36194
-
és az oldala sem kicsit hasonlít, áááh :D
Fogtam már kezembe mindkettőt, ha valaki nem látja, hogy valamelyiket a másikról másolták, akkor az nemtudom milyen szögből nézi...
Ja, de a gomb nem egyforma :D:D
Nem szeretem apple-t, de ezt akkor is belátom, hogy az ace pl az ő telefonjuk másolata...
Egyébként azthiszem apple pereli is a másolatok miatt a samsungot, most kell (vagy már kellett) a samsungnak bemutatnia a köv generációs telefonjait, és tableteit, független ügyvédeknek... -
gregtom6 #4472 Hy all!
Hol lehet beállítani azt, hogy az alapértelmezett(gondolom Chrome) böngészővel le lehessen tölteni elvileg nem támogatott tartalmakat is?
(pl ppt-t) -
#4471 Én egy kézzel szerkesztett szabályos hétszög alakú telefont szeretnék. -
#4470 Én se értem milyen legyen egy érintő kijelzős okos telefon... Legyen szögletes? Rombusz? Vagy kör alakú?..
Kb annyiban hasonlít az iphone hoz a samsung hogy középen van egy gomb. -
#4469 Jah. Mondjuk nekem az LG GT540 tetszett külsőre, tényleg egy kaptafára készülnek ma már a mobilok.
LG GT540
-
#4468 -
#4467 Miért háromszög alakú telefont kéne csinálniuk mert az apple lefoglalta a téglát? -
#4466 Nem tudom kb ugy hasonlit az Ace az Iphone-ra mint lud a kacsara... De ja, lekerekitett sarku teglatest, nagy kijelzovel. Tiszta ajfon. -
#4465 ja, engem csak az zavar, hogy samsung csinálja iphone klónokat, esetleg gyengébb minőségű anyagokból (pl ace)
nem értem miért kell ezt, ez annyira "szánalmas", hogy kidobnak (közel)ugyanolyan külsővel telefont, az olcsó kínai szarokat szokták így értékesíteni, nemértem miért szorul erre a samsung... -
#4464 Majd egyszer talan felnonek a Samsunghoz... :)) -
#4463 kameraban se nagy ellenfel a cucc.. -
#4462 sgs2 vs ipad2 vs iphone4 bongeszoteszt, nincs sok meglepetes.. illetve az ipad2 meglepoen szarul szerepel ahhoz kepest, hogy 2 magos, eros gpu-val. -
#4461 A markertöl letöltött alkalmazások, telepítője hova kerül, vagy csak a memória tárolja és onnan települ? Ezeknek telepített alkalmazások mappája hol vannak a sd kártyán ?(android > data ?) Vagy android security ? ) -
#4460 nadejó hogy váltottam wp-re -
#4459 lol, thx -
#4458 SZTE-s androidosoknak javasolnám ETRDroid (vizsgafigyelő)
thx ;) -
#4457 Nincs meg valakinek a Canabalt androidra? Sehol sem találom. -
#4456 Megnézed marketen mi van a top free-ben. Paradise Islands vagy mi az pl. nem rossz. -
#4455 Pocket Legends :DDD -
#4454 thunder race vagz mi fittyfene. -
#4453 SpeedX 3D -
Cat 02 #4452 Tud valaki jó, ingyenes játékot, amivel el lehet lenni pár óráig ? -
#4451 galaxy 3
de htc-re gyüjtenék, ha még1x vennék telót -
#4450 Milyen androidos telefont érdemes venni?
SE X8-at nézegettem, most SE K800i-m van -
#4449 NEEE ne csináld!!! -
#4448 valószínűleg úgy, hogy nem írsz be semmit -
#4447 hogyan lehet üres sms-t küldeni?? -
#4446 Ez #4441-re akart menni.
#4445-ben is ezt írtam pedig a "Sajnos nem. :)" helyére, nem tudom mi történt. -
#4445 Sajnos nem. :)
Amúgy nem tudjátok, hogy mi lenne, ha web-es Market-ből venném meg a SpecTrek-et? Mert telón Marketből nem látja, csak a Lite verziót.
Pedig olyan nem lehet, hogy nem működik rajta a full, mert azt próbáltam.
Csak nehogy úgy járjak, hogy megveszem, aztán teló még továbbra sem látná, amit megvettem és esetleg el se kezdené a letöltést. -
#4444 Sajnos nem. :) -
#4443 De, idiótának nézhetnek, mikor esetleg ugyanabban az utcában olykor 4-szer is fel-alá rohangálok telóval a kézben, de le kell szarni!
Megéri az élményt!!! -
Cat 02 #4442 Nem néznek idiótának az emberek ? :D -
#4441 kamera módban is látod a szellemet előtted?:D -
#4440 Szeretnék ajánlani egy fantasztikus Android alkalmazást mindenkinek, aki szívesen kipróbálna egy nagyon addiktív testmozgató játékot.
A SpecTrek nevű app-ról lenne szó.
Lényegében annyi, hogy szellemeket kell elkapni városunkban. Ennek alapjául a program a Google maps-t használja, szóval valamilyen forma internet elérés mindenképp szükséges a telefonra. Nálam ez úgy nézett ki, hogy otthon, WiFi-n keresztül (mobilnet híján) a hajsza előtt betöltöttem Jászapáti teljes térképét, majd kiérve az utcára elkezdtem egy játékot.
Kezdőként csak egy kis hatósugárban (250 méter) dobált ki nekem a játék véletlenszerűen néhány szellemet, majd GPS segítségével (természetesen nem szükséges külön GPS progit elindítani, a játékon belül zajlik minden, automatikusan) nyomon követhettem játék alatt a jelenlegi pozíciómat.
Vízszintes helyzetben a térképet látjuk a körzetben szétdobált szellemekkel, míg függőlegesbe fordítva a telefont átvált kamera módba, ahol a környezetünket látva célba vehetjük a célpontot. Persze csak megfelelően közel észlelhetjük csak a szellemeket, a pontos befogáshoz, majd elkapáshoz helyzettől függően ugye közelebb szükséges menni (lehet próbálkozni messziről is, de higgyétek el, nehéz egy kis apró mozgó célpontot lihegve befogni).
Minden elkapás után tapasztalatot szerzünk (XP), megfelelő mennyiség után szintet léphetünk. Jutalomként kapunk néhány pontot, amiket beválthatunk dolgunkat könnyítő segítségek fejlesztésébe (pl szellem észlelési távolság, befogás stabilizálás, elkapáshoz szükséges távolság bővítése.
Ha elkaptunk minden szellemet, összegzést kapunk a játék alatti teljesítményünkről (elkapott szellemek, megtett távolság, elégetett kalória, idő), de ha elég ügyesek vagyunk, különféle achievemenetek-re is szert tehetünk, pl 2:30 perc alatt 400 méter megtétele, játék alatt 3 km megtétele).
Minél több játékot megnyerünk, annál nagyobb körzetben kezdhetünk játékot.
A körzet helyét mi magunk is megadhatjuk, így semmi akadálya annak, hogy HardCore lelkű, vesztenivalóval már nem rendelkező, öngyilkos hajlamúak (de legalábbis kellően őrült egyének) belenavigálják magukat Jászapátin az Ilona telep, illetve Pattancs vagy a templom borús körzetébe. Kellő hatás érdekében mindezt éjszaka, üvöltve rohangálva, felriasztva ezzel minden ott élősködőt, de biztos adrenalin pumpát (szerencsétlenebb esetben zenészek általi bicikli pumpát is pluszba a seggbe) szerezve.
Így kiegészítve remek akciójátékként is lehet rá tekinteni, ami alapjában is mindenképp megéri a próbát, MINDEN Andoidosnak! -
#4439 Én is játszottam vele, abba hagytam level 25 nél egy pár hónapra, aztán most újra játszok csak már magasabb szinten. -
#4438 játszottam vele :D már nincs fent -
#4437 Tudnak, néha annyian játszanak hogy néha-néha erősen laggol.
De amúgy jó játék, függőséget okozhat kis mértékben, és 32kbps visszafogott T-mobile nettel is kiválóan tölti a pályákat meg a ping is jó. Amúgy az egész játék nem több mint 40 Mb kb.
Aki játszik és köbö Level 15-20 felett van az le írhatná a nevét. Mert van neki cuccom. -
#4436 hu tenyleg, el is felejtettem. ez ugye mmo, es azt kerdem, hogy az androidosok meg az iphone/touchosok tudnak egy szeron vagy min jatszani? :D meg nem jatszottam vele, de lehet kiprobalom. -
#4435 Van itt olyan aki Pocket Legendsezik?
Tud valami jó Buildet Enchantress hez? :D -
#4434 Nekem régóta van egy Wifi maxom, de nem bírtam beállítani!
Ebben a pillanatban sikerült, és végre van wifi! Igaz a gépnek mennie kell, mert usb-s, de nem érdekel!