után.
megkérdezi,h csináljon-e automata mentést és bármire nyomok,hibaüzivel kirak az asztalra. Felraktam az 1.1-et és nélküle is próbáltam, sajnos így sem indul. Tud valaki segíteni ?? " volt aknek hasonló hibája volt, és megtudta oldani.
-
#2263 "Nálam ez a "helyszín újralátogatása" menü nem aktív a PDA-ban a Földközi tenger pályán" -
#2262 Nem hinném. Shader Model 3.0 a minimum. az alatt nem indul. Egy Radeon X1600-zal ár indul.
A kincsvadászatba belemész, és azon belül PDA. Ott kell lennie a helyszín újralátogatásának. Nem random módon rak be, a pályát te választod. Amúgy a mentésnél hibaüzi a magyar verzió problémája. Szerencsére van már patch, nekem segített. :) -
x700 radeon kártya, az elég ?
256 mb rammal
-
#2260 Driver+DX9 frissítés.
Elég neki a kártyád? -
#2259 sziasztok nem megy a játék. Indítás elött kijön a setup , azt leokézom és kijön egy Failed to initialize Direct3D with current settings hibaüzenet :(
ha valaki tud segíteni , azt nagyon +köszönném . -
#2258 Húzd, de vigyázz! Először én úgy jártam, hogy elkezdtem rá mászni rá, de nem bírta el a súlyomat, és rám esett. :) -
Aspyrin #2257 Köszönöm a válaszaitok!
Érdekes a helyzet, hiszen az "E"-t csak akkor jelezte nekem a játék, amikor már teljesen fent voltam a karikánál, addig csak a space világított fel.. Tehát ha jól értem, bárhol megállhatok, lőjem ki a kötelet és próbáljam húzni? Este kipróbálom :) -
#2256 A kettő kő az bal oldalra kell, a jobb-ra meg elég lesz a sárkányfej súlya, önmagában. -
#2255 A karikába belövöd a köteledet, és húzni kell, hogy leessen a sárkányfej, nem kell mászni, de az E-vel tudod húzni.
A két követ nem emlékszem hova kell tenni, azok súlyt szolgálnak, vagy középre kell a kettő nem tudom már, vagy két oldalra.:)