Tomb Raider: Underworld

Oldal 1 / 48Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

benőmenő
Steam-es verzió gond nélkül megy win8-on.
Krisztiam
nem tudom én Windows 7 alatt játszok vele

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Aborg
Sracok, hogy lehet ezt a jatekot elinditani Windows 8-on? A v1.1 patchot is felraktam de nem indul. Addig megy hogy megkerdezi csinalja e majd az automatikus menteseket, de azutan kilep. Az exe-re meg nem lehet kompatibilitasi modot nyomni.
Encore
Anno a 4.-ik részig játszottam A TR-ekkel, a többi kimaradt. Az új TR viszont nagy csalódás volt, mert semmi köze ehhez, csak egy lövölde, ezért úgy döntöttem pótolom azokat a részeket, amelyek kimaradtak. Ezzel kezdtem és ugyan könnyebb volt, mint mondjuk az elsõ két rész, de jól szórakoztam. Elvbõl nem használtam semmilyen segítséget, se youtube-se semmi és így eltartott egy darabig, mire belerázódtam és végigvittem, pedig annyira nem hosszú, így utólag visszatekintve.

Vannak beragadós bugok, de szerencsére megvan a TR feeling, vannak jó kis feladványok és a történet se rossz. Elég változatos a pályák felépítése, és nagyok is. Ami zavaró az az emberi ellenfelek, mert tök hülyék és azok az akció részek feleslegesek voltak.

Összességében tetszett, most majd egy másik részbe kezdek bele.
Heló! Nem 100%, de ha jól emlékszem akkor az "E" gombot kell gyorsan nyomogatni.

dalmar
Sziasztok a ragnarok-ban járok azon a pályán ahol pár kalapács leng és szétzúzta a továbbjutást jelentõ hidat.Egy oldal szobában vagyok ahol egy "jégóriás" van. miután kinyírtam nem tudok továbbjutni mivel fel kell kapaszkodni a láncokon,és az utolsó visszafele mozog.Kérdésem hogyan lehet gyorsan mászni? hiába nyomom a sprint gombot nekem csak normál tempóval mászik ,így viszont állandóan leesem.

\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"

chase
Ha kilövöd a kötelet a szemben lévõ karikára és utána teljesen jobbra mész, hogy nekifeszüljön a kõnek, akkor az INTERACT (PC-n default: E) gombbal meghúzva a kötelet leesik a kõ.
Ha nálad mégsem, akkor bug van.

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

akyyy
itt járok de meg se mozdul az a kõ , mit kéne csinálnom?😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

acsati
Megpatcheltem én is a játékot, de tök sokszor lefagy és kidob az asztalra. Ezt miért csinálja? Meg mit lehet tenni ellene?
Játszik még manapság valaki ezzel PC-n vagy mostanában?

+Van egy Save bugom az elsõ motoros pályán, mikor meg kell szereni az egyik karhoz a fejet és midkettõt el kell hajlítani."
Krisztiam
jaa oké kössz

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

rage
Hú, így fejbõl nem fog menni....
Viszont Youtube-on fent van minden pálya végigjátszása, ha ott rákeresel és megnézed, az nem jó ?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Krisztiam
sziasztok, itt járok merre kell menni? <#nemtudom>

Mintha a magyar verzió alapból 1.1-es lenne, de ebben nem vagyok biztos.

Krisztiam
aham valószínû az a baj.. telepítsd újra..

Kongy
Lehet nem kéne megcrackelni h fusson dvd nélkül? <#idiota>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Üdv!

Origi magyar TRU-m van, és felteszem hozzá az 1.1-es patchet, de folyamatosan exe hibákkal dobál ki a játékból. Anno ezt a hibát a patch orvosolta, nem tudjátok h mi lehet a gond?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

rage
A gamecopyworld-ön van mini image.
Patcheld fel a játékot, majd használd ezt, s akkor nem kell crackelni sem.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

cseri001
sziasztok
most kezdtem játszani az Underworld-del. Sajnos jópárszor lefagy játék közben (de csak ennél a játéknál). Vadiúj a gépem, játszanék, de gondolom az annyira nem tesz jó neki, ha tízpercenként újra kell indítani az egészet (reset), mert semmire nem reagál.
Próáltam patchelni, felmegy a patch, de aztán nem indul, újra kell cracelni az egészet... van esetleg egy olyan crack, ami után normálisan mûködik, és a patch javításai is érvényesülnek (például bill.kombináció rendelése az egérhez, fagyások)????
Tudna segíteni valaki? Légyszives!!
Elõre is köszönöm. Kicsit kétségbe vagyok esve, már nem merek játszani, pedig nagyon jó kis játék!

Úristen hód, fújd már ki!!!

Pharaoh
Nem hiszem, hogy ezek in-game képek. Jól néz ki, de azért hasonlíthatna egy kicsit az arca a régi Lara-ra

grebber
Új Tomb Raider képek Jóféle lesz ha valóban így fog kinézni!

Next PC upgrade: 2022

Igen én is azzal nyomattam anno.

HI! A játék mûködik xbox 360-as kontrollerel?
<#circling><#crazya><#duma><#eljen>
Krisztiam
sziasztok! nem is vagyok tomb raider fan xD

Kössz az infót!
Érdekes lett volna, ha K.S. elvállalja a film fõszerepét. Kellett volna egy pár adag szilikon! 😊 😊 😊

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

Pharaoh
Nyáron jön egy új game, de ez nem teljesen TR lesz. LINK

Az igazi TR 2011-ben jön csak. LINK

Sziasztok!
Állítólag lesz új TR. Ki tud errõl valamit? Mikor fog megjelenni? Lesz-e Pc-re is?
Én már nagyon várnám!!!<#nyes>

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

Eladó egy eredeti TR the angel of darkness. Érdeklõdni pm-ben lehet.

ok, kösz
csak furcsa volt elõször..
CroftManor
nincs szükség nagyon mentésre, itt checkpointok vannak. ha elérsz egy checkpointot és kilépsz, onnan folytatod ahol abbahagytad a Resume Game-el

Nothing is True, Everything is Permitted

csere:

Tomb Raider: Underworld* ---> Age of Empires III: the asian dynasties
(eredetit persze eredetiért)

*elsõ kiadás bonus lemezzel

Achtung!

A legjobban egy német verziónak örülnék ha van rá mód de ha nincs hát nincs angol is megteszi.

kérem aki cserélné írjon nekem ide: [email protected]
sziasztok
most kezdtem Underworld-el játszani (hun)
elmentek egy állást, de mikor betöltöm, egész mást kapok <#conf>
lehet ezt v.hogy orvosolni?
elaadó a TOMB RAIDER: UNDERWORLD* akit érdekel írjon: [email protected]

*most a gyémánt kiadás kapható ez gyanítom kevsebb tartalommal bír pl. nincs bónusz lemez stb, ám nekem még az elsõ kiadás van meg!!!
Hát úgy, hogy megveszed a magyar változatot.
Vagy letöltöd.
Külön magyarítás nincs hozzá.

1990 Ft
KaszaN
Nemtudja valaki, hogyan csinálhatom a játékot magyarra?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Én úgy ismertem, hogy Tomb Raider 4 ps1-en játszottam. Töltsd le + emulátort gépre.
rage
Szerintem az volt az.
De talán az emlékezetesebb, hogy az elsõ pályán Lara még fiatal lány, nincs fegyvere, s valami ír tájakon kellett kalandozni, ha jól emlékszem.

Sziasztok!
Ugye a Tomb Raider Chronicles az a rész, amiben van egy olyan gyakorlópálya, ahol egy kastély mellett egy gyakorlópályán lehet ugránzozni-mászni, és egy öreg komornyik hoz utánam egy csészét vagy mit folyton 😊
gyerekkoromban avval a résszel toltam, csak nem tudom melyik volt pontosan, nem emlékszem, szeretném bezerezni ujból
bocs hogy nem abba a topikba írok, de az 3 éve kihalt.
köszi

ELADÓ:

avp2 1000ft
tomb raider underworld (bonus dvd-s) 3000ft
war leaders 1000ft

akit érdekel írjon: [email protected]
TR: underworld eladó minden extrával egüytt. Akit érdekel kérem írjon.

[email protected]
Evin
Vagy vedd meg, mert gondolom neked házi gyártású DVD5 verziód van, vagy ha van elég helyed, mindkét lemez tartalmát másold egy mappába és onnan próbáld.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Sziasztok! kb. a telepítés felénél kéri a 2. CD-t amit be is helyezek, de utána azt írja ki, hogy nem találja a bigfile.001-et, és leáll a telepítés. Pedig az a fájl bent van a 2. lemezen lévõ .ISO fájlban. Mit csináljak? <#help>

fery02

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Szevasztok.azzal a gondol fordulnék felétek , hogy felraktam még anno a Vista-ra TDU de elindul bejön az elsõ kép..kilépp és azt irja ki h " Tom Raider Underword müködése leált" aztán kiprobáltam Sevenen is most mert jelenleg ez az op rendszer van fent..de itt is ezt dobja ki..és ami komoly ,hogy csak a magyar verzional..valakinek van tippje??

Csak nekem ilyen bugos a tru?Patchelteem az 1.1-t,de ugyanúgy botladozik a fal mellett😄
fery02
OMG 😄

Kongy
LOL? xDDD Télleg. Nem tudom, ez valami mestermunka, a technika ördöge mestermunkája. 😄 Amúgy punciból lehet 3 félét is választani. 😄 (Shave, Hairy, More Hairy) 😄 Igazából mindegyik jól mutat, de a fazonos aza király 😄 (ami a képen van).

fery02
Úgy jó, ahogy van.
Amúgy azt hogy csináltad, hogy az aláírásodra rákattintva is bejön a letöltés? 😄

Oldal 1 / 48Következő →