36194
  • MikX
    Noh, kissé honeycombosítottam az UI-t :D

• Panzeradler #3592
    Köszi szépen, müködik végre:) Valami iszonyat gyors ez a 2.3.3
  • MikX
    Nem olvastad át rendesen...
    Le kell szedni a google apps-t egy külön zipben, és mikor felraktad a romot, rögtön utána azt is fel kell xrecoveryben, miután már bootoltál nem fog működni, úgyhogy aztjavaslom kezdd újra előről, beleértve a full wipe-ot (batterystat, dalvik cache, etc.)

Egyébiránt egész jól állnak ezzel a rommal, ahogy olvasom csak az Fmrádió nem megy még, pedíg először x10-re kezdték el csinálni, ott még vannak hiányosságok, pl kamera.
  • Panzeradler #3590
    Sziasztok!
    Felraktam ezt a 2.3.3 -at és nincs market és fel se tudok rá tenni mert az nem indul el, mi lehet a probléma?
  • Narxis
    Ja, most már olvastam a témában egy kicsit xda-n, több lépéses módszer. :/
  • hzsolt
    A Defy visszaállítás nem olyan egyszerű azért, jobb ha alaposan utánaolvasol. Más telefonokon egyszerűbb, a motorola védelem azonban sajnos ezen is kifog.
  • jazzy
    Vagy egyszerűen letöltöd és elindítod a hivatalos rom updatet, az törli a telefonodon lévőt és tadam. Ez pedig telefontól függően xda-n, hivatalos honlapon fent van.
  • Jim Morrison
    en igy csinaltam
  • Narxis
    Nandroid backup guide?
  • Jim Morrison
    ezert mondtam neki, hogy azert nezzen utana, mert nekem pl ez a baseband tok uj :D
  • MikX
    Azért nem biztos, mertha basebandet kell cserélni új romhoz? Bár nem vagyok kompetens, nekem tök más az egész menete.
  • ivjoe
    http://www.wolframalpha.com/
  • Jim Morrison
    azert olvass utana, vagy priviben, steamen irjal.
  • Jim Morrison
    nem bonyolult.
    bootloader ben teszel ra recoveryt, vagy leszeded a clockwork mod recoveryt, vagy mi a neve, azzal tudod flashelni a clockworkos recoveryt, raadasul ott ki is valaszthatod, hogy melyik rom ot szeretned telepiteni, es meg azt is megkerdezi, hogy csinaljon a backupot.
  • Narxis
    :O

Ez nem tűnik bonyolultnak.
  • Narxis
    Azt is vártam volna, hogy leírod, hogy hogyan Jimmy tesó. :D Találtam egy leírást de az egy kicsit bonyolultabbnak tűnik, vissza kell valamit flashelni meg ilyenek. :D
  • Jim Morrison
    csinal egy nand backupot, majd ha ujra szeretne a regit hasznalni restore. ez jo nem? :O
  • Vaxi
    és hogyan? factory reset?
  • amdopteron
    Halle valaki nem tud esetleg egy egyenlet megoldó progit androidra?samgalaxy s ha igen egy lineket had kérjek:)
  • Jim Morrison
    ez igaz, ez a z eee amit linkeltel, talan ez lesz a megfelelo... ipad2 nagysaga pont jo netezeshez, csak nehez.
  • Jim Morrison
    ja
  • Narxis
    Figyuzzatok. Ha felteszek egy főzött rom-ot akkor utána vissza lehet térni még a gyárira?
  • Vadnokedli
    Ez amúgy szerintem is elég zsírkaraj; de én ekkorára már nem tennék kamerát; Hisz nem ezzel fog az ember fényképezni ha fényképezni akar(Bár ki tudja milyen titkos katonai felvételeket kell majd csinálnia az embernek sötétben váratlanul.)
  • Solten
    Ooo.. nem. Tab 10.1:

• Solten
    A Blade-t rendesen meggyogyitotta... :) Egyreszt a telonak egy lorugas, ami eddig akadt, menuanimaciok, Angry Birds (:D) az siman fut. A bongeszo szupergyors, gyakorlatilag hibatlanul jeleniti meg az oldalakat, a 2.1-el nem igy volt. Minden gyorsabb, egy eppol user magahoz nyulna a frenetikus felhasznaloi elmenytol. Szubjektiv, tetszik az uj gyari GUI. Valahogy mindig megtalalja a 3G jelet, eddig azt hittem a halozat gaz. Az App SD-re masolasa mar alapbol tamogatott, van USB es Wifi tethering, nem kell ezekkel se buveszkedni. Igaz ezek mar Froyo ficsorok, es a Froyo-hoz kepest nem igazan erzem nagy elorelepesnek, bar az Eclair es a Froyo kozt is mar oriasi a szakadek.
  • Vadnokedli
    itt is legyen má egy ilyen. :D

• Narxis
    Jaaa, mikor xda-n kerestem akkor nem találtam ilyen egyszerűen leírva. :D thx
  • MikX
    RSD lite gondolom egy program, bootloaderben kell flashelni.
    Nekem más, de az elv ugyanaz, bár nekem annyival könnyebb, hogy letöltöm a romot zipben, felrakom sd-re, telo újraindít, back gomb megnyom, recovery menü bejön, install custom zip, végez, újraindít és megy az új rom.
  • kifli
    Letöltöd a linkelt filet, meg letöltöd az rsd lite programot
    Belépsz bootloader modba, rádugod a telót a gépre, és az rsd-vel rátolod a telóra a letöltött rart
  • Narxis
    Ja, de én hót hülye vagyok hozzá. Pl. ezt szívesen feltenném, de nem vágom a leírásnál a 2-es pontot.

2.) Flash 3.4.3-11 Motorola SBF with RSD Lite in bootloader mode

(The sbf is packed in a archive just extract it and then you get the sbf.)

Me csak egy letöltési link van beleszúrva, mondjuk a többit azt értem.

Szóval nem olyan egyszerű az azért, csak ha már az ember járatos az ilyen dolgokban és sokadjára csinálja. :D
  • MikX
    Egyébként olyan hülyebiztosan le van írva sokhelyen minden, hogy nemsok rá az esély, arra meg még kevesebb, hogy tökéletesen hazavágd. Nekem is sikerült már kinyírni, de csak annyi volt az egész, hogy kezdhettem előről. :D
  • Vaxi
    én is így vagyok vele.
  • Máté94
    Nekem akár ingyen is odaadhatod. :D
  • Narxis
    Én nem szeretek főzött romozni, félek, hogy téglázom a telót. Majd talán ha már remény sincs a hivatalos frissítésre, egyelőre várom a Moto-tól a 2.2-t aztán meglássuk.
  • Narxis
    Nem kösz, elégedett vagyok a Defy-vel. :)
  • kifli
    mindenki sír itt a frissìtések miatt. Az én gyàrilag nem androidos telómra van annyi fözött android rom, hogy nemtudom, hogy melyiket hasznàljam. Ráadásul kb hetente van hozzá frissítés, 2 hetente meg kernel frissítés. alapból is androidos telóra meg még nincs 2.3.3? Vicc...
    Amúgy htc hd2-m van...
  • vass17
    Én akár otthon is el tudnám képzelni, nincs mindig szükség az asztali gépre, egy tablet sokkal kényelmesebb.
    Persze a mostani árfekvésüket tekintve felesleges pénzkidobás, de ha egyszer lemegy az áruk (a hardver nem indokolja), akkor jó lehet:)
  • Vadnokedli
    nem kell majd?(persze addigra tudásban al-közép kategória lesz már..)
  • Narxis
    Passz. :D
  • Vadnokedli
    Vajon mennyit fog érni kb Augusztusra egy használt Galaxy S(karcmentes)? 40-et kb?