2495
style=\"height:178px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
#534 Gondolom pengetni felejtettél el (én is így jártam még a legelején). -
#533 A gitár teljesen jól működik!
Nem az eredeti gitárból van buherálva, az elektronika is az én művem. Eredeti gitárom nincs, ezt én készítettem az elejétől a végéig és azoknak ajánlom akik esetleg szeretnének egy második gitárt vagy akik nem az eredetivel játszanak (igaz itt nincsenek olyanok ) és a különbség nem kicsi, a billentyűzettel klampírozás és a gitár között.
Képet meg azért nem tudok feltenni, mert azt már eladtam, és csak ezt készítettem róla, ahol fel van téve ott is írtam, hogy egy hét a csomagküldés, mert annyi idő alatt lesz kész. -
ricsa008 #532 billel ezt lehet játszani?
mert én egszer leszedtem de megse tudtam mocantani -
#531 A gombok ugyanolyan jól reagálnak ?(és sokáig bírják)
- tehát ez vezetékes pc gh gitárból van létrehozva?
- az eredeti vezetékes gitárt nem árulod ?
Mi mindenképp akarunk venni Karácsonyra egy gitárt , csak még
nem tiszta teljesen a kép...
Ide sg galériba magadnak tudsz feltölteni ,és onnan linkelni.
-
#530 -Magyarul én "faragtam" természetesen profi szerszámokkal.
-A gombok nem eredetiek.
-Pc-be bedug és a GH3 menüjében beállítod és boldogan játszik.
-Whammy-t egy gombra tettem (magyarul nincs kar)
-A star power a másik gomb (még lehet rá tenni és így már a menühöz sem kell a billentyű)
Képet meg sajnos többet nem tudok feltenni. -
#529 Magyarul te faragtál neki gitárt?(egy PC-hez való gitár felhasználásával ?)
Eredeti gombok ?
Pc-be bedug ,és GH3 felismeri mint gitár?
Whammy van rajta? (elég sötét nem látszik)
-
#528 pl. ezt... -
#527 Ez mit is jelent valójában ?
-
#526 Sziasztok!
Esetleg akit érdekel tudok 15e-ért minőségi fából készült gitárt (usb-s)
Üdv:
viso -
tyrant71 #525 ja, elég beteg vagy, hogy bill-en játszol... -
#524 én billentyüzeten hardon 90% alatt nem nagyon teljesitek..elég beteg vagyok nem?:D -
szurop #523 Már az elején lehet nyomni a támadásokat, jobban jársz. -
DeZo #522 Ja és valami "death brain" vagy "drain" felirat jelenik meg és vesztettem... -
DeZo #521 Emberek!
Béna vagyok. Első párbaj, Tom Morello. Mind a ketten maxon, begyűjtve a 3 ütűs támadás. Elkezd szólózni, nálam semmi jel... Lenyomom a támadásokat szépen sorban. Max a piros sáv elejéig megy le a cucca, engem meg kivág a progi, hogy vesztettem... Ilynkor mi van? -
#520 Grat! -
CaptDani #519 Hozzáteszem: HARDON!!
És nem, nem használtam semmit...a gitáron kívül. -
CaptDani #518 Váááááááááá!!!!
Gyerekek, sikerült a Dragonforce- Through the Fire and Flames 98%-ra!!
Azt hitem, öszzeszarom magam, mire eljutok idáig, de csakazért is sikerült. -
#517 hát faszom! felpatcheltem a képfrissítési rate 60hzen van és baszik elindulni. ilyen nincs. -
#516 nézd meg nincs e forceolva a képernyőfrissités, mert csak alap 60hzel hajlandó elindulni, ha használsz reforce vagy hasonló progit, vagy driverben ráerőltetted a nagyobb képfrissítést akkor kapcsold ki -
#515 jaja. feltettem ujra, crack nélkül kiírta, hogy tegyem be az eredeti cd-t. patchet meg akkor most keresek. -
#514 Pedig az a vidikari tudja a sm2-t.. nem tudom, prónáld meg, hogy feltelepíted újra, és krekk nélkül futtatod, meg majd patcheld fel. -
#513 amd athlon xp 2600+
ati radenon 9600xt
1.50gb ram -
#512 Ok vegyél... de nincs warez. Milyen géped van? akkor már segítek:) -
#511 sztem normálisan kérdeztem! de ha már ekkora pofád van, akkor elmondom, hogy a kurva játékkal együtt téged is meg tudnálak venni kilóra! szóval inkább ne flegmázzál öreg! -
#510 vedd meg te f4sz -
#509 sziasztok! lenne egy kis gondom. elolvastam már a fórumot, láttam hogy másnak is volt ugyan ilyen gondja, csak nem oldódott meg. feltelepítettem a gamet, crackeltem, rányomok az exe-ré és mintha semmit nem csináltam volna. szerintetek mit tegyek? előre is köszi! -
Lelopeti #508 Helló! Csak azt szeretném kérdezni, hogy honnan lehetne letölteni új számokat a PC-s verzióhoz? Előre is köszi! -
szurop #507 Expert utáni fokozat. :D -
#506 ha nem eredeti a játék, akkor hiába -
#505 az offline co-op-hoz 2 gitár kell -
Loufee #504 Hello!
nem tudja vki mért lehet, hogy nem lehet multiplayer-ben co-op-ozni?
(pc-s verzió)
előre is kössz -
szdaniel94 #503 megvan a probléma a patchelésre (#460 hsz.) : telepítsd újra a gh-t, és még mielőtt crackelnéd, előtte patchelj! Szóval: 1. telepít 2. patchel 3. crackel -
king92 #502 Engem érdekelne 1 gitár de nem láttam magyar boltban 1et sem nem tudnátok mondani 1 helyet, boltot?Üdv! -
CaptDani #501 Nem lehet, hogy valamit az opciókban kellene beállítani? -
CaptDani #500 igen -
szurop #499 Gyorsan nyomogatod úgy ahogy kell? -
CaptDani #498 Sziasztok!
Nekem a whamy bar-al vannak gondjaim, mert néztem pár GH videót és mindegyiken meggörbülnek a hosszú szólamok, amikor használják...
Ellenőriztem optionsban és a működésével nincs gond, de amikor élesben akarom használni, nem működik. Valaki mondja meg, mi lehet a gond, plz! -
Loufee #497 mediumon megy :D, de hardon már nem -
#496 A Through The Fire and Flames hogy megy nektek?? -
#495 Uhh az elég húzós ,akkor mennyi lehetett az új ára?