36194
  • vass17
    Nemrég kerestem olyan programot, ami automatikusan bekapcsolja a bluetooth-ot, amikor hívok valakit, illetve ha engem hívnak.
    Azóta találtam egyet, nagyon egyszerű és eddig hibátlanul működik:
    Auto Bluetooth
    Mindenkinek ajánlom, aki hívás közben akarja csatlakoztatni a headsetet, sokkal egyszerűbb, mint visszalépni a menübe és keresni:)
  • qetuol
    ki küldött mit? én szeettem volna egy üres smst küldeni egy számra (buszjegyet lehet így venni, ha nincs nálad aprópénz a jegyautomatához), beírtam a számot, de a "küldés" gomb mindaddig inaktív maradt, amíg legalább egy karaktert be nem írtam a szövegmezőbe. nem tudom nálatok hogy van, kipróbálhatta volna az a büdösbohóc is, és a tapasztalatát ide írhatta volna ahelyett, hogy trollkodik.
  • LoSA
    Bocs, úgy... :)
  • Cat 02 #4510
    Nem lehet h valami szmájlit küldött vagy van rage face addon is pl, aztán tied nem támogatja.
  • qetuol
    samsungba? úgy érted androidban.
  • qetuol
    obvious troll is obvious
    tényleg azt hiszed, hogy nem probáltam üresen elküldeni? vagy hogyan másképpen találkozhattam volna problémával. aki nem próbált üres sms-t küldeni, az te vagy, mert tudhatnád, hogy nem lehet.
  • LoSA
    Hát ilyen már a Samsungba egy jó ideje van... :)
  • GregSB
    Hehe, a statisztikák kiforgatásában mindig jók voltak :D Mondjuk ebben a Gúgli is jó, volt már rá példa hogy 1-2 Market adatot ők is felkozmetikáztak ;)
  • GregSB
    WP7-ből és BB OS-ből mit nyúltak?
  • Avenger
    Érdekes, hogy a forrás ugyan az , de az apple előadáson valahogy más számrendszerben számolnak :D

• Solten
    ComScore: Android grows larger than ever among US subscribers, Apple belittles RIM

• Solten
    Ez is egy magyarazat, bar nehez elkepzelni hogy Schmidt es Jobs egymas mellkasara borulva enekelje a kumbajat. Prozaibb ok lehet hogy az Apple jogaszai osztas es szorzas utan arra jutottak hogy a perbol nem jonnenek ki gyoztesen. Valoszinuleg a RIM es WP7 rendszerek masolasa teren is egyeztettek az erintettekkel... :)) Kapasbol min. 10 szabadalmat nyultak le, ugyhogy erdekes lesz... :)
  • bardocz
    Nem tudom mit nem lehet ezen belátni, hogy úgy néz ki, mint egy iPhone.
  • kifli
    nekik sajnos vannak látható gombjaik, más a méretük, és a színük is :(

az lg-re lehetne talán leginkább ráfogni, de annak más a mérete, és az oldala is, a színes példányok pedig...
  • Solten
    lekerekitett elu teglatest, nagy kijelzovel? Par pl.:

Irtam hogy hasonlit ra, de a koppintastol messze van.
  • kifli
    naaa, azért én pl, nem láttam 1db lg-t se, ami hasonlít rá, vagy htc-t, esetleg SE, de motorolát sem nagyon :D

Mutasd már meg nekem az a 90%-ot légyszíves. De most őszintén nem egy iphone koppintásnak tűnik az ace?

Ami hasonlít: a gomb elhelyezés (az éerintő gombok nem látszanak, ha nem nyomkodod), a képernyő elhelyezés, az oldala, a színek, a formája, majdhogynem a mérete is.

Mutass egy rendes gyártótól, ami nem samsung (nem valami ebyes kínai gagyi mint amit linkelt), egy telefont, és szinte biztos vagyok benne, hogy sokkal jobban eltér majd az iphone-tól...

Nővérem (aki abszolút nem vágja az it-t, és nemrég vett egy ace-t), az volt az első szava, hogy ez ugyanolyan, mint barátnője új iphone-ja :D
  • GregSB
    Eric Schmidt pár napja azt nyilatkozta, hogy a két vállalat között megvan a kooperáció, amellett hogy versenyeznek. Gondolom megegyeztek zárt ajtók mögött erről a notifiation rendszerről, cserébe az Apple nem cseszteti őket más szabadalmaztatott funkciók miatt. (egy sor olyan megoldás van az Androidban, ami miatt simánnperelhetnének, 2007 óta mégse tették meg)
  • vass17
    Ezért perelni kell, ahogy ők is szoktak:))
  • Solten
    ...de a Windozbol' sem...:

iOS5 Thumb Keyboard:

Windows Thumbs keyboard:

• Solten
    Na mi van, nekik nem gaz az Androidbol lopni otleteket...? :))
  • Solten
    Termeszetesen, ra lehet magyarazni hogy hasonlit az ajfon 4-re ha mindenaron ez a maniad... :) Bar hasonlit, igen, irtam, lekerekitett elu teglatest, nagy kijelzovel. Ja, a piacon levo smartphone-ok 90%-a ilyen... :) Klon vagy koppintas az meg ez: link. Ne keverjuk a fogalmakat.
  • tenkenorman
    amikor elkezték nyomni a tapicskolós telefonokat mindenre ráfogták hogy iphone copy csak mert egy nagy kijelző és egy gomb van rajta, és én meg a hajamat téptem. de ez tényleg eléggé hasonló.
  • kifli
    akkor tessék ez:

kb ugyanaz, csak a samsung már tudta, mi a hibája az ájfonnak, így ők valami kevésbé karcolódó anyagból csinálták a hátlapot...

Amúgy nem a hátulja a lényeg, nem azt dizájnolják, hisz a kezed úgyis takarja, elölről és oldalról kell megnézni...
  • FZoleee
    merre lehet olvasni ezekről a nagy ios5 újításokról? :D
  • Avenger
    Az ios 6-ban állítólag a widget támogatás lesz a világmegváltó újítás :D (de legalábbis sokan már az 5östől is ezt várták)
  • 5c0rp330n
    az mar az elozobe is volt, az is nagy forradalom volt :)
    (egyebkent az nem is igazi multitasking ami van naluk)
  • Avenger
    Legutóbb még az SGS-el hasonlítgatós cikket láttam, de ahhoz még ennyire sem hasonlít az iphone 3g szemből. A háttal lévő iphone hármason meg van egy védőtok.
    i4ről nekem meg mindig ez jut eszembe:

:D
  • Cat 02 #4486
    Meg multitasking nem ? :D
  • kifli
    na, tudnak valamit az epölnél a srácok!!
  • 5c0rp330n
    ios5 legnagyobb ujitasa: lehuzhato notificationbar:

forradalom!
  • Cat 02 #4483
    Qrva S2, nem volt T-Pontban :(
  • aate
    Sziasztok !Mi a különbség az IGO 8.4. 2.124036 és a 8.4.2.139242 v között ?(a térképek ugyan azok)
  • Bexter
    sygic nincs meg valakinek törten? :P
  • kifli
    hát azért a képernyő elhelyezése, a telefon oldala, kísérteties hasonlóságot mutat.

A másik képen, a samsungon inkább fent van a képernyő, applen inkább az aljához van közelebb. Így szemből nézve, az oldala, és teteje sem egyforma, és mint az ace és iphone 5 esetében van, még a színek sem egyformák...
    A samsung ráadásul szétcsúsztatható nem? Mert akkor itt ki is merült a hasonlóság

A perelős hír pedig olyan régi, hogy a samsung kb egy hete kérte az apple telefonjait bemutatásra. (Samsungot a bíróság kérte, hogy mutassa be a független ügyvédeknek)
  • gregtom6
    Pontosan, egyáltalán nem hasonlítanak egymásra.
    De ilyen felfogással akár a hangya is hasonlít az oroszlánra, mert vízszintes testtartással közlekedik.

De szerintem nem ezzel kellene foglalkozni, h mi hasonlít mihez, engem abszolút nem érdekel.
    Az érdekel, amit megkérdeztem itt:#4476
  • kifli

ennyire?

(még1x hozzáteszem, sosem volt apple termékem, és nem is vennék, márcsak az undorító üzletpolitikájuk miatt sem)
  • 5c0rp330n
    semmivel nem hasonlotanak jobban egymasra, mint a #4468-ban linkeltek.
    a perelos hir pedig regi, a samsung reakcioja pedig az volt ra, hogy az apple is mutassa szepen be nekik az ipad3-at meg uj iphone-t :)
  • gregtom6
    Ez legyen szerintem a legnagyobb probléma, már nem azért...
    Inkább a kérdésemet figyelje valaki pls:#4472

Mellesleg nekem is Ace-em van, kifli nézd már meg a hátoldalakat is, mennyire hasonlítanak.
  • LoSA
    Akkor nézd meg ezt: #4468
  • jazzy
    Tudod mit? Az apple bekaphatja. Csak sírnak egyfolytában mint akinek elvették a játékát.