36194
-
#3633 Valaki nem tud vmi jóféle contact widgetet? -
#3632 Where’s My Android-ra gondolsz sztem. -
#3631 amúgy aszem van olyan is, ami olyat tud, hogy küldesz egy sms-t és visszaküldi hogy holvan, csak ahhoz tudni kell a számát a telónak :)
Szóval a sim checker sem árthat :)
Bár lehet az lookout is tudja, nemnéztem... -
#3630 nagyon szépen köszi az infókat -
#3629 premiumba a wipe out van meg a külön számok sms-ek törlése -
#3628 Az nem premiumban van csak? -
#3627 lookout
kell hozzá net. Belövi neked gps alapján hogy hol a telefon, lezárható távolról, vagy be lehet rakni riasztást, villog meg minden, hogyha nemtalálod :) -
#3626 ja bocs, ez csak arra az esetre jo, ha masik simet tesznek bele :) -
#3625 sim checker. -
#3624 Melyik a legjobb apps arra az esetre ha elhagynám a telót? -
#3623 itt vagy itt -
TomBond #3622 Tudna valaki egy linket adni az opera mini 6 magyar apk fájlhoz? A marketből nem tudom letölteni mert ahhoz telefon kéne nekem meg e-book olvasóhoz kéne. -
kenyeresdaniel #3621 Köszi.
Ott éppen nem néztem XD -
#3620 magyarba
beállítások>általános hívásbeállítások>GSM/WCDMA hívás beállítások>további beállítások>hívófél azonsító
jól elrejtették btw :D -
vass17 #3619 Nekem angol menü alapján: Settings-> Call-> Additional settings-> Caller ID -
kenyeresdaniel #3618 Hali. van egy ZTE Blade androidos telóm és képtelen vagyok rájönni hogyan lehet kikapcsolni az "inkognitót". Beállítások között semmi ilyesmit nem találtam. Tudna valaki segíteni ?
Köszi
Bocs ha kicsit OFF a téma -
vass17 #3617 Köszi, működik a módszer:)
Ahogy mondtad, eddig a bejegyzéseket saját felhasználóként kezelte a google fióktól elkülönítve. Viszont, ha az nincs bejelölve, akkor a google naptárba írja a bejegyzéseket és ez már a gépen is megjelenik. -
#3616 alapból a "Saját naptárat" szinkronizálja, és az nem jelenik meg a google accodon a gépeden
Én is elszórakoztam vele, mire rájöttem, hogy a telefonomon a naptárbejegyzéseket a google acc nevemmel kell szinkronizálni és nem e Saját naptárral - ezt ki is kapcsoltam. Azt is észrevettem, hogy valamikor kell egy kis idő, míg a szinkronizáció eredménye megjelenik a sz.gépen, nem kell tehát megijedni, ha nem látod egyből a gépen a bejegyzéseket. -
#3615 Ha nincs beallitva az autosync a telefonon a google fiokodra, akkor manualisan szinkronizalj neha es maris latsz mindent mindenhol :] -
#3614 én amit beleírok telefonon a naptárba, az neten megjelenik. Úgyhogy elvileg pc-n is látszódnia kell nem? -
vass17 #3613 Hogy lehet azt megoldani, hogy google naptárat a gépen is szinkronizáljam? Azt akarom elérni, hogy amit a telefonon írok a naptárba, az megjelenjen a google naptárban, de nem találom rá a megoldást, egyelőre csak az egyik irányba működik a dolog.
Előre is köszi:) -
#3612 jaja, motorola atrixot meg lg optimus 2x et neztem. jo kis telok. -
#3611 Ja, betortek... link. Miota a tegras cuccok elegge elterjedoben vannak a tabletek reven, ramozdultak a cuccra. A ketmagos LG telo is tegras tudtommal. -
#3610 Na fasza. Leszedtem egy játékot, ami baszottnagy nvidia logoval indul. Valami samurai cucc. Az nvidia logo után kapok egy üzenetet, hogy "Your device is not supported"
Hálisten, hogy az nvidia betört a mobil piacra is... -
BrYaN79 #3609 mi az az svox?
van egy ilyen mappa a telómon,de nem én tettem fel,nem tudom mi az :) -
#3608 Nekem volt egy női hangos "SMS arrived" német akcentussal mp3-om, fel akartam tölteni de nem találom. :S -
#3607 Ha valakinek hasonló "problémája" lenne, ITT talál pár GLaDOS csengőhangot (sms, voicemail, hívás). -
#3606 Mert az elég szarul hangzana :)
Találtam egy GLaDOS hanggenerátort, de nem nagyon akar csökkenni a feldolgozásra váró hangok listája, úgyhogy gyanus hogy halott az oldal.
Pedig glados hangjával lenne az igazi :) -
TomBond #3605 De pl. szétnézhetsz itt. -
TomBond #3604 Miért nem mondod fel te? -
#3603 Ennyire bonyolultan fogalmaztam?
Arra keresnék megoldást, hoyg legyen pár mp3 vagy wav, vagy akármi, amin egy hang ilyeneket mond, hogy new email received, new text message received, stb. -
#3602 Szerintem Te az Svox-ot keresed. -
#3601 Tudom hogy hogy kell csengőhangot beállítani, a hangokat nem tudom honnan szerezzem be (a google valamiért most nem a barátom).
Keresgélek text to speech cuccokat is, de eddig sikertelenül. -
#3600 Te is beállíthatod magadnak; Zene lejátszóba a programot elindítod; menü gombocska és Beállít mint; vagy Set as; ha magyar vagy angol. -
#3599 Valaki tud olyan csengőhangokat, amikben egy kedves női hang bemondja hogy mi történt? Pl New email recieved, new sms received, stb. Az se baj ha glados :)
Kissé idegesítő hogy legalább 4 féle pittyegésből kéne kitalálnom hogy most éppen mi történt. Tetszene ha inkább bemondaná. -
#3598 Adod ott még egy kis probléma lehet én nem vettem észre, de nem működik a BT azzal is kell valamit állítani vagy nincs kész még benne?:/ -
#3597 -
#3596 Hátteret neten kutattam, dockot adwEx Ben lehet cserélni, iconokat is, azokat xda n találtam, notification Meg tárcsázó már nehezebb ügy, ahoz már bele kell nyúlni a rendszerbe, mint ahogy a fonthoz is, xdan egy srác összedobott egy pakkot, de AZ csak x10hez van, azon belül is cyanogen mod rom kell. -
#3595 Jól néz ki! :D -
#3594 Na kezdjük csak :)
- Háttér
- Dock
- Analóg óra widget a 2. képen
- Tárcsázó, utolsó kép
Ezekről mesélhetnél hogy mit hogy :)