Tomb Raider: Underworld

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Át tudsz ugrani , hiába látod úgy hogy nem, pedig de. 😊
capslock
Evin
TAB

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Hello tudna vki segíteni?
Legyõztem a Krákent Kis idõ után bejutottam egy helysége ahol elvileg a
2 kis sziklát ki kel hajítani de nem tudom hogy lehet eldobni a sziklákat
Elöre is kösz
[url=http://spacetarget.com/games/pc_tomb_raider_underworld.shtml#Tomb%20Raider:%20Underworld%20%20No-DVD/Fixed%20Image]Innen[/url] tudod letölteni.
"Tomb Raider: Underworld No-DVD/Fixed Image" -nek hívják, és a "File Archive <9 KB>" melletti lemez ikonra, és utána valamelyik MIRROR-ra kattintva tudod letölteni.

steam, origin: ACE_hun

bogyoka
pedig alapvetõ, hogy az E az használ gomb, nem értem, hogy ezt miért nem veszik észre sokan, és nem is próbálkoznak vele.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Á! Meg van! Bonyolultabbra gondoltam!

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

Evin
Lehet, hogy velem van a baj, de én rutinból az E-vel kezdtem.

Ebben a teremben hogyan tudom megszerezni a kincset? (Mexikóban ott ahol a motorral kellett lemenni. 4 ajtó mögött kell 1-1 követ felvenni. Ez az egyik ajtó mögötti rész.A kõtábla már meg van.)

Elõre is köszi!

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

Valaki egy ötletet a mini image letöltésérõl?
rage
Szerintem ez a játék legnagyobb fejtörõje, mert eddig 10 játékosból 9 megkérdezte 😊 Nyomogoasd az E betût gyorsan egymás után.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

stultus78
Helló mindenki

1 Kis segítség kellene elakadtam annál a résznél amikor a kalapácsok össze vissza himbálóznak és az utolsó teremben ahhol a monster van nem tudom hogy lehet gyorsan mászni a láncon merthogy visszafele megy és nem vagyok elég gyors hogy átérjek a másik óldalra. nyomkodom a W+Shift-et de nem megy gyorsabban nem megy.
Help!!!

Ennek is lockolt már a bootloadere?

bogyoka
Én nyomkodtam a spacet, W-t és ugráltam, nagyon könnyû végezni velük, csak mozogjál.

rage
Attól, mert elakadtál, még lehet jó.
Nézz meg egy végigjátszást a youtube-on arról a részrõl, ahol elakadtál, aztán menj tovább, az igazán jó pályák utána jönnek, te még a legelején tartasz.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Seth
Ugráljatok mint a bolhák, kurva egyszerû

PSN ID.: Beegabor

ffxi
Igaz nem akcióról szól, de az akciót naon idegesítõvé tették. Nem tudom megölni az ellenfeleket, ha 2 jön egyszerre. :@

Fákjúal!

TR nem is a töméntelen akcióról szól. Arra ott van a rahedli kritikán aluli fos 😊

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Imádom a Tomb Raider sorozatot, de ebben a részben nem jön ellenfél sokáig. El is akadtam, a polip után. Az Anniversary veri ezt a részt, de nagyon.<#ejnye1>

bogyoka
Talán valami bõvebbet róla, mert gõzõm sincs mirõl beszélsz, így nem tudok én speciel segíteni.

bogyoka
egyáltalán nem szarták el, akkor Te nagyon igényes vagy, vagy más játék nálad a menõ, minek játszottál vele akkor. Játszható volt és jó volt, nekem tetszett.

rage
Szerintem is jó volt, jól játszható, hangulatos, és jól is nézett ki. Bugokba nem futottam bele, szerencsére.

Szerintem jó, éppen most játszottam végig, a vége nem a legjobb, de azért elmegy.

Nagyon elszarták ezt a részt sajnos!😞

Rudee

Szar Bayern, szar Bayern :)

Hali! A reloaded verzió magyar? vagy melyik verzió az?
A G...eco..w....d-önlévõvel nem müxik.
Oké, köszi. Most leszedtem, de megpróbálom ezt a verziót is.
Ja és természetesen a mini image használatával semmiféle crack-el ne írd felül az eredeti indító file-t, az eredetivel jó csak.

Nem jó az 1.1 patch krekkje, nálam is ez volt a baj, töltsd le a mini image-t hozzá, és mountold be a legújabb Daemon tools-,ba, nekem így simán indul patch-el, és nem fagy sosem.

rage
A patch állítólag javítja ezt a bugot

hali! Elakadtam egy bug miatt vagy nemtom de már idegesít... Midgrand Serpent elején nem lehet tovább menni mert az a szar nem felfelé áll hanem lefele... megoldás?
Megpróbálom kiszedni a videókat hátha az segít.
A verziódhoz megfelelõ cracket használj. Ha így sem jó és nem a crack okozza (bár rossz cracktõl crashel és nem fagy), akkor a videókat szedd ki vagy ha fontosak, szedd le a k-lite-ot.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Evin
Akkor csak a crack-re tudok gondolni még, mint hibaforrás.
A k-lite nem hiszem, hogy okozza, mert nálam ment vele az angol és magyar verzió is(bár én nem alapbeállításon rakom fel).

Besütne ha nem lenne elég! 2 giga ram, 8400-es proci, 9800GTX
alapnál próbáltam, nem jó, hátha peccs segít, felteszem, nem jó.
Evin
De akkor minek rakod fel a patch-et?! Az nem segít, mikor már 1.1-es.
DirectX, driverek frissek? Elég a géped alá?

igen a magyar 1.1-ese. Ráadásul amikor nem raktam fel akkor is ezt csinálta.
Evin
Nem lehet, hogy az a gond, hogy a magyar kiadás 1.1-es, amire rárakod megint a javítást? Nem olvasol Readme-t?

k-lite full van fent
Kodek gond? ffdshow vagy k-lite.
Üdv!
Feltelepítettem a TR Underworld magyar változatát, megpeccseltem (pfúj) az 1.1-essel, elindítom és egyszerûen lefagy. Kiírja, hogy szabálytalan mûvelet zárja be a programot. Mi lehet a gond? Én a videolejátszásra gondolok, mert kb. ott dob ki.
én a TR1-el játszottam utoljára PSX-en, meg most ezt leszedtem, nagyjábol értem a történetet meg ki is játszottam és nagyon tetszik!

DE! ha még nem játszottam volna vele, és megnéztem volna most ezt a videót tuti még le sem töltöttem volna a játékot, mert elvette volna a kedvem!

Ja. Nem tetszik neki, de végigtolja. Nem vágom, arra várt, hátha lesz valami nagy durr a végén? Ha nem is követi a történetet, akkor meg mindegy is.

Az egész játék nagy durr számomra 😊

Én megnéztem ennek a Zoly-nak a Cod5-es meg a Underworldos videóját, szánalom ez a gyerek, kis 15 éves létére mert hangja alapján 13 nak saccolom fõleg a waw-os videóba. miért szarozza le, ha nem ért hozzá? gondolom idegbeteg volt a 2 nap alatt,meg magába vett vagy 10 miligramm XANAX-ot. de ezek mindig csak leszólják a játékot, meg elis veszik az ember kedvét tõle

ffxi
Ez mit evett? 😄

Fákjúal!

Istencsászár
Ez egy lelkisérült barom😄

Néztem a supportot és sajnos a az összes verzióban van bug, kb ugyan annyi, azon csodálkozom hogy ezeket még nem voltak képesek javítani.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

saxicola
B.U.É.K.

www.gportal.hu/bioshock

Evin
Nekem az az érzésem, ez az ember még nem játszott tényleg rossz játékkal.
Az említett hibák közül én egyel sem találkoztam. Az meg, hogy a szörny vmi mögé "beragad", már szinte hagyomány a játékokban.

Dante73
Egyszerûen felháborító az arc. Bugok vannak benne. Nagy cucc. Egyik sem égbe kiáltó, amit említ. (Ráadásul ez konzol verzió...) Történettel kapcsolatban pedig egyszerûen nincsen képben. Wiki-n elolvassa az elõzményeket, 6 sor, és máris egy érv, (a történet) aminek a vitorlájában szél egy szál se.... (Ráadásul játszhatna a korábbi részekkel is, amit mintha az elején említene, hogy játszott, még sincs tisztában a történettel???!) Maradnak a bugok.... Szóval az arc véleménye az, amit soha a büdös életben nem szabad komolyan venni.

http://www.freetvmaci.info/

Kongy
Pff... ember nálad még a passziánsz is szaggatna. 😛 a suliban is Pentium Dual Core E2150 van a gépekben. XD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson