36194
  • benkoszabi
    Üdv! Van olyan app, ami egy meghatározott akku töltöttségi szintnél pittyet, hangot ad, hogy lemerül a telefon? Androidban sajna nincs ilyen opció!
  • Rage47
    igen
  • Renjike
    köszi rage :) (neked is ilyen telód van?)
  • Rage47
    Spanyolországban kijött már, várjuk, hogy erre felé is jöjjön el:D
    http://www.intomobile.com/2011/03/26/samsung-galaxy-3-gets-froyo-update-spain-sweden/
  • Renjike
    Sziasztok nemtudjátok hogy Galaxy 3 hoz (GT-I5800) mikor jön a 2.2 frissítés hivatalosan?
  • Solten
    Na ne mar... Vegre kijon mar egy kellemes kinezetu Nokia, erre lekecirondazzatok...

#3667: kiraly... A Nokia sikeresen elbalf@szkodta a Syimbiant, a MeeGo is a sorsara fog jutni... Mondjuk arrol szolnak a hirek hogy az Intel erdeklodik felole.
  • HiPPoNaX
    A nokia meg tovabbi 150 millio symbianos keszuleket akar eladni :D Ugyanakkor a jovot a wp7ben latjak, a meego pedig megmarad ilyen "ugyan elore mutato, de inkabb kiserletezgetos" platformnak, ahogy a szavaikbol kivettem.
  • Vadnokedli
    Én se akartam amúgy Nokián kívül mást.. :D N97minit terveztem be; lett Samsung Galaxy S :DDD Nem bántam meg; főleg hogy nem olyan geci lassú mint a symbian :D amúgy érdekes; E51 után SGS... kicsit szokatlan volt. :D
  • theone91
    Ja elfelejtettem írni, hogy igencsak az... :D
  • theone91
    Komolyan, már. Symbian. Köp. Vagy hova a rákba tűnt a Maemo. Abban még láttam potenciált.

Nyomorgassák már rájuk a WP7-nt, mert már rossz nézni, ahogy célirányosan gyártja a deficitet a Nokia.

Erről jut eszembe, hogy a droid-fagek és az iOS-fagek meg sem közelítik balfasz-faktorban a symbian-fageket. Múltkor egy haverom akarta a Nokiáját okosabb Nokiára cserélni és kikérte a véleményem. Mondtam neki, hogy vegyen inkább Androidot, vagy egy korábbi iPhone-t, erre elkezdte ecsetelni, hogy ő aztán nem áll sorba a lófaszért, ő csakis a Nokia elkötelezett ribanca...

Most meg már sír Nokia-ondós szája, hogy mennyire alulmaradott a készüléke az Androidhoz képest (ergo szerintem azelőtt még nem taperolt soha Androidot vagy iPhone-t)... :D:D
  • Narxis
    Hát én nem, ráadásul nekem nagyon nem tetszik, szerintem gecironda. :S
  • Vadnokedli
    Nem tudom.. De ezt ki nevezné okos telefonnak?.. X7?
  • Vadnokedli
    Valószínű a kis kínai gyerekek összeszerelés közben; elrejtettek benne egy bombát.
  • Solten
    Android Market: Túl a hárommilliárdon

"Havonta több mint tízmillió Android alapú készülék talál gazdára, mely mellett a letöltések száma is dinamikusan bővül."
  • RAZOR27
    Gyerekek nagyot néztem ma :D egyszer csak tik-takkolni kezdett a telóm (blade) Felakartam túrni a csengetés hangerejét erre médiahangerő ment fel, nemértettem mért, felis nyomtam erre ilyen analóg óra hangot adott ki. Leállítottam minden háttérfolyamatot amit lehetett, de csak nemhagyta abba. Egy újraindítással megoldottam, de attól még érdekel mitől lehetett ez. Ötlet?
  • MikX
    Jamm, észrevettem már, az a tartó kis plexi lapocska... :D
    De attól függetlenül sem tetszik, valahogy semmilyen, mindt mondtam is.
  • Narxis
  • Baelint
    Fémlap a hátulján? Én olyat nem láttam...(ugye nem a forgatós képre gondolsz?) szerintem elég pofás teló, kár, hogy az ára miatt jódarabig elérhetetlen lesz nekem.
  • Narxis
    Én a négy magosokat várom.
  • MikX
    Hátt nemrossz cucc, de asszem még várok a cserével míg befut több kétmagos telo, pl HTC sensation is elég ígéretesnek hangzik, főleg, hogy végre elhagyják már a 800x480 felbontást, bár SII-t nézve nem is feltétlen kell a nagyobb felbontás.
    Video fasza, hogy 1080-at tud, de kb szinte soha nem veszek fel videot, fényképezője meg semmivel nem jobb mint az enyémnek, bár mobiltól ennél többet nem is lehet nagyon várni, ekkora szenzormérettől.
    A vas viszont elég erős alatta, de várjuk ki a végét.
    A bajom az SII-vel, hogy nem valami szép, sőt olyan semmilyen, a hátulján meg a fémlap, vagymi különösképp nem tetszik, nem odavaló.
    Samsungnak ez a baja nálam, hogy designban valahogy olyan szürke semmilyennek tartom, semmi egyedi nincs benne. Ez vonatkozik hatványozottan pl az optimus 2X-re is.
    Tombond: Hát nemtudom, nemrossz telefon az ARC, de most előugrani egy sima egymagos snapdragonnal, és persze ezt rakni ki csúcsmodellnek lehet nem egy díjnyertes dolog ma már.
  • redmonk
    inkább nem sorolnám, abból csak veszekedés lenne így megtartom magamnak...
  • Gerygrey
    Én a multiremote-ot használom. Csinálhatsz saját remote-okat, de van benne pár előre definiált is (VLC-hez, winamphoz, stb) illetve használhatod "egér" és "wii" üzemmódban is (előbbi az érintőképernyőből csinál touchpad-et, utóbbival pedig a wii-hez hasonlóan mozgásérzékelős egered lesz)
  • TomBond
    Én még mindig inkább megvárom a SE xperia ARC hivatalos magyar megjelenését!
  • Vadnokedli
    Szerintem is, ezért nem is tudom... hogy Motorola Atrix vagy Galaxy S2
  • kifli
    hmm a forgatható kép csalóka, azon olyan, mintha krómszar lenne a gomb és képernyő körül :D

A rendes képeken ilyen viszont nincs :)

• Solten
    "Szvsz a képminőségen sokkal többet dob a magas kontraszt és a mély fekete"

ennyi.
  • kifli
    a gomb körbe nem csillog?

(jobban megnézve nem, így viszont teccik :))
  • FZoleee
    mi bajod a samsunggal?
  • vass17
    Elég vicces, hogy sok helyen hasonlítják az amoledet az iphone retina display-vel és a nagy apple fan-ek nem látnak tovább a "hihetetlen" felbontáson....
    Szvsz a képminőségen sokkal többet dob a magas kontraszt és a mély fekete, mint egy olyan felbontás, amit ilyen méretben már nem is lehet észlelni. A super amoled esetében már nincs is értelme összehasonlításnak, egyértelmű a választás:)
  • kenyeresdaniel
    Üdv.
    Tudna nekem valaki ajánlani olyan ingyenes android alkalmazást amivel wifin keresztül tudom az xp t irányítani, filmet , zenét lejátszani.
    Jelenleg a gmote -ot használom ami nem rossz, de jó volna egy olyan ami képes playlistet kezelni, esetleg seekbart tudnáma teloval irányítani.
  • redmonk
    nagyszerű készülék...kár, hogy a samsung gyártja xD
    szerintem szánalmas és nevetséges ez a cég, de ez csak az én véleményem...
  • Vadnokedli
    Én is néztem; WUT?
  • Vadnokedli
    LOL! Hol? a 8 megapixel nél?:D
  • Solten
    "giccses krómhatású díszítés"

Azt merre talaljuk a keszuleken?
  • Solten
    Kell. A mikroszkopikus latasu bohocok velhetoleg ebbe mar nem fognak belekotni:

Galaxy S II benchmarked, makes other phones cry in shame

• kifli
    tetszene, ha nem lenne rajta a giccses krómhatású díszítés...
  • 5c0rp330n
    s2 teszt
    a videok, kepek minosegen nagyot neztem, nem nagyon lattam meg ilyet mobiltol..
  • Narxis
    omg
  • Büdös Bohóc
    sziasztok

van olyan program, vagy böngésző androidon, ahol megoldható a következő?: nem akarom a képek betöltését teljesen letiltani, hanem töltsön be csak valami X-et vagy valamit a helyére, majd ha rákattintok akkor meg tudjam nézni, hogy mi az. Ezt valahogy nagyon hiányolom mindenhonnan.
  • desigo
    Magyar parkoló app Androidra