Tomb Raider: Underworld
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A patchez TexMod progi kell. [/url]Innen már tölthetitek is.
a modot innen lehet leszedni: [url="http://download.chip.eu/hu/download_hu_5250302.html"]Nude Patch v3.0
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nekem amúgy eleinte nagyon szoknom kellett ezeket az új generációs Tomb Raidereket. Elõttük végigjátszottam mindegyik részt és imádtam azokat a grafika, meg a fizika ellenére. Valahogy hordozták azt a bizonyos TR-es feelinget, ami nálam az új generációs TR-eknél elveszett. Például szerettem, hogy ki kellett centiznem az ugrásokat, szerettem, hogy nekem kellett megkapaszkodnom (ezekben az új Tomb Raiderekeben csoda, hogy nem magától ugrik, olyan szintû könnyítéseket érzek irányítás téren).
Viszont az is biztos, hogy már ugyanazt a hangulatot nem fogja már egy hasonló mûfajú játék sem visszahozni, amit a Core Design adott az 1996-ban megjelent alkotásának a demójában végigjátszható City of Vilcabamba pályát játszva. Nem tudom hányszor játszottam ki azt a pályát, rengeteg álmatlan éjszakát okozott. Fõleg az akkori Lara Croft személye, a felfedezés és a veszély élménye, mikor még semmi rókabõr érzésünk nem volt, totálisan újszerû volt minden. Nem is tudom, hogyha még hangkártyám is lett volna akkoriban, mi lett volna. 😄
Manapság már annyira új idõket élünk, hogy állítólag túlélõhorror készül az új Tomb Raiderbõl. Nem tudom, azt hogyan fogjuk értékelni. .)
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Amugy sokan kérdezték h nincs e fent magyarul ugye, más forumokon is és csak 1 helyen írták ezt le az meg jól elvolt rejtve szal ezért írtam le h könyebben meglehessen találni. Sry ha bárkit megzavartam vele 😊
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Mit tudtok arról, hogy a 2 dlc megjelenik pc-re. Mert itt
http://www.tombraiders.hu/hirek/2009/7/underplussz_pc.jpg
erre utalnak. :-)
A 6. relicet, hogy lehet megszerezni? Mert ahová fel kellene mennem érte oda nem tudok, mert egy vízesés van ott. Ha beleugrok rögtön meghalok. Kösz a segítséget!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Nothing is True, Everything is Permitted
1,5 giga ram
ati raedon x1100 128 as videokartya
ez mind egy laptopban van😊
problémam van a TR: underworld-el telepitem a gamet utana start elvegzem a beallitasokat es amikor inditanam a jatekot kiir valami ilyesmit: "nem sikerult inicializalni a direct3d alkalmazast ......" nem tom hogy van tovabb. VAlaki nem tudna segiteni?
elore is koszi
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Nekem a játék ajándék bónuszként mellé volt csomagolva a videokártyához, de ebben nincs magyar nyelv lehetõség.
Nem tudná valaki a magyar nyelvi file-okat eljuttatni nekem ?
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
lenne egy kérdésem a gaméval kapcsolatban.mi lehet a gond telepítem crack-kelem,pach meg minden ahogy kell.a játékot indítom bejön az elsõ fekete oldal és mindjárt kidoba gamébol.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Ha jól emléxem, csak azt tudod forgatni újra, amelyiket utoljára beállítottad. Próbálgasd csak, vagy ha végképp nem megy, replay level :S
Hogy én hogy gyûlölöm az ilyen dilettáns "csináld idõre, vagy mehet legelõrõl az egész" jellegû feladatokat! Azt hittem Eidosék már rájöttek hogy az ilyeneknek nincs helyük egy játékban sem.
Egyedül a Mirrors Edge DLC-je jött ki PCre is
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Akhesiva XD
Én már kiakasztottam a játékot, pedig ez az elsõ tomb raider játékom! Szerintem nagyon jó játék. Jó a grafika is, kalanddús!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊